Everybodys fool

Nu har jag flyttat ner till våning 2! Har inte hunnit skriva på hela förmiddagen för att jag har kånkat på grejer upp och ned för trappan. Att flytta hela datorn visade sig bli problematiskt så jag springa runt i hela byggnaden och leta efter en vagn och sedan släpa den mellan våningarna fram och tillbaka.
Lyckades koppla in allt helt felfritt och sedan har jag städat ur gamla rummet och skrubbat mitt gamla skrivbord med whiteboardrengöring, det var bara det som fanns.
Positiva med nya våningen är att jag slipper dela rum med tönten, att det är rätt öde i korridoren och att väggarna har färg till skillnad från allt det vita och grå där uppe. Negativt med nya våningen är att dem inte har någon kiosk och att två av mina hatobjekt sitter ganska nära mig nu. Har redan hunnit tjafsa med en av dem onda varelserna.
Scenario:
Söta Sofia har precis trasslat med tusen sladdar och slagit skallen i skrivbordet i sitt nya rum och onda varelsen går förbi i korridoren och stannar och blänger.
Sofia: Hejhej! (väldigt käck och artig röst som alltid).
Ond varelse: Du, där kan inte du sitta!
Sofia: Jo, det är meningen att jag ska ha detta rummet nu när mitt gamla blir upptaget.
Ond varelse: Nej, jag skulle inte tro det. Här sitter Tommy.
Sofia: Nej, han ska tydligen inte ha det här rummet mer.
Ond varelse: Det ska han visst det.
Sofia: Alltså, chefen har kollat upp det redan och ingen ska sitta här på ett bra tag i alla fall.
Ond varelse: Nej, Tommy ska sitta här när han kommer till Kungsbacka och jobbar. Din chef har nog fattat fel.
Sofia: Nej... han hade kollat upp det med hon i receptionen redan.
Ond varelse: Det tror inte jag! Du har nog missuppfattat det här du!
Sofia: (Suckar) Jag får väl kolla med chefen igen då helt enkelt...
Ond varelse: Ja det är nog bäst så du! Jag tror inte att Tommy har lust att dela det här lilla rummet när han kommer!
Så jag fick gå upp till min chef och dubbelkolla och självfallet var det precis som han, och jag, hade sagt. Ännu mer underhållande var det när det kom en gubbe som hämtade den där Tommys grejer som låg kvar och jag såg den onda varelsen glo surt från sitt rum.
Åh vad jag längtar tills man har ett jobb där man inte är yngst och resten av kollegorna glor på en som om man var en jävla Prao som inte har en susning om något.
Jag har redan börjat fundera på någon hämndaktion mot den onda varelsen, tysta med gifta hämnder är ju vad jag gör bäst.
Det är i alla fall en snäll gubbe här som kläckte någon dåligt skämt att nu när jag byter avdelning är det som att byta från långvården till psyket. Kunde varit ett rätt kul skämt om det varit så att någon här hade haft den minsta galenskap i sig men så är tyvärr inte fallet.

Idag är det fredag! Gud så underbart! Fast jag måste säga (och det trodde jag då aldrig att jag skulle säga) att veckan faktiskt gått ganska fort och känts väldigt smidig.
Lite sugen på att hitta på något ikväll men det blir ingenting med det för jag har inte en krona extra att spendera nu när jag ska ut och resa, det är riktigt knapert med pengar.
Höll på att avlida igår när jag loggade in på HM online shop och upptäckte att dem OCKSÅ har slutat sälja badkläder, en enda dag väntade jag med att beställa och sedan stänger dem ner hela sortimentet! Men sen blev jag glad ändå för jag hittade en galet söt bikini inne på Nelly.se och sedan hittade vi även badbrallor till herren inne på Haléns. Ska lägga upp bild på nya bikinin inne på bilddagboken så snart den kommit så ni kan ju ta och kika om ni vill.
I morgon hoppas jag på att få storhandla mat, ska försöka fjäska till oss skjuts så att vi kan komma iväg till Coop Forum eller något som har vettiga priser, blir helt ruinerad i våran lilla kvartersbutik. I såna här lägen sörjer jag verkligen över att vi inte har bil, det hade varit kanon när man ska handla. Samma sak gäller inför resan nu, vi kommer inte hem förrän 03.40 på natten och då hade det varit ypperligt att ha sin bil stående vid Landvetter. jag pratade med en taxichaffis igår och en taxi från flygplatsen hem till oss kostar nästan 500 spänn men man blir väl så illa tvungen att ta en eftersom ingen troligtvis är så sugen på att åka och hämta oss vi den tiden på dygnet.
På söndag har jag fått med mig både Tina och Ve till marknaden som jag var på förra helgen, det ska bli roligt att visa dem min lilla guldklimp. Kan ju fortfarande inte spendera några pengar direkt men jag ska i alla fall köpa solkräm och tofflor till Mikael, på samma vis som det är omöjligt att hitta några badkläder i affärerna just nu så gäller det samma sak med typ sandaler och liknande för killar. Och jag rekommenderar knappast att springa omkring i värmen med gympadojor.
Hade tänkt vara så smart att jag kör en sån där helkroppspeeling också innan jag åker, planerar alltid att göra det på hösten men det blir aldrig av, men nu ska här skrubbas utav helvete så att solbrännan sitter i länge efteråt. Ska nog vaxa benen också, även om vaxremsorna jag har hemma är värdelösa, är lite rädd att skava bort solbränd hud om jag måste raka benen en massa gånger under resan.

Bloggen blev kort idag igen, förlåt, förlåt! Det blir ju åtminstone lite behagligare att läsa. Ni får en lista till och en låttext och med det så säger jag faktiskt trevlig helg och ägnar mig åt annat, arbetet vore en bra idé men är knappast trolig. Ciao!

EMO?

[x] jag gillar smala jeans
[ ] musik är mitt liv
[ ] jag skriver poesi / låttexter
[ ] mitt hår täcker en del av mitt ansikte
[ ] jag använder band-tshirts
[ ] jag vet vem jeff star är
[ ] jag använder converse skor
[ ] jag använder vans
[ ] jag använder eyeliner
[ ] jag har, eller vill ha läpp-piercing
[ ] jag lyssnar på Saves The Day, Chiodos, Thursday och H.I.M.
Total= 1

[ ] mitt kärleksliv suger
[ ] jag är i ett band
[ ] jag förstår att My Chemical Romance inte är emo (Huh?)
[x] jag förstår också att Green Day inte är emo
[ ] jag vet vad "mosh" betyder
[ ] hörnor är för riktiga coolingar
[] jag ogillar för det mesta MTV
[ ] jag tar ofta bilder på mig själv
[ ] ...ofta sånna där man inte kan se hela mitt ansikte
Total= 1

[x] jag kan inte leva utan min iPod eller MP3
[ ] jag vet att emo bara är en steriotyp.
[x] jag har tjocka oversized solglasögon
[ ] jag har tuppkam
[x] jag har haft svart nagellack
[ ] jag hatar min mamma
[ ] jag hatar min pappa
[ ] jag hatar min stad
[ ] svart är en underbar färg
Total= 3

[ ] jag lyssnar på musik just nu
[ ] jag vet vad hxc och sxe betyder
[ ] myspace = kärleksberoende
[ ] jag brukar använda nitbälten
[ ] jag har haft en kroppsdel signerad av ett band.
[ ] jag har gråtit när jag lyssnat på Dashboard Confessional.
[x] jag har / vill ha svart hår
[ ] min garderob består främst av mörka kläder
[x] jag gråter mycket
[ ] jag skriver på mig själv
[ ] jag har blivit kallad emo förut
[ ] jag hatar att bli kallad emo
Total=2

Lägg ihop hela summan och ta det ggr 3. Mitt fall: 7 poäng ggr 3= 21% EMO

"Everybodys fool"/Evanescence

Perfect by nature
Icons of self-indulgence
Just what we all need
More lies about a world that
Never was and never will be
Have you no shame, don't you see me
You know you've got everybody fooled


Look, here she comes now
Bow down and stare in wonder
Oh, how we love you
No flaws when you're pretending
But now I know she
Never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled


Without the mask, where will you hide
Can't find yourself, lost in your lie


I know the truth now
I know who you are
And I don't love you anymore


It never was and never will be
You don't know how you've betrayed me
And somehow you've got everybody fooled
It never was and never will be
You're not real and you can't save me
Somehow now you're everybody's fool

Jak er snel hest

Godmorgon, godmorgon!
Idag är det otäckt väder ute som vanligt, trots att jag är påbyltad med kängor, långbyxor, t-shirt, tjock tröja, jacka och sjal så frös jag arslet av mig på väg till jobbet. Vill informera Sveriges vädergud om att det är Augusti och att han/hon FORTFARANDE har chansen att ställa sommarens besvikelse till rätta. Eller till rätta är väl fel ord egentligen, alla vi som fick en semester med bajsväder kommer för alltid att vara bittra. Utom såna som ska resa utomlands och få sig lite solsken snart då, moahaha!

Det bästa med hösten är nog att det börjat en massa finfina teveprogram. Jag är helt överlycklig över att Topmodel 8 börjat sändas igen och dessutom VARJE veckodag! (Mikael är mindre nöjd över detta eftersom det krockat med hans Simpsons på sexan). Andra godbitar jag ser fram emot är Idol givetvis, Ensam mamma söker och Bonde söker fru, hehe. Och just det, Svenska TopModel kommer ju också, vilket visserligen brukar vara värdelöst, och man får ju inte en vänligare inställning direkt när man ser klippen från programmet och något slags rödhårigt våp/spöke säger med världens med enformiga röst "Massa har sagt till mig att Top Model kan du väl söka till", varje gång jag ser henne får jag lust att göra en massa elaka saker.
Emelie rättade mig igår när jag skrev om att ryta till Ebba Hultqvist och visst har hon rätt, jag hade nog inte rytit eftersom det liksom inte är min grej. Men onda fantasier har jag gott om och den där TopModel-bruttan skulle jag vilja skaka om och bitchslapa från alla möjliga vinklar.
Två nya serier med Filip och Fredrik kommer i höst också, ska bli väldigt spännande eftersom att dem brukar kicka ass.

Tina och Veronika försökte med alla medel tjata in mig till stan för att dricka öl i går kväll, dem lyckades nästan. Är det mig det är fel på eller dem? Jag kan inte för mitt liv förstå hur man orkar leva jävel ute på krogen när man har jobbat hela dagen och inte är hemma förrän 17.30 tidigast på kvällen och sedan ska upp 5-6 på morgonen igen? Jag kommer hem, lagar mat och slänger mig i soffan och är så slut att jag KNAPPT orkar ställa mig i duschen.
Nu är jag en sann tråkmåns och inte bara för att jag är Mikaeltokig och inte vill gå en meter utan honom utan för att jag är för trött för att ge mig ut på äventyr. Det är rätt illa och jag har lite dåligt samvete över att vara så osocial men samtidigt är jag väldigt glad att jag fått mina sju timmars sömn och inte är bakis och jävlig, det är tillräckligt tröttsamt att vara på jobbet ändå.
Har egentligen inget mer att tillföra idag, så jag slänger in en lista också får ni nöja er med det för dagen, puss puss alla små hjärtegull.

