Frågestund?

Hinner inte skriva speciellt länge nu eftersom att Moa ligger i babygymmet och tjoar och förmodligen tröttnar på det VÄLDIGT snart. Babygymmet är bara populär i väldigt korta stunder åt gången. Det finns i alla fall en spegel som hon älskar att ligga och spegla sig i, vi har kommit underfund med att vår dotter är väldigt självgod. Vem skulle inte vara det om man var så galet söt? Kan ju knappast klandra henne.

Nu är det riktigt vintrigt här, svinkallt både ute och i lägenheten och snö på backen (egentligen är det nog bara förstelnad frost men det är vitt i alla fall). Var ute på långpromenad igår och passade på att shoppa lite bebiskläder. Blev grymt nöjd med mina köp, trots att det mesta INTE var på rea. Köpte två vrålsöta strumpbyxor som jag tänkte lägga in en bild på lite senare.
Sen blev det hemkörd pizza IGEN, fan vad vi är slöa. Tur att man har en sån grym ämnesomsättning, för annars skulle jag vara stor som ett jävla hus. Vår nyttiga period höll inte så länge, tror att det beror på att vi köpte en avocado som vi skulle envisas med att äta upp vid olika tillfällen och vi kräktes nästan varje gång, det måste vara den vidrigaste grönsak som finns! Och jag som gillar ALLT, beter mig som en jävla avfallkran och stoppar allt i munnen med glädje. Kvällen spenderades framför teven för en gångs skull, tittade på Cityakuten och grät som ett barn. Cityakuten är faktiskt ett jävligt underskattat program.

Nu är det i alla fall så att jag fick en kommentar om att JAG borde ha en frågestund. Är dum nog att tro att alla som läser min blogg redan känner mig eller har hängt med såpass länge att dem redan vet allt, men givetvis finns det en del nytillkomna läsare så det kanske kunde vara en trevlig idé, dessutom får det mig att känna mig intressant, hehe.
Så om någon har något ni undrar så passa på nu och lämna en kommentar, så ska jag fixa ett inlägg med svar. Fråga på bara, jag är inte blyg.
(Om inte annat så fick jag två frågor i förra inlägget som jag kan svara på så att jag slipper skämmas om ingen annan frågar något...).

Kommentarer
Postat av: Emmi

Hej gumman. Jag har försökt få tag på dig idag, men du svarar inte. Jag vill gärna ha pratat med dig ordentligt innan jag åker in. Så man har allt på det klara. Hårda bud, men hör av dig innan fyra idag. Svarar jag inte så får du vara beredd på att svara när jag ringer upp. Annars får jag komma en annan dag. Jag skickar detta till alla ställen jag kan komma på för ökad vinstchans:) Puss puss

2008-12-30 @ 12:03:39
Postat av: Linnea

Ämnesomsättning heter det ;) Tur att du har en bra sådan, det har inte jag! Hoppas ni har haft en bra och mysig jul trots att ni inte kunde fira hos din mamma! (Jag vet inte för jag har inte läst en enda blogg på en vecka... har 375 nya inlägg på Bloglovin' nu, hehe)

2008-12-30 @ 12:08:13
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: stina

vet hur mycket du tyckte det var jobbigt att föda,min syster tyckte ochså det...är det lika jobbigt för alla? finns det någonting man kan göra under graviiteten för att det skall bli lättare under förlossningen? vilka bloggar brukar du läsa?



kramkram stina

2008-12-31 @ 11:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0