Finfin helg

Såja nu är det måndag än en gång, och jag är hemkommen från arbetsförmedlingen precis. Man skulle nästan kunna tro att jag har ett hemligt kärleksförhållande med någon utav handläggarna med tanke på hur ofta jag ränner där- men icke, det är bara Fredrik Reinfeldt och hans rövhåll till anhängare som tycker att det är nödvändigt att jag liksom flyttar in på arbetsförmedlingen, jag får ju faktiskt den HISKELIGA summan av drygt 4000 i månaden som jag själv beskattat när jag jobbade och det går ju inte an.
Pratade med en snäll tant i dag och om jag har tur så kanske jag slipper spendera två dagar i veckan där på diverse fåniga jobb-sökarkurser eftersom att jag faktiskt ska föda om lite mer än fyra månader. Tack!

I lördags var Mathias här en sväng och dessutom fick vi ett ny tillskott i form av IKEA´s bokhylla Billy. ÄNTLIGEN har jag någonstans att stoppa undan alla mina pocketböcker som jag fram till nu placerat strategiskt på olika platser i lägenheten i små högar.
På kvällen var det filmhyrning i vanlig ordning, vi lyckades faktiskt hyra tre BRA filmer för första gången i världshistorien. Kan verkligen rekommendera "Room 1408" med John Cusack och Samuel L Jackson, den är baserad på någonting av Stephen King och det brukar ju bli jävligt lyckat- så även denna gången.

Igår var jag i stan och träffade Tina och Veronika, efter lite velande så hamnade vi på ett ställe i Linné som serverade brunch- mitt livs första faktiskt, trodde inte ens att det existerade i Sverige och i så fall hade jag trott att det endast var på snobbiga ställen i Stockholm.
Det var i alla fall en salig blandning av mat och man fick äta hur mycket man ville (för en rätt rejäl summa, men ändå). Det är populärt hos en gravid kvinna vill jag lova.
Hittills har jag bara gått upp ett kilo under graviditeten men jag tror att det kommer att börja öka i rask takt nu för den senaste veckan har jag varit konstant hungrig och haft galna ost-cravings.
Hur som helst så hade vi det jättemysigt och vädret var så fint att vi satt på uteserveringen och gottade oss. Något som är lite trist med att vara gravid och dessutom arbetslös är att jag har ett enda samtalsämne som jag finner intressant, och det är förstås bebisen. Det händer liksom inte mkt annat i mitt liv just nu och OM det gör det så har jag inte tid att släppa tankarna på bebisen i alla fall, så jag misstänker att jag bara blir tråkigare och tråkigare att umgås med- och det lär knappast bli någon skillnad när bebben väl ploppar ut, hehe.
Hur som helst är jag vansinnigt lycklig i min babybubbla.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha du är då raka motsatsen mot mig, personligen tycker jag att 1408 var bland det tråkigaste jag sett ;)

2008-04-15 @ 01:32:01
URL: http://nogg.se/jessicamattsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0