Mango

Först och främst vill jag säga grattis på födelsedagen till min älskade Veronika som fyller 21 idag och dessutom ett grattis såhär i efterskott till lilla Memme som fyllde 20 i lördags- glömde visst att ta med det i bloggen!
Hoppas att din dag bli kanon min ros!

Precis hemkommen från arbetsförmedlingen, tack gud för att jag slipper vara där två gånger i veckan nu också, promenaden dit är inte rolig när man är höggravid och måste gå över en jävla bro. Fick vänta på min tur i över en timme och hann nästan läsa ut en halv pocketbok som jag hade med mig. Puppan var jättesnäll hela tiden men det tar han igen nu och sprattlar på som om han vore speedad- ganska skönt att veta att allt är som vanligt.
Satt och blängde på två skabbiga fjortisbrudar (ni vet med sönderblonderat hår, munktröjor med "du gamla, du fria"-texten på och konstiga halsband format i vargmotiv) som hade en liten pojke med sig i en vagn som dem ignorerade totalt, han var ändå jättesnäll och satt och pillade på ena brudens plånbok utan att säga ett knyst i säkert 30 minuter, då tappade han ner ett bankomatkort på golvet och tjejen började svära och skälla på stackarn som om det var hans fel att hans morsa var efterbliven. Jag blängde väldigt elakt.

Missade bussen hem såklart så jag gick en snabbis i några affärer på Frölunda Torg, hann kika på bebiskläderna inne på HM och Lindex, bäst att börja spana in höstutbudet redan nu- såg tusen saker jag ville ha.
I morse upptäckte jag något som ser skrämmande mycket ut som bristningar under naveln, än så länge är det bara blodkärl som lyser väldigt starkt men jag blev svinrädd att dem när som helst ska förvandlas till riktiga bristningar, fan vad orättvist om det hade dykt upp nu när det bara är DAGAR kvar tills bebis ska ut!
Så jag fick ta en sväng till Body Shop och köpa nytt bodybutter då mitt är nästan slut, avskyr att gå in i såna affärer eftersom att kassörskorna alltid ska springa efter och jaga en och övertala en att köpa en massa saker man inte har råd med, så även idag. TRE GÅNGER frågade hon mig om jag ville ha hjälp medan jag i godan ro gick och luktade på dem olika sorterna, blev så stressad till slut att jag tog första bästa burk och betalade- bara för att bli av med henne. Det blev i alla fall Mango den här gången, luktar ljuvligt.


Jag har fått ännu fler gissningar nu så jag klistar in vadslagningslistan igen!

NÄR KOMMER PUPPAN?

Namn: Sofia (mamma). Datum: 5 september. Tid: Under natten. Kön: Flicka.
Namn: Mikael (pappa). Datum: 27 augusti. Tid: På morgonen. Kön: Flicka.
Namn: Emelie M. Datum: 29 augusti. Tid: Under natten. Kön: Flicka.

Namn: Madde E Datum: 30 Augusti. Tid: Under natten. Kön: Pojke.

Namn: Malin S. Datum : 30 aug. Tid : Värkarna startar på natten men kommer ut på eftermiddagen. Kön : Flicka

Namn: Veronica M. Datum: 10 September. Tid: Fm snåret. Kön: Flicka.

Namn: Jenny S. Datum: 7 september (du får "mitt" datum) Tid: 07.30 Kön: Pojke (Jack!).

Namn: Allicen. Datum: 8 September. Tid: 11.40. Kön: Pojke.

Namn: Jenny A Datum: 10 september 09.05 Kön: Pojke

Namn: Danielle Datum: 29 Augusti eller 5 september. När: Eftermiddagen eller tidig morgon. Kön: Pojke.

Namn: Theres. Datum: 6 september. När: 05.00. Kön: Pojke.



DAGAR KVAR TILL BEBIS: 16.


Kommentarer
Postat av: Therese

La du märke till själv att du skrev "han" ett par gånger om puppan..?? hehehe

2008-08-18 @ 17:56:06
Postat av: Amanda

Datum: 6 September, Tid: sent på förmiddagen/tidig eftermiddag (ja, mitt på dan alltså) Kön: Pojke

2008-08-19 @ 00:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0