No sugar, no bulls**t

I dag träffade jag en ny kompis. En underlig gammal man med hästsvans kom fram till mig när jag tog ett bloss utanför Lisebergstunneln i morse för att fråga vad klockan var. Man behöver inte vara ett geni för att inse att han sket totalt i klockan och förmodligen redan visste tiden eftersom man inte kan missa den gigantiska urtavlan på husfasaden. Konstiga människor har ju alltid dragits till mig, skulle tippa på att det beror på att dem känner någon slags samhörighet, men nu var det längesen det hände, bortsett från alla snorungar som tigger cigaretter är det inte många som närmar sig mig nu för tiden.
Min nya kompis, Jarmo, är störtcool. Han berättade att han hade tappat sin klocka, mobil och plånbok och jag betvivlar starkt att han hade någonstans att ta vägen för han förklarade att han varit ute hela natten. Tydligen hade han tagit hand om en kvinnlig bekant som blivit påpucklad av sin gubbe men som aldrig vågade göra en anmälan.
Tänk att stå där, hemlös och luspank men se förbannat pigg och nykter ut, med Iron Maiden-tröja och döskalleörhängen och samtidigt le. Han hade hittat ett halsband som han skulle lämna in till snuten, för att det verkade så personligt (två små ansikten var ingraverad), fastän man inte har en spänn och troligen hade fått en rejäl summa för det på pantbanken.
Stod och pratade med Jarmo en bra stund, han sa att han tyckte att det var så roligt att prata med mig eftersom dem flesta han mötte inte var så trevliga, och att folk viskade och pekade efter honom "Fan, det är tungt att höra att man tydligen ser så bedrövlig ut" sa han till mig. Sedan skildes vi åt efter att jag övertalat honom att gå till akuten och kolla upp sin lunga som tydligen gjorde ont dygnet runt. Gubben var rädd för sjukhuset och ville inte ta upp läkarnas tid om det skulle visa sig vara något ofarligt.
Stackars jävla Jarmo. Jag hoppas att jag stöter på honom snart igen när jag har kontanter på mig, fy fan vad beundransvärt att befinna sig på botten men ändå behålla sin stolthet och inte bli bitter. Han bad inte om en spänn eller ens en cigarett och jag är tveksam till om han hade tagit emot något om jag erbjudit. Han pratade om att han skulle köpa en laptop med trådlöst modem så att han kunde ha den med sig överallt. Det hade fan varit något, en hemlös stackare som sitter i pisstunneln på centralstation med en flashig laptop i knät. Jag hoppas att jag kommer få se det med mina egna ögon en vacker dag, ett litet bevis på att det omöjliga kan inträffa.

Idag är typ hela kontoret i Skagen så det är väldigt tomt, och jag har en massa svåra saker att göra. Blev nerskickad till arkivet igår eftermiddag för att hämta upp typ tretusen filer som jag ska gå igenom och leta efter massa viktiga papper. Problemet är bara att jag inte vet vad det är för viktiga papper jag ska leta efter, så nu plockar jag bara ut all skit som SER viktigt ut och kopierar det. Mitt jobb är så glamoröst.
Gillar fortfarande inte att dela rum med nya killen. Första dagarna trodde jag att jag skulle strypa honom. Det började med att jag strosade in i mitt rum i frid och fröjd när jag plötsligt stelnar till av anblicken att min hålslagare är inte bara borta, utan nya killen har den nu i sitt våld på SITT skrivbord. Muttrade lite och önskade död över honom och hela hans släkt och gick in och hämtade mammas hålslagare som jag demonstrativt placerade på mitt skrivbord. Förlät honom faktiskt för stölden eftersom mammas hålslagare var mycket bättre och jag kunde göra i hål bäst fan jag ville på bästa sätt. Tills dagen efter... Kommer på nytt in i mitt rum och upptäcker att min hålslagare är tillbaka hos mig, den stod vackert placerat där jag lämnat den. Blev väldigt glad i några sekunder tills jag insåg att "men vart fan har mammas hålslagare tagit vägen då?", vänder mig om i slow-motion mot fanskapets skrivbord och mycket riktigt- han har nu uträttat sin andra stöld. Inte nog med att han snor mina grejer, han snor dem igen när något bättre dyker upp. Bestämde mig då för att jag hatar fanskapet, och när han gick iväg för att hämta kaffe bytte jag ut hålslagarna igen, borde fanimej ha tagit båda två.
Förutom att han tydligen är en korp har han näsan i vädret dessutom. Han sitter och suckar hela tiden och när jag frågade hur det gick svarade han "Ja, vika kartor är väl inte min grej direkt". Förvandlades till en stenhård försvarare av företaget och ville krossa hans äckliga huvud med hjälp av hålslagaren och skrika "Men stick då för fan om det inte passar! Stick hem och gnid dig mot ditt fula civilekonom-betyg!". Det är fan inte tillåtet att klaga på min arbetsplats om man inte jobbar här, jag må gnälla mest av andra men jag är ändå lojal och tvekar inte att sparka tillbaks honom till Chalmers med huvudet före.

Oj vad skönt att det är helg i morgon, den här veckan har varit jävligt seg. Det blir långa arbetsdagar när man åker hemifrån sex på morgonen och inte är hemma förrän sex på kvällen, känns som om jag bara hinner äta och sen är det dags att sova igen. Det är inte långt att ta sig till jobbet egentligen men med alla byten så tar det en bra stund ändå. Men det bästa med att jobba och inte plugga längre är att även om man har mycket längre dagar så är man åtminstone ledig när man kommer hem, inga jävla läxor som ska göras eller prov som ska pluggas till. Skolsystemet är fan sjukt, inte konstigt att man blir skoltrött när man aldrig får en chans att vara ledig. Till och med loven gick ju åt helvete när man visste att man hade prov på måndagen därefter.
Alla sa att man skulle önska att man gick i skolan igen när man börjat jobba, men jag håller fast vid att nej, aldrig i livet. Jobbet blir ju jävligt långtråkigt, inget snack om saken, men nu tjänar man i alla fall pengar, man får något för tiden man lägger ner. Vad fan fick man i skolan 950 spänn i månaden (typ 30 spänn om dagen), stressmagsår och bra betyg kan man ju drömma om om inte läraren råkar gilla en. Inte ens betygen är något att ha, en kär väninna till mig hade 22 MVG när hon gick ut i våras och inte fan fick hon något jobb ändå.

Hörs i morgon allihop, kan inte nog poängtera hur tacksam jag är över alla läsare och hur glad jag är att ni lika troget loggar in och besöker min sida varje dag.
Dagens låt tillägnas Jarmo, en kampsång som är fin att ha i bakhuvudet när folk ser ner på en:

"Sug min"/LOK
Nu är jag trött på allt skitsnack!
Allt snack om vem som e störst
och vem som är bäst, vem som plockar hem flest brudar inatt
för jag vet hur det ligger till,
jag vet att ni ligger still
jag kan plocka fram allt om om jag vill,
jag skall tända min cigarr på din cigarill
och är det dags, så är det dags så,
det blir en praktig taktslakt inatt
vi är tillbaka i pölen och tvingar fram
svanen att ta tillbaks allt han har sagt
nu är det våran tur att säga vad vi tycker
eller bara spy galla över allt och alla
och fylla ert rövhål med vårt hyckel


Men nu är det slut
Du, du tror att du är bättre än mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.


Ingenting kan stoppa mig,
du måste döda mig med dina bara händer
lägga mig i kista, gräva ner mig,
och pissa på den för att släcka elden.
Jag bränner mig ur alla burar,
alla material och alla murar
tegel eller armerad betong
rappande fånar eller falsk sång
Burar som är gamla, hårda, vridna
burar - i blank platina
Givakt! stå upp i din prakt,
Nu e det dags att bli avrättad
för tredje gången, med tredje skottet
det blir tredje livet, vi har fått det
och det på vår tredje fest
nej, just det, på vår fjärde fest


Men nu är det slut
Du, du tror att du är bättre än mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.


Varje gång jag ser dig, stå och fåna dig
vill jag gå fram, puh! och sänka dig
med en trubbig gren av en
eller detta: denna låt av sten
För jag står över er
och ler mer när jag ser er hitta mina fel
för det är en hel del mer än vad ni ser
och vad ni ber om, nu e det vi som
chockar och partajar
som plockar bort handen när ni ramlar
vi som bjuder på sprit för att få er blinda
och sedan sätta krokben när ni famlar
din känsla för raka rör
är inte som Smillas känsla för snö
det är mer som min Cillas känsla för smör,
hon vet vad det är - men det är inget som hon gör!


Du, du tror att du är bättre än mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.
Du, om du tror att du kan trycka ner mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.

Scotty doesn´t know!

Idag är det tristdag igen, men det är åtminstone skönt att gårdagen är över, för FY FAN vilken dag. Trots att jag var rätt full i fan efter min lilla triumf under gårdagen så var jag sjukt trött och grinig.
Det hela blev inte bättre av att efter en riktigt seg arbetsdag bege sig till den förbannande banken för att föra över pengar. Trodde inte mina jävla ögon när jag tog min nummerlapp, jag hade nummer 147 och på tavlan lyste det skrämmande "Betjänas just nu: Nr 78". Måste ha sett helt förstörd ut där jag stod med gapande mun och tårar i ögonen för en snäll tjej som stod i närheten stack till mig en lapp med nummer 132, en klar förbättring åtminstone. Fick total cellskräck inne på banken så jag bestämde mig för att gå ut och sura och samtidigt ta mig ett bloss. Böjde mig ner för att rota efter ciggen när jag kommit utanför och DONK!; en liten snorunge slänger upp bankporten rakt i huvudet på mig. Stod och övervägde om jag skulle ta ett spontant besök på närmaste akutklinik för misstänkt hjärnskakning medan jag väntade på min tur på banken eller om jag skulle kila in i närmaste skoaffär och trösta mig med ett nytt par men jag avstod dock från båda alternativen. Det tog så lång tid i den jävla kön att jag till slut blev så desperat att jag halvkröp över golvet för att hitta fler nummerlappar och hittade till min förtjusning nummer 128, då blev jag glad.
Missade spårvagnen med en hårsmån som vanligt och fick vänta tio minuter på nästa (man blir bortskämd av att bo i stan, 10 min är alltför länge), så när den äntligen kom slängde jag mig på och satt och blundade. Öppnade ögonen alldeles för sent för att upptäcka att jag gått på fel jävla spårvagn. Var därmed inte hemma förrän runt 19.30 igår, inte så jävla skojigt när man begett sig hemifrån 05.45 på morgonen. Lagade i alla fall pannkakor som blev mkt goda. Hällde i mig en bärs också, det behövdes vill jag lova.

Börjat med zoloften idag igen, har slutat ta dem de sista två veckorna men jag tror att det är dags att starta igen. Varit vansinnigt grinig alldeles för ofta dem sista dagarna och nu kan jag inte skylla på PMS längre, så det är nog trevligast för både mig själv och andra om jag börjar knapra igen. Inte minst för stackars Mikael som måste stå ut med mitt gnäll, fick boxat lite på hans boxningssäck men det hjälpte inte så mycket. Väntade tills han hade somnat och satte sedan igång att böla som en tok, utan någon direkt anledning. Jag vill inte vara någon jävla gnällkärring, speciellt inte nu när jag just flyttat ihop med herrn jag älskar så jävla högt och som jag är så glad över att få vara med.
Men jag är väldigt, väldigt trött och just nu vill jag bara ta det lugnt, slippa allt stressigt och bara ligga och klänga på honom hela dagarna som en koala.
Som alltid när jobbiga perioder går över kommer massor av tankar och elaka demoner som nosar en i arslet tillbaka och jag blir väldigt, väldigt rädd att gamla mönster ska upprepas. Måste försöka se det förflutna som förflutet och inget annat, annars kommer jag väl aldrig att få någon sinnesro.

