Loving you is torture!

Varför måste jag alltid gå och kära ner mig? Och viktigare än så, varför kan jag inte tygla mina jävla känslor lite? Jag vet INGEN som är en sån förbannad lovefool som jag. Eller ljuger ni? Är det verkligen möjligt att släppa någon man älskar och gå vidare bara sådär för att man bestämmer sig för det? Vad underbart det skulle vara.

Jag har varit kär konstant så länge jag kan minnas. Nog för att en förälskelse ligger på en liten annan nivå när man är tre, sju eller tio år men det är lik förbannat kärlek. Jag var inte många år fyllda första gången jag grät av kärlek. För att dra någon slags gräns får jag väl dock säga att min första stora kärlek var min första "riktiga" pojkvän som jag fick när jag var tretton. Och honom gott folk, honom suktade jag efter i en många herrans år efteråt. Hade några förälskelser efteråt och även några kortare förhållande men det var inte förrän jag var nästan sexton år fyllda som jag släppte honom på riktigt, det var då jag träffade min före detta sambo som jag sedan levde ihop med och älskade högt i nästan tre år. Och sedan gjorde alltså Mr Folkis sitt intåg och det är här jag sitter nu.

Jag är besatt av tanken på att ha någon att leva med. Att vara ensam är i min bok inget alternativ. Eftersom att jag är såpass självdestruktiv som jag är har jag alltid ansett att det är bättre att leva i ett dåligt förhållande än inget förhållande alls. Det är ingenting jag är stolt över, tvärtom, jag vill inte ens erkänna det för mig själv. Är det meningen att det ska vara så här hela livet? Är jag dömd till ett liv där jag accepterar vad som helst bara för att jag vill bli älskad? För jag kommer aldrig kunna ändra på mitt psyke. Jag kommer aldrig kunna sluta älska någon för att det är det "enda vettiga att göra".

Utnyttjad är ett underligt ord, det finns ingen människa i världen som kan utnyttja någon utan att man går med på det själv. Dessa jävla män har lekt med mig sedan födseln och det är bara för att jag tillåtit dem att göra det. Min syn på mänskligheten är tyvärr så svart att jag är övertygad om att ifall man låter någon få övertaget och behandla en som dem vill, så är det självklart att dem sedan kommer att göra det också. De flesta av oss är inget annat än äckliga djur innerst inne. Det var längesedan jag insåg att vi är uppdelade i två olika grupper, dem som utnyttjar och dem som låter sig utnyttjas. Det finns inga mellanting, precis som med djuren är det några som frivilligt rullar över på sidan och blottar strupen medan andra står ovanför och morrar. Detta faktum är jag lika bitter över som medelålders nymfoman vars make blivit impotent. Fy fan, släng in mig till närmsta jävla psykoterapeut så att dem kan göra en saftig analys på mig, eller åtminstone lite kognitiv beteendeterapi... Fast visserligen, måste jag välja är jag ju hellre svag och undergiven är någon som står ovanför och morrar. Visst gör det ont, det gör ont så in i helvete. Det är förmodligen mindre smärtsamt att gå omkring hela livet och kontant piska sig på ryggen med taggtråd (Da Vinci-koden, dra åt helvete) än att ha ett blödande hjärta.

Jag älskar dig så att det gör ont. Ingen zoloft i världen kan ändra på det. Helvete, jag älskar dig så mycket att jag blivit resistent mot signalsubstanser som förs in i hjärnan.
Skriver det här därför att jag vet att du aldrig kommer att läsa det, och frågar du mig så kommer jag att förneka allihop (det är ju fan att den lilla stolthet man har skulle visa sig på ett sådant sätt). Men jag älskar dig och jag vet knappt varför själv. I bland anser jag till och med att alla dina svaga sidor överglänser dina goda, men ändå älskar jag dig. Det har nog aldrig hänt förut, att jag accepterar någons svagheter så. Ordet respekt har fått en ny innebörd för mig, jag respekterar dig verkligen Mr Folkis.
Kan det bero på att jag tror att du är den första jag varit kär i som respekterar mig? Kan det bero på att trots din ELAKHET ibland så är jag fullt övertygad om att du skulle ställa upp om något hände? En känslofegis är vad du är, men trots det har du mer stake i dig än de flesta.
Jag skulle kunna ägna hela dagen åt att gnälla över ditt beteende, och jag skulle kunna skriva långa listor över allt det du saknar och alla vis du sårat mig på. Men samtidigt som du gör mig mer förvirrad än någon annan så är du som en öppen bok och jag älskar att du visat upp dig för mig, trots alla försök att låtsas som motsatsen.
Fy fan vad jag saknar dig! Jag är trött på att spela svårfångad och inte höra av mig till dig, jag är fruktansvärt trött på att inte få älska dig. Jag vill ha dig! Jag kräver att få ha dig, varenda liten jävla underbara bit av dig! Har fått en helt ny bild av vad åtrå är, inte bara rent sexuellt även om det är en stor bit av det hela. Skit i integriteten som mamma snackar om att jag måste skaffa mig, jag skiter i om hela jävla lunarstorm läser detta men detta är något rent djuriskt, ett BEGÄR av få dig i mig. Hormonerna är galnare än de någonsin varit, så till den grad att man kan köra in naglarna i handflatorna till det blöder utan att ens känna smärtan. Nej jag ska ha dig din fega, svårhanterliga, komplicerade jävel, jag ska ha dig och jag ska njuta av varje sekund! 

Kan fan inte bestämma mig för vilken låttext jag ska välja till dagens minst sagt utlämnande mongo-inlägg så jag kör med de bägge jag har i åtanke:

"Hold me, Love me, Kiss me, Kill me"//U2
You don't know how you took it
You just know what you got
Oh lawdy, you been stealing from the thieves
And you got caught
In the headlights of a stretch car,
You're a star.


Dressing like your sister
Living like a tart
If they don't know what you're doin'
Babe it must be art,
You're a headache, in a suitcase
You're a star.


Oh, no, don't be shy
You don't have to go blind,
Hold me
Thrill me
Kiss me
Kill me.


You don't know how you got here
You just know you want out
Believing in yourself almost as much as you doubt,
You're a big smash
You wear it like a rash
Star.


Oh no, don't be shy
You need a crowd to cry,
Hold me
Thrill me
Kiss me
Kill me.


They want you to be Jesus
They'll got down on one knee
But they'll want their money back
If you're alive at thirty-three,
And you're turning tricks
With your crucifix.
You're a star, oh child


Of course you're not shy
You don't have to deny love,
Hold me
Thrill me
Kiss me
Kill me.


Nästa låt är fanimej omöjlig att hitta texten till, letat som en gris! Så jag kör min egen tolkning av låten enbart av att ha lyssnat på den, det kommer gå åt helvete med grammatiken men även jag måste väl få klanta till det emellanåt:

"Im in love"/The Liptones.

(Hey!)
When I saw you for the first time, I knew my life were changed
She walked into my life and it were never the same again
She walked across the bar to my table and she asked if I could
spare a fag; Yes for fuck sake women! How many do you wanna have?
I dont care what they say, I dont care what they do
I dont care what they say, I´m in love with you!
(She dont know!)
I saw you for the last time, the very same day
She drank up all my beer and then she walked away
She walked across the bar towards the door, and I will never ever see her again
Oi! For fuck sake women, that wasn´t my plan- at all.
I dont care what they say, I dont care what they do
I dont care what they say, I´m in love with you!
I dont care what they say, I dont care what they do
I dont care what they say, I´m in love with you!
(She dont know!)
I dont care what they say, I dont care what they do
I dont care what they say, I´m in love with you!
I dont care what they say, I dont care what they do
I dont care what they say, I´m in love with you!


Tack och hej. Lev väl.

Linus på linjens mysterium

Linus på linjens mysterium

I nöden prövas vännen

Dagens tema kan kortfattat beskrivas såhär:

Are you FUCKING KIDDING ME?
Var helt skogstokig majoriteten av gårdagen, riktigt, riktigt arg. Arg till den grad att jag hade kunnat i helt nyktert tillstånd vråla som en babian och dela ut flertalet käftsmällar utan att så mycket som blinka. Och kan ju tillägga att jag ändå gått på 50 mg lugnande ett bra tag och egentligen borde ha lika hett temperament som nyfödd, dunig kattunge.