1.namn: Sofia
2.pepp just nu: Semestern givetvis! Sunshine here I come!
3.happening på gång: Kreta, 20-årsdagen, på lördag får jag äntligen min säng och ska ta en marknadstripp med Tina!.
4.jag älskar: Kärlek, mina vänner, ledighet och löning.
5.jag hatar: Att vara ensam, att frysa och insekter.
6.snyggast just nu: Mikael givetvis.
7.snygging denna veckan som inte är din pojk/flickvän: ?
8 om jag kunde skulle jag: Vakna med ett strålande humör, slippa magkatarren.
9.person jag vill känna bättre: Jessika, som verkar helt underbar .
10.katter är: söta men rätt scary.
11.snällast denna vecka: Tina, gossen och mina bloggläsare.
12.person som gör mig engagerad: ?
13.nån jag stör mig på: Dem flesta.
14.jag får ont i magen när: Har alltid mer eller mindre ont i magen.
15.jag är rädd för: Förlora mina nära.
16.främling jag vill lära känna bättre: Ingen aning.
17.bekant jag vill pussa på: Alla mina flickor.
18.jag pratade senast med: Mikael och Tina.
19.jag läser jämt folks internetdagböcker: Har ett par bevakade.
20.just nu är jag: Sugen på att komma hem och hungrig.
21.just nu är jag inte: Snyggt klädd.
22.dömer folk efter utseendet: Försöker att låta bli men litegrann dömer nog alla varandra.
23.är dödligt kär? Jag är farligt kär.
24.blir lätt "för stunden förälskad" i okända på ex, tåg: Nej.
25.gör när jag ser en snygging: Skämmer ofta ut mig på ett eller annat vis.
26.diggar mest: Avslappnade människor som inte tar sig själv på för stort allvar och som står för det dem gör.
27.om jag var döende skulle jag: Tycka väldigt synd om mig själv, träffa mina vänner och bekanta och ligga och mysa med Mikael allt jag kunde.
28.har en hemlig passion för: glitter, vilket dem flesta nog vet men jag dras iaf som en korp till allt som glittrar och måste pilla på det.
29.jag blir kåt när: Måste göra er besvikna genom att inte kunna ge tillfälle och klockslag. Det brukar inte krävas mkt för att gå igång men allt sitter ju i huvudet, har dagen varit förskräcklig är man rätt ointresserad.
30.hälsning till nån babe: Va?.
31.är du snäll: Jag är nog den snällaste som finns.
33.är du blyg: Nja, inte blyg med aningen tillbakadragen ibland.
34.är du piercad: Tunga, navel.
35.är du bestämd: När det kommer till mina åsikter är jag stenhård, annars så nej.
36.intressen: Skriva.
37.favoritdricka: Cola eller vad som helst som är kolsyrat.
38.vad gör du just nu: Jobbar
39.senaste person du kramade: Mikael.
40.senaste person du ringde: Mikael (alla mina listor består nästan bara av Mikael-svar).
41.senaste person som ringde dig: Veronika.
42.hur många speglar finns i det rum du är i: Inga.
42.saknar du någon nu: Saknar alla mina tjejer.
43.vad köpte du senast: Cigaretter.
44.när var du i en affär senast: Pressbyrån för 40 min sedan.
45.vad har du för framtidsplaner: Inte den blekaste, bli rik och lycklig och mamma.
46.vad drack du senast: Cola.
47.har du stadigt sällskap: Ja.
48.vill du ha barn: Som sagt, många, många!.
49.längtar du till din nästa födelsedag: Ja det ska bli trevligt att fylla 20.
50.har rakat dina ben någon gång: Ja.
51.är du sugen på något nu: Ja.
52.hur många hål har du i öronen: Två, har haft fler.
53.född? I Mölndal.
54.var bor du? Frölunda, Göteborg.
55.hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? Ingen.
56.hur vill du ha ditt kaffe? Dricker aldrig kaffe.
57.använder du hudkräm? Nej det är väldigt sällan när jag känner mig ambitiös på kvällen, någon gång i månaden.
58.byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid tv:n? Brukar läsa eller kolla på text-tv.
59.vad jobbar du med? El, just nu med nyanslutningar till kunder.
60.vad läste du för språk i skolan? Franska i högstadiet, teckenspråk och avancerad engelska på gymnasiet (samtliga sög).
61.har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut? Inte vad jag vet men det är inte helt omöjligt...
62.äger du en diskmaskin eller diskar du för hand? Vi har en liten diskmaskin så det blir både och.
63.är du miljövänlig? Ja, jag åker ju kommunalt jämt (beror på miljön och inte det faktum att jag inte har något körkort, givetvis).
64.källsorterar du? Nej.
65.attraheras du av män med skägg? Nej inte över lag, men jag tycker att det kan vara jävligt porrigt med lite skäggstubb.
67.brukar du torka håret med hårtork, handduk eller inte alls efter en dusch? Handduk, sedan får jag gå omkring med turban några timmar.
68.var brukar du handla dina kläder? Oftast Gina tricot.
69.tycker du att du är snygg? Nej, men det kunde varit värre.
70.micro-pop eller poppa själv? Micropop för att det går fortare och mindre disk.
71.fredrik lindström, henrik schyffert eller kristian luuk? Kristian Luuk.
72.vad ska man göra i en dusch? Duscha...
73.är du bra på att laga mat? Ja jag blir bättre och bättre, herrn är överförtjust.
74.har du några fobier? Många.
75.har du några tvångstankar? Ja, mindre saker som att exempelvis hinna upp för trapporna innan låten i MP3:n är slut också är jag helt galen vad gäller att kontrollera att jag inte tappat något ur handväskan.
76.tycker du att du har fin dialekt? Ja den är ljuvlig, rikssvenska möter göteborgska.
77.hångel? Känns som något man gjorde när man var 13, men visst, pussas och kramas är det bästa som finns.
78.hur märks det på dig att du är öppensinnad? Jag är förvisso väldigt liberal men knappast öppensinnad egentligen.
79.hur märker man av din charm? Min osmidighet skulle jag tro, tycker själv att det är charmigt med människor som inte är perfekta och det får mig att slappna av.
80.var du med i barnens trafikklubb när du var liten? Nej.
81.vilken har varit den bästa julkalendern genom tiderna? Hmm, "Mysteriet på greveholm" och "Jul i kapernaum" tror jag.
82.brukar du baka? Ibland, hade bakat oftare om det inte hade fattats ingredienser så ofta.
88.röstade du i det senaste valet? Ja, jag röstade GIVETVIS på sossarna och jag blev fruktansvärt besviken och skrämd av alla idioter i Sverige.
89.är du nöjd med ditt liv som det är nu? Ja, fast jag skulle vilja ha ett jobb jag trivs med.
90.är du mytoman? En liten aning kanske, med tanke på mina överdrifter och sådär kan jag inte förneka att jag ibland "kryddar sanningen".
91.när hånglade du senast: Igår antar jag...
92.när åt du senast: En bulle för knappt en timme sen.
93.vilken låt lyssnade du senast på: "This suffering" med Billy Talent.
94.har du sovit i din egen säng inatt: Det är ju egentligen Mikaels säng men nu sover vi ju båda i den.
95.har någon annan sovit i din säng inatt: Mikael, som sagt.
96.vad tycker du är fint? All slags kärlek.
97.vad tycker du är äckligt: Kroppsvätskor (samtliga), egoism, överlägsenhet.
98.vem fick du senast sms från: Käthe, min kära svärmor.
99.har du pengar på mobilen: Ja.

Plats: Jobbet.
Tillstånd: Zombie-liknande.
I fickorna: Ingenting.
Vem mailade du senast?: En av mina tusen kusiner inne på Facebook som jag inte pratat med på evigheter.
Favoritmynt: Femkronor, dem är nice.
Favoritskådespelare: Anthony Hopkins, Al Pacino.
Favorithund: Ceasar, Selma och Cigge<3
Bästa ingrediensen i en god gryta: Svamp.
Vem ska du gifta dig med?: Mikael förstås! Den som lever får se...
Idrottar du?: Nej, aldrig.
Tycker du om att ligga på stranden och sola?: Det är det kanske bästa som finns.
Vad har du på dig idag: Svarta jeans, rosa t-shirt och grå kofta.
Har du växt något det här året: Nej.
Har du gått upp/ner i vikt det här året: Ja gud, jag har gått upp i vikt ordentligt sedan jag fick pojkvän, vilket jag alltid gör.
Hur långt hår har du: Midjelångt.
Är du nöjd med det: Ja.
Varför blev du arg senast du var det: Igår blev jag väldigt arg när det visade sig omöjligt att hitta någon bikini.

VEM SKREK DU ÅT SENAST: Det händer så jävla sällan att jag gapar på någon men troligtvis var det Mikael då vi båda var fulla och konstiga.
VEM VISKADE DU ÅT SENAST: Mamma.
HUR LÄNGE SOV DU INATT: Ca 7 timmar, wei!.
NÄR SKA DU GÅ OCH LÄGGA DIG: Vid kl 22 som vanligt antar jag.
VAD GJORDE DU FÖR TRE TIMMAR SEN: Väntade på bussen.
GILLAR DU HÄSTAR: Nej, jag tycker att dem är fina men jag är väldigt rädd för dem.
ÄR DU VEGETARIAN: Nej, det är nog det sista jag skulle bli.
OM NEJ, VARFÖR INTE: Jag gillar kött, människan är köttätare.
ÄTA ELLER SOVA: Svårt val.
SPARA ELLER SLÖSA: Svårt att säga, roligare att slösa men jag är nog mer sparsam.
HAR DU NÅGOT JOBB: Ja.
TRIVS DU MED DET: Nej!.
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Ja.
VAD TYCKER DU OM SEX FÖRE ÄKTENSKAPET: Fullt nödvändigt då ett dåligt sexliv kan ta hårt på ett förhållande .
VAD KOSTADE DET DU HAR PÅ DIG: Ca 700 kr om man räknar med skorna.
SOVER DU NAKEN: Sällan, sover i trosor.
BOR DU ENSAM: Nej.
VAD LÄSER DU FÖR BOK JUST NU: "Min vän Leonard" av James Frey, konstig bok med galen grammatik..

Mitt ord är lag!