Nej usch, det var inte meningen att det skulle bli ett gnällinlägg, får se till att byta ämne på direkten.
Tänkte sno en idé från en ny lunar-buddy jag skaffat mig, hon hade med en lista i sin blogg som jag gillade skarpt:


10 ORSAKER ATT ÄLSKAR MIG:


1. Jag kommer aldrig ge dig panik för att jag är perfekt:
Faktum är att dem flesta som brukar få dåligt samvete för sitt levende bör trivas med mig. Du kommer aldrig att behöva känna dig ohälsosam, lat eller odisiplinerad, för jag kommer att vara värre på samtliga områden. Jag kommer aldrig att blänga på dig om du lägger på fem skivor ost på en enda macka, jag kommer aldrig att kommentera att "men gud vad mycket matfett du använder" och jag kommer aldrig någonsin hosta irriterat om du luktar tobaksrök. Jag kommer aldrig glida förbi i träningsoverall och glänsande hår när du ligger i soffan och är bakfull, jag kommer aldrig beställa en jävla sallad på Mcdonalds och jag kommer aldrig säga "dricker du folköl?". Vad fan, jag kommer inte ens rycka på ögonbrynet om du tappar en chokladbit på golvet och sedan plockar upp den och fortsätter att äta.

2. Mitt minne är gudomligt:
Jag glömmer aldrig födelsedagar, namn eller vad som hände den där fyllekvällen. Jag har koll på det mesta helt enkelt, vilket förmodligen kan verka lite småcreepy stundvis, men det kan vara väldigt användbart ändå. Det är lite sorgligt att veta att så mycket i mitt medvetande fylls av totalt meningslös information som när gamla bekantas husdjur föddes eller vad mina dagisfröknar hette i andranamn men jag ser det ändå som rätt imponerande. Faktum är att dessa smått onödigt vetande överraskande nog kan rädda många situationer och inte minst har jag många snaskiga historier och skvaller att berätta.

3. Jag slänger ytterst sällan sten i glashus:
Det där ägnar vi oss åt allihop ibland, det finns knappast någon som är fullt medveten om alla sina egna fel och brister. Men eftersom jag själv håller på att avlida av irritation när jag ser och hör andra klaga på saker som dem själva gör så har jag gett mig fan på att vakta min tunga så gott det går, och jag lyckas rätt bra. Man ska vara jävligt försiktig innan man kritiserar någon, för man gör sig jävligt mkt till åtlöje om man säger saker som sedan kan slå tillbaka på en. Missförstå mig inte dock, jag kan spotta ur mig alla möjliga elakheter om folk, men det gör jag EFTER att jag tänkt efter FÖRE.

4. Jag är totalt jävla harmlös:
Jag är ofta väl medveten om vilka knappar jag ska trycka på om jag vill göra någon illa, men när det gäller fysiskt våld är jag lika ofarlig som en svartmyra. Jag är ju rätt stark för att vara tjej så jag fattar inte vad det är som gör mig så handikappad men jag skulle förmodligen inte kunna ge någon en käftsmäll ens om dem var fastsurrade vid ett träd. Skulle jag hamna i ett slagsmål någon gång skulle det förmodligen sluta med att jag missade personen i fråga med näven eller att jag fick mer ont i handen en den jag slog skulle få.

5. Jag förlåter:
Är egentligen rätt långsint, minsta lilla sak kan ligga och gnaga i mitt huvud i all evinnerlighet, men förlåter det gör jag. Det ska väldigt, väldigt mkt till för att jag inte skulle ta emot en ursäkt eller ge någon en ny chans. Det kan ju vara rätt negativt för min egen del men det är minst sagt beundransvärt och en väldigt älskvärd egenskap.

6. Jag skulle dö för de jag älskar:
Det låter lite lagom klyschigt sådär men det är ju för fan sant. Jag är livrädd för att vara ensam så jag värderar mina nära och kära enormt högt, jag vet hur det är att förlora någon, det är min absolut största fasa så det viktigaste i mitt liv är dem mår bra och jag är beredd att göra vad som helst, vad fan som helst för att göra dem lyckliga och för att radera allt och alla som vill dem illa.

7. Jag sviker aldrig mina ideal:
Jag må vara en mes som säger ifrån alldeles för sällan, jag gillar inte konfliker helt enkelt men jag står alltid för vad jag tycker och jag säger aldrig saker för att dras med i grupptrycket. Gillar jag något säger jag det även om alla andra hatar det, eller tvärtom. Detta innebär att jag är ett riktigt pain-in-the-ass när det gäller diskussioner som aldrig tar slut om jag får fortsätta mala på, men det finns inte mycket som är så vidrigt som döda fiskar som flyter med strömmen.

8. Jag har inga hemligheter:
Nej, som ni säkert märkt hymlar jag inte om saker. Allt jag gjort står jag för och jag ljuger inte eller försöker dölja det. Har slängt ut i stort sett alla detaljer om mitt privatliv i denna blogg, jag ser inte meningen med att dölja en massa saker, vill man inte ta mig som jag är med alla mina negativa sidor och förflutna så är man ändå inte värd att lägga tid eller energi på. Jag hatar hemligheter, det finns inget som är så vansinnig irriterade som att inte få reda på en hemligheter, eller ännu värre, att veta en men inte få säga något till någon annan. Därför är det ju en god idé att inte ha några själv.

9. Jag är väldigt anpassningsbar:
Jag är ganska stolt över min förmåga att kunna smälta in bra i olika sällskap. Om man ska kunna komma överrens med folk är det viktigt att man inser att man måste ta dem på olika sätt, man måste hitta en slags balans för att få alla att känna sig bekväma oavsett ålder, "intellekt" eller samhällsklass samtidigt som man inte förvandlas till något man inte är.

10. Jag är artig:
Ja, jag är så förbannat artig att jag tackar och ber om ursäkt för allt. ALLT. Jag tackar när jag hjälp någon med barnvagnen, när jag hållt upp en dörr för någon och jag säger förlåt om någon klampar in när jag byter om, när någon råkar skalla mig rätt på näsan eller när någon spiller öl på mig på krogen. I går var jag så artig att jag inte sa något när jag beställde en liten pommes och en cheeseburgare på McDonalds och fick en cola istället för en bugare, så jag betalade för colan och sa istället "just det, jag tror att jag tar en cheeseburgare också" till praktikantidioten. Jag är så väluppfostrad att man skulle kunna tro att jag blivit uppväxt i ett militärläger, men så gillar allas föräldrar mig också.

Passade på att sno Mikaels fåtölj härromdan när han hade somnat så jag satt och kollade på Eurotrip, därmed är det ju helt uppenbart vilken låt som blir dagens! Fanskapet sätter sig som klister i hjärnbalken.

"Scotty doesn´t know"/Lustra
HEEEEEEEEY


Scotty doesn't know
that Fiona and me
do it in my van every Sunday.
She tells him she's in church,
but she doesn't go.
still she's on her knees
And Scotty doesn't know.


Oh, Scotty doesn't know
so don't tell Scotty
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
so don't tell Scotty (Don't tell Scotty)*


Fiona says she's out shoppin,
But she's under me and I'm not stoppin.


Cause Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
so don't tell Scotty
Scotty doesn't know
So don't tell Scotty


I can't believe he's so trustin
While I'm right behind you thrustin
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH
Fiona's got him on the phone
And she's trying not to moan
It's a three-way call
And he knows nothin
Nothin


Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
don't tell Scotty
Cause Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
So don't tell Scotty
We'll put on a show
Everyone will go
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know


Parking lot
Why not?
It's so cool when you're on top.
His front lawn
In the snow
Laughing so hard
'Cause Scotty doesn't know
Scotty doesn't know


MmmmmmMmm.....

I did her on his birthday...

Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
Scotty doesn't know
so don't tell Scotty
Scotty doesn't know


Scotty will know
Scotty has to know
Scotty's gotta know
Gonna tell Scotty
Gonna tell him myself
Scotty has to know
Scotty has to know

My sweet, sweet revenge!

Fy fan, slitsam helg minst sagt.
Släpade mig hem från en riktigt jävla jobbig arbetsdag i fredags, var förbi lägenheten i Mölndal igen och såg ut som en jävla packåsna på spårvagnen som vanligt. Kom hem, lagade mat och somnade som ett barn löjligt tidigt trots att herrn satt uppe med musiken dundrande.
Gick upp tidigt i lördags morgon och började packa sakerna i Mikaels gamla lägenhet, insåg hur jävla rutinerad packare jag har blivit för det gick nästan löjligt snabbt och smidigt. Vid tolvtiden dök herrs föräldrar upp för att hjälpa till och jag stannade kvar med Mikaels mamma och hann städa klart så gott som allt medan flyttlådorna kördes över till nya lägenheten. Sedan begav jag mig till Mölndal igen för att hämta sista lasset med saker, var lat och slösig och tog en taxi igen, det enda rätta för min stackars rygg och mina stackars, stackars ben. Städade lite till och sedan lämnade jag den förbannade lägenheten för gott, lämnat tillbaka nycklarna och tro mig- ingenting i världen får mig att åka tillbaka dit, flytten var så jävla jobbig att jag nästan ångrar att jag flyttade dit från första början.
Åkte tillbaks till mitt nya HEM och min nya SAMBO, gick och handlade lite mat för att fylla upp det relativt tomma kylskåpet och sedan åt vi tacos och hade det mysigt. Det enda som är lite jobbigt just nu är att vi inte har någon teve än, så för tillfället får vi trycka ihop oss framför datorbordet när vi ska kolla på film, ganska mysigt det med dock så jag klagar inte.
I går hade det ju varit lämpligt att parkera sig i liggande ställning någonstans och endast resa på sig för att besöka toalett samt kylskåp med tanke på vilken brutal misshandel min kropp och sinne blivit utsatta för den sista tiden, men nejdå. Kände att det var ett absolut måste att utforska affärerna i området så jag åkte in till Frölunda centrum och levde fan där för att få köpt en massa småsaker till lägenheten som kändes hemskt nödvändiga. Fick köpt en del i alla fall och just nu är jag bara väldigt angelägen om att köpa en torkställning till tvätten, annars är det ingen panik med något.

Somnade ALLDELES för sent igår så vi hann sova runt fyra timmar innan den förbannade klockradion satte igång klockan 05.10 i morse, eller morse och morse, skulle snarare kalla det för natt. Omänskligt tidigt i alla fall. Måste göra något åt mitt hemska morgonhumör, stackars Mikael vad mycket skäll han får höra. Misstänker dock att han tycker att det är kul att provocera mig lite eftersom jag blir förvandlad till djävulen varje gång jag tvingas vakna, men å andra sidan kan det nog vara inbillning eftersom att jag tror att hela jävla världen har en konspiration emot mig innan klockan 10 på morgonen, och då ingår håret som aldrig vill lägga sig rätt, nyckeln som alltid krånglar och dessa satans påsar man alltid glömmer kvar i hallen. Paranoian blir givetvis inte bättre av försenade tåg eller regnskurar på väg till jobbet.
Har ju åkt på ett nytt förbannat projekt nu som gör att jag har löjligt lite tid över att halvsova eller surfa runt på internet, har verkligen inte tid att skriva blogg heller men någonstans får man ju dra gränsen för arbetsmoralen. Slita som ett djur för 90 kr/timmen, pff! Skulle inte tro det. Hur som helst är det så mycket att göra nu att dem har kallat in en fånig extraarbetare som jag måste dela rum med, så nu har vi möblerat om skrivborden hela morgonen och min frihet är därmed borta. Totalvägrar dock att avstå från snuset även om det sitter en kille i mitt rum. Jag har min älskling där hemma och har inget större behov av att se snygg ut för någon annan, så snusläppen sitter då fan där den sitter.
Jag är löjigt glad över att bo med Mikael! Finns ingen i världen jag hellre skulle vilja bygga bo med, så att säga. Det känns så naturligt på något sätt och inte det minsta jobbigt. Jag råkar ju vara rätt rutinerad när det gäller att anpassa sig till boendeförhållande, har ju bott med alla möjliga människor som inte varit familjemedlemmar så det är inga större problem för mig att bo med andra, men det här känns verkligen kanon.
Måste ju få beskriva lägenheten lite också, har ju inte velat skriva om den så mycket än eftersom det inte blev klart att jag skulle flytta in förrän alldeles nyligen.
Hur som helst är det en tvåa på fjärde våningen precis vid torget, har aldrig bott så nära en affär förut. Området är dessutom kalasfint och lugnt. Hallen är stor och bra med jättefint klinkergolv och massvis av garderober (tack gud för det), badrummet är ganska litet men fräscht och har en riktigt stor, glassig dusch och dessutom tvättmaskin. Köket är också jättefint, nya vitvaror och en väldigt avancerad fläkt, roligt för herrn att ha något tekniskt att pilla med. Sovrummet är gult och jävligt mysigt måste jag säga och allra snyggast är vardagsrummet som har fönster längs hela rummets sida och en stor fin balkong. Dessutom finns det en stor klädkammare (tack gud än en gång). Det kunde fan inte bli bättre, en kanonfin lägenhet och en ofattbart fin kille att dela den med. Det verkar som om den obekanta men dock så välkomna turen slår till igen!

