Onsdag

Jag har varit i Frölunda nu på morgonen och handlat lite.
Fick köpt ett stort fotoalbum för ett relativt billig penning som jag redan nästan fyllt för idag kom alla bilderna jag framkallade på nätet härromdagen- jösses vilket jobb att sitta och sortera alla kort i kronologisk ordning och avgöra vilka bilder som passade bredvid vilka, men nu är det gjort!
Fick även köpt en finfin necessär i rosa satin (UTAN Hello Kitty-tryck), tandborstar och lite annat smått och gott som ska med till BB och en grymt sexig amningsbehå. Provade lite olika varianter, det fanns faktiskt ett sött alternativ i rosa och lite spets men den var för liten såklart och dessutom kommer jag knappast bry mig om vad jag ska ha på mig efter förlossningen, så det blev en vit sladdrig sak utan byglar och med hål för bröstvårtorna, haha. Hade den varit svart hade den nästan varit lite kinky sådär...
Nu var det inte den här varianten jag köpte, men ni förstår konceptet- dock ser min ännu roligare ut vid bröstvårtorna för öppningen är mycket mindre, precis så att man kan pressa ut vårtan genom hålet, hehe.

I natt sov jag som en prinsessa, förmodligen för att jag var helt utmattad efter gårdagens sömnlösa natt. Bara för att jag var en zombie hela eftermiddagen och kvällen var Mikael skitpigg och skulle nödvändigtvis gå igenom vartenda papper och brev och räkning som finns i lägenheten och sortera dessa medan jag låg i soffan och gäspade och svarade "ja...", "nej..." eller "ööööh" när han babblade om vilka papper som var viktigt att spara och vad han skulle slänga. Förmodligen är en massa viktiga saker nu i soporna, men jag orkar inte bry mig.
Duktig pojke har jag i alla fall, det märks att det inte bara är jag som "boar" och förbereder inför bebisen. På kvällen tittade på vi en löjlig gratis-DVD som vi fått från Pampers, den var väldigt puttinuttig och helt ointressant, det enda som var bra var när dem visade ett klipp på babymassage, det såg galet mysigt ut så det ska jag lätt göra sen.

För övrigt sprang jag på vaktis idag, en gammal gubbe som bor i vårt hus som alltid är ute i trädgården och påtar, eller sopar gångbanan och annat jobbigt, han är så gammal att vi tvivlar på att han är anställd som vaktmästare och tror snarare att han är en uttråkad pensionär.
Hur som helst så sa han att jag skulle säga till när vi fått barnvagnen så ska han fixa någon slags lås-anordning nere i barnvagnsrummet åt oss så att vi kan sätta fast vagnen (vår vagn kommer vara den enda i hela huset då det bara bor gamlingar här, barnvagnsrummet är fullt med rullatorer istället). Gud vad gullig han är! Snälla, snälla vaktis.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0