Svettigt värre!

LJUVLIGT väder idag med till att börja med! Kom just in från en två och en halv timme lång promenad och fy fan vad trött jag är.
Problemet med att vara gravid är att humöret och orken kan dala väldigt fort och idag promenerade jag glatt till ett stort köpcentrum här i närheten utan minsta problem, hade inte magen stuckit ut som en boll hade jag totalt glömt att jag ens har ett pyre i magen. Men sedan när det var dags att gå hem efter att ha knallat runt i en massa affärer var jag helt slut- det hjälpte inte ens att sätta sig på en bänk i solen och smutta på en Ramlösa- benen kändes som två cementklumpar så jag flåsade som ett ånglok hela vägen hem och skämdes när det kom en gråhårig dam joggandes.

Hur som helst så var jag inne på Barnens Hus idag och kikade, vilken jävla affär alltså. Det var precis en sån affär som man blev alldeles förhäxad i när man var liten och som om man drömde om att på vara helt ensam i efter stängningsdags och leka med alla grejer.
Kilade dock förbi alla leksaker för annars hade det tagit mig hela dagen att kolla igenom allt, gick istället direkt till bebisavdelningen och suktade. Kika på bebisprylar måste vara det mysigaste som finns, jag kan ge mig fan på att vi kommer ha det proppfyllt med massa onödiga gåstolar och meningslösa hopp-anordningar här hemma, tur att man har en så vansinnigt stor lägenhet på två rum och kök- höhö.
Kollade på en massa bebiskläder också, såg en vansinnigt söt rosa keps med texten "MOM" i ett hjärta, en sån ska jag köpa även om vi får en son tror jag, hehe. Kan ju klä på grabben vad jag vill när inte Mikael ser egentligen...

image114

Hello Kitty-saker känns väl dock lite väl överdrivet att ta på en liten kille, någon gräns får man väl ha. Tycker bara att det är fånigt med debatter om att det är så vansinnigt fel attt tjejer ska ha rosa och killar blått- finns det inget viktigare att kriga om egentligen?
Man får väl klä sin unge hur man vill men faktum är att då kan man inte gnälla sen när alla tror att ens lille pojke i rosa spetsmundering är en tös- en rosa outfit signalerar HEJ-JAG-ÄR-EN-FLICKBEBIS, det är väl ändå det som är vitsen med att ens ha någon färg på kläderna?

Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt med vår =)

2008-04-22 @ 15:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0