Ni är så söta!!

De senaste dagarna har jag blivit helt bombaderad av galet gulliga och snälla kommentarer både på bloggen och på andra sidor- nu får ni lägga av! Jag är redan ganska egenkär och om det fortsätter med sånt här så kommer ju jag bli helt vidrig av storhetsvansinne.
Jag går redan omkring och känner mig belåten och självgod bara för att jag har bebismagen framför mig som ett gyllene ägg, bara magens existens känns som ett stort smaskigt lyckopiller. Äh, eller vem försöker jag lura? Jag lapar i mig alla snälla kommentarer som en katt, jag kan aldrig få nog av dem!

Ska svara på lite frågor ni ställt också ja...
- Besökarantalet på bloggen varierar från dag till dag men det brukar åtminstone vara 50 unika besökare varje dag (något som ger mig dåligt samvete när jag inte uppdaterat.
- Nej, jag tjänar ingenting på bloggen, den är endast till för min egen njutning.
- Jag och Mikael är uppväxta i samma bonnhåla och gick i samma skola genom hela grundskolan, till och med i samma klass i nian. Vi växlade dock inte ett ord på den tiden och var inte alls speciellt imponerade av varandra (om ni hade fått sett ett kort på mig under skolfotograferingen i sexan hade ni förstått varför jag inte klandrar honom...).
Men tack vare att jag varit nära vän med hans tvillingbror Mathias i många år så träffades vi även som "vuxna" och drack några pilsner ihop och sedan dröjde det inte lång tid förrän love was in the air. Sedan höll vi på med en tröttsam katt-och-råtta-lek i några månader innan vi blev ett par och resten av historien vet ni ju.
Vi blev sambos efter två månader och blivande föräldrar efter sju, så man kan tycka att det gick undan- men när det är rätt så vet man bara... Ingen har någonsin gjort mig så lycklig.

På tal om lycklig så tänkte jag belöna er med någon rolig bild eftersom att ni lämnar så söta kommentarer som sagt, och valet blev väldigt enkelt. Om ni och jag är det minsta lika kommer ni också fnissa hysteriskt till detta- en tiger som ammar kultingar iförda tigerdräkter. Människan som kom på det måste varit ett geni.

449489-94


Kommentarer
Postat av: stina

åhh gulligt =)

2008-04-17 @ 11:10:10
Postat av: Anonym

underbar blogg,blev tipsad av min kompis stina! lätt att man följer denna i framtiden =) kan inte du tipsa om lite snygga sommarklänningar nu när våren närmar sej?

2008-04-17 @ 11:19:34
Postat av: bella

du skriver så bra och om så intressanta saker att man inte kan låta bli att läsa, och heller inte låta bli att kommentera. (:

2008-04-17 @ 12:09:45
URL: http://isabellathell.blogg.se
Postat av: C

Jag smälte då jag såg det där. Så underbart och ett tecken på att biologiska avkommor inte nödvändigt är de bästa.

2008-05-24 @ 18:01:07
URL: http://heartsick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0