I bland blir man faktiskt väldigt förvånad, tycker ju inte att något borde förvåna mig längre efter att ha sett allt möjligt underligt och oväntat inträffa under mina nitton år i livet, men ibland kan även jag missbedöma människor något rent kopiöst. Just den här personen har jag ju genomskådat för längesedan, men herregud! Man tycker ju att folk borde ha någon som helst spärr för hur ruttet man får bete sig, även hos någon som rätt tydligt inte har alla hästar hemma tycker man ju att det BORDE dyka upp någons slags varningsskylt blinkande i huvudet som säger "Nej, nu får jag nog skärpa mig och fokusera på någon annan än mig själv". Även om man råkar vara en egocentrisk, grinig jävla skitunge.
Jag ska ju inte sticka under stol med att jag själv slänger på mig djävulshornen emellanåt, det finns ju inget som är så roligt som knäcka idioter som kaxar mentalt så till den milda grad att dem inte ens förstår själva att dem blir knäckta, eller att ge tillbaks med samma mynt tio gånger om efter gamla fejder, men ALDRIG, ALDRIG att jag beter mig medvetet illa mot någon som inte förtjänat det. Man är ju riktigt dum om man tror att man aldrig medvetet eller ej skadar andra, men vissa saker är så uppenbart elaka och rent motbjudande att även ett ointellektuellt fån kan tänka ut det med arslet.

Som vanligt är jag alldeles för snäll, borde ta tag i saken och skälla ut (eller kanske ännu hellre, banka skiten ur) folk istället för att sitta och skriva kryptiska anteckningar i min blogg. Såhär fungerar det om man heter Sofia Quick, jag har bara stake nog att ta tag i konflikter om det gäller någon jag verkligen bryr mig om. Den tanken kan man omformulera på flera sätt, ibland beter sig människor så illa så att hur mycket jag än brydde mig om dem tidigare så tar det ett snabbt slut om personen i fråga bevisar att de inte är värda min omtanke. Är ju ruskigt förlåtande och faktiskt inte alls långsint i praktiken, vilket är en egenskap jag är rätt stolt över trots att den ofta resulterar i mer skada än nytta. Men vissa saker är oförlåtliga. Beror dock på vem det handlar om, Tina, Emelie, Veronika och Memme älskar jag så ofantligt högt att jag troligtvis skulle kunna förlåta dem för i stort sätt vad som helst, även om ett svek från deras sida skulle göra så in i helvete mer skada än om det var någon annan. Kan ju dra en parallell till Mr Folkis även här, han borde ju egentligen vara skrotad för längesen med tanke på omständigheterna men vissa människor är det värt att ta lite skit ifrån, att tjafsa och älta. Andra är definitivt inte värda samma sak. Pratade just med Stylte som kläckte de enormt sanna orden som säger allt "Vissa människor är dumma i huvudet, det är inte mkt mer att säga om saken". Man ska välja sina strider, och att strida med en helidiot som förmodligen inte ens förstår att han eller hon är en helidiot, DET mina vänner, är slöseri med tid.

Är helt enkelt tvungen att påpeka att jag just hämtade världens största banan i fikarummet, det var nästan pinsamt att gå med den i handen bort till mitt rum... Den här feta jäveln hade kunnat fungera som föda för en hel svältande familj i något u-land. Kommer inte att orka lunchen.

Dagens låt som satt sig på hjärnan: "Fell in love with an alien". Riktigt illa med andra ord, men åtminstone bättre än att ha ledmotivet till det mest hysteriska barnprogram jag någonsin sett; Amigo. Alla som har sett på skiten håller nog med om att man bara vill söka in till publiken för att kunna attackera den jävla programledaren med något vasst föremål, har aldrig skådat maken till idiot.
Har umgåtts med allt möjligt slödder genom åren, allt från alkoholiserade tjugoåringar till förlorade tjackpundare, men aldrig har jag sett någon som verkat så stenhög som den där jävla programledaren. Man kan ju tänka sig att vissa småungar tycker att det är roligt med en vuxen karl som beter sig som om han fått typ tjugo adrenalinsprutor på samma gång men jag och min bekantskapskrets hade utan tvekan hatat honom redan som femåringar. Jag och Veronika var ju fly förbannande på Björne innan vi knappt kommit ur blöjorna, redan då insåg vi att Björne inte alls var en snäll, mjuk björn utan att han egentligen var en elak, självupptagen jävel som blåste Hugo och Snigel på konfekten. Ser fortfarande Veronika 4 år framför mig med en rynkad liten näsa när Björne fuskade när dem spelade fia eller tog många fler kakor till sig själv än dem andra.
Det var tider det, när barnprogrammen visade Täppas och hans lilla krokodil istället för mystiska japanska serier som kan ge vilken unge som helst epilepsi. Jag var ett stort fan av programmen för killar när jag var liten dock, älskade att kolla på Batman, Turtles och Sonic. Smurfarna, Räddningspatrullen och Luftens hjältar var även dem riktiga guldkorn. Bäst av alla tecknade serier är ju dock fortfarande Ducktales, fy fan vad bra det är! Tycker fortfarande att scenen när Joakim och Sigge besöker pysslingarnas ö och kommer till ett guldpalats är en av de bästa som någonsin gjorts i tevehistorien. Sigge klappar en staty av en guldhund på huvudet och säger "Nejmen titta, det är ju en Golden Retriver!" Så jävla, jävla klockrent! Hahaha. Andra höjdpunkter var såklart Trasdockorna, Mjölktandsmössen, Kalle har ett stort träd ("Emma finns bara i fantasin, men hon är fin tycker Kalle, Kalle han gillar att mest ligga i stilla och i toppen och gunga och tänka på allting som har hänt") och Pingu. Jag är nog den enda åttitalisten som blir nästintill förolämpad när jag ser videoklipp där man har gjort pratbubblor till Pinguavsnitt där dem svär och kallar varandra för horor.

Nej nu får det räcka för idag, eller åtminstone för stunden. Skulle kunna älta barnprogram i timtal, men jag har ju faktiskt ett jobb att sköta * Rättar till kavajen och slätar ut sidenskjortan *. Bjuder på en riktigt mumsig låttext idag, rätt överraskande av Offspring.
Hejdå alla barn!


"Come out swinging"// Offspring.

You brace and hold it all inside
It's more than you can stand
No one around even tries
Tries to understand

Don't turn away, don't turn away
Come out swinging
Come out alone
They're in your way
But as long as you're swinging
Strong then you'll get by

Your pacing's wearing out a line
Right beside your bed
The scene replays a million times
Stuck inside your head

And though you stand in place
Your mind escapes
Read between the lies
Smile's on your face
You fake like you're ok

Don't turn away, don't turn away
Come out swinging
Out on your own
They're in your way
You may be stinging
But you'll get by
Don't turn away, don't turn away
Come out swinging
Never alone again
The pain inside can guide your way

Midnight, no sleep
Inside, you scream to
No one, hears you fall
Daylight, prove me today
One more try

Don't turn away, don't turn
Come out swinging
Come out alone
They're in your way
You may be stinging
But you'll get by
Don´t turn away, don't turn away
Come out swinging
Never alone again
Pain inside
Leads you through so you'll get by

How hot are you?


How hot are you?

***You Are Smokin' Hot***

You're a terrible flirt, a sharp dresser, and a party animal.
Of course, you're totally sizzling too. And for you, being hot just comes naturally.

Are You Hot?
http://www.blogthings.com/areyouhotquiz/

How hot are you?


How hot are you?

***You Are Smokin' Hot***

You're a terrible flirt, a sharp dresser, and a party animal.
Of course, you're totally sizzling too. And for you, being hot just comes naturally.

Are You Hot?
http://www.blogthings.com/areyouhotquiz/

Cheap Wine

Bröllopet var roligt, roligt! Josephine var sjukt söt i rosa klänning och rosor i håret. Nästan så att man blir lite sugen på att gifta sig själv, ska bli väldigt spännande när det väl sker, OM det sker. Jättegod mat och en väldig massa alkohol, ack, ack, ack. Efter nästan åtta timmars supande fick jag vad jag förtjänade om man säger så, vill inte gå in på denna sjukt pinsamma händelse mer i detalj, men kan avslöja att när jag väl kom hem somnade jag som ett barn i duschkabinen. Det var ruskigt kul att träffa en massa gamla bekanta och bortsett från att jag blev jagade hela kvällen av bonnen med stort B så flöt det på utan obehagligheter. I går mådde jag RIKTIGT JÄVLA DÅLIGT. Blev inte människa igen förrän fram på kvällen när jag fick lite kebabrulle och cola i mig.

Vill passa på att berätta att jag från och med första maj tar över vårt hyreskontrakt och därmed kommer att bo helt själv i en lägenhet på 120 kvm. Låter ju som en rätt angenäm upplevelse indeed, men jag söker inneboende asap. Har visserligen en finfin lön nu för tiden men att ensam betala 7500 kronor i hyra varje månad är för mycket. Så om någon känner någon som söker bostad i närheten av Göteborg är ni varmt välkomna att höra av er. Om jag "tvingas" bo med en komplett främling har jag kommit fram till att jag föredrar en manlig sådan, är helt övertygad om att det kommer bli ganska mycket lättare än att bo med en tjej. Sen skadar det ju faktiskt inte om denna manliga inneboende är rykande het eller har snygga killkompisar... En het jävel som knallar omkring i lägenheten med en handduk knuten runt höften, sämre lägen kan man ju vara i. Nej det ska nog gå bra det här, barnet i mig skriker och sparkar av bara tanken på att flytta igen så jag tar chansen, kommer aldrig kunna hitta en såhär fräsch lägenhet med så perfekt läge igen, det kan jag sätta en rejäl slant på. I wont let you go damn it!

