Långpromenix idag

Idag är Mikael ledig (jihoo!) så vi ska bege oss på en långpromenad om en liten stund, har suttit inne alldeles för mkt den här helgen och pillat med datorn trots att det varit så fint väder. Får lite halvpanik när jag tänker på alla soltimmar som försummats.

Hur som helst ska vi kila bort till "Babyboom", en affär som säljer bebisprylar inte så vansinnigt långt härifrån för jag såg på nätet att dem har fet rea och det passar ju oss alldeles ypperligt! Har fortfarande en del inköp att göra som bilbarnstol, spjälsäng och annat smått och gott som är ruggigt dyrt så kan man få fina grejer för halva priset är det ju kanon.
För hur jävla snål jag än är så finns det vissa saker som är värt att lägga pengar på helt enkelt, som schampoo, diskmedel och i detta fallet då bilbarnstol, skulle aldrig förlåta mig själv om det skulle visa sig att man köpt något skitgrej som bara spricker som ett ägg i en krock. Så det ska faktiskt få bli en märkesstol trots att jag avskyr att betala dubbla priset för en löjlig loggas skull. När det kommer till ens barn är det väldigt annorlunda.

image113

Bebisen är fortfarande sjövild där inne, igår gjorde den en favorit i repris och kröp iväg och la sig på sidan av magen som en korv, denna gången på vänster. Mikael tyckte att det var jätteläskigt att ta på den när livmodern är så hård vilket jag kan hålla med om, det känns som om man klämmer på bebisen.
Pratade med pappa igår och berättade om dem lustiga bebismovsen och han började garva för att han kom ihåg när jag och Lina låg i mammas mage och att han brukade trycka ner oss om vi stack upp som bulor sådär på lustiga ställen i magen.
Det kanske förklarar varför man blev som man blev....


Kommentarer
Postat av: Anonym

roligt,hoppas ni hittar något fint till bebben =)

2008-04-21 @ 11:18:45
Postat av: stina

http://images.emmhost.com/BABYBASICS/messagent-SE.asp?ID=WuXqfa7qOZSW8&PARTNER=PAMPERS

gratis box till dej =)

2008-04-21 @ 15:59:45
Postat av: Theres

På ellos finns det en barnstol som vi köpte, den är EU mårkt som den måste vara, super bra funkar den!
Dessutom kostar den bara 500:-!
:D

2008-04-22 @ 11:04:14
URL: http://theresh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0