Äntligen fredag

Ja, det är gött med fredag trots att jag är ledig vareviga dag, nu har Mikael semester i tre veckor igen! Wihoo! Han börjar jobba igen i stort sett samma dag som jag är beräknad att föda vilket är lite surt, men GUD vad skönt att ha honom hemma nu de sista veckorna så att han får assistera mig när jag vaggar omkring.
För att inte tala om att tiden går något snabbare med sällskap istället för att sitta hela dagen och glo i forum på familjeliv.se om tecken på att förlossningen är i gång... I går skapade jag en tråd med omröstning på vilka nappar de flesta bebisar gillar mest, såna i latex eller såna i silikon- så kul har jag på dagarna...

I går orkade jag inte skriva på hela dagen, var sjukt trött efter ännu en sömnlös natt men jag var duktig och tvättade och städade i stället. Kan meddela att vi nu fångat FYRA bananflugor i vår fälla, när jag väl vågat mig på att tömma ut flugliken så ska jag testa att ha något sött också i nästa flugdödar-shot.
Mikael hade varit och handlat en massa gott på väg hem från jobbet och hade köpt Kinapuffar och Chokladmjölk till mig, käre gud vad glad jag blev... Då blev jag så glad att jag kokade en köttgryta med potatis som blev skitgod faktiskt, jag älskar grytor. Mamma gör en förbannat god viltgryta på älg eller rådjur eller vad det är (beror på hur jaktsäsongen gick), mmm fy fan vad det smälter i käften... Gud vad jag blir lycklig av mat.

TOLV KILO
har jag nu gått upp sedan innan graviditeten. Det låter väl lite läskigt men jag är faktiskt nöjd, jag har fortfarande några kilo till att lägga på mig innan "maxgränsen" är nådd för vad som är idealisk viktuppgång när man har mitt BMI.
Sen är väl det faktum att jag nu väger åttio jävla kilo rätt skrämmande, men så var jag ju ingen lättviktare förut heller, jag startade ju på rejäla 68 kilo vilket är rätt försvarbart när man är 178 cm lång. Med tanke på hur jag vräkt i mig borde jag väga det dubbla... Nu har jag i alla fall börjat med min cola-avvänjing, har faktiskt druckit ett enda glas cola på en hel vecka och förutom det bara hållit mig till bubbelvatten. Inte så mkt för viktens skull utan för att det är lika bra att dra ner på det nu innan bebis föds för något säger mig att koffeinet i bröstmjölken kommer göra vår lille snutt till en väldigt, väldigt pigg snutt annars.
På tal om snutt så har jag och Mikael sovit med varsin snuttefilt i natt som ska med till BB, jag vill att bebis filtar ska lukta mamma och pappa så att den vänjer sig vid vår lukt så fort som möjligt om man måste ha den i en sån där hemsk plastlåda. Mikael blev tilldelad en rosa filt bara för att han såg så söt ut med den, hehe.

Kommentarer
Postat av: Josse

Haha, ska ni inte hålla bebisen? Vincent låg typ aldrig i baljan på BB. Den känner ju er lukt så fort den är hos er :D Btw, latex nappar har alltid varit Vincents favorit, men det där är nog olika som allt annat :)

2008-08-08 @ 11:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0