Saknar Mr Folkis väldigt mycket. Missade chansen till lite mys eftersom jag har befunnit mig utanför stan hela helgen, det gillar jag verkligen inte! Har "En så karl" på repeat i MP3:n hela tiden och sitter och ler hela tiden. "Och han ljuger ibland, och han dricker ibland, men det struntar jag i, för jag veeeet ju vad den karln har". Dem allra flesta är ju som bekant rätt emot min fåniga crush men mina allra närmaste, och då menar jag dem som har haft äran att känna mig sedan födseln i stor sett, dem är inte helt emot det, trots att Mr Folkis verkligen gjort sig förtjänt av att bli hatad. Mina två äldsta vapenslagare var ju helt till sig när dem träffades oss tillsammans, trots att Mr Folkis som vanligt var en sluten mussla. Dem såg nog att det var något i görningen som inte händer alltför ofta, har det egentligen någonsin hänt? Jag känner mig så sedd, så jävla åtrådd. Det går inte att förklara riktigt, inser även jag att stycket jag just skrivit är en satans obegriplig dynga och de flesta som läser har för längesedan gått vidare för att hitta något annat med den minsta antydning till vett längre ner i bloggen. Men jag känner mig för en gång skull (hur fan jag nu kan göra det med tanke på allt som hänt) UPPSKATTAD, jag känner att allt jag säger och gör verkligen tas in och analyseras tusen gånger och det känns så jävla underbart!

Nu tänkte jag dra till med en gammal klassiker, förr i tiden skrev jag varje vecka en så kallad "Nulägesanalys", ett eget litet påfund för att kunna mig själv uppdaterad om hur mitt liv utvecklar sig, jag hoppas att jag kommer ihåg alla punkter, det var åtminstone fem år sedan sist...
NULÄGESANALYS 26 FEBRUARI 2007.
Utseende: Ganska katastrofalt till följd av mitt hårda supande. Behöver verkligen klippa mig (hårtopparna ser ut som fan), skulle också behöva färga om håret i någon trevlig färg, rött var ingenting för mig, speciellt inte då den röda nyans jag var ute efter uteblev. Naglarna behöver också fixas, lyckades bryta av två stycken sist jag och Mathias spelade biljard- har ju alltid sagt att sport är farligt. Väger fortfarande för lite för mitt eget tycke, skulle må bra av att gå upp lite i vikt så nu kan jag vräka i mig pizza och läsk i rent välgörande syfte...
Ekonomi: Den har väl aldrig varit bättre, sitter inne på ganska mycket mer guld än vad jag är van vid. Vill minnas att sist jag skrev de här listorna stod det saker i stil med "Jippie, har 52 kronor i plånboken!" och jag får aldrig glömma bort att det inte alls var längesedan jag tackade mamma på mina bara knän för att jag fick en tjugolapp "Nej med gud, det här är alldeles för mycket...". Jag här även minnena i bakhuvudet om när jag fick gå med platspåsar i skorna en hel vinter för att dem läckte in och jag inte hade råd att köpa nya, eller när jag var på McDonalds med Ve och Tina och inte hade råd att köpa något att äta utan satt och tattade på deras pommes frites och ibland fick äta upp resterna av Tinas hamburgare för att hon inte orkade hela. Är glad att jag alltid varit fattig, för nu uppskattar jag allt jag får så väldigt mycket mer.
Kärleksfronten: Ja, vad ska man säga? Jag är kär och galen, som vanligt. Jag håller tummarna och den som väntar på något gott...
Skola: Eftersom att jag inte går i skolan längre får jag ändra denna kategori till jobb. Jobbet går hur som helst bra, kommit igång ordentligt med PSC nu och vågar nog påstå att jag behärskar dem nya systemen som om jag aldrig gjort annat. Fortum, You need me more then ever!
Det där var nog allt, dock rätt säker på att jag missat något. Så skönt att ha kommit igång med skrivandet igen, för ett ägg som jag är det verkligen katharsis... (Vilket betyder renande av själen för er som inte hängt med under skollektionerna).

Nu är det dags att avsluta dagens inlägg, är kissenödig, hungrig och ska nu spendera en stund med att grubbla över vad Veronika kan klä ut sig till på en tentafest med temat "Kom som du inte är", har lovat att ta mig en funderare. Avslutar dagens inlägg med en fin, fin text. En arg text, men jag är rätt arg över en del saker, även om jag hållit en relativt lättsam ton i dagens vackra blogg. Tack för mig.

"Cheap Wine"/ Blood for blood.

Let's go!
It's just another wasted night
The world is going to hell tonight
I'm stuck in this hell tonight
I'm going down in the flames...
I been feelin' kinda down, I been feelin' kinda out
I been runnin' like a dog that's been kicked around the house
I been starin' out the window and walkin' through the streets
And findin' nuthin' but decay in everything that I see
Where can you turn?
What can ya do?
When their society's got nuthin' for you
I got hate for everything in sight,
and the world is going to hell tonight
But I'm gonna find some peace of mind
The world has gone to hell tonight
But tonight I'm gonna find some peace of mind...
If I drink this wine I can stand the pain
If I drink this wine I can play their game
If I drink this shit maybe I can bear...
Bear to be a part of this human race!
If I drink this wine I can stand this place
If I drink this wine I can stand your face!
If I dink this shit maybe I can bear...
Bear to be a part of this human race,
Bear to be stuck in this messed up place,
Bear to be lost without a trace,
Bear to be a part of this twisted human race!
I gotta find something to ease my mind,
In this world of shit, in this world of lies
Cheap wine!
I gotta find something to ease my pain,
In this world of shit, in this world gone insane..."

Storhetsvansinne (Den 25:e smäller det!)

Oh, löning idag! tro det eller ej men min lön kom faktiskt i tid för första gången i historien! Tackar och bockar för mig själv för all övertid och välkomnar den ovana femsiffriga summan med öppna armar, fan vad nice! Jag ska göra mitt bästa nu och åtminstone FÖRSÖKA lägga undan minst 1000 spänn, tanken är ju att spara ihop till en resa i sommar. Frågan är vart man ska åka, kan ju välja på att beställa en resa till en flashigt ställe med lyxigt hotell eller också att ta en billig sista-minuten någonstans och istället har massor med pengar att spendera där nere. Eftersom att jag är en enkel flicka med enkel smak lutar det absolut mer åt alternativ två, skiter ju faktiskt fullkomligt i hur fluffiga kuddar man får i sitt rum eller om man har utsikt över poolen, är ju ändå bara ute efter att ligga på stranden med en bärs i näven indränkt i kokosolja. Fan vilken härlig tanke, ska drömma mig bort lite och lista lite underbara sommar-dofter:
1. Kokosolja på solbränd hud, som sagt.
2. Nyklippt gräs.
3. Grillat kött (menar både maträtten och den faktiskt rätt angenäma lukten man får efter att ha pressat på stranden hela dagen, trots att det är en egentligen rätt äcklig blandning av svett och solkräm).
4. Sommarregn på varm asfalt.
5. Jordgubbar med ovispad grädde eller gammaldags vaniljglass.
6. Jag TROR att det är syréner som växer i stora buskar och som man bara känner lukten av på kvällen, eller om det är någon annan slags blomma.
7. Havet givetvis, och till och med tången. Får ännu bättre effekt om det är på kvällen och man sitter och dricker rödvin i en sanddyna (för övrigt det enda tillfället då jag dricker rödvin).


Ni är välkomna att meddela mig om det är något som anses saknas, klockan är trots allt endast 08.43 på morgonen och min hjärna har inte riktigt börjat fungera som den ska än.

ÄNNU en mardröm inatt, verkar som om det är mitt nya kall nattetid. I stora drag innehöll nattens dröm biljakter, män som var fastbundna i stolar (vilken i och för sig kan vara trevligt om det är man själv som bundit fast dem och inte ett galet gäng kidnappare som i drömmen), krälande ormar inomhus, griffeltavlor och udda antydningar på att jag var en drottning och tvungen att äkta en prins. Så går det väl antar jag, när man är alltför egenkär. Hur som helst fick drömmen ett lyckligt slut, minns inte om det beror på att jag vaknade och tänkte ut slutet själv dock. Troligtvis var det så.

