Bebisträning

Helgen har varit trevlig, i lördags var Mikael iväg på "grabbkväll" så stackars jag spenderade kvällen ensam, men å andra sidan sett var vi i Frölunda och kikade i affärer på dagen för att han hade dåligt samvete.
Jag köpte ett par rosa söta dojor trots att jag är löjligt fattig efter Ullared-trippen- nu ska jag bara vänta tills det blir varmt och torrt ute så att dem kan premiäranvändas.
Kvällen spenderades som sagt ensam för första gången NÅGONSIN faktiskt sedan vi flyttade ihop, vilket är lite skrämmande ändå. Tyckte synd om mig själv med beställde kebabpizza och njöt av att ha datorn för mig själv. Men jag var ändå belåten när Mikael rasade in vid tvåtiden.

Igår var vi och kikade på bebisen Lukas. Sicken snuttis! Numera vill jag kidnappa varenda bebis jag ser och han var inget undantag. Dessutom blev jag övertalad att hålla honom trots att jag inte hållt en nyföding på år och dar. Måste säga att jag gjorde ett förbannat bra jobb, hehe- min famn är som gjord för bebisar. Om inte annat lär dem i alla fall uppskatta mina nya, gravida bröst som är väldigt mycket större än originalet och förmodligen gosvänliga.
När vi varit där oc fikat en stund begav vi oss och storhandlade, vilket var helt sjukt nödvändigt nu när vår affär är stängd och jag måste ta bussen för att köpa minsta lilla grej.
Resten av dagen spenderades i soffan, för omväxlings skull sådär:D

Jösses vad jag längtar tills bebis tittar ut! Snart halvtid nu, det ska firas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0