Suck och stön...

Idag har jag faktiskt varit vansinnigt duktig och städat som en tok- dock på fel sätt.
Det är alltid samma visa, man är så himla entusiastisk i början av städningen att man ska överdriva allt så jävligt, så jag gav mig på jätteprojektet att gå igenom alla papper, tidningar och mystiska kuvert som legat i ett stort berg under bordsskivan på vårt soffbord. Det tog tid. Sedan fick jag för mig att bli någon slags dammdrottning och damma varenda litet utrymme inkl. vissa lister i vardagsrummet. Det tog också tid. Så när jag äntligen dammsugit och gick vidare till köket var jag helt död. Den gravida kroppen sa ifrån och jag var tvungen att ta TRE pauser från att diska en stackars tratt för annars hade jag tuppat av framför slasken.

Så nu sitter man här i en glänsande rent vardagsrum och resten av lägenheten ser ut som fan, ja eller åtminstone inte glänsande. Fast i för sig kan det vara en god idé att vänta med att dammsuga och ha sig i kök och hall eftersom vi ska laga middag ikväll+ att Mikael alltid lyckas dra med sig en skrämmande samling grus och ludd från sina arbetskläder... (för att inte tala om arbetsskorna när det varit dåligt väder...).

Förresten har två liter Loka Apelsin spårlöst försvunnit från vår kyl. Jag stod och stirrade upp och ner bland hyllorna skitlänge för jag trodde att det kanske var någon yrselhallucination- men icke. Jag kollade till och med i frysen och den är fan inte kvar.
Synd eftersom det är min "partydricka" nu när alkoholen inte finns med i bilden och det är helg och allt. Kan trösta mig med att jag har en till mkt godare flaska med "Päron och citronmeliss".
Nej, nu ska det fortsätta spelas World of Warcraft. Jag har faktiskt blivit riktigt skicklig- vet inte om det ska ses som något positivt eller bara pinsamt...

Kommentarer
Postat av: Linnea

Pinsamt!!!
Men gud vad jag känner igen mig i städ-berättelsen! Varför gör man så? hehe

2008-04-11 @ 18:17:06
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Linnea

Du jag tänkte på en sak... Har du ingenting att säga till om hemma? Och sitter Mikael verkligen vid datorn dygnet runt när han är hemma? I så fall tycker jag att du får ta och ryta till lite, så kan man ju inte ha det! Man får inte låta dem bestämma, det går inte för sig! Hehe... (Saknar din blogg på helgerna) Kram

2008-04-13 @ 20:18:33
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0