I morgon är det bröllop, ska bli skitkul. Jag hoppas verkligen att jag hittar någonting att ta på mig på Kungsmässan idag under lunchen, igår var det ruskigt utplockat, i värsta fall får jag väl hoppas på att mamma har någonting käckt jag kan låna, det brukar hon ha. Ska bli väldigt spännande att gå på mitt första bröllop, ska bli intressant att se om det är som på film, om man ska rabbla hela "Jag tager dig, bla, bla, bla att älska dig i nöd och lust och att vara dig trogen tills döden skiljer oss åt etc", och om prästen sedan säger "Du kan nu kyssa bruden". Har ingen aning om det är så det går till eller om det bara är påhittat av filmvärlden för att det ska verka romantiskt.
Är också grymt nyfiken på Josephines klänning! Gud vad snygg hon kommer att vara! Väldigt bra idé egentligen, att gifta sig nu medan man ännu är ung, fräsch och smal. Giftermål känns ju dock oerhört avlägset just nu, kan möjligen bero på att jag inte ens har en pojkvän, men man vet aldrig, hehe.
Undra om man ska slänga ris och fånga brudbukett efteråt? Tänker inte försöka fånga den i så fall, för att herren jag just nu suktar efter lär rymma till Polen om man ens skulle tänka tanken och än så länge så föredrar jag nog att ha honom inom landets gränser. Även om han faktiskt bör landsförvisas om det dröjer länge till innan han inser storheten hos Sofia Quick och att jag skulle göra honom lyckligare än han någonsin vågat drömma om!

Det får bli en lista till idag med, så att jag blir av med skiten någon gång:

Favoritalkohol: Likör 43 med mjölk samt Vanilla Sky.
Favoritfärg: Rosa (känns som om jag svarat på den frågan cirka fem miljoner gånger nu).
Framtidsplan: Hitta min sanna kärlek, skaffa barn, tjäna fett med pengar, vara lycklig.
Tre prylar till en öde ö: En man, en telefon och cigaretter.

Är du vegetarian eller vegan? Nej gud, älskar kött.
Hur många har du kysst? Herregud, jävla fråga. Skulle tippa på att det är runt femtio pers dessvärre.
Hur många piercings har du? Navel, tunga.
Hur många tatueringar har du? Tre på magen.
Två saker du skulle vilja ha: Kärlek och lite mer pengar att spendera.

Något alla vet om dig: Att jag är otroligt kärlekskrank.
Vad blir du glad av? Vänner, pojkar, hundar och mat.
Vad gör du när du blir ledsen? Bölar som en gris och häller i mig alkohol.
Vad är det första du köper när du varit pank länge och får pengar? Massa god mat samt dryck.
Vad var det senaste olagliga du gjorde? Gått mot röd gubbe?
Vad längtar du till? Sommaren och löningen som vanligt!

Favoritsnabbmatställe: Burger King.
Vad har du i glaset? Oftast bubbelvatten med citronsmak eller öl.
Bästa hang-outet: Bryggeriet såklart.

Favoritte: Dricker inte te, men skulle säkert föredra nån sliskig sort om jag gjorde det.
Favoritglass/ar: Daimstrut.
Vilken film får dig att gråta? Vilken film får mig INTE att gråta? Det är frågan. Beethoven har dock försprång, hehe.
Vad är skönhet? Föredrar naturlig skönhet, allt som är överdrivet eller framtvingat är tabu. Om någon alltför uppenbart visar att dem tycker att de själva är skitsnygga drar också ner det.
Vad är lycka? Att ha nära och kära att älska.

Om du fick 1 miljon: Resa eller köpa en lägenhet. Plugga lite kanske och slippa lån.
När grät du senast? I går, i sömnen.
När skrattade du senast? Precis nu, läste en fånig blogg.
Vad är du rädd för? Förlora någon jag älskar, mörkret, flertalet djur, att slå mig eller bli sjuk.
Vem är du rädd för? Min tandläkare e jävligt scary. Även demonbarnet som gick på samma gymnasium som jag.

Favoritmat: Allt i stort sett. Skräpmat, grillat, you name it.
Frisyr: Långt, rakt, brunt.
Vacker människa: Min syster är den vackraste som finns.
Klok människa: Mina vänner utgör eliten och har alla sina expertisområden så att säga.
Meningen med ditt liv: Det undrar jag med, hehe.
Vad åt du till frukost? Ingenting.
Gillar du svarta kläder? Ja svart brukar funka.

Vem hade du senast en seriös pratstund med? Mamma.
Brukar du svära mycket? Svär ju konstant, så ja.
Största misstaget som du begått? Givit folk som inte förtjänat det förtroende eller "en chans till".
Har du pojkvän? Nej det har jag inte... (rub it in...)

Är du kär? Ja det är jag.
Vill du gifta dig? Ja, skulle vara roligt.
Hur tidigt stiger du upp? Om jag jobbar går jag upp typ 06.30.
Gillar du att slåss eller? Nej det gör jag inte. Hatar smärta och att bryta naglar.
Hur många timmar sover du per natt? Cirka sex.
Saknar: Alla bekanta man inte hinner träffa så ofta.
Kan du stå på händer? Nej, inte utan att knäcka näsan i alla fall.
Favoritserie: Hmm, jag vet faktiskt inte.
Gröna eller röda äpplen? Jag gillar gula äpplen.
Senaste hångel? Fredags, Mr Folkis.

Bra film du sett nyligen: Jag vet fan inte, hatar filmfrågor.
Har du raggat på internet? Många gånger.
Bästa barnprogrammet: Ducktales.
Kärleken: Han vet vem han är.


I går satt jag upp rätt sent fast jag bara ville däcka i sängen redan klockan 21 för jag väntade på att en expansion till SIMS skulle bli färdigladdad, även i datorspelsvärlden har jag nu fått storhetsvansinne. Bara för att jag nu äntligen fått tag i spelet igen vill jag ha hela paketet, nöjer mig inte med någon fånig basversion. Har redan Sims 2 Nattliv och satsar nu på att även ladda hem Studentliv, Arbetsliv och Djurliv inom kort. Det lyser i mina ögon bara jag tänker på det, det trodde man då aldrig, att Sofia J Quick skulle bli så intresserad av något materiellt, kommer väl sluta med att jag hoppar omkring hemma med puckelrygg och väser "My precious!" om någon försöker komma nära mina spel. Josse har redan kallat mig Gollum en gång när jag var bakis (fråga: när är jag inte bakis?) och jag behöver ju inte ge henne vatten på sin kvarn. Jag har även upptäckt en växande besatthet för att inhandla skor, får nästan orgasm när jag går i skoaffärer. Vill verkligen, verkligen ha ett par röda! Det finns så jävla många snygga skor och alldeles för få fötter!

Slutar dagens inlägg med en klassiker som passar mkt bra in för dagen! Ha det trevligt alla barn, vi hörs väl på måndag kan jag tro!

"Kung för en dag"/ Magnus Uggla

Fast man saknar allt av värde
varje månad den 24:e
men i samma stund
som lönen går att nå
skall det genast ut och handlas
hela klädskåpet förvandlas
sen man svurit aldrig mera äta
nudlar ifrån Tokyo
skall hela ens gäng ut på en sväng
och sätta sprätt på varje peng


Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är något som man
verkligen vet
den 25:e smäller det
Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag


Men vaknar samma måndag
med obeskrivlig vånda
och festat upp varenda liten slant
förträngt varenda räkning
därför hotas utav vräkning
för att ens ha råd till hyran
tvingas sätta stereon i pant
om huvet är ömt
läget fördömt
är det på löningsdagen glömt


Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är något som man
verkligen vet
den 25:e smäller det
Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag


Hit med tio peppar-shots,
starköl, nötter och chips
fixar du det jävligt fort
så blir det mycket tips


Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är något som man
verkligen vet
den 25:e smäller det
Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag

Den vettigaste konversationen.

Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:vem?
in love wet that one love me... säger:hej
in love wet that one love me... säger:kille
in love wet that one love me... säger:en kille
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:jo så mkt begrep jag...
in love wet that one love me... säger:vrf?
in love wet that one love me... säger:kull tjej
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:kul?
in love wet that one love me... säger: 
in love wet that one love me... säger:en sak
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:vadå för sak? 
 in love wet that one love me... inbjuder dig att starta skicka webbkamera. Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) inbjudan? 
in love wet that one love me... säger:din  
Du har tackat nej till inbjudan att starta skicka webbkamera. 
in love wet that one love me... säger:vrf?
in love wet that one love me... säger:kull
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:enligt mig är det inte så kul (eller "kull" om du föredrar det)
in love wet that one love me... säger:oh
in love wet that one love me... säger:men jaag vill se dig
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:tyvärr vännen.
in love wet that one love me... säger:okej
in love wet that one love me... säger:de lungt
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:vilken tur.... *suck*
in love wet that one love me... säger:vet ej hur som hälst
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:vet ej vad?
in love wet that one love me... säger:tur suck
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:det var en ironisk kommentar från min sida
in love wet that one love me... säger:aha
in love wet that one love me... säger:säge
in love wet that one love me... säger:hur jag fattas vad är det
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:jag förstår faktiskt inte en enda mening av det du skriver, sorry.
in love wet that one love me... säger:it is ok
in love wet that one love me... säger:girl
in love wet that one love me... säger: in love wet that one love me...
säger:open u r vebcom plz
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:fyfan vad trött jag blir.
in love wet that one love me... säger: vrf?
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:på allas jävla tjöt om cam.
in love wet that one love me... säger:ehe så
in love wet that one love me... säger:men jag ville kolla det kulle tjej
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:ja, det lyckades inte
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:bättre lycka nästa gång.
in love wet that one love me... säger:oho
in love wet that one love me... säger:inte ikväll
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:inte i detta livet.
in love wet that one love me... säger:hehehe
in love wet that one love me... säger:ok
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:japp.
in love wet that one love me... säger:vrf du vill inte starta din veb plz
Fröken Quick - Du är känslofull, jag är bara full - säger:Nej nu är jag trött på dig. Ha det trevligt i livet, tackhej.
in love wet that one love me... säger:

ok ha de bra för alltid


Lunar-krypinet

SOFIA QUICK
* Det jag älskar mest med mig själv är att jag aldrig viker från mina ideal.
* Det jag hatar mest med mig själv är att jag är alldeles för självdestruktiv.
* Du lär bli populär hos mig om du har humor, är självironisk, tänker dig för innan du öppnar käften och om du uppskattar att ägna en hel dag åt att ligga i soffan, snacka skit och vräka i dig stora mängder onyttig mat.
* Du lär inte bli populär hos mig om du är falskt, inställsam, översittare eller moderat.
* Jag skär hellre halsen av mig än att visa mina behag i cam på MSN; så gör dig inte besväret att fråga (...era tröttsamma jävla sketungar).
* Jag jobbar för tillfället på Fortum, det är ingen skrattkammare men det är cash.
* När jag var 14 år hade jag hunnit med allt det som jag inte unnar någon annan människa.
* Trevligaste utestället i stan är enligt mitt tycke Bryggeriet.
* Jag är innerst inne en riktig Frillesåsbonne.
* Jag är 176 imponerade cm lång och väger 65 välförtjänta kilon.
* Jag är råsosse, öisare och född i vågens tecken.
* Måste jag välja att spendera tid med Stureplansbrats eller alkisarna på Kortedala torg väljer jag alkisarna.
* Jag förlåter, men glömmer aldrig.
* Min idealpartner är het som fan utan kosmetika för män, fåniga dieter och backslick.
* Jag är gymnasieekonom med rätt shysta betyg, inte fan hjälper det.
* Det mest underhållande jag vet är personer som aldrig kommer ur sin fjortisfas.
* Jag drömmer mardrömmar varje natt.
* Min barndom var fan perfekt.
* Mina tjejkompisar är dem snyggaste, smartaste och mest outstanding människorna i världen.
* Mina underbara hundar gör mig väldigt, väldigt glad.
* Det finns ingen som slår mina dancemoves på fyllan.
* Jag är livrädd för att åka rulltrappa och att skära mig på papper.
* Jag tycker att japanen i idol som sjöng Wonderwall är något av det mest komiska jag sett på länge.
* Det mest meningslösa som finns måste vara att lägga ut bilder på sin jävla bil på Lunarstorm (vem fan bryr sig?).
* Jag tycker att knark är något av det äckligaste som finns.
* Jag lyssnar på i princip all musik, men hårdrocken väger tyngst.
* Jag slutar aldrig att fascineras av mäns relationer till sina könsorgan.
* Duvor är råttor med vingar.
* Kändisdyrkan är skrattretande.
* Behöver en man, 19+ som är skicklig i köket och sovrummet. Älskar du även annat hushållsarbete, har en go nacke och en stor skopa humor får du gärna fria direkt.
* Är ruskigt trött på att meningslösa människor addar mig på MSN. Min MSN är främst till för dem som känner mig och har man inget vettigare att komma med än enstaviga meningar och lika begåvad lyrik som ett spädbarn så lär man ryka ur min lista snabbare än ögat. Så vet ni med er att ni är mentalt efterblivna (vilket de flesta tyvärr är); SNÄLLA BESPARA MIG BESVÄRET ATT BLOCKERA ER!.
*Jag är ateist och kommer troligtvis alltid vara det tills motsatsen bevisas (och då menar jag verkligen BEVISAS). Jag tycker att det är skrämmande att så många hjärntvättas av div. religioner så bespara mig gärna all slags religiös, fanatisk propaganda.
* Jag hatar att röra mig. Den enda fysiska ansträngning jag accepterar alls är i bingen, och även då föredrar jag att någon annan gör jobbet.


Musik i min flashiga spelare.

Gittan och Jonny (Jävlar anamma) - Loverman (Metallica) - Highway to hell(AC/DC) - Han eller jag, vem ska du ha (Eddie Meduza) - Whiskey in the jar (Metallica) - Mutter (Rammstein) - Seperationsångest(Köttgrottorna) - Come as you are (Nirvana) - All this and more (Mad Sin) - B.Y.O.B (System of a Down) - Bomfalleralla (Snook) - Bored and violent (Oxymoron) - Brand new hate (Babyard Babies) - Breakfast at Tiffanys (Deep blue something) - Costa del hell (Mad Sin) - Come out swinging (Offspring) - Come down (Shootgun Messiah) - Crack in the mirror (Cock Sparrer) - Cupid´s victim (Tiger Army) - Dead men tell no tales (Mad Sin) - Dawn of a new day (Inflames) - Det är så synd om mig (Den vita apan) - The dope show (Marilyn Manson) - Drink myself to death (Anal Thunder) - En midsommarnattsdröm (Håkan Hellström) - England belongs to me (Cock Sparrer) - Envy is dangerous (Raised Fist) - Everybody hurts (R.E.M) - Friday night (Skrewdriver) - Fuck forever (Babyshamblers) - Get this right! (Raised Fist) - Go away (Raised Fist) - Gone Daddy Gone (Gnarls Barkley) - Gårdakvarnar och skit (Håkan Hellström) - Heroes of today (Perkele) - Hit me hard (Slagsmålsklubben) - Hon har ett sätt (Jakob Hellman) - Hångla med Björn (Köttgrottorna) - I´m in love (The liptones) - Invinsible kid (Metallica) - Jag ska spy (Björn Rosenström) - Let the bodies hit the floor (Drowning Pool) - Life´s a bitch (Oxymoron) - Luft (Dia Psalma) - Längst fram i taxin (Snook) - Mama, I´m coming home (Ozzy Osbourne) - Min tjej är piggelin (Jävlar Anamma) - Moments (Perkele) - Mother Dear (Blood for Blood) - One to blame (Perkele) - Pissman (Rallypack) - Price to high to pay (Cock Sparrer) - Resterna av ditt liv (LOK) - Run with the blind (Cock Sparrer) - Runke Ball (Eddie Meduza) - Sad to see (Perkele) - Shut my eyes forever (Blood for Blood) - Skrubbsår (LOK) - Someone you use (Vonda Shepard) - Stronger then ever (Raised Fist) - Söndag 13.3.99 (Lars Winnerbäsk) - Tjejer är fula (Köttgrottorna) - Tough Guys (Cock Sparrer) - Vem fan vill dricka starksprit (Ölhävers) - Where the wild thing are (Mad Sin) - Perfectly broken (Raised Fist) - Sunlight (Raised Fist) - Älska mig (Köttgrottorna).

VÅGENKVINNAN
"Mina herrar, det är i det här tecknet vi möter KVINNAN MED STORT K. Det är hon som sätter skapelsens herre i högsätet och som inte har det ringaste behov av att hävda sitt eget oberoende. Om hon engagerar sig i kvinnans frigörelse så är det hennes nedärvda känsla för rättvisa som får henne att ta ställning, i varje fall som får henne att argumentera.