Nu är resan bokad! Så 13 september åker vi till Analipsi (jag vet, väldigt suspekt namn...) på Kreta och återvänder inte hem förrän den 21 sep på morgonen, det är en fredag vilket innebär att helgen ligger framför så det blir riktigt, riktigt långledigt.
Jävla skitresebolag, förutom dem dryga 3000 vi betalar var tillkom det en massa kostnader när man väl beställde, vi hoppade över allting nästan förutom maten på planet (300 spänn!) och transfer från flygplatsen till hotellet (också 300 spänn). Sedan tillkom det flygskatt också på 350 kr STYCK. Fy fan vad snåla dem har blivit, att man inte ens ska få äta den skabbiga flygplansmaten gratis!
Jag gillar inte att flyga. Framförallt för att mina stackars öron gör så ont på grund av trycket att jag nästan grinar och sist när vi flög hem från Egypten blev jag skitskraj, vi åkte på natten så det var mörkt ute och det blåste utav helvete, och plötsligt kommer den en massa rök utanför fönstret som såg ut som eld eftersom dem blev upplyst av någon jävla lampa, jag och lillasyster blev skiträdda och Lina drog ner gardinen framför fönstret och såg likblek ut. Dem säger ju att det är en gigantisk mkt större risk att dö på väg till flygplatsen än att dö under själva resan men jag kan ge mig fan på att om det så bara hade störtat ett plan var tionde år så givetvis borde en av dessa plan vara något jag sitter i.
Gud vad mysigt vi ska ha! Bara jag och min snutte-Mikael långt, långt bort från den här pissiga vardagen. Och dem har så löjligt god mat i Grekland också! Souvlakin (grillspett) i Grekland är något av det godaste jag någonsin har ätit. Jag minns även en annan munorgasm, grekernas variant av kebab, gyros hette det. Så jävla gott att mormor som betalade blev helt ruinerad.

Fy fan vad jag älskar mat. Har sagt det innan och jag säger det igen, inte ens jag tycker att det är riktigt rättvist att jag inte ser ut som en vandrande sumo-kvinna med tanke på hur mycket käk jag tryckt i mig genom åren och inte tränat en dag. Jag saknar den där lilla delen i hjärnan som finns hos andra, den där delen som signalerar att man är mätt eller ett samvete som gör att man känner sig skyldig och förskräcklig för att man ätit onyttigt. Det räcker ju att titta på mina bekanta som kan få ångest för att dem ätit en halv pizza och måste gå ut och promenera i typ fyra timmar för att bränna kalorier.
Ganska synd med tanke på att jag förmodligen helt logiskt borde sluta mitt liv som en sån där 500-kiloskvinna som dem måste lyfta ut från huset med hjälp av en lyftkran men å andra sidan sett tycker jag att det är väldigt skönt att slippa se mat som någon jävla ärkefiende. Gud jag älskar mat.
"FOOD TO DIE FOR" ENLIGT SOFIA:
* Grillat: Allt blir godare när det är grillat, till och med sunkiga hotdogs kan smaka kanon om dem är grillade. Jag älskar allt som är grillat, varenda köttbit är en gåva från gud. Därför kan grillspett vara det ultimata för man får med både underbart kött och annat som små lökar, majskolvar, marinerade championer och paprika. Åh vad jag önskar att jag hade en grill och att vi hade fått använda den på vår lilla balkong.
* Potatis: Åh min älskade potatis, skulle hellre dö än att börja en diet där potatis är förbjudet, ris och pasta klarar jag mig utan men aldrig, aldrig potatisen. Potatisgrattäng är det godaste av alls, speciellt den far min lagar. Sedan var vi ju friterad potatis, klyftpotatis, hasselbackspotatis, bakad potatis, råstekt potatis, potatismos, potatiskroketter, potatissallad och givetvis den kokta potatisen. Allt är helt underbart, jag skulle nog kunna leva hela livet på endast potatis. Gud, håll på att glömma den allra främsta formen av potatis, CHIPS givetvis! Chips och dipp kommer alltid av vara det absolut godaste som finns samt den bästa ideén genom tiderna.
* Tacos: Jag tröttnar konstigt nog aldrig på det. Den enda nackdelen jag kan komma på med tacos är att det är så förbannat kladdigt, det finns inget värre att få serverat hemma hos någon annan, speciellt inte om det är hårda skal till. Har på sistone löst kladdproblemet genom att göra tacograttäng istället (där kan jag samtidigt få in min favorit potatisen, oh yeah).
* Kinamat: Kinamaten slår lätt thaimaten. Billigt som fan brukar det vara också på lunchen då dem flesta ställen har all-you-can-eat-buffé. Friterad kyckling, fläskkött och räkor må smaka likadant men gud vad gott. Och den självklara rätten att beställa är såklart strimlad biff med bambuskott.
* Farmors söndagsstek: Fransyska i ugnen, kokt potatis, gräddsås och kokta morötter. Fy fan vad gott, men det bästa med den maträtten är minnena av farfar när han glufsade i sig samtidigt som han skrattade åt sina egna elaka skämt och hann göra sig lustig över alla han någonsin känt under en och samma måltid. Efterrätten var den obligatioriska jordgubbskrämen med mjölk.
* Kantarellfyllda kycklingfileér: Mammas egna lilla hopkok, galet gott. Ibland fyller hon dem dessutom med någon god ost typ fetaost och lyckan är gjord!

Åh vad jag blev nostalgisk nu när jag tänker på farfar. Han var sannerligen ingen vanlig gammal gubbe. Som jag sagt innan är humor och självironi egenskaperna jag uppskattar mest hos alla och han är rena sinnesbilden av detta. Det sägs ju att man inte ska se gamla människors bortgång som något tragiskt utan bara vara glad över tiden man fick med dem, men jag kan inte komma ifrån att jag är ganska bitter över att han inte fick hänga med i några år till. Det hade varit så roligt att ha kvar gubbstrutten att filosofera med, och få höra fler av hans gamla historier och jag önskar att fler hade fått träffa honom och sett hur jävla genuin han var. Det verkar på något vis som om det alltid är dem bästa människorna som försvinner först, eller också kanske det är så bisarrt att man inte insåg hur underbara dem var förrän dem var borta. Jag sörjer i alla fall min söta farfar, den tack och lov enda människa jag älskat som tagits i från mig för gott, må det aldrig hända igen (jag föredrar att leva kvar i min drömvärld där ingen människa någonsin måste dö).

Lika bra att fortsätta skriva en massa smörja nu när skrivarhumöret är på topp! (dessutom har internet lagt ner...)
TOTALT ÖVERSKATTADE MÄNNISKOR:
* Karolina Kluft:
Vilket JÄVLA tjat det är om den människan. Till och med mamma som är totalt ointresserad av idrott höll på och lutade sig över mig för att se teven när vi var på ett gatukök härromdan för att den där blonda fjanten skulle få ännu en medalj. Ja Karolina Kluft, du är skitbra på att springa och hoppa och slänga saker fram och tillbaka, JA du är jätteduktig. Varför detta intresse? Det är väl knappast någon som missat att hon är något jävla underbarn/atletisk galning som är bäst på allt? Det är ju samma visa hela tiden, nya medaljer, nya vinster och nya jävla rekord och ändå sitter hela Sverige och åååhar sig framför rutan. Det lär aldrig hända men jag skulle tycka att det var fan så mkt trevligare om vi kunde rikta uppmärksamheten mot någon som verkligen UTRÄTTAR något och inte bara råkar vara född med någon slags jävla gummikropp.
* Mr Bean:
Mikael tyckte att jag var konstig som inte ville hyra den nya Mr Bean-filmen och förstod inte alls mitt Mr Bean-hat. Jag förstår helt enkelt inte det roliga, han pratar ju inte ens. Det enda Mr Bean gör är att se sur ut och göra grimaser. Dem flesta brukar tycka att han är rolig eftersom att han "haha, är så himla ful, haha". Jag är väl inte direkt någon moder Theresa som inte kan garva åt löjliga utseenden men en hel film som går ut på att en ful människa går omkring och gör miner och är allmänt korkad tycker inte jag är underhållning. Däremot skulle jag nog skratta om en långtradarchaufför plötsligt skulle få för sig att köra över Mr Bean och att han aldrig vaknar igen efter detta.
* Ebba Hultqvist:
Jag tror bestämt att jag redan gett utlopp för min avsky för henne när jag skrivit om Lets Dance tidigare men ändå. Här har vi ju en riktig råtönt. Jag tyckte till och med att hon var en råtönt när hon var med i Skärgårdsdoktorn då jag inte kan ha varit äldre än 10 år. Hur pinsamt är det inte att bete sig som om hon var en superkändis och springa omkring på vimmelpartyn och skit när hon inte har något att vara känd för? Hon har liksom varit med i EN film såvitt jag sett dem sista tio åren och den SÖG något så fruktansvärt, det kan ju inte finnas någon som tyckte att Festival var en bra film, och om någon tycker det är det knappast för blondies insats.
En sak som däremot gör det förståeligt att hon fortfarande är känd för en roll hon spelade när hon var en halvmeter hög är att hon faktiskt ser exakt likadan ut fortfarande. Ebba ska tydligen vara typ 4 år äldre än mig men om jag hade varit ute och promenerat med en lekskoleklass hade jag ändå rytit till henne att ställa sig i ledet bland dem andra barnen av misstag om hon hade gått förbi.
* Maria Carey:
Hon ska ju tydligen vara en av dem mest kända sångerskorna i hela USA. Jag undrar varför. Jag kanske är både blind och döv men jag kan inte nämna en enda låt hon gjort som varig något att ha förutom en duett med Whitney Houston. Om jag tänker riktigt, riktigt hårt kan jag minnas någon video med henne på MTV där hon springer på en äng med en massa hästar men låten måste ha varit kass eftersom att jag inte har något minne av den alls. Är den NÅGON som fattar grejen?
* Helge Skoog:
Hoppas att det är det rätta namnet nu, syftar i alla fall på han som är med i Parlamentet med glasögon och fluga. Han är ju inte det minsta rolig. Kan dem inte sparka honom från programmet? Han drar ju ner kvaliteten på programmet och förstör för dem verkligt roliga människorna som Robert Gustavsson, Babben och dem andra. Gubbfan sitter för fan bara och SKRIKER hela tiden, inte ens publiken som får se allt live verkar ju roade.
* Kate Moss:
Nej, jag hatar henne inte för att hon är snygg, även om fallet brukar vara så när det gäller min relation till supermodeller. Jag tycker verkligen inte att hon är speciellt snygg, jag kan räkna upp minst 10 av mina tjejkompisar som är BETYDLIGT snyggare. Visst blir hon bra på bild men ett mer alldagligt utseende får man väl leta efter, hade jag sett henne på bussen hade jag tagit henne för vilken småtrist tvåbarnsmorsa som helst. Om Kate Moss kan bli världens mest eftertraktade supermodell måste det ju finnas hopp för mig också, haha!

Hittade ingen bikini på lunchen! Satan! Hittade en söt leopardmönstrad men arslet såg ut som en ladugårdsvägg i den, snyft.

Hej på er för idag, vill passa på att skicka mina lyckoönskningar till ett par som längtat efter bebis länge och nu har en på gång! Grymt jävla glad för er skull!

Lycklig!

