Ullaredshopping

Dessvärre har jag inte hunnit lägga in bilder på mina fynd än men det kommer senare.

Igår kom mor OCH mormor hit som sagt, Moa underhöll dem medan jag lagade lunch och sedan väntade vi in Mikael, han slutade senare än beräknat men jag tyckte att det kunde var värt att vänta lite så att hon slapp följa med till. Det beslutet ångrar jag ICKE, med tanke på att bilen blev helt fullproppad på väg hem UTAN alla bebisprylar i bagaget, dessutom började det snöa som fan under bilfärden och jag slapp oroa mig för att vi skulle krocka med bebis i bilen.

Fick som vanligt köpt en jävla massa prylar för en rätt skrämmande summa pengar, det var en hel del folk men inte så vansinnigt mycket som jag förväntat mig. Givetvis var det nästan bara bebisprylar, det fanns riktigt dåligt med fina bebiskläder så jag köpte bara två Alfons Åberg-bodys och ett par rosarandiga brallor som matchade och en miljon bebissockar, två par söta mössor och vantar (ett par exakt likadana som jag betalade typ 30 spänn mer för på Polarn o Pyret) i klädväg. Sen fick hon massa nya nappar och hakklappar, små tallrikar och bebisskedar för snart är det dags att börja ge henne smakportioner.
Mikael fick en collegetröja, kalsonger och en käck liten mössa och till mig själv köpte jag strumpor, trosor och behåar, inte ens i Ullared gick det att få tag på mig förbannade Bh-storlek utan att leta tills man blev helt matt, till slut hittade mamma ett par stycken åt mig. Det var välbehövligt.
Sen köpte jag julsaker, en stjärna att ha i fönstret, en jättefin stor tomte, en halmbock och massa olika ljus i diverse former, hittade även två fina kuddar att ha i soffan och sen köpte jag löjligt mycket godis och småprylar (typ en miljon schampooflaskor och pumptvålar...). Och givetvis julklappar till alla små barn i släkten, blev väldigt nöjd. 
Vi blev inte klara förrän Gekås stängde (jag har en väldigt mysig mormor men hon är från Norrland och gör allt i extremt, extremt makligt tempo...). När jag kom hem var jag helt död, Moa var desto piggare...

Den här dagen har bara sprungit iväg, vi tog en ordentlig sovmorgon och sen har jag ägnat mig åt att tvätta och plocka upp alla Ullaredfynd, jösses vilken tid det tar att pilla loss alla plastförpackningar och prislappar och skit! 
Tänkte att jag skulle se till att få upplockat alla julsaker en gång för alla nu, det börjar redan bli en ypperlig julstämning här hemma. På lördag ska vi på jul på Liseberg, fan vad mysigt det ska bli! I år är det tydligen snögaranti i parken, hehe. Har ju aldrig varit där innan så det ska bli grymt skoj, Moa uppskattar det nog på sitt egna lilla vis- om inte annat så gillar hon ju lampor.

Någon ville se hur mina tatueringar klarade påfrestningen av bebismagen så här får ni ett kort från härromdagen, som ni ser klarade dem sig fint, det är dock en bristning i den översta fjärilen. Just det, jag har nu fått i min navelpiercing igen! Hålet såg ju helt förstört ut innan när naveln var helt utploppad men det gick att få i smycket igen utan problem, helt otroligt...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0