9 dagar kvar...

Ja nu är det verkligen nedräkning! Pratade med mamma som sa "ja nu är det ju bara 10 dagar kvar" och var tvungen att yla "NEJ DET ÄR NIO! NIO NIO NIO!". Som förrförra gången hos barnmorskan när hon var förvirrad och pratade om att jag var i helt fel vecka och jag blev alldeles iskall och fick för mig att jag räknat fel- vilket jag givetvis inte hade. Det är omöjligt att räkna fel när man väntar på något varenda vaken sekund.
Sov helt sjukt skönt i natt jämfört med tidigare nätter, sov i nästan fyra timmar innan jag var tvungen att gå upp och kissa och sedan sov jag nästan ostört fram till telefonen ringde på morgonen- det är ju helt sjukt!:D Ska be att få tacka för den ljuvliga kommentaren jag fick igår från en nybliven mamma som skrev att hon sov mycket, mycket bättre nu när bebis var född än när hon var gravid, äntligen lite positiv uppmuntran!

Vi beställde aldrig pizza igår, gud så duktig man är! Bestämde oss i stället för att baka en egen för det var sjukt längesen och trots att jästen var slut och jag fick göra en bakpulverdeg så blev den hur god som helst! Spelade duktig och gjorde egen tomatsås istället för att bara kleta på en burk krossade tomater och det var faktiskt värt besväret för det blev gött som fan.
Mikael har blivit nyttig och duktig den sista veckan, han äter osötad müsli och morötter när han är sugen på något och annat otäckt. Själv vräker jag i mig i vanlig ordning, så yr och illamående som jag är hela tiden så har jag varken ork eller lust för några blodsockerfall eller att gå omkring med kurrande mage- däremot har jag inte druckit läsk på hur länge som helst, dricker i stället en massa juice och bubbelvatten.
 Soda Streamern var en underbar investering! Dock är jag lite rädd för den, inbillar mig att kolsyrepatronen ska explodera eller att det blir sånt tryck i flaskan att den ska tryckas iväg och krocka med min bäsemage... Fy hemska tanke!



I dag har jag inget planerat, men jag ska försöka mig ut på en promenad till posten för att hämta Veronikas present som kom redan i fredags, har en likadan sak fast till mig själv i samma paket:)

Kommentarer
Postat av: Din lilla Emelie

En sån Sodastream har jag också Soffan:) Puss<3

2008-08-25 @ 14:18:24
Postat av: Johanna

Eftersom du blev lycklig av sov-kommentaren igår, kan jag ju lika gärna fortsätta på inslaget spår och berätta att min förlossning var underbar! Hade väntat mig en smärta som gjorde tortyr njutbar, och hade planerat in all bedövning som fanns att få. När det kom till kritan räckte det med lustgas hela vägen, och att få krysta gjorde inte ont, det var bara skönt att få ta i. Jag är avundssjuk på dig som har detta fantastiska framför dig!!!

2008-08-25 @ 15:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0