Oj, klockan är redan efter 12 och jag har inte ens hunnit börja skriva igen.
Morgonen började bra eftersom jag faktiskt hade sovmorgon då jag skulle till tandis. Hade tid 08.30 och planen var att ta bussen 07.36 men givetvis ändrade jag detta beslut när alarmet satt igång och tänkte istället ta bussen 08.06, vilket då skulle innebära att jag hann EXAKT i tid.
Hade god tid på mig hemma för en gångs skull och hann både sminka mig (oooh) och plocka ur en maskin tvätt, haft på torktumlarfunktionen över natten och jag tyckte att det luktade misstänkt bränt när jag öppnade den i morse.
Var i god tid på busshållsplatsen men rätt stressad av det faktum att tiden var knapp. Klockan gick och gick och när den var tjugo över fick jag ringa och varna att jag skulle bli sen ( man får böta 600 JÄVLA SPÄNN om man missar en tid på tandregleringen). Bussen kom fan inte. När klockan redan passerat 08.30 kom en annan buss som jag fick ta, sedan fick jag kasta mig av spårvagnen och springa som en jävla dåre uppför berget till tankläkaren (ja det är ett berg, det heter till och med medicinareberget). När jag var framme var alla sura och jag hade EN jävla minut kvar på min tid. Fick röntga dem förbannade tänderna vilket fick mig att nästan kräkas som vanligt, dessutom var jag täppt i näsan och fick ingen luft. Sedan satte dem in en ny förskräcklig stålbåge med några slags jävla krokar på i mitten, jag är övertygad om att det var ett straff för att jag var försenad för dem där krokarna fyller ingen annan funktion än att slita sönder min stackars läpp.

Men, men, skitsamma. Nu när jag har gnällt lite förs jag ju osökt till en UNDERBAR NYHET! Efter en timme framför datorn i går kväll då jag försökte behålla Mikaels uppmärksamhet (hans huvud gled hela tiden mystiskt mot teven...) så hittade vi till slut en resa som båda gillar! Det har fan inte varit det lättaste,

UTESLUTNA LÄNDER:
Egypten:
Vi har varit där båda två och vi var inte imponerade av dem galna försäljarna.
Spanien: Var inte alls uteslutet från början, vi hittade faktiskt ett jättefint hotell i Alcudia som dessutom hette Sofia och resan gick den 6 okt, på min födelsedag, det kan ju inte bli mer klockrent! Men sedan kikade vi på prisnivån och enades om att nej, skulle inte tro det. 220 svenska kronor för en tvårätters middag får man tydligen punga ut och så mkt har jag inte ens bränt på restaurangerna här hemma.
Turkiet: Bäst att avstå med tanke på svartsjuk pojkvän.
Tunisien: Det såg helt kanon ut igår när jag kikade på det men efter att ha pluggat på lite insåg jag att det var ett stort NEJ. Anledning 1: Öl finns tydligen inte att köpa någonstans nästan, på restauranger serveras alkofritt. Anledning 2: Tydligen är stränderna jävligt grisiga med fimpar och annat. Anledning 3: Det är oerhört stötande om man är berusad på gatorna tydligen, så vi gör nog bäst i att hålla oss därifrån, hehe.
Bulgarien: Mikael har fått för sig att det är ett perverst land tydligen. Frågat varför tusen gånger men ännu inte fått något svar.
SÅ mina damer och herrar, det blir en tripp till Grekland och Kreta för oss om cirka två veckor! Hade gärna velat vänta till nästa lön hann komma men det verkar helt perfekt. Resan ska bokas idag så jag vågar faktiskt inte säga något om hotellet eller området om någon elak människa skulle få för sig att sno resan innan oss. Hur som helst är jag GALET lycklig!

SAKER ATT FIXA INNAN RESA:
* Köpa bikini: Eftersom sommarvädret varit som det varit har jag inte köpt någon ny än och så jag måsta panikhandla, det positiva är att det är massa bikinireor i affären nu. Vet inte vad jag är sugen på riktigt, huvudsaken är att jag blir bruuuun! Äntligen en solbränna 2007!
* Låna resväska: Mina väskor härstammar från tidigt 80-tal skulle jag tro, gigantiska i grått skinn och dessutom går dem inte att stänga ordentligt, måste låna en hård variant av någon, helst med hjul.
* Lista ut hur p-pillerna ska eliminera mensen: Inte så jävla skoj att ha mens den enda veckan på året då man verkligen inte vill ha den, så jag måste nog försöka skjuta upp den med hjälp av p-pillerna. Någon dam som testat detta? Funkar det? Väldigt tacksam för svar.
* Nödvändiga småprylar: Solkräm givetvis, massa pocketböcker, extra minneskort till kameran m.m

Det får bli en kort blogg idag, kan inte koncentrera mig ordentligt.
Avslutar med att säga grattis och HIPP HIPP HURRA till Sofia och Mikael på deras fem-månadersdag! Tiden springer iväg och fan ska veta att jag älskar den gossen mer och mer för varje dag som går. Allt för dig älskling!

Avrätta pedofilsvinen!

Börjar dagens inlägg med att klistra in en artikel som i allra högsta grad rör mig då jag känner och även har blodsband till personen i fråga, jag vill inte säga vem det är då flickan det handlar om knappast vill ha mer uppmärksamhet just nu:

Styvpappan anmäld för
övergrepp redan 2003


Mannen häktades i fredags misstänkt för att ha våldtagit och utnyttjat sin styvdotter under nio års tid.
Men redan 2003 anmäldes han för sexuella övergrepp mot flickan.
Fallet utreddes ? och lades ner.


Då var det socialtjänsten i Uddevalla som gjorde en anmälan till polisen. Flickan, som ännu i dag är under 15 år, hade berättat för en närstående person att styvfadern utsatt henne för sexuella övergrepp.
Flickan fick genomgå en läkarundersökning men den visade inte på några skador. Förhör hölls med flickan som inte längre stod fast vid sina uppgifter. Förhör hölls också med den biologiska pappan, den biologiska mamman och ytterligare två personer. Dock inte med styvpappan.
Polisen redovisade sin utredning för den åklagare i Uddevalla som hade fått ärendet. Denne ansåg inte att uppgifterna räckte för åtal och ärendet lades ner.
? Vad jag kan bedöma var det en alldeles korrekt bedömning då. Flickan hade inga skador och hon berättade inget under förhören, säger kammaråklagare Per-Åke Kvarnström.
Kvarnström är åklagare i det nu aktuella ärendet men var det inte 2003. Han har ingen kommentar till varför inte styvpappan förhördes 2003.
Olika perioder
Som Bohusläningen berättade i lördagens tidning häktades mannen, som är i yngre medelåldern, misstänkt för grovt sexuellt utnyttjande av underårig från 1998 till april 2005 och grov våldtäkt mot barn från april 2005 till juli 2007.
Mannen är Uddevallabo och övergreppen ska ha skett i Uddevalla.
Han har erkänt upprepade våldtäkter mot flickan under perioden april 2005?juli 2007. Dessförinnan nekar han till brott.
Att de sexuella övergreppen delas upp i två perioder beror på en lagändring i april 2005 när det gäller sexuella övergrepp mot barn, se faktaruta.
Innan krävdes att våld eller hot ingick i brottet för att det skulle betraktas som våldtäkt. Annars kallades det sexuellt utnyttjande av underårig.
Barns utsatthet och beroende av vuxna ledde dock till att kravet på våld och hot togs bort vid sexuella övergrepp mot barn under 15 år. I en ny och skärpt lagtext talar man bara om att samlag eller jämförlig handling ska ha skett ? då är det våldtäkt mot barn.
Per-Åke Kvarnström anser att brotten som är mannen är misstänkt för under perioden 1998?2005 är jämförbara med våldtäkt mot barn enligt den nya lagen.
Är mannen misstänkt för att ha förgripit sig på fler barn?
? I nuläget har vi inget som tyder på att det finns fler målsäganden är den flicka som vi vet om.

Det här måste ju vara det svinigaste som finns. Pedofiler må redan vara samhällets avskum nummer ett och ännu vidrigare blir det när man till och med KÄNNER ungen man ger sig på.
Jag har varit väldigt FÖR dödsstaffet tidigare, dock har jag börjat tveka lite vid tanken på att när man tar livet av en brottsling så dödar man ju även någons barn, syskon eller pappa vilket är hemskt plus att det är nog sant som dem säger att det är bättre att dem får sitta bakom lås och bom i resten av sitt liv och ångra vad dem gjort än att man låter dem få en så enkel utväg som döden.
MEN jag kan fortfarande inte förneka att den dagen jag får ett barn (eller när det gäller min lillasyster för den delen) kommer jag att vilja att dem som gör mitt barn illa ska dö. Utan tvekan hade jag kunnat döda med mina bara händer om jag fick chansen om dem skadar någon jag älskar. Det kan vara svårt att dra gränsen för vad som gör att man förtjänar dödsstraff eller inte men att ge sig på barn, med våld eller sexuella övergrepp är ett klockrent exempel.

Läste i tidningen igår om en pedofil som blivit dömd till maxstraffet för att ha uttnyttjat sin dotter (tror att det var hans dotter i alla fall) i många, många år och bland annat tvingat henne att ha sex med en hund. Det roliga är att maxstraffet är FJORTON JÄVLA ÅR! Det här landet gör mig helt jävla vansinnig. Jag tycker att det är illa nog att inte pedofilerna får ett skott i huvudet, också kan vårt dumma jävla rättssystem inte ens ge asen ett ordentligt straff. Sen när i helvete blev 14 år en livstid? Jag tycker att det är att spotta alla stackars barn i ansiktet.
Sen är ju pedofili tydligen en sjukdom, det är ju synd om dem stackars sjuka männen. Visst, det är säkert jättehemskt att "tvingas våldta barn mot sin vilja" och jag kan gå med på att det är en sjukdom, för inte fan är det friskt beteende. Men om nu en människa drabbas av denna "sjukdom" så föreslår jag att dem ska vårdas på sluten anstalt- tills den dagen dem dör.
Nu var jag inne och läste på lite, tydligen har Sverige ett straff som heter "Fängelse på obestämd tid", fångar får tydligen avtjäna tio år i finkan och kan sedan ansöka om att bli utsläppta tidigare, wow! Jag är imponerad. Mindre imponerad är jag av det faktum att förutom mord är dem enda brott som kan få ett "fängelse på obestämd tid" grovt spioneri, grovt sabotage, grov mordbrand, människorov och sjö och flygplatssabotage. Det förvånar mig att inte försäkringsbedrägeri eller något står med på listan eftersom att det tydligen är ett allvarligare brott än våldta och förstöra livet för ett oskyldigt barn.
Var inne och läste om dem dödsstraff dömda personerna som just nu väntar på att bli avrättade i USA, man fick se bilder och hela kittet och läsa vad dem var dömda för och jag tyckte inte det minsta synd om någon av dem. Visst är det hemskt att en del av dem bara är runt arton år men om man tittar på vad dem gjort tycker jag att det är vansinnigt befogat. Här har vi ett exempel på ett svin som tveklöst förtjänar att dö:
http://www.tdcj.state.tx.us/stat/battagliajo... för er som inte är hejare på engelska kan jag ju berätta vad det handlar om och det är alltså en pappa som skjutit ihjäl sina två döttrar, 6 och 9 år medan mamman lyssnade i telefon. Jag undrar verkligen vad han hade fått för straff i Sverige? Några år i sin lyxiga cell med kabelteve och mat som förresten är mer påkostad än skolbarnens och sedan hade han säkert blivit utsläppt igen om han skött sig bra.
EN MÄNNISKA SOM ÄR KAPABEL TILL ATT VÅLDTA ELLER MÖRDA SINA BARN (ELLER ANDRAS BARN FÖR DEN DELEN) FÖRTJÄNAR ATT DÖ, SÅ ENKELT ÄR DET.

