Grattis älskling!

I dag fyller mannen i mitt liv tjugoett år, ganska exakt två månader innan mig.
Firandet blev som sagt av i går, har varit iväg i Skene idag och ätit god tårta och träffat herrns släkt, ska givetvis passa på att gratta även Mathias som också fyller idag. Mina presenter uppskattades mkt och det blev en lång filmdag igår och ett galet matfrosseri, gjorde den godaste lasagnen hittills med löjligt mkt ost, det var så mkt ost i ostsåsen att jag nästan fick ont i armen av att vispa den, hehe.
Hur kul som helst att se bebisarna Vincent och Lukas stirra fascinerat på varandra, det skiljer bara två månader på dem- tur att Mikaels syster precis fick en tös om det skulle visa sig att vi får en dotter så att det inte bara blir en massa jobbiga killkusiner att leka med i framtiden, hehe. Mathias och Josse har också fått en galet söt misse som flög omkring som en tok i lägenheten, jag har ju lite kattskräck men vem kan låta bli att älska kattungar? Inte ens jag är rädd för såna dunbollar.

Nu ska det snart lagas mat (födelsedagsbarnet har idag önskat sig kasslergrattäng) och sedan ska vi testa vår SodaStreamer som Mikael fick i present av sina päron, nu ska här drickas bubbelvatten!

Grattis Mikael, jag är så vansinnigt lycklig att jag har dig. Älskar dig över allt annat!


Kommentarer
Postat av: Mathias

Hej på er! Kan ni bränna av bilderna ni tog här ute i skogen till min mail?

2008-08-03 @ 17:41:45
Postat av: Danielle

asså, han är ju bara SÅ förbannat snygg den

2008-08-04 @ 16:00:59
URL: http://syndigtbra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0