Mjölkkossa

Jag hade hoppats att jag skulle vara en av de lyckliga som inte börjar läcka bröstmjölk förrän ungen ligger på bröstet och skriker, men icke då. Efter att ha varit på nattens vanliga kisstur på toan så känner jag att  "vad i helv...!" och visst hade det ena bröstet börjat läcka, så även nu på morgonen.
Så nu känner man sig inte bara som en ko-kvinna, nu beter man sig som en också. Jag kan ju hoppas att bröstmjölken på något sätt symboliserar att den värsta växperioden av titsen är klar nu i alla fall och att mjölkkörtlarna vuxit tillräckligt, jag har inte en aning om hur det där funkar.

I går fick jag en kommentar där någon undrade varför jag inte kan/vill gå i mina vanliga högklackade skor nu som gravid när alla blivande kändismammor trippar omkring i stilettos.
Svaret är följande- givetvis är det MÖJLIGT för mig att ha på mig mina älskade skor nu, men verkligheten skiljer sig en hel del från paparazzibilderna på Nicole Richie. Dels får man förbannat ont i ryggen och vaderna av klackar även i början av graviditeten (det fick jag i alla fall) och jag har ingen tillgång till ett personligt team av massöser, sjukgymnaster eller fotvårdsspecialister, och framförallt lever jag inte på någon image som kräver att man måste vara snygg hela tiden och riskera att trilla och slå i magen och bebisen bara därför.
Överhuvudtaget är jag väldigt fördömande när det gäller mammor som utsätter sina ofödda bebisar för fara i onödan men det är en annan historia, kan skriva ett helt inlägg om alla mina fördomar om allt från klackskor till såna som bolmar cigaretter ner i barnvagnen.
JAG tänker i alla fall inte riskera något med min unge, hur trista låga skor än är:).

Jag är så sjukt sugen på att bege mig till havet eller åtminstone någon liten damm någonstans idag, det ska tydligen blir över 15 grader och ännu skönare väder än igår. Funderade lite på att åka till Slottskogen och traska omkring där men insåg att med min vanliga tur kommer det gömma sig en massa våldtäktsmän i buskarna swå jag vill inte promenera där själv en vardag när folk jobbar och skogen kommer vara relativt öde.
Det är tamejfan sjukt att man inte ska få ta sig en promenad vart man vill utan att behöva vara rädd för sån skit, ibland kan man undra vad fan man tänkte med när man vågade sig på att skaffa barn i det här vidriga samhället. Tvi!

P.s Bortsett från mina militanta tankar så är jag fortfarande solsugen så om någon bekant är ledig och läser- give me a call D.s

Kommentarer
Postat av: Josse

Införskaffa dig en bomullstopp som kanske tar det värsta läckaget, det fick jag göra. Helt hopplöst o springa o byta tröja hela tiden :D

2008-04-22 @ 10:20:15
Postat av: Anonym

haha alltid roligt att läsa din blogg =)

2008-04-22 @ 10:27:48
Postat av: stina

smart gjort =) ha en trevlid dag!

2008-04-22 @ 10:30:54
Postat av: Theres

Klart att du ska gå i lågskor om du vill, trodde bara inte att dte var dte du ville.
Tycker du är duktig som kan gå i dem överhuvudtaget ( innan graviditet ) jag kan inte gå alls i den, får ont och det är sååå obekvamt.
Sååå skit snyggt som de är med högklackar, men man får stolt spatsera i ballerina skor, de gör ju du också nu :D

2008-04-22 @ 11:07:10
URL: http://theresh.blogg.se
Postat av: Anonym

du har världens bästa blogg =)

2008-04-22 @ 12:44:28
Postat av: Anonym

http://www.solomag.se/page.php?id=30

något för dej? =)

2008-04-22 @ 12:57:20
Postat av: Anonym

hur många besökare har du per dag?

2008-04-22 @ 13:27:33
Postat av: Linnea

Bomullstopp? Amningsinlägg i BH:n är väl annars det normala att använda när brösten läcker... Köp såna vettja! :)

2008-04-22 @ 15:15:04
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0