Numerologisk kärleksanalys

Hittade ett test på internet som jag ju var tvungena att testa mig och Mikael på.

Resultat:

Jag
Karaktärstal Fem:
Personer med karaktärstalet fem har ofta många romanser bakom sig som inte lett till till något mer. Femmor gifter sig dock i regel bara en gång.

Mikael
Karaktärstal Nio:
För en person med karaktärstal nio är äktenskapet extremt viktigt. Detta kan få till följd att ett sökande efter äktenskap börjar för tidigt och att personen söker sig till partners som är betydligt äldre än nian själv.

Kompatibilitetsanalys för Person 1 och Person 2
Ett förhållande mellan en person med karaktärstal fem och en med karaktärstal nio blir ofta bra. Ofta delar båda femman och nian ett osäkert förflutet, men har blivit starka människor med åren som vet vad de vill. Bäst blir alltså förhållandet om de träffas litet senare i livet. Faktum är, att det är stor risk att ingen attraktion skulle ha uppstått, om de möttes när båda var unga. Det här alltså ett förhållande som bara blir bättre med åren. Detta gör det värt att invänta på om det nu inte skulle kännas perfekt från början.

Samstämmighet: 70%

Nu råkar ju vi vara rätt unga fortfarande, men vi har ju varit bekant i MÅNGA år innan vi blev tillsammans och då var vi ju måttligt imponerade av varandra, så den biten stämmer ju fint!

Här är länken för er som också tycker att sånt här är skoj:
http://www.ditthoroskop.nu/se/karleks_numerologi.htm

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej!

Anthony började använda sin gåstol då han var 4 mån och 10 dagar. Det beror väl på utvecklingen, men någon gång vid ca 4-5 månader tror jag är lämpligt.

Jag märkte på Anthony att han försökte förflytta sig och kravla runt och ville nå saker och så var han väldigt stadig i ben och rygg, så då provade vi och det gick bra. Först hängde han dock åt ena sidan och kom typ ingen vart, men han tränade upp sig fort och nu springer han runt! =)

Kram

2008-12-05 @ 14:33:00
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0