Jag skulle kunna älta detta hela dagen om det behövdes men det får räcka sådär för denna gången. I morgon är det fredag, tack gode gud för det! I morse såg jag åter igen ut som en asiat när jag tittade mig i spegeln och det är inte direkt smickrande då jag inte är asiat. Trött, trött, trött även om det faktiskt känns som om jag fick sovmorgon idag när jag gick upp sex istället för fem i morse.
Det känns som om helgen blir lugn, jag och Mikael har smidit planer hela veckan och är rörande överrens om vad vi ska hitta på, vi ska sova som fan. Herrn har även lovat mig att vi ska titta på Shrek 2 eftersom att jag fått lite Shrek-noja, MÅSTE SE trean när den kommer ut på bio! Mitt hjärta smälter när jag ser reklamen för den och Shrekbebisarna samt åsnans bebisar som Mikael kom på igår måste vara en blandning mellan åsnan och draken eftersom att dem har vingar och frustar rök! Mindre än så kan ju göra mig vansinnigt lycklig.
Hejdå söta bloggläsare, dagens låt är ett måste för detta inlägget och har hängt med i många, många år i min spelare. Texten är lite manipulerad av mig eftersom vissa rasistiska inslag förekommer som jag verkligen inte har något för!

"Sjuka begär"/OdiumSjuka Begär
En liten flicka hade varit ute
hon hade roat sig
discot stängde klockan tolv
och vägen blev lång
hennes mor kunde inte hämta
som alltid gjort förut
men dottern tänkte vad kan hända
så hon började vandra hem.
Men i parken väntade en man
som hade ett sjukt begär
så nu ligger hon utan trosor
med gråten i sin hals.


Refr.
Du ska dö ditt svin
för ditt vidriga dåd rör du ej en min
du ska dö ditt as
du ska dö ditt svin
du lever i skydd av demokratin
du ska dö, ska dö!


Det tog sedan några veckor
innan mannen åkte fast
då tänkte den stackars modern
att nu får han väl sitt straff
men domen blev för ynklig
han blev dömd till psykisk vård
och sköter han sig bra
så är han ute om ett år.


Refr.

Sedan kunde man i tidningen läsa
om en man som systemet förstört
men dottern som tog sitt liv
lämnade tidningen oberörd
nu efter att det har gått ett år
går en annat flicka på vägen hem
och i samma park väntar samma man
på att förstöra ett liv igen.

Sexy secrets

Jag är en gnällfia av sällan skådat like idag med. Fick lite sömn inatt men när klockan ringde i morse kändes det som jag knappt hunnit blunda innan det var dags att gå upp igen, kom iväg till bussen i lämplig tid men var tvungen att springa upp igen för att jag hade glömt min mobil som jag fan inte hittade i lägenheten (det visade sig sen att jag inte alls glömt den utan bara lagt den i "fel" fack i väskan) sen fick jag springa utav helvete för att hinna med bussen.
Kan trösta mig med att jag i alla fall ska luncha med Emelie idag, det blir ett ljuvligt avbrott i den förbannade arbetsdagen. Är redan nu galet hungrig så jag hoppas att vi äter något smaskigt, och framförallt något i STORA portioner.

Bästa nyheten just nu: Den tredje september dyker den nya chefen upp och därmed blir jag och tönten i mitt rum utsparkade härifrån så vi får flytta ner till andra våningen för att få plats och då ska jag få MITT EGNA RUM IGEN! Fy fan vad skönt, inte för att tönten gör så mkt väsen av sig direkt, han är mer som en otäck fluga i bakgrunden men ett eget rum är DEFINITIVT inte att förakta. Det är en sak att dela rum med någon man har något gemensamt med eller som åtminstone är trevlig och vill lyssna på radio, men en sur jävel som snor mina kontorsgrejer och har någon slags Enya-ringsignal på mobilen klarar jag mig definitivt utan.
Tacka vet jag galningen Per som jag delade rum med förra sommaren som visserligen var så intensiv att jag var tvungen att gå ut i korridoren och bita mig i tungan för att inte skrika rätt ut i början men man kan fan inte sticka under stol med att han var underhållande även om han blev lite creepy och farligt förtjust i mig i slutet och ville dela glassbägare samt nästan grinde när jag gick på semester.

Ah, detta gav mig en elak och utelämnande men dock så rolig idé på egenskapad lista, moahaha!
MÄNNEN I SOFIA QUICKS LIV (ANINGEN FÖRKORTAD LISTA SOM VISADE SIG BLI MONGOLÅNG ÄNDÅ):
* Dagis-Filip: Redan som spermie var jag nog rätt kärlekskrank och det yttrade sig första gången när jag var fyra år och hade min första lilla fling med Filip som då var tre år. Ryktena om denna romans är många och jag har svårt att avgöra vad som är sanning och inte av den enkla anledningen att jag var fyra år och inte minns ett skit. Tydligen ska vi ha suttit och pussats på både kullen vid lekplatsen och i en garderob på ett barnkalas i alla fall.
* Dagis-Adam: Resterande år av dagis och förskola var jag kär i Adam, Tina och Veronika var också kära i honom då det bara fanns två killar på dagis i vår årskull. Skrev mina första kärleksbrev med hjärtan i som mamma hjälpte mig att måla.
Dock gav Adam mig en av mina första traumatiska kärleksupplevelser när vi gick i tvåan och var nere med klassen på stranden för att grilla och jag och han stod på bryggan ensamma och han sa "Sosso jag är kär i dig" vilket gjorde mig galet glad och överraskad eftersom han fram till nu föredragit min käre vän och ärkerival Veronika. Sedan gick han och jag stod kvar på bryggan och fnissade för mig själv och Adam då plötsligt vänder sig om och ropar "Haha jag skojade bara, jag är inte kär i dig, jag är kär i Veronika!". Jag lipade hela vägen när jag cyklade hem. Adam, sicken jävla player.
Fast det blev trots allt han som blev min första "pojkvän" när vi gick i femman. Fråga-chans-vågen hade svept över oss alla och hela klassen var nu uppdelade i par så under en tryckare på ett disco frågade han chans på mig vilket jag roat undrade varför och han sa då rakt på sak att Veronika och Hanna faktiskt redan var upptagna. Nöjde mig med den förklarningen eftersom att jag faktiskt var kär i Peter och inte kunde klandra honom. Vi hade ett underbart förhållande i nio månader då vi både hann med att dela kudde i ett tält och åka snowracer. Jag fick en blandkasett med Ace of Base och Hjalle och Heavy i julklapp och blev så sur att jag hämnades med att köpa en godispåse för 10 spänn till honom.
* Peter: Hoppas tillbaks lite i tiden här, Peter var jag alltså kär i innan jag blev ihop med Adam i femman. Men den lömska Veronika hann före och fråga chans (måste nog ta upp med henne vilka förödande konsekvenser hon inneburit för mitt kärleksliv, hehe) och då missades min psykotiska sida för första gången. Istället för att gråta över spillt mjölk betalade jag hans bror om han snodde foton på Peter som jag sedan ramade in och satte upp på anslagstavlan i mitt rum för att reta Veronika. Ps. Peter om du läser detta vilket inte är helt omöjligt så ber jag om ursäkt för detta och vill påminna dig om att jag var typ tio år och inte har kvar några foton, hehe D.s.
* Galne Johan: För en gångs skull var någon kär i mig och jag var inte kär tillbaka, det brukar ju vara så. Han visade i alla fall sina svallande känslor för mig genom att klättra på mitt tak och kika in i mitt sovrumsfönster eller att hänga sig fast vid mina ben i skolan och vägra släppa så att jag fick stappla omkring med honom där. Fast vem kan egentligen klandra honom, talar vi galenskaper är jag inte rätt person att öppna munnen.
* Italienar-grannen: I högstadiet insåg vi att vi var tvugna att göra oss av med våra tidigare pojkvän och lämna plats för dem nya, fräcka killarna som vi hamnade i samma klass som. För att vara exakt gjorde jag, Tina, Veronika och Memme sluta med våra respektive allihop på samma dag vilket var lite pinsamt med tanke på att alla kände varandra. Mitt nya intresse var i alla fall den söta italienaren i parallellklassen som dessutom bodde jättenära mig. Jag kikade på honom från badrumsfönster så ofta jag orkade (det var rätt ansträngande eftersom man var tvungen att stå på badkarskanten för att nå upp). Frågade i alla fall chans och fick nobben.
* Niclas: Mitt andra fråga-chans-nobb, inte nog med det, han svarade inte ens nej utan "Fan heller" i telefon när Tina frågade åt mig. Jävla kille, hoppas att han ångrar sig än idag.
* Mathias: Detta är väldigt pinsamt än idag och dessutom tabu eftersom att det är samma Mathias som nu är en av mina bästa vänner och min sambos tvillingbror. Kände honom hur som helst inte då utan grundade min förälskelse på att han var söt. Fast det var väl snarare äckelkänslor än kärlek från hans sida vilket jag är väldigt tacksam över idag eftersom bara tanken känns väldigt, väldigt bisarr, frånstötande och lite pervers.
* Erik aka roten ur allt ont: Min första riktiga pojkvän som jag träffade på Lunarstorm. Där rök första kyssen, oskulden, där rök rubbet. Mitt hjärta krossades galet brutalt och det tog faktiskt flera år innan jag återhämtade mig. Den konstigaste människan jag träffat som vänder upp och ned på mitt liv men numera kan jag skratta åt det. Nästan.
* Marquz: Nu kommer dem lite smaskiga detaljerna in i bilden, kan inte låta bli dem även om det kanske egentligen borde hållas privat, fuck it. Jag fick faktiskt ett lunarmail (tack åter lunarstorm...) från honom, en kille i kungsbacka som jag visste vem det var men aldrig pratat med där han skrev att han hade sett mitt på Pressbyrån och att jag hade varit söt. Jag hade inte ens varit på Pressbyrån den dagen men jag ljög och tog tillfället i akt, jag var aldrig särskilt svårflörtad på den tiden.
Vi skickade massor av SMS tll varandra och han ringde hela tiden fast sa inget i luren utan flämtade bara lite suspekt vilket jag förlät honom för när han sedan skickade sliskiga sms med blinkande hjärtan runt våra namn.
En dag träffades vi och han kom och hämtade mig på sin töntiga moppe och vi åkte hem till honom. Det enda jag hann säga innan vi hamnade i säng var "Söt hund" på väg upp för trappan. Han var nummer två i listan av sexpartners och det var lika värdelöst som det varit under min sexuellt aktiva period tidigare. Här är en lite barnförbjuden detalj det får medges men underhållande: I doggystyle får tönt-Marquz plötsligt för sig att flytta en våning upp så att säga utan att informera mig om detta vilket givetvis resulterar i ett galet tjut från min sida tätt följt av ett demoniskt vrål, "TA UUUUT DEN!!!". Lille Marquz fick sedan sin hämnd när han skulle dra ut sin dumspak för att spruta på något fantasifullt ställe (eftersom man tydligen måste bete sig som porrstjärnor när man är fjorton, femton år). Hur som helst fick han så bråttom att han lyckas skjuta ifrån med benet mot en fjäder i madrassen alldeles för hastigt och FLYGER därmed i en båge över rummet och rakt in med skallen i en garderob, naken och jävlig och med saggestänk på golvet. Jag garvar än.
* Cp-Michael: Yuk. En kompis till roten-ur-allt-ont-Erik som jag umgick med bara för att göra honom svartsjuk. Har tyckt att han varit ett drägg så länge jag känt honom och när han plötsligt kommer tillbaka från badrummet och luktar tandkräm inser jag mitt misstag och fick genomgå mitt livs vidrigaste hångel med Cp-Michael som luktade fisk i örat. Skyllde sedan på mens och flydde därifrån.
* Blandade hångel: Orkar inte dra upp alla man blandat saliv med under åren men jag kan ge korta, extrema exempel. Dels har vi killen som utan förvarning kysste mig när jag stod framåtböjd på en gräsmatta och just hade spytt genom både munnen och näsan, vi har killen som följde mig hem efter en fest som stod och plingade på dörrklockan i fem timmar för att han ville komma in och fortsätta mysa, jag sov som en stock för övrigt. Vi har också killen med pormaskar stora som tefat som trodde att kyssas var samma sak som att låtsas äta ett äpple. Vi har den stackars killen som ville att jag skulle ta hans oskuld med raggningsfrasen "Får jag sticka min colbaz i din gryta?". Eller vad sägs som om den lesbiska tjejen som envisades att hon skulle kunna omvända heterosexuella mig om hon bara fick pussas lite? Jag nappade på utmaningen kan tilläggas, det var en tequilafylla vilket bör förklara allt.
* Korv-Fidde: En av dem gulligaste killarna jag träffat än idag faktiskt. Vi möttes på tåget och han kom fram till mig och frågade om jag hette Alexandra för att jag liknade någon han kände vilket givetvis var skitsnack. Han fick i alla fall mitt nummer och det visade sig att vi bodde jättenära varandra och sedan åkte vi alltid ihop på morgonen när jag skulle till skolan och han till jobbet (som var i en korvkiosk, därav namnet Korv-Fidde). Vi hade kanonkul ihop och att han hade sin egen lägenhet fastän han bara var sextom, sjutton år gjorde det hela ännu bättre. Hela romansbiten gick dock åt skogen, såhär i efterhand kan jag undra lite om han kanske var bög för han är den enda killen jag träffat som verkat totalt ointresserad av sex. Vi var ihop i några veckor i alla fall och kompisar ett tag efteråt.
* Kungälvsvinet: Ett jävla äckel som jag skulle ha anmält och som jag nu nästan förträngt.
* Tomas: Helt underbar kille som jag var väldigt elak mot. Vet inte varför det blev som det blev men vi blev ihop vilket var en mindre god idé. Han kommer bli en underbar pojkvän åt någon annan helt enkelt.
* Niklas: Inte samma Niklas som jag frågade chans på kan tilläggas utan en annan Niklas som jag roade mig med fast som var femton år äldre än mig vilket i nuläget får mig att kräkas lite inombords och varningsblinkersen att starta. Patetisk människa som jag flera gånger efter det sett ränna omkring med tösabitor i övre puberteten. Pedofilvarning nästintill, och alla vet ju vad vi vill göra med pedofiler (pang, pang).
* Henke: Min före detta sambo som jag var ihop med i tre år. Det var toppar och dalar men jag önskar honom allt gott och det är inga sura miner från min sida i alla fall och inte från hans heller såvitt jag vet. Ser fortfarande hans familj lite som min egen eftersom att dem var så galet underbar mot mig.
* Mikael: Tillbaka i nutid. Mikael, min älskling som jag fick kämpa något så brutalt för att få på kroken så att det inte är sant. Men än så länge har det varit värt varenda sekund för jag är happy, happy, happy!