Men hon drömmer inte om att leva som en ungkarlsflicka längre än nödvändigt. För henne är hemmet, där HON KAN GÖRA LIVET LÄTT FÖR SIN ÄLSKADE, DEN ENDA LYCKAN. Det betyder inte, att hon ger upp sitt yrke då hon gifter sig, hon arbetar gärna vidare. Hon vill gärna ha egna tillgångar att köpa vackra ting att smycka sig med, för att kunna VARA ATTRAKTIV FÖR SIN HERRE OCH MAN. Ja, käre Adam, du är kungen i hennes rike, ingenting är gott nog för dig. Oberoende av hur många barn en vågenkvinna får, blir MANNEN ALLTID NUMMER ETT FÖR HENNE. Det betyder inte att hon skulle vara mindre väl lämpad som mor, tvärtom. Hennes diplomatiska förmåga att se tingen från flera håll, gör henne både förstående och taktfull. Hennes behov av jämvikt och rättvisa gör att hon tidigt undervisar sina små om vad som är rätt eller orätt. Men MANNEN ÄR OCH FÖRBLIR CENTRALGESTALTEN I HENNES LIV.
Med sin utpräglade feminina läggning är Vågenkvinnan samtidigt MYCKET SKÄRPT, och få har ordet i sin makt som hon. Lite för mycket kanske, hävdar en och annan man som levt med henne, för hon diskuterar och argumenterar om allt. Det är ett utslag av hennes eviga sökande efter sanningen, att vilja reda ut. Och det går bra, så länge det rör sig om sakliga ting. Då det gäller hjärteangelägenheter, och dem lever hon med från en mycket tidig ålder, är hon ett offer för sin djupa sensualism. HON ÄR MYCKET ROMANTISK OCH KONSTANT FÖRÄLSKAD, TYCKER OM ALLT SOM TJUSAR ÖGAT, ÄLSKAR LYX OCH EN ANGENÄM OMGIVNING.
Den man som önskar att leva i kamratskap och tempererad sympati med en kvinna, som vill kunna gå och komma utan att bli tillfrågad om var han har varit, han har kastat sina blickar på fel flicka, om hon råkar vara född i Vågens tecken. Hon kommer nämligen att ÄGNA VARJE LEDIG STUND ÅR DIG, och HON VÄNTAR SIG ATT DU ALLTID SKA ÄLSKA HENNE LIKA STARKT OCH PASSIONERAT SOM FÖRSTA GÅNGEN NI TRÄFFADES. Behöver jag säga att HON ÄR SVARTSJUK! Jo, det är hon. Men å andra sidan är hon själv ofta orsaken till svartsjukan. En man som har liknande läggning, får ett svårt liv bredvid sin Vågkvinna. HON KOMMER ALLTID ATT UPPMÄRKSAMMAS. Så länge som hon lever, utstrålar hon kvinnlig charm och är tilldragande på det manliga släktet, inte minst på grund av sina mentala färdigheter. Med sitt klara intellekt är hon intresserad av allt som händer och sker omkring henne, och tar med liv och lust del i varje konversation. Hennes aktiva förstånd och stora förmåga att argumentera, att belysa situationer från olika håll, gör att vi till vår överraskning även kan möta denna ultrakvinna som politiker.
Många menar, att just hon är den enda kvinnan i hela zodiaken som KAN MÖTA MANNEN MED HANS EGNA VAPEN. Även i det hetaste förhållande har hon den sällsynta förmågan att hålla distans utan att föremålet ens märker det. INGEN MAN KAN HÅLLA DENNA KVINNA KVAR om hans fysiska attraktionskraft minskar och får henne att svalna. Utseendet spelar också en roll för henne. Hon drömmer gärna om honom, som ser ut som Tarzan och som är rik som en pascha, precis som i tidningsnovellerna. Med sitt välsorterade huvud, sin intellektuella förmåga och lust att behaga, ser hon oftast till att HON FÅR VAD HON VILL, åtminstone alla de ting hon önskar sig. För det är i just det här tecknet vi finner dessa ödesdigra kvinnor, som kan få en man att offra allt och därigenom komma på fall. Kom ihåg, det finns en lite femme fetale i varje lite Vågenfeminin. Men kan du bara offra och gärna VARA HENNES VALENTINO, låta henne få en utsökt infattning i ett vackert hem, och då och då VISA HENNE DIN UPPSKATTNING med en exklusiv gåva, då kan du räkna med att DENNA LILLA JUVEL TILL KVINNA också KOMMER ATT GÖRA ALLT FÖR ATT BEHAGA DIG OCH FÖRBLI DEN ÅTRÅVÄRDA SOM DU EN GÅNG DRÖMDE OM, OCH SOM EN VACKER DAG STOD DÄR LIVS LEVANDE FRAMFÖR DIG."

White Trash Anthem

Goddag alla nötter! Börjar dagens inlägg med ännu en härlig Blood for Blood-låt. Det stämmer tamejfan att dem gör ruskigt bra, kanske till och med överlägsna texter! Den här texten träffar mig lite extra i hjärtat eftersom jag ju tyvärr är en sann white trash-brud. Är inte bitter, jag är stolt över vad jag lyckats uppnå trots förutsättningarna!

"White Trash Anthem"/Blood for Blood.

This is a song. On the subject a class ending.
Pure and simple. The "has" versus the "has nots"


Let's go!

Have you ever prayed to the night sky?
Under one of them cold street lights?
Watched another stolen car drive then lose your hope and say "This is where I'll die"?


But you try to say you know me.
But you try to say you're from my world.
Well, have you ever gone to sleep to the sounds of the gunshots, sirens, and violence all alone?


They want to break me down. I hope I can hold my ground.

Your world is MTV. Spring breaks and ecstasy.
You got your hopes and you'll get your dreams.
Well, that choice wasn't there for me.


My world remains unseen by you.
Poverty and no family,
Broken homes and broken dreams,
I fall upon the thorns of life. I bleed.


They want to break me down. I won't back down.
They try to break me down. I hope I can hold my ground.


I ain't I your kind of white. I ain't that kind of white.
I'll never be your kind of white, I'll never be your kind 'cause you made me outcast.


I ain't your kind of white. I've never been your kind of white.
I ain't that kind of white 'cause I'm a lowlife outcast piece of white trash.


Five years on down the road (you've got) two kids and a high paying job,
(with a) picket fence and a college degree.
Well, that choice wasn't there for me.


This path on which I walk: it ain't a game and it ain't all talk.
This is all I ever had.
This is all they ever let me have.


I ain't ever been nor will I ever be another blind eye in society.
I seen the way it was for the people like me.
I seen the way it was for the families so...


Have you ever prayed to the night sky?
Under one of them cold street lights?
Watched another stolen car drive by and lost your hope and said "This is where I'll die"?


I ain't I your kind of white. I ain't that kind of white.
I'll never be your kind of white, I'll never be your kind 'cause you made me outcast.


I ain't your kind of white. I've never been your kind of white.(No way!)
I ain't that kind of white 'cause I'm a lowlife outcast piece of white trash.


If you're offended by this song.... Well im fucking offended by the way i had to grow up.
So who's really been slighted.


Let's go!

Have you ever prayed to the night sky?
Under one of them cold street lights?
Watched another stolen car drive then lose your hope and say "This is where I'll die"?


I never had enough money! Or enough Privilige to be white! Im white trash!
And society better learn how to recognize the difference.


Idag är mitt huvud fyllt med sågspån så det blir nog dessvärre inte så många vackra tankar idag, åtminstone känns det inte så i nuläget, så jag ska slänga in lite listor istället, det brukar ju alltid vara till belåtenhet.

