Barnmorskebesök

Här kommer veckans siffor och värden:

Besök hos BM i vecka 37+0.
SF-mått: 35.
Bebis hjärtljud: 152 slag/minut.
Viktuppgång: +10 kilo.
Blodtryck: 110/65.
HB-värde: 120.
B-glukos: 7,2.
Fosterläge: Huvudet nedåt och fixerat (lååångt ner).

Ja, ännu ett lyckat besök som tur är! Magen (livmodern) har växt 2 cm sedan sist och följer sin kurva finfint med 1 cm i veckan, nu hoppas jag att storleken kan stanna så att jag slipper få ännu mer att släpa på och bristningar, har ju klarat mig jävligt bra ändå, det enda jag har mitt på magen är en liten bristning över gamla piercinghålet och det får man ju räkna med.
I dag fick hon klämma så långt ner att jag nästan kände mig våldtagen när hon skulle hitta bebisens huvud, det ligger så djupt nu att hon sa att det knappt gick att känna- förvånar mig inte det minsta! Det känns ju som att gå runt med en apelsin uppkörd i skrevet. AJ vad ont det gjorde när hon klämde och hade sig, nu har hon dessutom skaffat långa naglar som hon borrade ner, man blir faktiskt rädd att hon ska skada bebis lilla känsliga huvud. Hjärtslagen tittades väldigt lätt idag för en gångs skull trots att det sparkades och hade sig samtidigt som hon skulle lyssna, 152 slag i minuten vilket är rekord nästan, puppan var verkligen vild idag.
Klarade stick i fingret utan svimningar som tur är, och järnvärdet var rekordhögt! Jippie!
Sedan skrev vi ett litet förlossningsbrev med önskemål och sådär, jag är rätt öppen för det mesta under förlossningen men skrev att jag helst vill klara mig på lustgas om det går, att jag vill ha lavemang när vi kommer in och viktigast av allt, att jag INTE vill dela rum med någon otäck främling utan ha min Mikael där.

Stannade till i stan en stund och åt en jättemeny på Burger King, fett och gott. Skulle nog ha föredragit McDonalds dock eftersom att deras pommes är ännu mer fettdrypande (för att inte tala om deras burgare....). Men käket satt där det skulle helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0