Min bebis börjar bli stor...

12 veckor idag, snart tre månader! Måste ju säga att jag får lite panikångest av tanken på att hon växer så fort, och lite miniångest över att hon inte vill sova hos mamsen längre- eller vill och vill, klart att jag är favoritsovplatsen men jag märker ju att hon sover lugnare i sin egen säng, vilket inte är så konstigt eftersom att jag rör mig och för en massa oljud i alla fall på dagarna. Nu ligger hon på mig i alla fall, ska snart gå och lägga ner henne så att jag kan göra lite frukost.

Till min besvikelse tog dem inte bort tandställningen i måndags, det dröjer ett tag till. Ska dit igen nu denna måndagen som kommer för att ta avrtyck på tänderna till en sån där nattskena som jag ska ha sen på nätterna så att tänderna inte flyttar tillbaks sig- det vore århundradets mardröm att vakna upp en dag med mina gamla tänder, fy fan...
Men sen ska skiten ut i alla fall, blir väl ett ytterligare besök skulle jag tro, hoppas att dem hinner fixa det innan jul! Ska dock inte hoppas för mycket...
Sen mötte vi upp Veronika och promenerade hem eftersom jag var tvungen att springa in och köpa bindor eftersom jag inte kan använda tampong utan att det gör SKITONT, jag FATTAR INTE varför??? Blir jätteorolig att det finns något stygn kvar eller liknande, måste kanska ta och kolla upp det för detta håller inte. Bindor är vidrigt.
Hur som helst tog vi en fika här sen, årets första lussekatt åts! Dessvärre utan saffran i så det kunde ju ha kvittat. Så mysigt att träffa Ve, gud vad jag älskar den kvinnan! Mina tjejkompisar är outstanding, så är det bara. Moa var tråkig och sov nästan hela tiden men i slutet väckte jag henne så att Veronika fick prata lite med pluttan i alla fall.

Igår var en seg dag. Moa fick sig ett härligt bad i alla fall och sitt livs första shamponering, innan har vi bara tvättat håret och resten av henne med lite babyolja i badvattnet men jag tyckte att det var dags nu. Barnängen shampoo med hallondoft, hehe.
Planerna för dagen är få, det känns inte så lockande att bege sig ut i äckelvädret men en liten promenix blir det, nu ska jag passa på att ringa och kolla upp en sjukhusräkning som verkar skum (jag fick två fakturor med olika belopp). Jag är rätt pank nu efter Ullaredbesöket så julklappsköp får vänta tills föräldrapenningen kommer, kul att ge sig ut på stan då...

Här är två bilder, en på min tjockisbebis och en annan på hennes tjockismamma i vecka 36-37 kanske? (Fan vad nostalgisk jag blir när jag tittar på gamla magbilder!)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0