Hipp hipp hurra!

... För Moa tre månader idag!
Vi har varit på BVC och mätt och vägt, skruttan väger nu 6635 gram och är 64 centimeter lång- stora tjejen! Hon ligger en bra bit över normalkurvan, vår stora, starka tös.
Spruta fick hon också, jag var helt förstörd! Svettades som en gris och höll på att börja gråta minuterna innan sticket, Mikael fick hålla henne och jag satt mittemot och tjöt "HEJ GUMMAN- TITTA PÅ MAMMA, TITTA PÅ MAMMA!" med sprucken röst. Men gud vad bra det gick! Sticket tog en sekund och sedan var det över, Moa vrålade till en gång och sen var det som om ingenting hade hänt- totalt oberörd. Säga vad man vill om vår BVC-sköterska (tycker att hon pratar med en som om man vore en idiot), men hon var duktig på att ta sprutor.
 Får se om hon reagerar på vaccinet, har varit på Apoteket en sväng och köpt bebisalvedon i supp-form, hoppas att jag slipper använda dem- gud vad obehagligt att stoppa upp ett piller i hennes rumpa- men nöden har ingen lag. Köpte även ibumetin till mig och såna där dyra Strepsiltabletter till min onda hals för mamma känner sig väldigt krasslig.
Handlade på Kvantum på vägen hem och där var jag tvungen att visa leg när jag köpte snus, trots barnvagnen och allt. Sanslöst. Skyller på tandställningen.


Här är mina två älsklingar, min favoritbild för tillfället:


Kommentarer
Postat av: Andrea

Haha fick du visa leg? Men får jag bara fråga? Är det inte lite knepigt att snusa när man har tandställning? Även om det är portion så borde den fastna? Eller? :)

2008-12-17 @ 16:15:32
Postat av: emma

Vilken fin bild!

2008-12-17 @ 19:16:21
URL: http://sympathyforme.blogg.se/
Postat av: allicen

Du har fått en utmärkelse i min blogg!!! =)

2008-12-17 @ 21:21:19
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0