Jag var gravid!

Kom på att idag är det ETT HELT ÅR SEDAN vi fick reda på att lilla Moa existerade, det är så att man kan bli lite blöt i ögat...
Därför klistrar jag in dagens blogginlägg för exakt ett år sedan, du ljuva dag...

Jag har en bulle i ugnen!!! Fre 28 dec 2007 11:28 Föräldraskap & Barn, 190 läsare totalt
Åh nej! Nu kommer Mikael säkert bli jättesur på mig för att jag inte kan hålla min glappande käft stängd i mer än några minuter, men jag är alldeles för lycklig för att hålla min glappande käft stängd, det vill jag lova!

Tro det eller ej mina damer och herrar, pojkar och flickor men det verkar som om min tur fortsätter! Enda sedan jag knep min Mikael så har liksom livet rullat på så himla mkt smidigare än någonsin förut då jag haft total otur i alla år. Men inte nu längre, INTE NU LÄNGRE!
Finner nästan inga ord för det jag nu ska berätta utan jag slänger in en suddig bild istället!


Jodå, jomenvisst! Det tunna strecket i vänster ruta betyder att jag har ett litet pyre i magen! Hade egentligen velat vänta med att skriva om detta i bloggen tills vi har berättat det för alla nära och kära men faktum är att jag klarade inte av det. Skulle inte kunna skriva en rad i här om jag inte fick lov att berätta världens absolut bästa nyhet. Gårdagens datum 27/12-07 är härmed utvalt till mitt livs bästa dag.

Jag hade ALDRIG trott att jag var gravid den här månaden, jag har inte känt minsta lilla smärta i brösten ens en gång som kunde tyda på en graviditet, istället så har jag haft en ruggigt jobbig mensvärk. Men jag hade fel, och för kanske första gången i världshistorien njuter jag till fullo av att ha haft fel.

Detta är galet! Helt jävla galet!

Den enda som blir lite läskigt att berätta för är mamma, så lillasyster om du läser detta så HYYYYSSCH med detta än så länge, hehe. Tänk att det gick på andra försöket! Jag som hade ställt in mig på att det skulle ta MINST ett år innan jag fick rusa runt i lägenheten och vråla av lycka.

Bestämde mig igår för att testa trots att jag hade massor av mensvärk för mensen var ändå två dagar sen. Kissade i en lite plastkopp jag smugglat med mig från jobbet och doppade teststickan, mest på skoj för jag var säker på att det inte skulle bli någon bebis denna månaden.

Sist jag tog ett test så satt jag och råstirrade på testrutan efter ett streck i säkert 20 minuter, försökte vinkla testet i olika ljus och kisade för att se ett streck, men det var ju inget där. Så igår när jag sneglade på testet och tyckte mig se att det blev blått så fnyste jag bara åt mig själv. Vänta en minut och FLÖG in i sovrummet och kastade mig på Mikael som låg i sängen, släpade med honom ut till badrummet, skakade i hela kroppen och tjöt "VISST ÄR DET ETT STRECK DÄR!!!" och det kunde han intyga att det var det. Efter det var jag helt borta för en stund, mina tankar befann sig inte på denna planeten. Sprang omkring och skrattade galet och klappade händerna för mig själv som en säl, och Mikael smög efter och tittade nervöst på mig.

Sprang ner till affären för att bli av med lite överskottsenergi (vi höll dessutom på att laga tacos och kom på att vi inte hade något tacobröd). Kunde såklart inte låta bli att köpa en "Vi föräldrar, du som är gravid"-tidning och givetvis kunde inte den skumma gubben i kassan låta bli att påpeka detta och plötsligt var det en stor folksamlig omkring mig som försökte kika på magen och gratulera. I loved it.

Köpte en nytt test i morse för att vara på den säkra sidan, det har väl typ aldrig hänt att ett test har visat att man är gravid när man inte är det, men det känns så jävla overkligt att det behövdes ändå, och visst är jag gravid enligt det också:).


Kan tillägga att jag nu är i vecka 5. Så fort man har gått mer än 4 veckor och en dag så räknas man in i nästa vecka, lite krångligt det där men jag hoppas att ni förstår.

  Idag är det fredag och sista dagen på jobbet med andra ord. Kan säga som såhär att min koncentration är inte den bästa en dag som denna så det kommer bli en jävla röra med papper som jag lämnar kvar bakom mig för jag har bannemej viktigare saker att fokusera på än ett skitjobb som jag ändå ska sluta på. I helgen hoppas jag på att det blir ett PrisonBreak-maraton igen, vi har beställt säsong 2 nu och förhoppningsvis så hinner den komma idag. Också ska jag nog hjälpa till med Veronikas flytt också, kan ju skylla på att jag har en bulle i ugnen så att jag slipper lyfta en massa tunga saker:)

Trevlig helg på er! Förlåt för det korta inlägget men jag känner mig så sjukt stressad och är helt hispig!


Kommentarer
Postat av: Meja

Tänk att det var ett år sen =)

2008-12-29 @ 16:09:15
URL: http://mammakiznic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0