För övrigt känns allt helt underbart! Flytten är över och jag tänker inte lägga ner en jävla sekund till på skiten.
Vill dessutom passa på att applådera mig själv för att jag en av dem första gångerna någonsin i mitt liv stått upp för mig själv och gett fan i att vara så förbannat snäll. Är man för snäll bli man hemskt lätt uttnyttjad och vad som är ännu värre än att bli uttnyttjad är när man inte ens får ett tack för skiten, utan tvärtom. Det är tur att jag är såpass god människokännare att jag åtminstone inser vilka som vill mig väl och vilka som inte vill det. Det är dags att slå tillbaka med samma medel i alla fall, mycket kan jag stå ut med och åtminstone försöka att inte sänka mig lika lågt, men den gränsen är sedan länge krossad och för en jävla gångs skull kan jag resa mig med rak rygg.
Skit ska skit ha, eller hur Emelie? Och aldrig hade jag trott att det skulle kännas så satans skönt att få upprättelse.

Det är början på en ny period i livet nu igen, och den här gången ska jag fanimej se till att bara omge mig med människor som får mig att må bra. Mikael, lillasyster, Veronika, Tina, Emelie och Memme framförallt. Nu ska jag ge mig fan på att bli lycklig!

Dagens låttext behöver knappast en närmare förklarning. Booyah!

"Revenge"/Clawfinger
You know I never believed you were for real
I don't appreciate you or understand how you feel
everytime no matter what I might find
you give me a feeling that It ain't mine
I don't believe in wasting time
and you give me a sign that you're out of your mind
It's frustrating not knowing the score
but when you walk across the room towards the door,I'm sure
You ain't ever gonna walk my way
Cos' I know that you've never liked me anyway,so don't stay
I wouldn't notice cos' I't ain't no loss
all you ever did was cheat on me and double cross
I won't be satisfied until you're gone
but I still want to know what is going on
You know that I've tried but I'm losing my hope
I can't cope cos' you're tripping and you're slipping like a soap on a rope


I won't break
I won't bend
I'll avenge
I'll get you in the end


The sooner you go the better,goodbye
I won't miss you and I think you know why,
You were never really much of a giver
You took alot away from me but I was always a forgiver and forgetter
But now I know better
so I'm leaving you hanging and you won't be forgiven
till I know that you're not living,anymore
I'm gonna get you like a fly on the wall
I'm gonna pull off your wings
and watch you crawl
then I'm gonna crush your balls
You better believe that I'm gonna make you small
I gotta get whatever I want
I want it all and I want it up front,here we go
I'm willing to bet'cha that I'm going to get'cha
and you're gonna regret that you ever even met me,I know


[Chorus]

All I can think about is getting revenge
and that'll be the day all my misery ends
but until I choose to make me move
I wan't you to think that you've got nothing to lose
but I promise you you'll pay your dues
the one place I wouldn't want to be is in shoes
What can I say I'm gonna make you pay
I'm gonna make you wish you never got in my way
get you back for all the wrong you did
for everything you put me through when I was a kid
I'm gonna neglect you and disrespect you
and then I'll reject you when you least expect me to
and no matter what you do you're screwed
You'll get your rights rejected and they won't be re-newed
I'm gonna throw the first stone this time
hitting you hard when you're off gaurd and the revenge is mine


[Chorus]

Svensk adressändring, min bästaste bäste vän!

Nu är jag här igen, det var löjligt längesen jag skrev blogg nu, men jag har helt enkelt inte haft någon tid över.

Har en förbannat jobbig vecka framför mig nu. I morgon ska jag ju till stockholm på min första lilla affärsresa, det kunde inte varit mer olägligt. Har massor att göra på jobbet eftersom jag måste sammanställa allt jag gjort inför morgondagens möte. Tåget går från stan före kl 6 på morgonen i morgon och jag måste hem och packa i rent omänsklig hastighet, för jag kommer vara borta hela dagen i morgon och på torsdag kör vi flyttlassen. Ska idag släpa hem en packning med kläder efter 14 dar hos Mikael, en jävla bunt tidningar som jag ska slå in porslin med och SJU jävla flyttkartonger på tåget.

Men jag ska inte gnälla för nu vet jag vart jag ska ta vägen efter flytten, jag var just inne på adressändring.se för tretusende gången i mitt liv och ändrade adress. Lämnar nu Mölndal och den där jävla lägenheten bakom mig och flyttar ihop med Mikael i Frölunda. Vet ju om att det är rätt scary att flytta ihop så tidigt och risken att vi ska bita huvudena av varandra finns ju absolut där, men vi ska göra ett försök och jag tror och hoppas verkligen att vi kommer att få det kanonbra.
I natt blir första natten jag sover själv på över två veckor, vill nästan grina när jag tänker på det. Jag är helt förundrad över att jag inte längtat hem eller åtminstone velat vara själv några timmar men det har jag fanimej inte, jag trivs så jävla bra med Mikael. Största bekymret just nu är att jag hindrar den stackars gossen från att få sova. Jag hade ingen aning om att jag tydligen snarkar något fruktansvärt, jag är visserligen tydligen är pärla på det viset att jag vaknar och slutar snarka bara man petar lite på mig, men dessvärre somnar jag om igen på två röda sekunder och sätter igång och snarka som ett jävla ånglok igen. Stackars, stackars Mikael. Jag ska så fort som möjligt se mig om efter en sån där näs-klämma för snarkare, jag sov med pappa under hela uppväxten och vet hur fullkomligt vansinnig man kan bli när folk snarkar så att det känns som att väggarna ska rasa ihop hela nätterna. Hmm, var inne och läste lite nu om sätt att sluta snarka, bland annat tipsar dem om att tejpa ihop munnen eller att sy in tennisbollar i nattlinnet så att man inte hamnar på rygg i sängen. Låter lite halvgalet, men vad gör man inte för den man älskar. Hellre en ihoptejpad mun än att bli sparkad ur sängen en vacker dag.

Det har varit underbart med långhelg, även om det inte känns som man är det minsta utvilad. Var i stan och käkade samt kikade i affärer med Veronika och Tina i fredags, vi har varit och pysslat lite med lägenheten, Mikael har varit och köpt soffor nu, skitsnyggt blir det och i lördags hade vi ju vår "fest". Det dök ju inte upp allt för mycket folk men det var trevligt i alla fall, har dock sällan varit så bakis som när jag vaknade upp i söndags morgon. Trodde att min stackars skalle skulle spricka i tusen bitar när bröderna slängde på en jävla krigfilm klockan 8 i gryningen, på vad som kändes högsta volym. Det var väldigt synd om mig hela dagen förstås, förbannande jävla öl.
Trots att mestadels av helgen varit kanon har jag dock varit helt vansinnig vissa stunder, med all rätt. Funderar på om det är p-pillerna som till sist gjort mig till ett hormonmonster, om det beror på PMS eller för att jag helt enkelt glömt att ta mina zoloft. Dock har man ju blivit lite provocerad som vanligt och det var faktiskt rätt skönt ändå, att släppa solskenshumöret ett tag och sura som fan och böla hej vilt.

VECKANS LÄGESRAPPORT:
Utseende: Ser för jävligt ut rent ut sagt, behöver verkligen lite solsken och väldigt mycket sömn. Det ska bli så galet skönt att komma i ordning och ha alla mina saker på ett och samma ställe, att släpa kläder, smink och hårgrejer fram och tillbaka mellan två olika lägenheter kan göra vem som helst mentalsjuk.
Ekonomi: Jag har inte kollat mina kontouppgifter på skitlång tid men kortet har dragits hej vilt den sista tiden så jag misstänker att jag inte har alltför mycket pengar kvar att hurra över direkt. Fritidskortet går ut idag också, så det måste köpas nytt, nästa vecka börjar det ju gälla dygnet runt eftersom det är lov dock, och jag kommer spara en jävla massa pengar på att slippa betala bussen och tåget varje morgon. Känner också ett allt växande begär av ett par nya skor, ska bli spännande att se om man skulle springa på ett par eller två i Stockholm under morgondagen... Håller tummarna för det för mitt välmåendes skull men fasar för det med tanke på den magra plånboken.
Kärleksfronten: Som sagt ska man ju bli sambo då, det ska bli så jävla skoj! Det är tur att vi känt varandra så länge för jag tror inte att det blir några obehagliga överraskningar som annars brukar dyka upp när man bor med någon man inte känt allför väl innan. Jag är så glad att jag träffat Mikael och att han är min för dem sista åren har varit jobbiga, och för första gången på väldigt, väldigt länge känner jag mig lugn. Man får en massa nya insikter nu när man börjar bli gammal och grå, man inser att man inte är perfekt och att det är okej. Man inser att ens partner inte är perfekt men att det också är okej. Vi är VÄLDIGT olika, inget snack om saken. Kommer säkerligen inte komma överrens om allt men det gör inget. Ett misstag jag gjort i tidigare relationer är att tro att jag har förmågan att fixa allting och varit helt livrädd för konflikter och varit besatt av att göra det bästa av allting. Vad jag har lärt mig är att andra människors liv inte är mitt jävla ansvar och att det enda jag kan göra är mitt bästa och att om det inte uppskattas så är det dags att säga hejdå. Äntligen har det gått in i min hjärna att jag inte är hela världens lilla morsa, att det inte är meningen att jag ska vara morsa till någon annan än mina framtida barn. Nu jävlar ska jag bli lycklig och som det känns nu kommer vi nog att få det förbannat bra!
Jobb: Ska sluta ta med den här kategorin, har aldrig något nytt att framföra ändå. Hälsa: Mår rätt pissigt, förmodligen på grund av mensen (som kom alldeles för tidigt, tack för det jävla p-piller). Var helt hundra på att jag hade en blodpropp härromdan också, tyckte att min personlighet var tillräckligt urflippad redan innan men nu ska man tydligen bli hypokondriker också.

Nu ska jag ta några djupa andetag och fortsätta med dagens arbete, jag har VÄLDIGT mycket att göra. Kommer förmodligen gråta som ett barn när flytten samt flyttstädningen äntligen är avklarad, om jag inte hinner hänga mig innan dess förstås.
Dagens låt är kanon och jag vill avsluta med att skicka en styrketanke till en bekant som har det jobbigt just nu, håll ut min vän! Du är guld värd så ta för fan tag i tillvaron innan det är åt skogen för sent. We´re all routing for you!
Puss.