Ojdå, det blev en jättelång blogg idag. Dags att avsluta innan läsarna somnar.
Hej med er, ha det gott!

Perfectly broken

Såja nu finns jag också upplagd på facebook.com, det var ett sånt himla tjafs om det där att jag givetvis inte kunde stilla min nyfikenhet. Känner sig någon lite manad så heter jag Sofia Quick...

Jag har verkligen så tråkigt på jobbet att jag snart blir vansinnig, att sitta i den här förbannade byggnaden från 07.00 till 16.00 varje dag är fanimej tortyr. Jag är så trött på det här nu att jag inte ens orkar vara fejktrevlig längre utan hasar bara omkring i korridorerna och muttrar och ser ut som en levande död. Idag ser jag dessutom ut som en klockren luffare med sunkkläder och utan smink, orkade inte ens matcha skorna med kläderna och ser helt mongo ut. Fick förklarat för Mikael under resan med vagnen hela grejen med att man måste löpa linan ut om man ska se skabbig ut en dag, skulle jag som idag gå klädd i mina pösiga militärgröna byxor, svarta linne och grå kofta till med SMINK på mig skulle folk tro att jag klär mig såhär jämt och tycker det är snyggt. Är jag däremot helt osminkad förstår andra att jag har en ful-dag. Hoppas jag.
Hur som helst så orkar jag faktiskt inte bry mig speciellt mkt om hur jag ser ut när jag ändå bara ska sitta i mitt tråkiga kontor hela dagen och vänta på att få gå hem. Har inget behov av att imponera på dem medelålders kontorsråttorna och idag tvingas jag till och med äta lunch på rummet, en värmeportion med någon slags "grillbiff".
Jag undrar om det är någon slags noja från skolan då det värsta man kunde bli utsatt för var att sitta själv och äta i bamba för jag VÄGRAR nästan sätta mig ensam nere i matsalen nu när mamma är iväg som vanligt. Förstår inte grejen egentligen för jag kan utan problem äta ensam ute eller till och med ta en öl själv på krogen men när det gäller jobbet så går fan gränsen. Det var mkt bättre när jag jobbade på andra avdelningen där det bara är kvinnfolk och dessutom ganska många unga sådana, där hade man i alla fall någon att prata med. Visst skulle jag kunna spatsera ut i fikarummet och spela pajas inför alla gubbar med rutiga skjortor och hänglen men det känns inte som om vi skulle ha så mkt utbyte. Dem få gångerna jag väl är med och fikar är samtalen ungefär lika roliga som en historielektion på gymnasiet. När det bjöds på tårta sist höll alla kontorsråttorna på att dö av skratt för att en av dem (svårt att säga vem eftersom att alla liksom flyter ihop till en grå smet) vågade sig på den fräcka manövern att ta TVÅ tårtbitar, tydligen var detta hysteriskt roligt men jag orkade inte ens skratta artigt.

Här kommer två långa jävla listor, min personliga favorit är ju kryss-i-listorna så om någon har en sådan på lager som inte börjar med "Jag har snott den här listan från någon" så kan ni väl skriva och säga till!

Vilka är ditt favoritpar skor?
Hemska jävla fråga! Eftersom att jag värderar mina klackar högre än himlen så är egentligen inga av mina skor bekväma, men får nog välja mina guldkilklackssandaler. Har ju demonstrerar alltihop nästan på bilddagboken så ni vet väl vilka det är kan jag tro.

Vad gör du?
Jobbar... Blir dock inte mkt jobb gjort vid den här tiden på morgonen, eller vid andra tider för delen.

När drack du sprit senast?
I lördags när Mathias bjöd på jäger.

Har du lugg?
Nja, den är nog för lång för att räknas som lugg just nu men den finns där i alla fall.

Fest eller slacking?
Slacking innebär slappa antar jag, så då väljer jag det. Mitt festsug minskar dramatiskt när jag har pojkvän, eller sambo i detta fallet.

Gillar du sport?
Nej, det gör jag inte.

Vill du ha barn?
Mer än något annat, jag vill ha massor av barn.

Vilka språk kan du?
Svenska, engelska och lite, lite franska.

Borde man röka på pubar?
Nja, tycker att det är helt okej som det är nu. Väldigt trevligt att slippa packade fjortisar på dansgolvet som flaxar med glödande cigaretter i nävarna.

Är du stolt över ditt liv?
Det finns mkt jag gjort som jag verkligen inte är stolt över men på samma gång är jag stolt över att ha klarat mig genom problem och att jag förblivit en rätt hygglig människa fastän förutsättningarna inte varit dem bästa.

Vilken låt lyssnade du på senast?
Workerbees med Billy Talent.

Vilken stad vill du åka till i skrivande stund?
Vilken stad som helst där det är soligt och varmt. Kan även nöja mig med att åka hem.

Har du ngt djur?
Tre hundar hos mor och far.

Har du ngr trummor?
Nej, och det lär jag aldrig inhandla heller.

Tittar du mkt på tv?
Brukar bli några timmar varje kväll.

Har du varit med i lokaltidningen?
Ja ett par gånger.

Vad kostar det du har på dig?
Byxorna har jag fått av mamma, linnet fick jag gratis i en tidning, koftan är från Gina och kostade 149 samt skor för 50 spänn. En billig outfit.

Vilken färg har dina väggar?
Vitt i vardagsrummet och gult i sovrummet.

Vad gör du när du inte kan sova?
Surar och blir panikslagen och inbillar mig att jag är törstig eller kissnödig hela tiden.

Har du duschat idag?
Skulle inte tro det. Går man upp 5 på morgonen är man inte pigg på att duscha.

Vad gör du om ett år?
Med tanke på hur mitt liv alltid gör tvärsvängar vågar jag inte ens spekulera. Troligtvis har jag flyttat eftersom jag flyttar konstant men jag hoppas med hela mitt hjärta att jag inte har det utan bor kvar i Frölunda och är tillsammans med min Mikael och har skaffat ett nytt jävla jobb.

Brukar du läsa horoskop, isf brukar de stämma?
Jag läser men tar det inte för seriöst.

