Uppesittarkväll

Nja, det är inte mycket till uppesittarkväll idag, inte ens Moa håller mig sällskap, hon somnade för en stund sen vilket innebär att det var absolut tidigaste kvällen på LÄNGE. Och då sov hon ändå i liften typ fem timmar när vi var iväg och efter att vi kommit hem igen. Mammas duktiga tjej! Hoppas bara att hon fattar att det är natt och vaknar och är pigg som en mört om några timmar.
Mikael har varit jävligt tråkig och nördig hela kvällen och sitter och spelar WoW i grupp med en massa tetiga människor varav "ledaren" pratar i mikrofon och ger resten av gruppen spelråd och han pratar brittisk engelska. Hmm. 

Nu är planerna som så att Mikaels föräldrar kommer hit i morgon och joinar oss i vårt julfirande, gött! Det ska vara lite folk samlat under julen, så är det bara. Jag firade jul med endast min far för ett par år sen och visst var det trevligt, men rätt dött (jag tror dessutom att jag smet iväg till datorn och MSN titt som tätt och saboterade julstämningen ännu mer, men det är inget att göra åt nu).
Vi har varit på promenad och handlat det sista julkäket, Jag borde egentligen rulla fler köttbullar, köttfärsen ligger tinad och klar och ropar på mig i köket, men jag orkar fan inte- det får räcka med dem vi har. Har gjort en GIGANTISK potatisgrattäng i alla fall istället för Janssons, Mikaels mamma skulle ta med sig lite egen Jansson istället eftersom varken jag eller Mikael är några ansjovisälskare. Så det mest är klart inför morgondagen, det enda som ska stekas upp är ju prinskorven och det går ju på ett kick.

Fick en tips från en trådkompis (trådkompis=någon som jag känner via vårt gravidforum på familjeliv.se) att duscha INNAN Moa ska badas för att det ska vara så varmt och mysigt som möjligt i badrummet så att hon slipper bli sådär kall och olycklig, och det funkade fint! Hon badade en lång stund och var belåten även när hon skulle torkas, sen blev hon ännu mer belåten när hon kissade ner mitt badlakan som jag så snällt svepte in henne i så att hon absolut inte skulle frysa. Hon ÄLSKAR att kissa i det fria, hon ser aldrig så lycklig ut som då. Jag trodde att jag skulle slippa de värsta kisserierna i och med att jag fick en dotter, men ack nej. Kan ju skatta mig lycklig över att kisset inte flyger åt alla håll i alla fall.
Insåg att jag ska sluta med babyschampoot, det luktar jättegott men det maskerar ju bebislukten, och jag ägnar många timmar om dagen åt att sniffa henne i håret. 

Tack för fikus och bajs-tipsen i kommentarerna!:) Skönt att höra att det inte är jag som saboterat den dyra jävla växten! 


Kommentarer
Postat av: plommon

Hej. Var med i samma tråd med dig septemberbebisar. Det verkar som om min Mikael spelar med samma gäng ikväll. Samma brittiska röst och gäng som attakerar någon drake. Tradigt! Vad heter hans gubbe?

2008-12-23 @ 23:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0