"Real wild child"/Iggy Pop
Well I'm just outa school
Like I'm real real cool
Gotta dance like a fool
Got the message that I gotta be
A wild one
Ooh yeah I'm a wild one


CHORUS
Gotta break it loose
Gonna keep 'em movin' wild
Gonna keep a swingin' baby
I'm a real wild child


Gonna met all muh friends
Gonna have ourself a ball
Gonna tell my friends
Gonna tell them all
That I'm a wild one
Ooh yeah I'm a wild one


CHORUS

I'm a real wild one
An' I like a wild fun
In a world gone crazy
Everything seems hazy
I'm a wild one
Ooh yeah I'm a wild one


CHORUS

I'm a wild one
I'm a wild one
I'm a wild one
Oh baby
I'm a wild one


CHORUS

This kiss, unsinkable

Tankar från i torsdags:
Egentligen är det fortfarande torsdag men jag tänkte ändå skriva lite som jag kan trycka in i nästa blogg då jag redan publicerat dagens inlägg.
Ska hem till Mikael idag med, egentligen borde jag verkligen inte åka någonstans utan stanna hemma och ta hand om tvätt, disk, den förstörda maten och packa vidare eftersom att jag med största sannolikhet inte kommer att vara hemma något i helgen. Men jag skiter nog i det, ska passa på att njuta av nykärleken.
Har kommit på att så som det känns nu, så vill jag alltid ha det i fortsättningen. Mår riktigt, riktigt bra, kan inte komma på när det gick så långa perioder mellan gråtattackerna (utom under en period då jag var totalt känslomässigt avdomnad), och jag borde ändå vara extra känslig nu när jag börjat med p-pillerna och allt men nej, det känns bra.
Fan vad jag unnar alla den här känslan, nja inte alla kanske, men jag kan vara såpass generös att jag måste säga att så gott som alla förtjänar att ha det så här. Jag ser så många sjukt destruktiva förhållande runt omkring mig, menar för guds skull inte att jag själv har gulligull-förhållandet från himmelriket, och det vill jag inte heller ha. Men ett sunt förhållande enligt mig bygger på att man respekterar den andra som den är, man kräver inte saker den andra inte är beredd att ge frivilligt, man försöker inte förändra den man älskar till någon han eller hon inte är och man är medveten om sina egna fel och brister innan man börjar att hacka på någon annan.
Med tanke på hur mina tidigare förhållande sett ut kan man ju knappast se mig som någon jävla guru, men som med allt annat i livet lär man sig av svårigheterna och man lär sig så fruktansvärt mycket som man inte har en aning om när man inte levt i längre eller åtminstone seriösa förhållande tidigare.
Synd att inte fler har vett att värdesätta det dem har, för har man väl turen att hitta någon att älska som älskar en tillbaka så är man förbannat dum om man missbrukar det. Ofta uppskattar inte folk det dem har förrän det är borta, tro mig jag har gjort samma sak. Men tyvärr är det ett förbannat kort liv vi lever och ingen har råd att kasta bort kärlek. Om det nu är kärlek det vill säga och inte bara något slags behov av att inte vara ensam eller att flasha för omgivningen om hur jävla lycklig man är.
Nu ska jag sluta predika, spotta ut snusen och bege mig ut i regnet och hem till min Mikael. Som jag älskar. Som gör mig lycklig. Som jag ska göra allt i min makt för att göra lycklig. Punkt slut.


Hej alla barn.
Nu är jag tillbaka igen, det blev inget inlägg i fredags eftersom att jag inte var på jobbet. Systemen låg nere hela dagen så det kändes rätt meningslöst att släpa sig hit, sov dessutom hos Mikael och tanken på att gå ifrån honom och den varma sängen på morgonen kändes rätt osmaklig. Vi var över i hans nya lägenhet över dagen istället och medan han målade skruvade jag ihop dem nya köksstolarna. Inte fan visste jag att jag var någon slags stolmakar-expert, IKEA skulle fan falla på knä inför mig om dem såg när jag kämpade med stolarna med folkölen i ena näven och tungan i mungipan. Hoppas Mikael förstår att han lyckats finna en jävla mirakelkvinna allra minst.

Det har varit en lugn helg igen för övrigt, MYSIG framförallt. Vi har varit och handlat och druckit öl på balkongen och nu övergett American dad-avsnitten i förmån av Desperate Housewives. Jag trodde inte att herrn kunde bli mer perfekt, men så visar det sig att han också tycker att den serien är kanonskoj! Sovit hos Mikael sen i onsdags nu och det svider verkligen att åka därifrån. Kanske sover där i natt med, men ska försöka låta bli för jag har VERKLIGEN mycket att fixa med hemma i lägenheten, har inte sovit hemma på en vecka nu och därmed har jag löjligt mycket att ordna. Det ska bli SÅ SKÖNT när flytten är över så att jag kan släppa tankarna på lägenheten och det faktum att den ser ut som en jävla krigszon. Måste förresten få påpeka hur sjukt jävla skoj det är att laga mat till någon som verkligen uppskattar det!

Jag har fått tillbaks min dator nu! Det tog nästan en vecka och nu är allt ominstallerat så jag måste fixa lite med inställningar och så men käre gud vad skönt att vara tillbaka i sitt rum. Datakillen och jag hann bli värsta bundisar dessutom, det var längesen jag hade en sådan konstant telefonkontakt med någon, haha. Fick reda på i morse att det för fan är Kristi Himmelfärds-dag på torsdag och vi har fredagen inarbetad så jag får en helt oväntad långhelg! Har insett det absolut bästa med att vara en del av arbetslivet- det är dem lediga dagarna som man uppskattar mer än allt guld i världen. Dessutom ska jag * trumvirrvel* åka på min första buisness-trip nästa vecka, det blir två dagar i Stockholm. Har aldrig besökt Stockholm och i för sig aldrig haft det minsta sug att göra det heller, men det ska bli fräckt. Ser visserligen fram emot hotellvistelsen mer än något annat, men resten ska bli kul också. Minus det arbetsrelaterade förstås, möten är tamejfan det tråkigaste som finns. Jag undrar om det har någonting att göra med att hatet mot långdragna skollektioner där läraren stod och babblade vid tavlan i evigheter, men bara tanken på konferansrum och malande människor som diskuterar el får mig att vilja sova direkt. Och det är jobbigt nu när man jobbar, för nu kan man inte sitta med hörlurar i öronen och drömma sig bort ostraffat som man gjorde i skolan.

Nu har Mikael läst min blogg förresten. Han envisades med att göra det när jag var där dessutom vilket resulterade i röda kinder för min del och jag var tvungen att lägga mig på mage i soffan och hålla för öronen samt blunda. Men nu har han i alla fall läst den och hittade inget att klaga på, åtminstone sa han ingenting om det.
Annat intressant att dela med mig av dem delar ut gratis chokladbollar på centralen idag, så passa på alla göteborgare. Fuskade som vanligt när det delas ut gratisgrejer och snodde tre. Kan försvara mig med att mamma fick en i alla fall. Sedan tänkte jag fråga om det är någon som äger en sån där behå där man ska knäppa bandet runt magen för att kunna ha urringat i ryggen, har just köpt mig en men hur fan funkar det? Slänger även i en lista och en låt, förstås.

Vad heter du? Sofia
I mellannamn då? Johanna
Vart bor du? Mölndal centrum
Trivs du där? Jag trivs fint.
Brukar du läsa horoskop? Ja.
Har du körkort? Nej, det lär nog dröja innan jag orkar lägga ner pengar och energi på körkort.
Äger du några converseskor? Nej, det är inte min typ av skor.
Favoritdjur? Hundar givetvis även om andra djur också har sina trevliga sidor.
Vad spenderar du dina pengar på? Alkohol, tobak, skor och givetvis räkningar då.
Senaste konserten? Måste nog ha varit Björn Rosenström.
Festar du mycket? För mycket, men det har blivit betydligt mindre sedan jag fick grabb.
Sprit, cider, vin eller öl? Oj då, det var svårt. Dricker allt utom rödvin i stort sett.
Brukar du bli för full? Ja, det brukar jag.
Antal kuddar i sängen? 2.
Äter du frukost? Nej, förutom på helgerna ibland om jag äter med någon annan.
Kan du baka bullar? Ja det kan jag.
Har du varit med i scouterna? Nej det har då aldrig lockat.
Bläck eller blyerts? Bläck, smidigt och slipper vässas.
Mc donald?s eller burger king? Burger King tveklöst.
Är du allergiskt mot något? Sjukt allergisk mot insektsbett.
Äger du ett busskort? Jag äger massor av busskort.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Röd, annars kan man lika gärna dricka vatten.
Vad åt du till frukost? En kanelbulle.
Hur ser du ut idag? Vacker utan spackel.
Har du haft sex idag? Ja. Eller i natt i alla fall.
Nästa mål i ditt liv? Hitta ett trevligt boende.
Vad såg du senast på tv? "Roomraiders" på MTV.
Närmaste vän på helgen? Va?
Hur svarar du i mobilen? "Hejhej" oftast (pigg och käck förstås).
Vem ringde du senast? Mikael.
Vad sa den du ringde? Vi pratade om när jag skulle komma över.
Antal timmar sömn inatt? 6 timmar kanske, la mig tidigt men gick upp grymt tidigt också.
Sov du ensam? Nej det gjorde jag inte (kan upprepa det där igen och igen och igen...)
Brukar du snusa? Ja jag snusar min Catch Eucalyptus konstant när jag är utom synhåll för andra.
Vad innehåller din favoritnattmacka? Köttbullemacka är svårslaget.
Tycker du om din pappa? Klart att jag tycker om min pappa. Brås på honom till 99%.

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng: Mikael.
Såg dig gråta: Mikael.
Fick dig att gråta: Haha, fy fan vad hemskt men det var Mikael.
Du delade en drink med: Delar hemskt ogärna på drinkar men det kan mycket väl ha varit Veronika.
Du gick på stan med: Min lillasyster.
Skällde på dig: Folk brukar inte skälla på mig, jag är alltför harmlös.
Skickade ett e-mail till dig: Min mor som skickade över ett jobbmail.

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt ?Jag Älskar Dig? och menat det: Det gör jag varenda dag.
Bråkat med ditt husdjur: Belönats med Sveriges olydigaste hundar så ja, det har blivit en del intern-fighter.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Det har hänt, som tur är inte särskilt ofta då jag oftast drömmer mardrömmar.

VARIT I...
Norge: Nej.
Finland: Nej.
USA: Nej.
Kina: Nej.
Tyskland: Ja, jag har i alla fall åkt igenom och stannat och käkat (satan vad berest man kan vara att döma av denna lista).

EXTRA STUFF...
Tar du droger: Nej jag är drogfri sedan över tre år tillbaka och så tänker jag fortsätta.
Dricker du: Jag dricker en hel del men har lyckats skära ner på det ordentligt.
Vem är din bästa vän: Jag har fyra "bästa vänner" och skulle aldrig drömma om att kategorisera dem.
Vad är du mest rädd för: Förlora mina nära och kära.
Vilka kläder sover du i: Trosor.
Vart vill du gifta dig: Är inte jätteintresserad av giftemäl, det är hyckleri att lova någon evig trohet men det är en fin grej att göra och skulle jag gifta mig får det gärna ske på annan plats än i kyrkan.
Vem hatar du verkligen: Människor som medvetet skadat mig eller dem jag älskar, dem hatar jag.
Varit kär: Jag är ständigt kär.
Kör du bil: Nej. Jag "åker pendeltåg, jag är en loser baby, jag har inget körkort".
Har du ett jobb: Ja det har jag, kontorshandläggare allra minst.
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja jag är väldigt sällskapssjuk, men jag klarar inte av för mycket folk och behöver få vara ensam ibland.
Är du ett hälsofreak: Jag är väl snarare motsatsen skulle jag tro.

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Jag har nog aldrig varit riktigt kär i någon som jag inte fått på ett eller annat sätt, så nej. Därmed inte sagt att jag inte varit olyckligt kär!
Är du ensam nu: Jag är på jobbet, men ensam i mitt rum är jag ju.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Reklam-jinglar har en obehaglig tendens att fastna.
Vill du gifta dig: Som sagt, det är inget nödvändigt men det skulle vara skoj.
Vill du ha barn: Jag vill ha flera stycken.

FAVORIT...
Rum i huset: Vardagsrummet eftersom jag spenderar all min tid där.
Typ av musik: Lyssnar mest på Rock och Oi! för tillfället.
Månad: Augusti.
Sten: Aldrig funderat på min favoritsten "mystiskt" nog. Diamanter är inte fel dock.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Nej, kan nog vara rekord.
Köpt någonting: Ja, alldeles för mycket.
Varit sjuk: Nej, om man inte räknar sjuk i huvudet då.
Sjungit: Självklart.
Sagt ?Jag Älskar Dig?: Ja det har jag.
Velat säga till några att du älskar dem: Ja det har jag, det är därför jag sagt det.
Träffat någon ny: Träffat min nya kompis, datorsnubben. Han är ball.
Saknat någon: I allra högsta grad.
Kramat någon: Kramats natten lång.
Kissed someone: Självklart.

