Fredag

Tar en liten paus från dammsugandet och skriver ett inlägg, trots att det är skittrist nu för det är fortfarande något fel med bloggen så man kan varken ändra texten eller lägga in mer än en bild.

Härromdagen efter ultraljudet åkte jag och Mikael med mamma till Ullared, HERREJÄVLAR vad vi handlade!
Brände 4000 spänn men nu har vi också ett lager med schampoo, tvål, tvättmedel och diskmedel som kommer räcka minst ett ÅR, sen köpte vi en massa käckt till hemmet, Mikael köpte en massa träningskläder och framförallt fick vi inhandlat en massa billiga och grymt käcka bebisprylar:D
För er som vill skåda vilka vackra prylar som inhandlades så har jag fotat en del grejer som finns på min bilddagbok, heter TobiQ där som nick.
Jag blev faktiskt riktigt trött på mig själv att jag handlat en massa bebiskläder på HM och liknande innan för dem hade HUR MKT SOM HELST att köpa i Ullared för en tredjedel av priset. Helst hade vi velat köpa med oss hela affären hem, men vissa grejer som spjälsäng och sånt måste vi vänta med eftersom att det tar sån plats- vi bor ju trots inte på någon slags herrgård med femtioelva sovrum utan vi får vackert trycka ihop oss i ett sovrum med bebben när den kommer.
Däremot kunde vi inte motstå en del saker, förutom kläder köpte vi en massa galet mjuka babyfiltar, ett babygym i tyg och en stor fluffig lammskinnsfäll som bebis ska få ligga och jäsa på sen som en prins eller prinsessa:)
Fick även köpt en tavla med tre ramar för foton där jag har satt in våra bilder från ultraljudet så att det ska vara enkelt att beskåda världens vackraste lill* pojk eller flicka. Den fjärde bilden ska Mikaels föräldrar få så att dem kan titta på sitt kommande barnbarn dem med. Oj vad svårt det var att välja bort en bild som dem skulle få vill jag lova...:D

Helgplanerna är inte många som vanligt, men vi ska nog hälsa på nyfödde lille Lukas på söndag, gud så kul! Fast egentligen är det väldigt påfrestande att umgås med småttingar nu när man längtar som en dåre efter sin egen bebis. Den såg ju FÄRDIG ut på ultraljudet så det är svårt att förstå varför vi måste vänta flera månader till... Faktumet att bebben är knappt 20 centimeter förklarar ju dock en del:)
Lukas ska i alla fall en stentuff svart body med gitarrer på som välkommen-till-världen-present. Vi har också insett att det är nog bäst att köpa något till nyblivna storebrorsan Sebbe också, han är nog rätt trött på att bara bebisen får presenter.

För övrigt kan jag meddela att jag plockat ut min tungpiercing, har varit livrädd för att fastna med den igen efter att jag slet av strängen under tungan.
Det var verkligen på tiden när man tänker på allt äckel som jag haft i munnen sedan jag var femton år, huuu...
Gud så vuxen man börjar bli:)

Kommentarer
Postat av: Theres

jag har inte tagit ut min piersing i tungan... då är jga ff liten då :P

2008-04-05 @ 18:44:26
URL: http://theresh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0