Härlig lördag

I dag har vi varit och storhandlat och nu ligger grillbehören i kylen, Entrecote i marinad och hemmagjord potatissallad (det ska bli spännande att se hur detta smakar...). Det är inte ens sol här idag men nog jävlar ska vi grilla ändå! Har köpt en engångsgrill och en käck tändare med en katt på så nu är vi väldigt redo- börjar det regna får vi väl äta inomhus och stå med paraply vid grillen.

Haha, ni kan aldrig gissa vad vi ska göra på torsdag! Det brukar gå en reklam på tv4 varje vår att man ska komma och titta när korna på våra bondgårdar släpps ut på bete för första gången varje år. Och jajjemen, svärföräldrarna skulle tydligen ta med Mikaels systerdotter Emilia till en bondgård i Fjärås och titta på koutsläppet nu på torsdag och jag nappade ju direkt! Jag har ALLTID velat kolla på glada kor som springer helt galet, jag är väldigt svag för kor. Tror att det är något jag ärvt av mamma för hon har en konstig tendens att köpa prydnadskor som hon sprider runt i huset.
Synd att det är lite tidigt bara, men vad fan, det skadar inte att gå upp före klockan nio någon enstaka gång (jag är faktiskt duktig nog att ställa klockan på senast nio även om jag råkar var arbetslös, annars sover jag säkert tills Mikael kommer hem om inte bebis väcker mig genom att sparka på blåsan).

image128


Just det, ska svara på lite kommentarer också. Linnea du undrade vart jag handlade mina byxor och de senaste paren har jag nog köpt på Gina Tricot och HM, sedan är jag ju sinnessjukt duktig på att handla på rea också, det är egentligen väldigt sällan jag betalar fullpris för något.
Och sedan fick jag frågan vad jag tyckte om så kallade "stringjeans", jag hade inte en blekaste aning om vad det var så jag var tvungen att googla men nu vet jag och det är jeans med inbyggda string så att man ska slippa visa sin asscrack eller rövskåra för dem som föredrar svenska. Bildade mig en uppfattning ganska fort att det är groteskt fult, men vem vet... Hade man haft en liten fast rumpa storlek XS så hade kanske tanken på att bära dem inte varit lika motbjudande? Men det är ju så långt från classy man kan komma i alla fall, tycker att mysbyxor och fleecetröja är stiligare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha har oxå sett stringjeansen,fan var fula dom är ;P

2008-04-28 @ 10:00:00
Postat av: Linnea

stringjeans låter hemskt osmakligt.... just det, på gina tricot lyckades faktiskt t.o.m. JAG hitta två par snygga byxor för 99 spänn paret i höstas! det hade jag glömt! fast oftast tycker jag deras byxor har kass passform för just min figur. tyvärr. :(

2008-04-29 @ 12:40:41
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0