SENASTE....
Låt du hörde: "Seperationsångest"/Köttgrottorna.
Film du såg: Tittade på "Along came Polly" igår.
Drink du köpte: Jag tror att det var en Vanilla Sky.
Sak du stal: En pärm från förrådet på jobbet. Tror dock inte att någon skulle kalla det stöld.
Mat du åt: En sån där liten pizzabit man värmer i micron.
Gången du åt en 7-Eleven korv: Har aldrig ätit korv på 7-eleven. Hade jag gjort det hade det nog varit klurigt att komma på när.

FÖRSTA.
Första bästa kompis: Tina och Veronika.
Första jobb: Samma jobb jag har nu, fast då var jag sommarvikarie och tjänade 57 kr i timmen, haha.
Första inhandlade skiva: Eloise med Arvingarna.
Första förälskelse: Filip på dagis. Jag var fyra, han var tre och romansen var hög.
Första begravning: Gammelfarmor som jag tack och lov aldrig träffat.
Första piercing/tatuering: Piercade naveln 2001.
Första fiende: Det var säkert någon av lågstadielärarna eller någon elak snorunge man mötte i lekparken.
Första stora resa: Åkte till Mallorca när jag var 9 månader, brudnäbb allra minst.
Första konsert: ?

SENASTE.
Senaste människa du slog: ?
Senaste stora bussresa: Kroatien i somras.
Senaste gången du grät: Det var nog över en vecka sedan.
Senaste mat: Pizza, som sagt.
Senaste långa telefonsamtal: Beror vad man klassar som långt.
Senaste dusch: I går kväll.
Senaste inköp: Bulle, som sagt.
Senaste irritation: Glömde kvar två tidningar på bussen när jag EN GÅNG SKULL hade tänkt läsa dem.
Senaste glass: McFlurry med daim.
Senaste skjortan du haft på dig: En blåvit-randig.


"This Kiss"/Faith Hill.
I don't want another heartbreak,
I don't need another turn to cry.
No, I don't want to learn the hard way
Baby,'Hello.' Oh no, 'Goodbye.'
But you got me like a rocket shootin' straight across the sky.
It's the way you love me,
It's a feelin' like this.
It's centrifugal motion,
it's that perpetual bliss.
It's that pivotal moment.
It's 'Ah, impossible.'
This kiss, this kiss.
Unstoppable.
This kiss, this kiss.


Cinderella said to Snow White
'How does love get so off course?
Oh, all I wanted was a white knight with a good heart,
soft touch, fast horse.'
Ride me off into the sunset, baby I'm forever yours.


It's the way you love me,
it's a feelin' like this.
It's centrifugal motion,
It's perpetual bliss
It's that pivotal moment.
It's 'Ah, unthinkable.'
This kiss, this kiss.
Unsinkable.
This kiss, this kiss.


You can kiss me in the moonlight on a rooftop under the sky.
Oh, you can kiss me with the windows open while the rain comes pouring inside.
Oh, kiss me in sweet slow motion,
let's let everything slide.
You've got me floating, you've got me flying.


It's the way you love me,
it's a feelin' like this.
It's centrifugal motion,
It's perpetual bliss.
It's that pivotal moment.
It's 'Ah, subliminal.'
This kiss, this kiss.
It's criminal.
This kiss, this kiss.


It's the way you love me baby,
it's the way you love me darling, yeah.


It's the way you love me,
it's a feelin' like this.
It's centripetal motion,
It's perpetual bliss.
It's that pivotal moment.
It's 'Ah, subliminal.'
This kiss, this kiss.
It's criminal.
This kiss, this kiss.


It's the way you love me baby,
It's the way you love me darling, yeah.


(Fade)

Tråkigt jävla inlägg, bjuder iaf på en lista

Fy fan vilka jobbiga dagar som gått nu.
Kom hem i tisdags efter jobbet och möts av ett papper innanför ytterdörren "Vi har härmed slutat leverera el till er då ni inte betalat räkningarna". Min el var avstängd och summan att betala låg på 9950 kr. Trodde att jag skulle svimma på fläcken. När vi flyttade in i November har killen som bodde där innan inte sagt upp sig som kund hos Mölndals Energi och alla våra elräkningar har skickats till honom- och dem har han givetvis inte betalat.
Jag var helt jävla skogstokig, vilket man ju kan förstå. Elen är avstängd, all mat i kyl och frys var förstörd och det stod på fakturan att dem inte tänkte sätta på elen igen förrän den var betald. Fick sova hos mamma. Efter mycket om och med och gnäll och gny har dem nu satt på elen igen, tack gud för det och tack framförallt till min mor som ringde till idioterna och talade vett i dem.
Min jobbdator är fortfarande sönder, så igår hade jag ingen tillgång till dator alls och fick spendera arbetsdagen med att sitta och glo i min stol i åtta timmar, mitt livs kanske tråkigaste dag. Sitter och väntar på att reparatören ska dyka upp, det var då fan att man skulle tvingas vänta i tre dagar innan han behagade komma.

Hur som helst har det inte bara varit tråkigheter, i går shoppade jag loss eftersom det var så synd om mig som inte hade el. Det blev en grå jeanskjol, en vit sidenblus, ett grått linne samt lite underkläder och ett hårband. Lovely. På kvällen åkte jag till Mikael och sov där, mysigt som fan för jag har saknat honom som en besatt de två dagar jag varit utan honom. Mindre trevligt var dock att gå upp i morse, takläggare som han är går han upp i ottan. Klockan 5 ringde den jävla klockradion och jag höll på att kissa ner mig. Tur att det är fredag i morgon för jag längtar redan efter honom något enormt. Inte ens att gå upp mitt i natten för att åka till jobbet känns speciellt jävligt när man har världens goaste gosse bredvid sig i sängen.

Det går i alla fall framåt med flytten nu. Jag och Mamma fick slängt en jävla massa skit när vi åkte till sopcentralen härrom dan. Det ska bli helt underbart att slippa se alla svarta sopsäckar med skräp överallt. Slängde säkert 25 pizzakartonger, hehe. Har dock inte ätit alla själv även om det skulle vara fullt möjligt för en frossare som jag. I dag ska jag fortsätta att packa, det verkar inte finnas någon ände på fanskapet och sen ska jag städa upp överallt och springa omkring och tända och släcka lampor samt roa mig med andra saker som man inte kan när elen är avstängd.

Mikael har börjat att skrämma upp mig genom att säga att han ska gå in och läsa min blogg- vilket resulterat i att jag tvingats läsa igenom alla gamla kärlekskranka och desperata inlägg för att se om det är något jag bör ta bort. Lustigt egentligen, min blogg är tillgänglig för vem som helst på flera ställen på Internet och jag är ju inte den hemlighetsfulla typen direkt. Man kunde ju tycka att om det var någon som det inte skulle vara pinsamt att öppna hjärtat för genom en dagbok så är det väl herrn jag älskar men ändå göra tanken på att han ska läsa mig jävligt, jävligt nervös. Hur som helst ska jag sluta fåna mig. Är det någon som kan hantera mig i mitt groggyliknande kärlekstillstånd så är det han.

Nu ska jag slänga in en lista som ni gärna får sno, misstänker att jag redan skrivit i den någonstans men bättre en gång för mycket än en gång för lite:


1. Vad heter du? Sofia.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Sofia, givetvis! Ett namn kan knappast bli mycket tuffare!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Johanna och Madeliene var alternativ och hade jag varit en kille skulle jag ha hetat Jack.
4. Vilket stjärntecken är du? Jag är våg ut i fingertopparna.
5. Vilken årgång är du? 1987.
6. Vart bor du? I Mölndal för tillfället. Vart jag tar vägen från och med månadsskiftet är hittills osäkert men jag vet i alla fall vart jag VILL ta vägen. Hemligt tills vidare.
7. Bott utomlands? Nepp.
8. Flyttat antal gånger? Det börjar närma sig tjugo gånger, så jävla sorgligt.
9. Vart skulle du vilja bo? Som sagt, det är hemligt tills vidare. Kan inte komma på någon annanstans jag hellre skulle vilja vara än just där.
10. Vilken skolklass? Redan tagit studenten men det var från klass SPE3A (Samhäll-Ekonomi).
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Rik och lycklig.UTSEENDE
1. Hur lång är du? 176,5 cm.
2. Hur mycket väger du? Just nu väger jag 64 kilo.
3. Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt hår, långt och rakt.
4. Ögonfärg? Blågrön.
5. Mest nöjd med? Jag gillar mina händer och mitt hår.
6. Minst nöjd med? Tänderna, men dem är snart normala igen med hjälp av tandställningen.
7. Skostorlek? 38.
8. Glasögon? Nej men jag har linser.
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Piercing i navel och tunga, tre tatueringar på magen.


FAVORITER
1. Filmer? Jurtjyrkogården, Bert den siste oskulden, Smala Sussie, Saw, Den gröna milen, .
3. Årstider? Sommaren utan minsta tvivel.
4. Mat/dryck? Hur ska man någonsin kunna välja? Så jävla mkt gott att välja på, mat är min drog och det vore otacksamt att välja bort något!. Dricker dock helst kolsyrat.
5. Djur? Hundar!
6. Färg? Jag gillar tjejfärger, rosa och lila.
7. Parfym? Be Delicious/DKNY används just nu.
9. Ämne i skolan? Psykologi och svenska.
10. Sysselsättning? Umgås med mina vänner och min karl, sova och äta.


KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Beige trenchcoat.
2. Vad använder du just nu för skor? Haha, vilken jävla fråga. Favoriterna just nu är väl dock guldsandalerna med kilklack.
3. Favoritfärg på kläder? Vet inte riktigt, beror på vad det är för något.
4. Favoritmaterial på kläder? Ingen jävla aning.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Gud, låt mig inte börja rabbla upp den jävla listan igen. Finns knappast ett plagg i världen jag INTE vill ha just nu.
6. Favoritaffärer? Har man en skral ekonomi är Gina Tricot fortfarande svårslaget.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Skulle tippa på att det är runt 500-lappen.
8. Favoritmärke? Totalt ointresserad av märken.
9. Vad har du för byxstorlek? 29 på jeans, 38 på annat.
10. Vad har du för tröjstorlek? Medium.


DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Det är faktiskt jättestort, är egentligen menat som en matsal.
2. Vilken färg på tapeterna? Gula tyvärr, men rätt snygga.
3. Vilka färger går rummets inredning i övrigt? Mitt rum är inte inrett för fem öre, men jag har en hel del vitt.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Det är rätt tomt så jag får väl säga sängen.
5. Vad vill du ändra där inne? Ska snart flytta ut så just nu vill jag bara tömma skiten.
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? Ja, men den är inte inkopplad och står bara där för att den är för tung att bära ut och slänga på egen hand.
b) Video/dvd? Nej, utan teve känns det rätt meningslöst.
c) Dator? Har en laptop, så ja om jag vill.
d) Stereo? Nej.
e) Telefon? Nej.
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Huset mittemot givetvis, en kyrka, spårvagnen och en gräsplätt där en glad hund brukar leka.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, passerar för att komma ut på balkongen.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Mikael sover där titt som tätt samt en gosedjurshund och en isbjörn (Basse Bo och Isor).
10. Favoritpryl i hemmet? Teven.


BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Bosse.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Tändare.
b) Jobbväska just nu? Vadå jobbväska? Vem fan har en jobbväska?
c) Handväska eller liknande just nu? Smink, plånbok, ett diadem, lite smycken, cigg, Mp3:n, laddare, parfym m.m.
3. Vad är du beroende av? Cigaretter och kärlek.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Använder Lypsyl på tub.
6. Vad tror du på? "The power of loooooove" * skrik-sjunger falskt, tror att en ruta sprack*
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är ateist.
8. Vad köpte du senast? En bulle på Pressbyrån och den var förbannat god!
9. Har du nåt husdjur? Nej.
10. Vad bor du i? Lägenhet.


GREJER
Plånbok: Äntligen köpt en ny, blåvitrutig.
Tandborste: Har minst 10 olika tandborstar.
Smycken: Bär alltid mina piercingar och två guldringar sedan försöker jag variera örhängen och halsband så mycket det går.
Solglasögon: Äger inga, dock hittade jag ett par med leopardmönster igår, jag tror att dem måste inhandlas!
Underkläder: Vadå underkläder? Ja, jag äger underkläder.
Nagellack: Bär för tillfället mörkrött.


