Alla hjärtans dag

Hemma från Frölunda, jag var snabb som fan med tanke på hur många affärer jag rotade igenom i jakt på den perfekte presenten+ bebiskläder förstås.

Tråkigt nog blev det Family Guy- Säsong 2 som present och en ros i mystiskt material, känns lite konstigt att köpa en riktig blombukett till en kille. Undrar om vi ska hålla på och ge varandra film i present i all framtid? Nu har han fått film i alla hjärtans dag-present, julklapp och födelsedagspresent. Såg en mysig tröja på HM som jag tänkte köpt men så insåg jag att han inte alls är lika road av kläder som jag, och då kändes det lite roligare att köpa något annat= film.
Jaja, han ska få en väldigt god middag också. Skinkstek. Käkade det hos farmor igår och är redan sjukt sugen, även om det inte finns en chans i världen att den jag lagar når upp till hennes kaliber. Fy fan vad jag älskar kött.

Tänk vad jag är lycklig som har min Mikael. Jag har aldrig mått såhär bra i hela mitt liv. Varit på väg att börja störtgråta flera gånger idag när jag tänkt på vilken underbar gosse jag har. Och som om inte det vore nog så är han ju dessutom pappa till min lilla sprattelbebis. 
Aldrig har alla hjärtans dag varit så värt att firas som i år. Mikael, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

image14
 

Kommentarer
Postat av: **...

Grattis till er.Du ha tur som har en sån fin kille, till dig din bebis! Önskar er all lycka!

2008-02-14 @ 19:19:33
Postat av: Linnea

Myspys! :D Kul att du också börjat bli alldeles gråtmild över din underbara man... Jag lipar typ jämt över hur underbar min är ;) Visst är det underbart att vara gravid!

2008-02-14 @ 21:22:30
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0