Brukar du svära mkt?
Hela tiden. Svor inför Mikaels lilla systerdotter och höll på att skämmas ögonen ur mig.

Bästa fikat?
Mjuka kakor.

Det dyraste du äger?
Äger inget dyrt... MP3:n?

Favoritpålägg?
Ost.

Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Militärgrön.

Hårfärg?
Just nu är jag svarthårig.

Favoritmånad?
Augusti (dock inte i år).

Favoritdag?
Fredag.

Choklad eller vanilj?
Vanilj.

Vad har du för färg på tandborsten?
Rosa och turkos tror jag

(x) ätit kokosnöt
( ) färgat håret grönt
( ) varit svartrockare
(x) varit kär i en kille
( ) varit kär i en tjej
(x) klippt håret på nån
( ) låtsas vara bög
( ) varit i japan
( ) varit i bulgarien
(x) köpt godis för 100kr
(x) känt mig riktigt snygg
(x) sjungit tills jag tappat rösten
(x) snattat
(x) gråtit till sömns
( ) haft en hamster och en katt
( ) varit ihop med en tjej
(x) hånglat med en tjej
(x) hånglat med två killar
(x) glömt borsta tänderna
(x) fått utbrott i skolan (Många gånger!)
(x) sagt jag hatar dig till en förälder
(x) önskat att jag var död
(x) dansat
(x) gjort egen musik (Ska se om jag kan hitta dessa imponerande låttexter som vi skrev när vi var typ 10 år).
(x) haft sönder två mobiler
(x) varit 18 år
( ) sminkat mig ofrivilligt
(x) sett håkan hellström live
(x) haft självmordstankar
(x) undrat varför jag lever
(x) haft en riktigt hemsk sommar
( ) råkat ut för någon olycka
(x) är allergisk mot något
( ) älskar att ta sprutor
( ) vill ha en fairy-barbie docka
(x) varit full
(x) varit på en riktig fyllefest (Alltför många).
(x) läst över 20 böcker på 1år (Har säkert läst minst 100 böcker på ett årr)
(x) tänder på killmuskler (Visat sig att jag är lika ytlig som alla andra).
( ) rädd för att bli smal
(x) haft mens
(x) rökt
( ) sett någon dö
(x) sett något husdjur dö (Rosie, min svarta vädurskanin)
( ) vill bli sångerska
( ) kommer bli advokat/åklagare
(x) kallat någon bitch
(x) ser fram emot julafton (Ska bli spännande att fira med "nya familjen")
(x) kollat på en film från 18 år
(x) hyser ett viss agg mot killar (Omöjligt att låta bli)
(x) varit ledsen i flera månader
(x) sett konsert med klassen
( ) åkt rakt ner på slalomskidor och slagit i stängsel
(x) hatar vintern
(x) vägt över 50 kg (Det var många år sedan jag vägde mindre än så).
(x) åkt berg och dalbana
(x) kräkts i soffan
(x) undrat hur mamma mår
( ) sjungit helt felfritt
(x) känt mig fulast i världen
(x) någon kallat mig riktigt snygg
( ) glömt mammas födelsedag
(x) skickat över 40sms på en dag
( ) skrivit ca 150 inlägg idag här
(x) ägt en tv
(x) piercat mig
(x) känt mig perfekt
( ) ägt en palestinasjal
(x) färgat håret i mer än 4 färger (Dock ej samtidigt kan tilläggas).
(x) varit lucia
(x) varit tomte
(x) ljugit
(x) slutat älska någon
(/) varit beroende av droger
(x) varit beroende av person/er
(x) varit "nästan" fjortis (Var definitivt fjortis).
( ) gillat paris hilton
(x) läst massa nummer av frida
(x) trott på Gud, magiska saker, mirakel (Magiska saker dock aldrig gud)
( ) varit häxa
( ) ätit snö med mask i
(x) petat i någons näsa
( ) brukar ha låten "stars are blind" i huvet
(x) skrivit en lista.
(x) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) försökt köra ifrån polisen
(x) gått på en blinddejt
(x) haft one night stand
( ) avfyrat ett vapen
(x) haft sex utomhus
(x) varit alldeles för snäll
(x) Ljugit om hur mycket jag har druckit
(x) Ätit en blodig stek
(x) Läst en biltidning?
(x) Skött grillen under en grillfest? (Fast det var en elgrill).
(x) Försökt Läst en bok av Jan Guillou?
(x) Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
( ) Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
(x) Diskuterat bröst?
( ) Känt mig nödgad att bräcka någon i snusdosedragning?
(x) Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? (Måste säga att jag är rätt förtjust)
(x) Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
(x) Tävlat i att dricka öl?
(x) Djurintresserad
(x) Underviktig (Jag vägde bara ca 50 kilo i nian då jag var 175 cm lång, var inte på topp)
( ) har temperament
(x) är svartsjuk
(x) trött på falskhet
( ) rik
( ) jobbar med det jag vill göra
(x) har funnit meningen med livet
(x) gillar tacos
( ) vegetarian (Nevah!)
(x) röker
(x) gillar CSI
(x) hånglat med en kompis
( ) söker äkta kärlek (Redan hittat min gosse)
(x) blivit sviken nån gång
(x) tatuerad
( ) gillar kvinnor i uniform
( ) vill träffa nya vänner
( ) lättcharmad
(x) älskar uteserveringar
( ) mist min far
( ) är bostadslös

Jag orkar fan inte skriva mer, är så dödligt trött och framförallt dödligt uttråkad. Jag vill hem och mya med Mikael och trassla ner oss i soffan, fastän vi har två soffor och en fåtölj hamnar vi alltid i samma soffa ändå, trångt men väldigt, väldigt mysigt. Att ha någon att klänga på när man kommer hem från rövjobbet är det utan tvekan bästa som finns.
Puss, dagens låt är fin. Eftersom det knappt är en käft som känner till musiken jag lyssnar på ska jag försöka lägga upp en låt eller två i mitt galleri.

"Perfectly broken"/Raised fist
First came the shock then came the pain.
Then came the waves and washed the pain away.
The TV, magazine and DVD,
You ego wannabe, want to be on TV.
Secondly, and remember this perfectly,
that even though you disagree
I feel free to tell everyone about you and me
and the stupidity, that lays deep within.


Sitting here in my locked up living room.
Trying to find a good TV-show to consume.
But as I lay my pride aside,
fury rises inside.
And I can't hide that I'm angry,
and I must admit that I feel sorry,
For you and everyone around you.
Call it friendship or not.


I remember this perfectly,
even though that you disagree.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)
And I must admit that I feel sorry
Disappointed and totally broken.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)


Do you have a problem understanding me.
I'm begging you, almost down on my knees.
You have to agree that we need to let it be.
Secondly, and remember this perfectly,
that even though you disagree
I feel free to tell everyone about you and me
and the stupidity, that lays deep within.


I remember this perfectly,
even though that you disagree.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)
And I must admit that I feel sorry
Disappointed and totally broken.
(You can take these lines and make them open up
your eyes or you will stay blind.)
[x2]


I remember this perfectly,
even though that you disagree.
And I must admit that I feel sorry,
and totally broken.

Rösta rött, leva blått, snacka grönt och jobba svart

Nu drar helvetet igång igen... Kunde givetvis inte somna inatt efter att varit uppe så sent på nätterna under semestern, vi gick och la oss vid 23 vilket är för sent egentligen men det visade sig vara väldigt ambitiöst. Mikael somnade som en stock på två röda som vanligt men jag låg vaken en jävla evighet. Sista gången jag kollade på klockan när jag var uppe och mixtrade med fönstret var det 01.30 och jag låg vaken en lång stund efter det, jävligt lyckat när man ska gå upp 05.15.
Kallt som i graven var det i morse också, frös nästintill ihjäl när vi var tvugna att stå och vänta på vagnen en kvart, det är då fan att man ska behöva gå vinterklädd på morgonen i augusti. Visserligen är hela den här sommaren ett stort skämt men ändå.
Det känns tungt att sitta här vid den förbannade datorn igen, fick lite kväljningar när jag drog passerkortet nere i receptionen. Dessutom ligger ett datorprogram som jag behöver nere. Som alltid.

Sista dagarna på semestern var trevliga bortsett från gårdagen då vi var väldigt bakis. Stort grattis till Memme som fyllde år i torsdags och Veronika som fyllde år i lördags. Var ute och käkade middag till Veronikas ära i lördags på en mysig liten italiensk restaurang i stan, dessvärre fick jag åka hem löjligt tidigt eftersom att NÅGON jag bor med (observera att det inte är så många) lyckades låsa sig ute, väldigt tråkigt eftersom jag hade sett fram emot att skaka rumpan på krogen. Så jag fick åka hem, grinig som aldrig förr till ett sällan skådat fyllekalas (därav nyckelincidenten). Efter att ha tagit en taxi till Burger King och tillbaka söps det till rätt rejält, ett dåligt humör och jägershotar är bäddat för katastrof. Kul som fan att supa lite med Mathias igen i alla fall, det händer alldeles för sällan nu för tiden.

TREVLIGT JUST NU (det krävs ansträngning för att komma på något en dag som denna):
* Mitt nya hår: La upp en bild på bilddagboken.se på nyfärgade håret men jag tycker faktiskt inte att bilden gör det rättvisa, kan skylla på dålig ljussättning och avsaknad av fotografiskt talang hos Mikael. Det är i alla fall svart nu, och alldeles blankt och lent. Det är konstigt vilken effekt olika färger har på håret, när jag gjorde mina ljusa slingor blev det ju löjligt torrt och det blev väldigt lätt tovor, men inte nu inte. Känns bra att vara svarthårig igen, det känns mkt bra.
* Eventuell utlandsresa: Vi har spånat en del på att åka till Portugal när jag fyller år i oktober, absolut ingen spikat än men man kan väl få drömma. Det är ju ingen jättebillig resa och dessutom kommer det inte att vara sådär stekande varmt som jag hade önskat men jag skulle fan hugga av mig foten för en vecka semester- nja kanske inte foten men en tå hade jag lätt offrat.
* Att vara frisk: Vi såg en ruggig dokumentär igår om någon mystiskt sjukdom som fick ens muskler att dras ihop av sig själv titt som tätt, så att man fick skitont och bara låg och ryckte på golvet till exempel. Fan vad vidrigt det såg ut, jag blev galet tacksam över att man klarat sig från sådant (än så länge...).