Men för helvete, skickade just ett SMS som skulle varit till Mikael till Memme istället. Lär nog leda till en del förvirring, tur att det inte var till någon annan jag inte känner så bra i alla fall. Som när jag råkade skicka ett "Fan, ska du med ut och supa ikväll?"-SMS till tjejen jag köpte min balklänning på blocket av. Då var jag i åtminstone full, nu är jag bara dödligt trött. Något säger mig att det kommer att bli en lång dag.
Vill att datakillen ska dyka upp och fixa min dator någon jävla gång så att jag slipper grubbla över det länge till och sedan vill jag äta någon riktigt fettdrypande skräpmat och åka hem och rulla ihop mig till en boll i soffan i min sjukt stökiga, för tillfället jävligt skabbiga lägenhet. Men den har i alla fall el.
Återkommer under dagen med en låttext, hjärnan är för seg för att klura ut någon som passar idag. Puss på er.


10.03

Nu har jag kommit på vilken låt jag ska trycka in, det är givet!

"What a difference a day made"/Chet Baker.

What a difference a day made,
Twenty-four little hours,
Brought the sun and the flowers,
Where there used to be rain.


My yesterday was blue dear,
Today I'm a part of you dear.
My lonely nights are through dear,
Since you said you were mine.


Lord, what a difference a day made,
Theres a rainbow before me.
Skies above can't be stormy,
Since that moment of bliss;
That thrilling kiss.


It's heaven when you,
Find romance on your menu.
What a difference a day made,
And the difference is you.

Fan vad jag är badass!

Tog ledigt igår av den enkla anledningen att jag tyckte att helgen var för kort. Ska dra den kort i alla fall hur som helst:

I fredags tog vi det lugnt, drack lite och var i Mikaels nya lägenhet en sväng.
I lördags var vi som vanligt uppe löjligt tidigt och åkte till Coop med herrns föräldrar för att handla mat och målarfärg. Fick ihop en kundvagn från himmelriket vars socker och fetthalt hade kunnat knocka en hel ko. Precis när vi slagit oss ner med chipsskålen för att kolla på American Dad ringde det och den där killkvällen blev av i alla fall, så jag åkte hemåt och förberedde mig för en trevlig tevekväll.
På kvällen blev jag dock nedringd till Frillesås jag med, blev väldigt glad och slängde mig i duschen. Kommer till Kungsbacka och märker att det inte går någon satans buss. Som tur är var Emelie nykter och änglalik nog att åka och hämta mig och sedan spenderades kvällen på Mona Lisa, hade skitskoj! Hemskt trevligt att träffa folk man inte träffat på skitlänge. Vi åkte i alla fall hem på natten vilket ju är ganska skönt, det är aldrig trevligt att vakna upp åtta mil hemifrån när man är bakis och bara vill hem.
Söndag och måndag var lugna. Söndagstillvaron blir så sjukt mycket trevligare när man har någon att klämma på och gosa med istället för att vakna upp helt ensam med kläderna på och hasa sig över parkettgolvet för att sedan dricka lika mycket kranvatten som sin egen vikt.

Jag sitter i mammas kontor idag, min dator har pajat. Har testat att starta om den sjuhundra gånger och krupit under bordet och kopplat in och ur diverse sladdar men den är helt körd. Där fick jag igen för att jag är för slö för att logga ut min användare och stänga av datorn över helgen. Väntar på att det ska komma någon slags tekniker och om-installera hela skiten, usch vad jobbigt. Kommer få stå där i bakgrunden och rynka medlidsamt på ögonbrynen tvingas säga "Hmm, jag vet faktiskt inte" på jobbigt frågor om hur det gått till att min dator kraschat. Trivs ganska bra på mammas rum också visserligen, kanske ska ta över det och flytta ut hennes grejer när hon inte är här. Fast i för sig är det en jävligt scary spindel som bor utanför fönstret. Mamma säger att den brukar äta andra spindlar, den synen besparar jag mig gärna.

I går när jag kom hem alldeles för sent på kvällen bevisade jag en gång för alla att jag är en superkvinna. Jag släpade ner VARENDA JÄVLA LÅDA från vinden alldeles själv, och tro mig; dem var tunga och många. Jag trivs helt ypperligt med att bo själv men den största nackdelen är att man inte kan se ledsen ut och gnälla över att man är för svag för vissa saker, man måste fanimej göra allt själv. När jag väl hade släpat ner alla kartonger och kassar och fått ett lindrigt ryggskott på kuppen återstod det ännu jobbigare uppdraget- gå igenom allt och sortera ut allt som skulle slängas.
SAKER SOFIA HITTADE HULLER OM BULLER I ALLA JÄVLA LÅDOR:
* En ask med gamla smycken, jippie! Det var flera armband och halsband som jag letat efter som en tok (nja, eller åtminstone grubblat på vart dem kan finnas) och massa gamla navelpiercingar och annat skoj. Dessutom hittade jag ett presentkort på Carlssons Guld, då blev jag glad.
* Världens fulaste bruna servis. Den onda människa som packat på mig den borde fan ha stryk.
* En gammal mobil, en 3310. Måste leta upp en laddare till den för det sitter ett gammalt SIM-kort i och jag är sjukt nyfiken på att läsa gamla SMS.
* Tops. I varenda flyttlåda låg det tops utspritt. Börjar undra om jag kanske var hög på någonting när jag packade allt sist.
* En badkarspropp som jag måste tagit med mig från lägenheten i Horred. Stackars dem nya hyresgästerna.
* Dörrar samt spegel till ett badrumsskåp som jag slängt för längesen.
* Ett gulligt brev som mamma skrev till mig någon gång när jag var ett vildsint pubertetssvin.
* Mängder av plastkängurur som man fick med när man köpte ett paket CocoPops förr i tiden.
* Min gamla Sofia-tändare. Tuff som satan är den, silverfärgad med texten "Sofia- Bedårande, rolig" på.

Hur som helst ska jag och mamma åka runt till olika sopstationer idag och slänga skiten, ska bli helt underbart att bli av med all skit! Mindre trevligt är dock det faktum att sopstationer tydligen är bemannade så jag måste verkligen sortera allt gammalt skräp med en hjärnkirurgs precision.

VECKANS LÄGESRAPPORT (Det var fan ett tag sen nu):
Ekonomi: Den är fortfarande stabil, mycket tack vare att jag hållit mig från krogen. Beställt nya linser som ska betalas idag, det svider ju lite i plånboken men det är ju ett nödvändigt ont. Fick köpt mig mina gula jeans i helgen också för en nätt summa, känns hemskt bra. Även köpt mig en guldbikini som är söt.
Kärleksfronten: Härligt. Än så länge har jag inte velat slå något vasst i huvudet på herrn, bara tvärtom och det är ganska förvånande. Jag har jävligt skoj med Mikael och han får mig att må förbannat bra, jag älskar honom och kunde inte vara mer nöjd.
Hälsa: Jag är jävligt pigg och kry. Tur att den djävulska äggstocken har slutat plåga mig nu, den var grymt tröttsam. Måste ju dock gnälla på något om det är att brösten har förvandlats till stenbröst sedan jag började äta p-pillerna och det räcker att man petar lite på dem för att jag ska tjuta som en gris.
Utseende: Känner mig rätt skabbig just nu. Har insett att jag hatar min hårfärg och måste göra något åt den, fort, fort. Funderar på att göra blonda slingor nu innan sommaren.
Jobb: Rullar på som vanligt, förutom att jag kvaddad min stackars dator då. Hoppas att den kan lagas så jag slipper sitt och glo i morgon när mamma kommer tillbaks och snor tillbaka sin dator.

Avslutningsvis slänger jag in ett rågarv och en hel dos medlidande. Jag säger då det, somliga människor är helt makalösa. Nåväl, orkar inte lägga ner någon energi på att älta andras galenskaper, har nog med mina egna. Men att det ens är MÖJLIGT att vara så egocentrisk och inte tänka längre än näsan räcker, det är skrämmande och borde skrivas en bok om.

Dagens låt har ingen förknippning med blogginlägget för övrigt, men den är en av mina favoriter och jag har insett att jag inte haft med den än så här kommer den! Enjoy!
Ps. Tyckte att det luktade hasch när jag gick uppför trappan förut, det ska bli mitt nya roliga uppdrag för att få tiden att gå på jobbet, hitta den haschrökade kontoristen! D.s

"Tough Guys"/Cock Sparrer.
I know he?s not the kind, the kind that settles down
And I know he finds it hard to keep his feet on the ground
He goes drinking every night down the pub with all his mates
Getting into fight?s staying out till late
But when he comes home rolling drunk
Don?t get the 'ump, just remember
Even though guys need someone some times [4x]
He don?t where armani suits or shirts pressed nice and clean
He wears doc martens boots and dirty Levi jeans
Your friend?s all think he?s gross and your parents hate his guts
And once he gave you a dose but the tablets cleared it up
They all say he?s no good, but he?s misunderstood, and remember


Even though guys need someone some times [4x]

[Guitar Bit]

He drives his car to fast he don?t remember what you said
His promises don?t last and he?s lousy in bed
And when you?re at a party and he?s puking in the bin
And you?re try to remember what you ever saw in him
So don?t go into one, he?s only having fun, and remember


Even though guys need someone some times
Even though guys need someone some times
Even though guys need someone some times
Even though guys need someone some times

Du är snygg och du vet om det!

Ah, belåten Sofia är mycket gladare idag. Sov gott inatt vilket jag verkligen behövde efter igår natt som spenderades med att rulla runt och inte lyckas somna i svettiga lakan.
I går var jag hemskt duktig! Tvättade ÄNNU en maskin tvätt, det är helt sjukt vad mycket kläder, lakan och handdukar jag äger, släpade upp den tunga dvd-hyllan på vinden alldeles själv och packade ner en massa kökssaker, dum som jag är har jag slängt alla gamla tidningar som på något mystiskt sätt alltid lyckas samla ihop sig i enorma högar överallt så jag kan inte börja packa ner tallrikar eller glas än för jag har inget att klä in det med, men massa bakformar, vispar och annat är i alla fall nedpackade nu. Skönt, skönt, skönt.

Saker jag ska se till att hinna med under sommaren, oavsett om jag lyckas få någon semester eller ej (två veckor ska jag fanimej ha åtminstone!):


* Gå på fotboll. Jag har inte varit och kollat när ÖIS spelat nu på två säsonger, nu är det fanimej dags att pallra sig iväg till Ullevi. Vi åkte ju på något oförklarligt sätt ur allsvenskan i höstas vilket är för jävligt men å andra sidan lär det bli ganska kul att spöa dem värdelösa lagen i Superettan.
* Skaffa en egen spelare i World of warcraft. Mikael snålar ju så jävligt med sitt konto, vilket han med all rätt gör eftersom jag förmodligen kommer att fastna om jag väl börjar att spela. Men jag ska i alla fall tvinga honom inom kort att låta mig få göra en gubbe också, det verkar faktiskt rätt kul och att spela WoW är så nördigt att det helt säkert är något för mig. Visst är jag tuffast i stan i all ära, men nu kan jag bli den tuffaste nörden.
* Åka till Frillesås. Och den här sommaren ska jag inte bara besöka min gamla hemort några gånger, jag ska fan se till att vara där ofta. Det finns inget annat stället i Svea Rike som ens kan konkurrera med Frillesås på somrarna, det är så sjukt jävla gött att vara där och skratta elakt åt badgästerna från Stockholm (måste direkt referera till den stiliga t-shirten som många Frillesåsbor burit genom åren med texten "Jag är ingen jävla badjävel, jag bor här").
* Studsa med lillasyster på studsmattan. Favoritsysslan förra sommaren när jag sov hos mamma efter jobbet, den där underbara studsmattan. Det bästa är dessutom att mor min bor så jävla öde att ingen jävel ser hur man gör sig själv till åtlöje genom att hoppa som en galning på en stor blå studsmatta, snart 20 år gammal.
* En sista-minuten, anyone?. Bulgarienplanerna gick ju i stöpet vilket man kan förstå nu när Emelie fått lägenhet och därmed kommer vara en aning fattigare, men jag håller ändå tummarna för en utlandsresa. Jag vill VERKLIGEN vela runt på Landvetter med bagaget, äta glassdrinkar med paraplypinnar, bränna sönder hela kroppen och få en till stämpel i passet. Det är sjukt orättvist om jag inte ska få åka någonstans, jag som jobbat som ett as. Veronika och Tina ska ju till USA och jag är så grymt avundsjuk att jag nästan, nästan hoppas att dem springer på en liten alligator trots att det är New York-trakten dem ska till (har hört att dem kan bo i kloakerna btw). Jag vill också riskera livet och utsätta mig risken att träffa en alligator i USA, buuuhuuu.
* Grilla. Jag har inte ens grillat en enda gång hittills i år, så jag tänkte ta igen det under sommaren med råge. Kanske ska grilla varje dag, vem vet. Fläskotletter, grillspett, kycklingfilé, majskolvar, chorizo och flintastek med potatissallad, bakpotatis eller potatisgrattäng, lord have mercy! Så jävla gott att det nästan är syndigt!!!