oftast på tallriken: äter en hel del pasta.
bästa klubben: brukar inte gå på klubbar faktiskt, dem flesta i stan är rätt skabbiga eller fulla av gapande fjortisar.
då vet jag att jag är kär: när getflinet dyker upp.
detta gör jag när jag är ledsen: gråter som ett barn och häller i mig alkohol.
hit går jag helst: till mysiga ölhak/stranden.
bästa presenten jag fått: oj, det var svårt. Men min MP3 är ruskigt uppskattad.
älskar att ge bort: trosor, det slår aldrig fel.
skor: högklackat i alla former och väder.
jag spelar: sims.
efterrätt: en cigarett sitter aldrig fel.
dagens lögn: försökte inbilla mig själv i morse att jag hade ont i halsen så jag skulle slippa gå upp.
ditt rum är: stort och rätt tomt.
din hobby: jag har ingen jävla hobby, och jag är extremt trött på att få frågan.
vad är det för veckodag? torsdag.
vad åt du senast: en skinkmacka i bilen.
vem fick du mail av senast: paulina.
vem fick du sms av senast: fidde.
senaste bussresa: till jobbet i måndags morgon.
manchester eller jeans: jeans.
sover du naken: ja i stort sätt.
vad gör du när du inte kan sova: filosoferar.
vinyl eller cd: inget, lyssnar på MP3.
när du blir gammal, bor du i stan eller på landet: skulle vilja bo vid havet igen, uppväxt vid havet; vill dö vid havet.
hur många dagar i veckan går du på fest: om man omformulerar det till festar brukar det bli minst två.
bör stockholm vara sveriges huvudstad: skiter jag fullkomligt i.
vad tycker du om lunarstorm: är ju för fan lunarveteran så jag tycker givetvis om sidan.
om du jobbade i en tobaksaffär, skulle du sno mobila påfyllningskort om du fick chansen: ja.
spelar du i ett aktivt band: nej, det kan ni vara tacksamma över.
skulle du bryta mot lagen om du på förhand visste att du kom undan med 90% säkerhet: om resultatet lockade, javisst.
hade du kunnat tänka dig att bli polis: tror inte att samhället hade blivit så mycket tryggare med mig patrullerande på gatorna, haha.
vem får dig att må dåligt: ingen kan såra en så som dem man älskar.
klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel: ständigt.
är du ett intellektuellt geni: ja givetvis.
blandar du svenska med engelska när du skriver: brukar slänga in en del citat eller uttryck på engelska.
vad tycker du om fredrik reinfeldt: skulle vilja slänga honom från sjunde våningen.
tittar du på musikbyrån: nej.
är du den som avslutar telefonsamtal: oftast inte.
vad gör du om tio år: det vill jag och kan jag inte veta.
vad gillar du för kakor? maryland cockies är ruskigt goda.
vilken är din favoritpaj? gillar inte paj om den inte är dränkt i vaniljsås.
vad äter du helst till middag? vad som helst i stort sett.
vem lagar din mat? jag lagar min mat själv.
varför är du inte vegan? för att jag är en människa och inte en hamster.
vad heter dina husdjur? Ceasar, Selma och Sigge.
hur många skor har du? skulle tippa på att jag har ungefär tio par.
vad har du på dig just nu? jeans, tjock tröja och kängor.
vad har du för frisyr? långt hår uppsatt med diadem.
hur många timmar sov du inatt? cirka sex.
hur många timmar brukar du sova per natt? runt fem, sex timmar.
vad vill du ha på smörgåstårtan? räkor och ägg, mums.
vad dricker du helst till maten? cola.
vad dricker du helst på fest? öl, cider eller vitt vin.
vad åt du till frukost? ingenting.
hur många cigg har du rökt idag? bara en och klockan är 09.40, jag är gud.
vad jobbar du med? jobbar som kontorsråtta på elföretag.
har du skrivit någon egen låt? ja när jag var liten och dem äger än.
vem hånglade du senast med? mikael.
är du pinsam på fyllan? nej jag är enormt älskvärd.
vad stog det i den senaste smset du fick? det frågades vad jag hade för planer inför helgen förutom bröllop.
vem var det ifrån? fidde.
skriver du dagbok? ja på internet.
vilken färg har du på dina underkläder just nu? svart upptill, vitt nedtill.
vad gjorde du sönder senast? misstänker att jag gjorde sönder sladden när jag bytte ut min kassa datamus för en stunde sen.
har du blivit hotad på telefon? ja det har jag.
vad var det senaste du köpte? ett meal på Burger King.
vad har du dåligt samvete för? att man inte tar sig tid till att göra vissa saker som man borde.
vad heter dina favoritgosedjur? Basse Bo (en hund) och Isor (en isbjörn).
vem kramade du senast? mamma.
vad är du beroende av? nikotin, närhet, kolsyra.
är du sexuellt frustrerad? nej än så länge är det frid och fröjd, låt det gå några dagar till så...
har du duschat idag? nej, går för fan upp i ottan.
vem vet mest om dej? mina barndomsvänner.
vad luktar det just nu? min goda parfym.


Här är en till, listan går ut på att man ställer in random på MP3:n och sedan besvarar frågorna med låttiteln som sätts igång:

3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

Will it be ok? Hooked on a feeling.
kommentar: Som det brukar vara då.


How are you feeling today? Hundra procent.
kommentar: Handlar om alkohol och det lockar ju alltid, även idag.


How do your friends see you? Hångla med Björn.
kommentar: Kan tolkas som slampig eller otrogen, illa, haha.


Will you get married? I hate the world.
kommentar: Vilket får det hela att se rätt mörkt ut, haha.


What is your best friend's theme song? I only want to be with you.
kommentar: Åh, det låter bra:).


What is the story of your life? I write sins not tragedies.
kommentar: Låter ju rätt lovande trots allt.


What was high school like? Im in love.
kommentar: Stämmer inte riktigt, hmm.


How can you get ahead in life? Im just a kid.
kommentar: "Spending everyday on your own, life is a nightmare" Tack för den.


What is the best thing about your friends? Invisible kid.
kommentar: Wtf?.


What is tonight going to be like? Is anybody there?.
kommentar: Ensam uppenbarligen, attan.


What is in store for the remainder of this weekend? It´s in his kiss.
kommentar: Jippie!


What song describes you? Jag hatar att jag älskar dig.
kommentar: Stämmer ju, älskar alltid för mkt för mitt eget bästa.


How is your life going? Jag ska spy.
kommentar: Haha, fan vad klockrent beskrivet!


What song will they play at your funeral? Lonely this christmas.
kommentar: Åh det låter bra! Någon kommer sakna Sofia!


How does the world see you? Jag ångrar ingenting.
kommentar: Hehe det stämmer ju också, sån är jag.


Will you have a happy life? Let there be rock.
kommentar: Låter suveränt!


What do your friends really think of you? Längst fram i taxin.
kommentar: Hehehe.


Do people secretly lust after you? Lets fuck.
kommentar: Oh, det verkar ju onekligen så, hehe.


How can I make myself happy? Mama im coming home.
kommentar: Så långt hoppas jag inte att det ska gå...


What should you do with your life? Min tjej är piggelin.
kommentar: Oj, den blir inte lätt.


Will you ever have children? Moments.
kommentar: "This is the moments makes life worth fighting for" Just precis..


To describe your grandparents? Mother dear.
kommentar: Haha, titeln låter ju bra men inte om man hört låttexten.

Dagens horoskop

Dagens horoskop


Vågen
Vecka 8 (19 februari– 25 februari 2007)

 Visst är du en romantiker och du kan nu komma att uppleva en tid med ljuvaste kärlek. Du har ett härligt vägvinnande sätt. Det du vill ha i kärlek ska du få, säger stjärnorna. Här ska din Din hälsa blomstrar i bästa friskhet. Onsdag kan det vara som ökar din inkomst. Det känns som en vinstökning och nu kan du nog köpa det du tidigare drömt om. I spel ska ett fotbollstips vara bästa chansen.

Lyckotal: 17, 20, 21, 23, 27, 34, 36
Bästa lyckotal: 17

Min tjej 8 veckor


Min tjej 8 veckor
Selmis första dagen hemma. Visste inte riktigt om hon skulle dricka eller bada i vattenskålen...

Detta är tamejfan kärlek!

What´s your lovestyle?

***Your Love Style is Agape***


You are a caring, kind, and selfless partner.
Unsurprisingly, your love style is the most rare.
You are willing to sacrfice your world for your sweetie.
Except it doesn't really feel like sacrifice to you.
For you, nothing feels better than giving to the one you love.


What's Your Love Style?
http://www.blogthings.com/whatsyourlovestylequiz/


What´s so wrong with being self possessed?

Sjukt, helt jävla sinnessjukt att Mathias och Mikael står på ett glashalt plåttak i just denna stund, vädret är ju helt vansinnigt. Tjöt som en räv dem femtio meter det tar att förflytta sig från bilen och in till jobbet, och jag befann mig ändå på marken, i cirka tjugo sekunder. Tanken på att dem står på ett tak åt helvete högt upp i luften får mig att rysa, känner mig som en orolig morsa och sitter och trummar oroligt med naglarna. Tur att jag inte delar rum just nu.
  Fick jag chansen att eliminera allt vad snö heter skulle jag utan tvekan göra det "Men det är ju mysigt med snö på jul" brukar folk säga, vem fan bryr sig? 365 dagar på ett år varav en dag folk vill ha snö, och inte fan snöar det någonsin på julafton ändå. Nej den här vita jävla sörjan är ett djävulens påfund som jag aldrig kommer att acceptera.
   Trots vädret har det ändå hittills varit en dag i toppklass, hittade min mössa! Den måste ha legat fastkilad mellan en stol och väggen för helt plötsligt låg den bara här på golvet och blinkade upp till mig i all sin prakt. Får nästan lite dåligt samvete över att i två veckors tid ha givit onda ögat till idioten längst ner i korridoren, han kommer alltid in här och smilar som en get och ska glida omkring och peta bland mina papper och lägga sig i allt, Lars har varnat mig för att han är kleptoman så jag har givetvis skyllt förlusten av min kära mössa på hans tjuvaktiga fingrar.


