Tisdag

Fan vad jag blev skraj i morse när jag inte kunde logga in varken MSN eller bloggen, skrev in fel lösenord hela tiden enligt datorn vilket jag givetvis inte alls gjorde, jag trodde att någon gammal fiende snott min identitet eller något. Det visade sig att tagentbordet på min laptop har flippat ut totalt och skriver siffror istället för bokstäver på vissa tagenter. Kul om inte det går att fixa- jag har kopplat in Mikaels tagentbord nu men jag misstänker att han kommer vilja ha tillbaka det...

Bloggskrivandet är jävligt sporadiskt nu jag vet, och det lär det nog förbli med tanke på att sprattelbebisen är rätt krävande, och som tur är prioriterar jag ju henne. Ni får nöja er med att jag bloggar så fort jag hinner helt enkelt.
I söndags lämnade vi knappt soffan på hela dagen bortsett från en liten promenad på kvällen, istället ägnade vi oss åt att ladda hem en massa Disneyfilmer, höhö. Kollade på "Hitta Nemo" som Mikael galet nog inte hade sett och "Djungelboken 2", försökte även kolla på "Wall-E", en ny film som handlar om robotar men det var faktiskt riktigt jävla trist så vi stängde av väldigt fort. Lika bra att man tränar upp Disney-minnet nu när Moa snart vill titta på film (så fort som det gått hittills är det bara en tidsfråga!).
Igår var Mikael ledig. På morgonen när han stod i morgonrock och jag i en nedspydd t-shirt utan BH så knackade det på dörren, när jag tittade i kikhålet såg jag inte ett skit så vi öppnade givetvis inte. Men människan där ute fortsatte bara knacka och sedan RYCKER någon i dörrhandtaget och brevinkastat öppnas. I detta läget var jag ju SKITRÄDD och hade glidit in med Moa bakom Mikael som stod i försvarsställning där i hallen, då säger en röst "HALLÅHALLÅ, ÖPPNA!" i det öppna brevinkastet och jag tänkte "Det måste vara Mathias!" men sen så inser jag att det inte alls lät som Mathias och blir vansinnig när Mikael låser upp. Det var Kristoffer, Mikaels andra brorsa, som tur var... Han stannade en stund på fika.
Sen gick vi och handlade på Ica Kvantum trots att det är svindyrt för kyl och frys är ekande tomma. Jag köpte givetvis varsin chokladkalender till Mikael och Moa (så nu får han äta två bitar om dagen) och på vägen hem köpte jag en marsipangris till mig själv. Marsipan är så jävla gott!

I morgon är det då Ullared som gäller. Har insett att jag inte vill ha med Moa bland så jävla mycket folk nu innan hon är vaccinerad, så jag hoppas att Mikael hinner hem från jobbet i tid så att hon kan stanna hemma med honom. Hoppas, hoppas, hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0