Idag har jag äntligen gjort lite nytta på jobbet, har skrivit ett brev till ledningen där jag fjäskar till företaget att dem ska sponsra syrrans lag i Gothia Cup.
Lite smånervös över att hon ska vara med i Gothia i år, jag blir visserligen nervös så fort jag ska gå över gatan när jag har henne i släptåg. MEN det är lurigt inne i stan under Gothia, framförallt under de fruktade gothia-discona. Hört lite skräckhistorier om vad som hänt där inne, bland annat en om någon galen forbollsspelare smög omkring med rakblad och snittade alla inne på discot med rakblad i handlederna medan de stod och dansade, det låter visserligen lite väl brutalt för att vara sant men man vet aldrig. Har varit på ett disco en gång någon gång under högstadiet, det verkade rätt harmlöst men det var rätt tröttsamt eftersom att man inte kunde förflytta sig ens i millimeter utan att ha tjugo stycken minimala fotbollsspelare från typ Camerun juckande mot sig. Får väl kanske stå mitt kast i för sig eftersom jag klädde mig som en tjackhora när jag var yngre och under just detta disco har jag för mig att jag bar ett knallrosa nätlinne med endast behå under.
Får väl klättra upp på taket till gatuköket vid Heden där matcherna spelas med en kikare i ena näven och en teleskopsbatong i den andra för att hålla koll på att ingen otäck unge antastar syster min i värsta fall.

Förresten har jag hittat nya offer att sjunga för nu när jag inte har tillgång till mina hundar alltför ofta. Antar att jag redan nämnt att jag har ett fågelbo i ett träd nedanför balkongen, jag har varit och spejat på mammafågeln när hon legat och ruvat ett tag och nu har äggen kläckts! Därmed spenderar jag nu en hel del tid på balkongen på kvällarna och sjunger för mina nya fågelungar. Är helt extatisk över att dem faktiskt ligger där och skriker och blir matade med mask och sticker ut sina små fågeltungor. Ny sak jag lärt mig om fågelungar: Dem äter jämt och blir aldrig mätta hur mycket mask dem en proppar i sig.
Hur som helst tror jag att de små liven uppskattar min skönsång, dem skriker ju konstant så det är svårt att avgöra. Inom sinom tid tror jag att Mikael också kommer lära sig att älska när jag sjunger, hittills vågar jag bara passa på när han är på toa eller när jag står och röker på balkongen. Får i värst fall LÄRA honom att uppskatta det med hjälp av träpåk eller dylikt. En knockad pojke är oftast en snäll pojke.

Måste förresten berätta vad som hände i går, sällan skådad förnedring på väg hem från jobbet. Hade på mig mina gamla Miss Zixty-jeans som jag äntligen blivit smal nog att komma i efter många år. Står och väntar på bussen och känner mig som vanligt rent gräsligt häftig och allmänt smal när jag sätter mig på huk för att rota i väskan. "Ritsch" säger det då och dem satans jeansen SPRICKER. Nog för att jag fick på mig dem med ren viljekraft, men vad fan? Tack och lov sprack dem inte i röven utan i knät av alla jävla ställen. Inte mycket att göra, fick gå the walk of shame hem och var mycket nervös över att folk skulle tro att jag var en lodis eller ännu värre, en vanlig tjej som låtsas vara punkare av något slag men misslyckats helt kapitalt.

Nej nu ska jag sluta skriva och sitta och le åt att det är fredag (ägna mig åt arbetet känns rätt uteslutet). Längar efter min Mikael också, ska skynda mig hem till honom efter jobbet. Härliga jävla kille, vill bara äta upp honom, blir inte ens äcklad av att suga på hans tår. Jag älskar dem där jävla tårna!
Trevlig helg på er allihop, ni får en kanonlåt som fredagsmys och dessutom ett par visdomsord som tågchauffören igår berikade oss med i högtalarna när tåget stod still utanför Kållered på grund av någon jävla dörr som vägrade att stängas
"Förseningar är ungefär som förkyldningar, lätta att få men svåra att bli av med"
(Föga trösterikt när man vill komma hem någon jävla gång och kalasa på smörpopcorn med dipp men ändå...).

"Längst fram i taxin"/Snook.
Mannen är den nya kvinnan
Smink för män, avklädda män, sex säljer
Och.. eh..
Jag menar
Bimbon blev förbytt med himbon
You know!


Snook!

Baby du knullar bra
Du var, du var underbar
Men jag, men jag tror att det vore bäst om du rullar av


Chicke-chicks dom ser när jag rullar upp
Skräddarsydd
Rockar aldrig någon gummisnodd
När jag åker hem ska det vara bakifrån, sittplatsen, dummer!
Jag är ingen karlakarl!
Jag må vara ung och dum, men inte den, som är den som knullar runt
Men du väljer ändå att kalla mig mansgris, shut the fuck up och sätt dig längst fram i taxin!


Jag är ingen riddare på vit häst
Ville du ha biceps kan du åka hem (ha det skitfett)
Här är hanen som är sist i kön
Med en överkropp som Mr. Burns
Det är inte någon grekisk diskuskastare
Så vad var det du missuppfattade?
Du betalar taxin
Tack den drar jag av
Hörru du får ha det bra, okej (yeah)


Ref.
Jag har ingen alfahane honey, så du får sitta längst fram i taxin
Det är inte lätt å verka manlig, så du får sitta längst fram i taxin


Baby du knullar bra
Du var underbar
Men jag tror det vore bäst om du rullar av
Baby du knullar bra
Du var, du var underbar
Men jag, men jag tror det vore bäst om du rullar av


Jag är bara 1,77, och sanningen är: jag tjänar mer pengar på ICA än min rap-karriär
Jag bänkar bara 70 kilo, sanningen är: jag är två sekunder från att va en One-minute-man


Vill du inte lägga dina hundra?
Kan du hoppa av här och smöra för en dörrvakt
Du är snygg och du vet om det
Män är män och män är dumma, för de vill ju bara knulla
Vem sa att det var lätt att vara man?
Lyft upp ringen och sträck upp en hand
Det finns många fler där ute som känner som jag
Så när du hör det här ljudet är det dags att vända blad (yeah)


Ref.
Jag har ingen alfahane honey, så du får sitta längst fram i taxin
Det är inte lätt å verka manlig, så du får sitta längst fram i taxin


Jag kommer och se ner på dig
Sen när du ligger underst, dummer
Stunden efter det gått är plågsam
Då kan, då kan du rulla av långsamt och göra det bekvämt
För det här är ingen porrfilm
Ta mina byxor du behöver inget korvskinn
Eller string, för det slösar vår dyra tid
Det här är nålen i min symaskin
Ta det lugnt nu gumman jag vill va med dig
Jag vill se dig som Gud skapade dig
Du måste tro på dig själv idag
För jag tänker inte dyka upp i dörren med en ros mellan tänderna
För jag är ingen kos-kille
Måste vi låtsas det
Os-oskar é ingen riktig karl, besviken?
Visst vi kan åka hem men jag sitter bak, ja jag sitter bak (yeah)


Ref.
Jag har ingen alfahanne honey, så du får sitta längst fram i taxin
Det är inte lätt å verka manlig, så du får sitta längst fram i taxin


Ba-baby du knullar bra,
Du var, du var underbar
Men, men jag tror det vore bäst om du rullar av
Baby du knullar bra
Du var, du var underbar
Men jag tror det vore bäst om du rullar av
(Alltså du vet, det typiska är att hon säger så här)
Amen ni män ni tänker bara på en sak
Egentligen skulle jag vilja säga att vi inte tänker alls
Uh, uh, uh, uh!


Snook!

Baby du knullar bra
Du var underbar
Men jag tror det vore bäst om du rullar av

10 sexiest men alive

Jag slutar aldrig att häpnas över veckotidningarnas listor på sexiga män. Har allvarligt börjat fundera på om redaktörerna är blinda eller om det är mig det är fel på. Jag menar, vad i helvete? Peter Siepen? Skulle han vara sexig när han glider omkring med sin ödlelika kropp insmord i olja och klädd som en jävla pajas? Fredrik Ljungberg? Han är inte snygg! Han är tunnhårig och har ett abnormt litet huvud och mustaschen får honom att se ut som en råtta. Eller vad sägs om det lockhåriga mongot i BWO? Sen när blev det sexigt att se ut som en sån där gammaldags ängel som våra morsor hade motiv på när dem samlade bokmärken som små?
Så nu skriver jag min egen jävla lista! För att göra det hela lite mer intressant för alla som läser får jag väl hålla mig till kändisar även om dem riktiga godbitarna jag känner ofta slår högre (buhu, förlåt Snygg-Christian, du vet att du är hetast).

SOFIAS LISTA PÅ VÄRLDENS SEXIGASTE MÄN, UTAN VARKEN ÄNGLAFJUN ELLER BACKSLICK:
10. Alexander Skarsgård: Såg honom i nån mystisk serie på ettan för ett tag sen innan vi skaffade Boxer till teven och då var han faktiskt inte mycket att ha, men förr var han i alla fall jäkligt snygg. Vet inte om det beror på att man själv var typ fjorton år men visst satt man och drägglade en aning efter honom när han var med i "Vingar av glas".
9. Brad Pitt: Det tar emot en liten aning att ha med Brad, jag brukar alltid gnälla om att han är så jävla överskattad och det är han faktiskt också. Men nu råkar det ju faktiskt vara så att jag är svag för blondiner och så länge han inte bär sitt groteska helskägg är han faktiskt jävligt het.
8. George Clooney: Ja, jag vet att han är jävligt gammal. Jag har väldigt svårt för att finna män som passerat trettioårsstrecket attraktiva, kan inte riktigt förstå Persbrant-hysterin även om hans röst må vara sexig (Förlåt Veronika, slå mig inte!) men Clooney är och har alltid varit förbannat sexig. Här har vi åtminstone något som jag och min mor är överrens om, höhö.
7. Eddie Cibrian (Cole i Sunset Beach): Vad fan, det är ett faktum, Sunset Beach ÄR beroendeframkallande. Och han var förbannat snygg! Och det är tamejfan en bedrift att lyckas med att charma mig trots att man är med i en av de mest tragiska teveserierna som någonsin sänts på teve.
6. Sugar Ray: Egentligen har han ett jävligt kantigt ansikte vilket jag inte brukar gilla, men fy fan vad sexig han är ändå med alla tatueringar och piercings. Blir ju helt knäsvag när jag ser honom i videon till den där "Butterfly"-låten.
5. Big Brother-Danne: Han som var med förra säsongen, den blonde norrlänningen som var kär i den töntiga norska bruden. Fy fan vad han var porrig, den med liten smör på skulle man knappast tacka nej till.
4. Jude Law<. Jag är inte överförtjust i den brittiska engelskan måste jag säga men han är blond, han är snygg och han får mig att dräggla.
3. Paul Walker: Vin Diesel kan dra dit pepparn växer, är det något som gör "2 fast 2 furious" värt att ses så är det denna blonde snygging. Det är för fan en BILFILM, men han får det att vara värt varenda sekund.
2. Colin Farrell. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det är som gör honom så sexig, men det är han. Till och med ögonbrynen som är helt jävla gigantiska är sexiga.
1. Heath Ledger: Man kan ju säga som så, det krävs då fan inte mycket hjärna för att lista ut vad den här mannen fått sitt förnamn ifrån. Mums, mums, mums säger Sofia och tackar gud för denna gåva i form av en man.