Har fått ny udda arbetsuppgift, ska egenhändigt tillverka ett värderingskortspel till resten av avdelningen som dem ska mysa med på någon slags team-dag om två veckor, skapa lite gemenskap och liknande. Funderar stark på att slå på stort och rita vackra blommor och leende solar på varje kort, eller ge det lite mer discofeeling genom att strö på glitter eller nåt. Jag, den barnvänliga saxen, limstiftet och tuschpennorna, blir som att sitta på fritids igen, kan ju inte bli bättre. Kan ju skaffa fram min personliga favorit, saxarna som klipper så att det blir en vågig kant på papperet. Det hade varit grejer kan jag säga, det hade varit "Ooooh" och "Ååååh" ekande genom hela korridorerna på Fortum.
   Ska inte vara orättvis dock, hört en hel del rätt underliga historier om vad folk blivit utsatta för, en kille var långledig och när han kom tillbaka hade någon planterat vattenkrasse i hans tagentbord för att markera hur länge han varit borta. En annan kille fyllde trettio och som födelsedagspresent hade folk kånkat in varenda möbel dem kunde hitta in i hans rum så när han öppnade dörren på morgonen var det så proppfullt där inne att det var helt omöjligt att åla sig fram genom alla stolar, bokhyllor och skärmar.
   Josse säger att hon inte känner någon som pratar så mycket om sitt jobb som jag, det är rätt illa med tanke på att jag jobbar på ett stendött kontor. Tänk om jag hade jobbat med något jag verkligen brydde mig om och där det hände något. Föredrar dock att anta att det beror på att jag pratar ganska mycket mer än vad medelsnittet gör i största allmänhet. Det kanske är därför jag sökt mig till min nuvarande crush som tiger som muren allra oftast, för att allt mitt dravel ska få bättre plats.


Slänger in en liten lista, har sparat massor så det är väl lika bra att göra sig av med några innan någon annan använder dem först, hehe:

Kontakten med min kvinnliga sida:
köpt en hårfön [x]
sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut [x]
följt med som smakråd vid en shoppingrunda [x]
pratat känslor...nykter [x]
skrattat under en romantisk komedi [x]
berömt en person av manligt kön för sitt utseende [x]
ringt upp en person utan konkret syfte [x]
funderat på namn åt mina barn [x]
insett storheten hos barbra streisand [x]
lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga [ ]
druckit cosmopolitan [x]
sett ett avsnitt av "sex and the city" [x]
sett två avsnitt av "sex and the city" [x]
känt mig sugen på en kopp te [ ]
känt glädje över att få blommor i present [ ]
gjort någonting romantiskt på eget initiativ [x]
blivit arg utan anledning [x]
gråtit efter 9 fyllda år [x]
brytt mig om hm:s val av modell [x]
insett storheten i linda skugges krönikor [x]
kramat en kille [x]
dansat [x]


Kontakten med min manliga sida:
ljugit om hur mycket jag har druckit [x]
ätit en blodig stek [x]
läst en biltidning [x]
framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap [x]
styrketränat [x]
fortsatt prata med en person av kvinnligt kön även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg [x]
sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont [ ]
tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv [x]
lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det [x]
läst en bok av jan guillou [x]
läst ett nummer av slitz [x]
dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad [x]
känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza [x]
gått på en ulf lundell-konsert [ ]
använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person [x]
diskuterat bröst [x]
gjort lumpen [ ]
känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning [x]
känt mig häftig över att åka jättefort i en bil [x]
enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar [ ]
lagat någonting på egen hand [x]
skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan [x]
tävlat i att dricka öl [x]
påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut [x]


Håller på att bli sjuk tror jag, nyser rätt hysteriskt rätt som det är och håret ser helt galet ut (föredrar att tänka att det har något slags samband med sjukdom och att det snart kommer ligga fint och kontrollerat igen), i morse när jag gick upp stod luggen rakt upp som på en kakadua. "Mamma jag ser ju ut som en tuppkyckling" pep jag sorgset i köket. Plattat till fanskapet nu men situationen för mig oundvikligen in på ett gammalt kul skämt;
" En äldre man har hamnat i samma tågvagn som en punkare med tuppkam i alla regnbågens färger. Punkaren känner hur mannen betraktar honom under hela resan och irritationen växer mer och mer, till slut frågar han - Ursäkta men vad är det du sitter och glor på hela tiden? - Jo, säger mannen, jag satte på en höna i min ungdom och jag sitter just nu och funderar på om du kanske är min son".


En lista till, det är roooooligt!

SAKER PÅ TEVE SOM FÅR MIG ATT ...

*kräkas: Dirty Sanches är rätt vidrigt.
*gråta: Filmer med olyckliga slut (kan visserligen böla till serier och reklamfilmer också för all del).
*skratta: That 70´s show, Simpsons, Family Guy, Spin City, allt med Fredrik och Filip.
*bli glad: Desperate Housewives.
*Bli uppgiven: All jävla, jävla sport.
*byta kanal: Nyheterna, tyvärr.
*inte zappa: Jag zappar inte om jag kollar på något bra.
*gilla motorprogram: Inget.


SENASTE ...

*äckliga lukt du känt: Det luktar som nån har dött på väg uppför trappan på jobbet.
*goda lukt du känt: Måste väl vara middagen igår.
*gången jag kände mig lycklig: Det var väldigt, väldigt längesen jag kände mig lycklig.
*gången jag grät: Igår natt.
*inköpet: Som sagt, cigg.
*spanet: Het kille på vagnen igår, ack så het.
*biofilmen: Datemovie när lillasystern fyllde år förra året.
*palmen jag låg under: Kroatien i somras.
*person jag velat ge en käftsmäll: Mamma när hon väckte mig på ett otäckt sätt i morse, sorgligt men sant.


PEST ELLER KOLERA ...

*Gå naken över Sergels torg/sjunga karaoke live i teve: Jag är rätt pryd så det får bli karaoken.
*Aldrig mer få äta på restaurang/aldrig mer få äta chips: Men herregud, väljer bort restaurangen givetvis!.
*I en veckas tid vara inlåst i en skrubb med Linda Rosing el Helge Fossmo: Jävligt svårt val, men är det en trång skrubb lär det ju vara bekvämare att vara pressad mot Rosings badbollar. Hade i och för sig varit intressant att kritisera Fossmos religiösa dravel.
*Maratonlyssna i 24 timmar på Carola som talar i tungor/Ernst Kirchsteiger som drar sina bästa citat: Vad som helst lär vara trevligare än Carola.
*Göra en tarmröntgen eller ha hemmorojder i ett år: Röntgen.


Nu är det verkligen alltför långt för någon att läsa så jag får väl avsluta dagens inlägg här med en riktig guldklimp. I FLERA ÅR har jag letat efter den här låten, hade ingen aning om vad artisten eller låttiteln var men nu ÄNTLIGEN har jag fått reda på det tack vare Mathias, my musichero. Här kommer den, mitt självklara ledmotiv! (Ja, jag tittar för mkt på Ally McBeal):


"Biggest & the best"/ Clawfinger

Nobody is perfect but I’m pretty fucking close
And I’m here to give you all a heavy heavenly dose.
I think you better listen ‘cos I know who you are
And I think that you should treat me like a superstar
Because I’m more than just a human I’m a gift to all of you
And I’m here to make sure that my message gets through
I wonder if you’re really all as dumb as you look
Or are you smart enough to learn the rules in my book
I hope you understand that the knowledge I bring
Puts me in the position of a god or a king
‘cos I’m blessed with the gift of the magic touch
and I wouldn’t say that I’m asking for to much
all you have to do is get down on your knees and pray
and I promise you the remedy is on its way
but you can never be like me so don’t waste your time
because I reign supreme and my position is divine

what’s wrong with being self possessed?
Nobody’s satisfied with being second best
I’ve got the gift and I know that I’m blessed
And Ive got to get it off my chest
I’m the biggest, the best, better than the rest, better than the rest [x4]

I’m not afraid of competition ‘cos I know that I’m the best
And you haven’t got a chance to even pass my little test
Even if you wanted to you couldn’t pay the price
There ain’t no room for losers in my perfect paradise
‘cos life is always based upon the weight of your success
so I’ll make sure that I get the most and nothing less
if I love myself then everyone will love me to
and there’s nothing you can do for me that I can’t do

what’s wrong with being self possessed?
Nobody’s satisfied with being second best
I’ve got the gift and I know that I’m blessed
And Ive got to get it off my chest

I’m the biggest, the best, better then the rest, better then the rest [x4]

So welcome to my kingdom and enjoy you little stay
Even if you can’t afford it I’ll still make you pay
So you better come and get it and enjoy it while you can
Don’t tell me that you’re dumb enough to think I give a damn
I couldn’t care less about what you achieve
And there’s only one thing that you have to believe
The only thing important that you have to understand
Is that no matter what you say it’s still a god I really am

I’m the biggest, the best, better than the rest, better than the rest [x8]


What drinker am I?

***You Are Sex On the Beach***


When comes to drinking, you like it to go down smooth.
You really don't like the taste of alcohol - just its effect on you.
So, you're proud to get drunk on fruity, girly drinks.
Because once you're liquored up, the fun begins!


What Alcoholic Drink Are You?
http://blogthings.com/whatalcoholicdrinkareyouquiz/