Första sparken för pappa!

Jodå, jomenvisst! Igår var bebisen så duktig att den fick in ett par rejäla kickar för första gången TROTS att moderkakan ligger i vägen. Är ingen moderkaksexpert men jag misstänker att bebben lyckades sparka vid sidan om.
Inte bara att jag lyckades känna sparken från utsidan- dessutom hann jag väsa till Mikael att känna på magen fort som fan på samma ställe och bebisen var lydig nog att göra om det igen.

Fy fan vad tufft säger jag bara! Jag känner ju att den rör sig hela tiden men aldrig såhär tydligt och jag var beredd på att det skulle dröja flera veckor innan det blev möjligt för Mikael att känna något.
Det är helt galet att den verkligen finns där inne och lever djävul. Numera uppfattar den ju också ljud från utsidan så jag försöker prata med den lite då och då även om jag råkar vara ensam, sedan har jag tvingat Mikael att försöka kommunicera lite med den också så att den verkligen kan känna igen hans röst på utsidan sen, så nu kör han med några slags skrämmande val-ljud till magen (ja, jag menar val som i jättefisken val. Fråga mig inte varför).

För övrigt känner jag mig aldrig riktigt utvilad längre på grund av alla mina skumma drömmar, istället blir man helt matt efter en lång natt av total galenskap. Så är det inte blåsan som tvingar en att vakna så är det bisarra drömmar. Ska jag vara ärlig har hunnit beta av även ett par sjukt perversa drömmar också, så perversa att jag aldrig skulle drömma om att avslöja innehållet för NÅGON.

Kommentarer
Postat av: Mingla ♥

Var det inte du som stod och sålde korv på stan igår?

2008-04-08 @ 09:58:34
URL: http://heymingla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0