Herrejävlar vad många blondiner det blev. Sju av tio, det var lite förvånande måste jag säga. Måste dock hävda att det finns väldigt många fler snygga brunhåriga killar, men när det väl dyker upp en snygg blond så är det inte många trosor som förblir torra.
Det är tur att jag har en alldeles egen snygging att klänga på. Det kan ingen uppumpad hollywoodstjärna konkurrera med. Mikael, you´re the man.

Jag har verkligen sovit som en jävla kratta i natt. Låg och läste in på småtimmarna eftersom att teven givetvis började hacka och jävlas med mig precis när Top Model började på trean (bilden var givetvis felfri övriga delen av kvällen när dem sände någon vidrig, förhatlig jävla hockeymatch, men så fort jag skulle titta på nåt flippade den ur, såklart). Trots detta kunde jag ändå inte sova utan låg och grubblade helt hysteriskt på den jävliga flytten och alla problem som den för med sig. Min hjärna är för tillfället helt överhettad av alla jobbiga tankar och jag kan ge mig fan på att om någon hade sett mig i natt hade det kommit rök ut ur öronen på mig.
Jag har packat klart nästan alla kläder, tvättat som en jävla dåre vilket är väldigt krångligt nu när jag inte har tillgång till torkställning men det börjar gå framåt i alla fall. I dag tänkte jag ge mig på köket och packa ner porslin, behöver trots allt inte ha fyra olika serviser framme nu när jag bor helt själv. Tänkte även tvinga upp mig själv på vinden och rota bland alla lådor, kommer åtminstone kunna slänga hälften utan att sakna ett skit.
Snälla, söta gud, har inte trott på dig för en sekund så länge jag levt men SNÄLLA, SNÄLLA gör så att det fixar sig med boendet för mig. Det är inte så jävla mycket begärt, jag vill bara ha någonstans att ta vägen när jag åker ut ur lägenheten nu 1 juni. Jag kan inte slappna av en sekund innan jag vet vad som händer, och det med all rätt.

Tänk vad fort tiden går ändå, snart är det ett helt år sedan studenten. Ett jävligt händelserikt år måste jag säga, men det har gått förbannat fort.
Jag som skulle vara så duktig och läsa upp matten så fort som möjligt, yeah right. Det gör mig vansinnig att man ska tvingas läsa den där jävla matten, hatar den så mycket att det knappast lär ske. Skulle aldrig i hela mitt liv välja att läsa något på högskolan som har med matte att göra, men ändå så måste man av någon underlig anledning vara matte-expert vilket yrke man än vill syssla med.

Nu tycker jag lite synd om mig själv så jag ska sluta skriva och dagens låtval blir därefter.


"Dead End Street"/Blood for Blood.
The sign in the road says we're going nowhere.


I been running down a dead end street.
I wanna rip through all the faces of the fools I see.
And I know I'll never get away
'cause the gutter taught me early that there ain't no better days for me.
I guess my childhood broke my heart.
Down in the projects you learn pain from the start.
That's where I learned to hate the world,
Just another lost soul praying to the night sky alone...


Can someone, someone please tell me where I went wrong?
And how many more times will I have to sing this same old song?
Can you tell me, tell me please, tell me where I went wrong?
And how many more times will I have to sing this same old sad, sad fucking song?


I done my time on the city streets.
Y'know that corner took a piece of me and my heart
And made me an enemy of the world.
Just another lost soul praying to the night sky alone.


I been running down this dead end street.
I wanna rip through all the faces I see.
I'm lost forever on this dead end street.
I'll leave this epitaph that no one will read...

Vi får se vem som ser ned på vem

Fy fan vad hemskt att långhelgen är över, buhu. Ska försöka mig på en snabbsammanfattning om dagarna som gått (nåja, åtminstone så snabbt som är möjligt för min del, det är ju inte direkt min starka sida att fatta mig kort).

I fredags var jag ju ute med Veronika. Det blev en sällan skådat lugn kväll. Gick först och åt syndigt god lasagne på Pasta+ och drack lite öl, travade sedan vidare till Bryggeriet och insåg rätt snabbt att vi var alltför nyktra för att vistas bland resten av besökarna som alla verkade ha druckit tequilashots hela kvällen så vi flydde därifrån och bestämde oss efter mycket om och men för att skita i att gå in någon annanstans och istället ta en öl på något café. Satt sedan på en helt tom uteservering vid Kopparmärras resten av kvällen och hade det mysigt och garvade åt alla fulla människor som raglade förbi eftersom vi själva var relativt nyktra för kanske första gången någonsin en fredagskväll inne i stan.
Åkte hem till Mikael på natten och somnade som en stock bredvid honom i sängen, mysigare kan man inte få det trots att jag inte lyckades putta in honom till väggen ens när jag tog spjärn med fötterna på golvet och knuffade allt vad jag kunde och sedan fick finna mig i att ligga på en skrämmande smal yttre del av sängen.
Var uppe i ottan som vanligt i lördags och gick och tittade på Mikaels nya lägenhet. Den är verkligen KANONFIN! Köket är grymt fräscht, golv och luckor nya överallt, balkongen är verkligen gigantiskt, det finns miljoner garderober och min personliga favorit då, duschen. Jättestor och med en käck skjutdörr så att man slipper allt vad duschdraperi och vatten på golvet heter.
Köpte nya skor i fredags, dem är härmed döpta till skorna från helvetet. Dum i huvudet som jag är premiäranvände jag dem när vi var ute på kvällen och efter en kvart eller något började jag stappla som Ringaren från Notredame. När jag vaknade på morgonen fick jag skåda resterna av vad som en gång kunde kallas mina fötter. Blåsor, sår och dessutom var dem svullna som två bisarra gummiankor. Fick låna ett par gympaskor av Mikael under den korta promenaden till lägenheten, det såg rätt kul ut vill jag lova, med blommig klänning och bara ben i gympaskor storlek 43, när jag egentligen har 38. Sedan skulle jag ju in till stan för den efterlängtade vaxningen av armarna och jag tjöt som en räv så fort jag tog på mig de djävulska nya skorna, och aldrig i helvete att jag springer runt inne i city med fem storlekar för stora kill-gympaskor. Min underbara, underbara Mikael ringde då efter en taxi åt mig för att jag skulle slippa den hemska promenaden ner till spårvagnen. Få gånger i mitt liv har jag väl varit så tacksam.
Vaxningen var inte behaglig, om man säger så. Det sved rätt rejält att bli av med mitt gorillakrull om man säger så, tjejen på salongen var jättetrevlig och duktig men jag kunde ändå inte låta bli att hata henne och vilja dunka hennes huvud mot dörrposten, för AJAJAJ. Det blev förbannat snyggt i alla fall och nu är jag len som en liten barnrumpa på armarna, som de flesta kvinnor ju faktiskt är, dock inte jag som verkar fått en alltför hög dos testosteron vid födseln.
Resten av helgen flöt på rätt händelselös, vi var med Mikaels föräldrar och kikade på lägenheten en gång till, på Valborg tog vi några bärs med en bekant men mestadels av tiden har vi legat i soffan och knarkat "American Dad"-avsnitt och ätit en massa onyttig, härlig mat. "American dad" är fan sjukt roligt, en väldigt underskattad serie måste jag säga. Den tyske guldfisken Claus och min personliga favorit utomjordingen Roger är helt underbara "Oh my god Francine, this pumpkinspies Francine, oh my god!".
Mikael är tamejfan guld alltså, han är fanimej GULD.

Förresten har jag ätit mina p-piller i nästan en vecka nu och hittills har jag inte råkat ut för några otäcka biverkningar, åtminstone inte vad jag märkt. Fick ett mindre raseriutbrott på morgonen härromdagen men det berodde nog snarare på att folk beter sig som sådana svin än på pillerna. Känns tryggt, känns bra. Hoppas att det fortsätter i samma fina spår.
Skönt att vara ansvarsfull och duktig, det var fanimej på tiden. Bebisar är det sötaste som finns och det ska bli förbannat skoj att bli mamma men jag vill ha min herre för mig själv en bra tag till innan jag ens tänker fundera i dem banorna.

Är lite besviken på er läsare att ni inte gjort testet jag skrev om i fredags, men jag märkte att länken jag lämnade var rätt kass så jag har hittat en ny länk här så nu MÅSTE ni göra testet, moahaha:).
http://www.humanmetrics.com (det är det översta) För att sedan läsa mer om din egen personlighetstyp är det bästa att googla efter den bokstavskombination du får.
Ska klistra in lite om min egen personlighetstyp som jag tycker stämmer in.
"INFP, The idealist"
INFPs do not like conflict, and go to great lengths to avoid it. If they must face it, they will always approach it from the perspective of their feelings. In conflict situations, INFPs place little importance on who is right and who is wrong. They focus on the way that the conflict makes them feel, and indeed don't really care whether or not they're right. They don't want to feel badly. This trait sometimes makes them appear irrational and illogical in conflict situations. On the other hand, INFPs make very good mediators, and are typically good at solving other people's conflicts, because they intuitively understand people's perspectives and feelings, and genuinely want to help them.
INFPs are flexible and laid-back, until one of their values is violated. In the face of their value system being threatened, INFPs can become aggressive defenders, fighting passionately for their cause. When an INFP has adopted a project or job which they're interested in, it usually becomes a "cause" for them. Although they are not detail-oriented individuals, they will cover every possible detail with determination and vigor when working for their "cause".
INFPs are usually talented writers. They may be awkard and uncomfortable with expressing themselves verbally, but have a wonderful ability to define and express what they're feeling on paper. INFPs also appear frequently in social service professions, such as counselling or teaching. They are at their best in situations where they're working towards the public good, and in which they don't need to use hard logic.
INFPs who function in their well-developed sides can accomplish great and wonderful things, which they will rarely give themselves credit for. Some of the great, humanistic catalysts in the world have been INFPs.
Most INFPs will exhibit the following strengths with regards to relationship issues:
? Warmly concerned and caring towards others
? Sensitive and perceptive about what others are feeling
? Loyal and committed - they want lifelong relationships
? Deep capacity for love and caring
? Driven to meet other's needs
? Strive for "win-win" situations
? Nurturing, supportive and encouraging
? Likely to recognize and appreciate other's need for space
? Able to express themselves well
? Flexible and diverse


Förresten lyckades jag med en liten hämnd nu i dagarna, vad det är och vem det gäller behåller jag för mig själv men fy fan vad skoj! Så utomordentligt, jävla rätt! Dagens låt får symbolisera detta, på sätt och vis.

"Du fattar ingenting"/Perkele.
Du har alltid fått det du pekat på, aldrig kämpat för någonting
Anser att man får skylla sig själv om man inga pengar har
Jag sliter som fan för mitt levebröd och du ser ner på mej
Men pengarna hjälper inte dej ett skit den dagen jag fått nog


Du är ett svin och du fattar ingenting
När vi står öga mot öga kan ej pengarna hjälpa dej
Du är ett as och du fattar ingenting
Så när jag knyter med näven så finns det ingen nåd


Du är ett svin och du fattar ingenting
När vi står öga mot öga kan ej pengarna hjälpa dej
Du är ett as och du fattar ingenting
Så när jag knyter med näven så finns det ingen nåd


Du är van att få allt serverat, aldrig ta i skiten själv
Du är full med spy och kommer alltid att va
Du gör mej fylld med hat
Det har aldrig handlat om avundsjuka utan handlat om såna som du
Vi får se vem som ser ner på vem när du har trynet i asfalten


Du är ett svin och du fattar ingenting
När vi står öga mot öga kan ej pengarna hjälpa dej
Du är ett as och du fattar ingenting
Så när jag knyter med näven så finns det ingen nåd


Du är ett svin.