Lördag

Hinner egentligen inte blogga nu eftersom jag lovade Mikael att göra mig ordning innan han kommer hem från Willys, vi ska ju till Liseberg idag- men jag måste!
Vår duktiga bebis sov hela natten i sin spjälsäng och nu sover hon där igen! Helt plötsligt så somnar hon bara man lägger ner henne med nappis och snuttefilten, det är som att trycka på en SOV-knapp! Helt underbart, jag kan inte tro att det är sant... Sov SÅ gott med första djupsömnen på snart tre månader, hon vaknade inte förrän klockan halv 7 och somnade sedan snällt om efter käket. Jag FÖRSTÅR inte vad som händer!?

Måste bara svara på Linneas kommentar på förra inlägget. Jag håller med! De gånger Mikael får gå upp på morgonen vaknar jag alltid före och får väcka honom och istället för att fiska upp Moa och gå iväg och fixa käk i tystnad som jag gör så får jag vänta tills han först gått på toa och sedan får jag underhålla henne i sängen medan han gör ordning maten (och han är ICKE lika snabb som mig) och då är jag ändå klarvaken och kunde lika gärna gått upp från första början.
Dessa karlar, jag säger då det... Tänkte att han skulle få ta biten med att jaga efter henne när hon blir en trotsig tvååring som ska pilla på allt hela tiden sen istället, då är vi kvitt, haha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är ni förlovade?

2008-12-06 @ 19:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0