OTREVLIGA SAKER JUST NU:
* Jobba: Givetvis är detta otrevligt. Kan inte komma på EN ENDA sak jag saknat med jobbet och helst skulle jag vilja lägga mig på golvet och sparka och gallskrika "släpp ut mig härifrån era jävlar, släpp ut miiiiig!". Det känns mer som värsta guantanamobasen en ett förbannat jobb. Jag gråter fan blod.
* Småflugor: Dem vill fortfarande inte ge sig! Det är betydligt mindre av asen hemma just nu men jag vill ha varenda en mosat eller åtminstone inte i min lägenhet. Fick ett tips av "svärmor" att hälla vinäger och diskmedel i en äggkopp för att lura dit dem och att dem tydligen skulle fastna där sen men har inte orkar köpa vinäger så jag gjorde min egen flugfångarmaskin med diskmedel och oblandad apelsinsaft. Antal fångade flugor i flugfångarmaskin: 0. Gud vad dem är vidriga. Som om dem svarta asen inte vore nog, det finns dessutom en brun variant som är ÄNNU äckligare.
* Matkostnader: Jag vet inte om vi är onormala och äter som svin men gud vad käk det går åt hemma, tycker att jag släpar hem kasse efter kasse från kvartersbutik varenda dag och det tar liksom slut innan jag hunnit packa in det i kylen. Nu på semestern när jag velat skryta med mina cocking-skills har det gått åt det dubbla. Snart dags att spika igen kylskåpet för annars kommer jag och Mikael att sluta som "det feta paret i våning 4".
* Barnlöshet: Bara för att man äter p-piller och är förståndig nog att vänta med att ploppa ut ungar kan jag lova er att det inte behöver betyda att man inte längtar sig gråhårig efter sin egna lilla bebis. Vissa dagar längtar jag så fruktansvärt att jag får ont i magen. Förstår inte alls vad det är för fel på min biologiska klocka, trodde att det var meningen att man skulle bli ÅTMINSTONE tjugofem innan den gjorde sig plågsamt påmind. Men icke, och det är plågsamt vill jag lova, sitter nästan att bölar ibland för att jag inte har en liten krabat i magen, det känns som om det är en naturlig bit i mitt liv som jag inte blir lugn förrän den är fylld. Stackars Mikael så mkt gnäll han får höra. En positiv sak med det hela är i alla fall att jag faktiskt börjat lägga undan pengar så att jag är beredd när jag ÄNTLIGEN ska få bli mamma, det känns liksom som A och O att se till att vara förberedd om man ska ta ett sånt gigantiskt steg som att bestämma sig för att skaffa barn. Jag ska bli världens bästa mamma!
* Busskortet snart slut: Efter att kunnat åka på fritidskortet hela sommaren blir det ett rejält hål i plånbokena att börja betala igen, buhuhu!

Nåja, det känns åtminstone bra att skriva lite blogg igen, får trösta mig med det i alla fall. Dagens låt är fin vill jag lova om möjligt rätt kort, tyckte att jag behövde en rivstart nu när jag är tillbaka igen, på obestämd tid. Får hoppas på den där tillfälliga frigivningen/permissonen i början av oktober för att prata fängelseslang igen.
För övrigt kollade jag givetvis på Shrek i helgen, den är galet bra.

"Grogg och parabol"/Troublemakers

Är det så jävla svårt att förstå
sju minus fyra aldrig någonsin blir två
Ger du dom fingret så tar dom din arm
köper din röst och rätten till ditt namn
Är det så jävla svårt att förstå
lönen är fetma, grogg och parabol
Loket är profeten och TV:n är din gud
och du blir bara äldre gammal trött och ful
Rösta rött, leva blått, snacka grönt och jobba svart
Är det så jävla svårt att förstå
sju minus fyra aldrig någonsin blir två
Ger du dom fingret så tar dom din arm
köper din röst och rätten till ditt namn
Är det så jävla svårt att förstå
lönen är fetma, grogg och parabol
Loket är profeten och TV:n är din gud
och du blir bara äldre gammal trött och ful
Rösta rött, leva blått, snacka grönt och jobba svart

A bitch called hope

Godmorgon, godmorgon.
Tänkte bara påpeka att I MORGON HAR JAG SEMESTER! I dag är den sista förbannade dagen här på två ljuvliga veckor, det är nästan tur att jag inte har 4-5 veckor som dem flesta andra för då hade nog mitt hjärta stannat av lycka.
Det känns nästan lite som en skolavslutning idag, jag ska städa undan på mitt skrivbord för det ser ut som en tromb har gått loss här inne.
SAKER SOFIA HAR SAMLAT IHOP PÅ SITT KONTOR DE SISTA MÅNADERNA:
* 6 stycken kaffekoppar.
* 2 tallrikar.
* 13 gafflar.
* En tjock tröja.
* 2 jackor.
* 2 pocketböcker.
* 16 fullproppade pärmar (fast idioten som också sitter i mitt rum har bidragit med några också).
* 14 tomma pärmar (som ska slängas).
* 7 petflaskor.
* 3 anställningsavtal.
* 12 post-itlappar med "viktiga anteckningar.
* 8 löjligt tjocka buntar med papper.
* 3 cd-skivor.
* 7 exemplar av tidningen Metro.
Det kan verkligen behövas städa här, mitt stackars tagentbord är dessutom fullt med smulor så man kan nog behöva vända det upp och ned och ruska i några timmar.

Idag slog en hemsk tanke mig. Exakt vad känns lite väl privat att dra upp här just nu, men jag blev alldeles iskall vid tanken på att jag kanske inte alls har förändrats så mycket mer åren som jag inbillar mig att jag har gjort.
Det är väldigt enkelt att titta tillbaka och skrocka över sådant man gjort i det förflutna och häpnas över att man kunde vara så dum, eller att man kunde sätta sig i så dumma situationer. Men tänk om det är så att man inte alls lärt sig av sina misstag utan kanske skulle bete sig precis likadant om man skulle råka hamna i en tuff sits igen.
Som exempel söp jag som fan i höstas/vintras, till en början berodde det nog på att jag ville ta igen all förlorad partytid dem senaste åren när jag blev singel men huvudanledningen var att jag mådde piss och var olyckligt kär. Redan nu några månader senare häpnas jag över att jag var så dum och trodde att bärsen skulle göra saken bättre och inbillar mig att jag inte skulle göra den tabben igen. Men om sanningen ska fram tvekar jag inte en sekund på att jag hade blivit ett alko-vrak igen om det exempelvis gick åt skogen med Mikael.
Jag kan ju inbilla mig att jag är så jävla stark och redig just nu som varken super eller knaprar antidepressiva, fast dessvärre kan jag ju inte hantera motgångar utan att bete mig självdestruktivt och det måste få ett slut. Jag måste bli en normal människa som kan må dåligt och sörja utan att ta till en massa berusningsmedel, för en vacker dag kommer det tveklöst att vara för sent.
Det är dags för mig att mogna tamejfan, jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag VILL INTE ha mer lik i garderoben som kommer att förfölja mig, aldrig i helvete!

Jag är på ett väldigt sorgset humör med tanke på att jag går på semester idag, är inte alls på topp utan vill bara böla. Också vill jag ha en kattunge också, är väldigt så sugen på det. Varit inne på blocket.se och kikad och Lina har mejlat över bilder på en jättesöt kattunge som hennes kompis har. Problemet är ju bara att vi faktiskt bor på fjärde våningen så den måste bli en innekatt i så fall vilket är tråkigt och dessutom blir det överenergiska när dem är inne hela tiden vilket den nya skinnsoff-gruppen inte kommer att må bra av.
Ska sura lite nu och slänger in en låt. Ska försöka blogga under ledigheten som sagt, hoppas inte att ni glömmer bort mig om det tar ett tag.
Hej så länge!

"She´s still a bitch (Called Hope)"/ Blood for Blood.
Spoken: If you dont like this, fuck you!
All my life I relied on one thing and that one thing fucked me up even more
She is tempting and promises things that'll never happen of that I'm sure
Years I've wasted waiting for her to come through for me why was I so blind
Waiting innocently as time went on life's gotten worse my resentment's strong
Now I've smartened up I'm turning my back
I don't need her I gave her a smack
She failed me over and over again no surprise there she was never a friend
I've been dragging a bitch called hope (a bitch called hope)
I've been hanging at the end of her rope (a bitch called hope)
I've been dragging a bitch called hope (a bitch called hope)
I've been hanging at the end of her fucking rope
I'd have given her my heart and my dreams
She then strung me along threw away these years
Don't let that bitch take you for a ride like she took me
and took most everyone I know
So I've kicked the bitch to the curb
but in the end she's left me a bitter twisted motherfucker
I've been dragging a bitch called hope (a bitch called hope)
I've been hanging at the end of her rope (a bitch called hope)
I've been dragging a bitch called hope (a bitch called hope)
Spoken: Just the other day I kicked that todfaced, blackeyed bitch out of my life for good, I suggest you do the same!
I've been hanging at the end of her fucking ropeMåste få gratta Mathias och Josse till att deras ultraljud gick finfint! Jag vågar inte ens tänka på vilket förbannat nervvrak jag kommer att vara när jag ser mitt eget barn på bild för första gången för jag höll på att bryta ihop helt när jag såg deras, löjligt sentimental är det minsta man kan säga att jag känner mig just nu. Fan vad fräckt.

I had a little frog once, a green frog very cute

Nu är hon tillbaka igen, den förbannade huvudvärken la sig faktiskt igår, mkt möjligt att det berodde på att jag tog ledigt från jobbet, kanske är det rent psykiskt jag har värk, kom på det fyndiga uttrycket "det sitter bara i huvudet".
Var som sagt hemma igår och hade det gött. Mikael storstädade i tisdags (åh, min duktiga pojk!) så lägenheten var helt spotless och därmed visste jag knappt vad jag skulle hitta på, så jag tvättade lite av ren tristess. Sedan gav jag mig på en riktigt husmors-måltid, gjorde potatismos och egna köttbullar. Det blev väldigt gott får jag erkänna men fan vilket jobb, fan vad svårt det är att steka dem utan att dem ramlar samman, dessutom fick jag steka i tre omgångar för alla fick inte plats i stekpannan på en gång. Var helt svettig och uppstressad när det äntligen var klara. Men gott blev det och jag gav mig själv ännu en guldstjärna. Även Mikael var galet förtjust.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig, jobbar bara idag och i morgon och sedan är det tamejfan SEMESTER!!!
Har redan smidit lite semesterplaner vilket stör mig en aning eftersom att det hade varit skönt att bara ligga i soffan dem första typ tio dagarna. På fredag ska jag vara ledig för Mikael och Mathias fyller år och vi ska ha kalas hemma hos oss, det ska bli skoj, måste dock iväg och handla plasttallrikar och bestick och annat, och se till att beställa en smörgåstårta någonstans ifrån. Fått handlat lite presenter till Mikael nu i alla fall, men jag ska nog köpa något mer och insåg också att jag helt glömt bort Mathias, han får bannemej ha sig något han med. Jävla tvillingar som fyller år på samma dag.
På lördag ska jag till farmor som fyller år, har inte hälsat på henne på år och dag. Sedan på kvällen har Veronika och Daniel inflyttningsfest och det ska bli jävligt kul, har ju inte ens fått tummen ur och åkt och tittat på deras nya lägenhet än. Attan, insåg just att jag måste få köpt inflyttningspresent också. Jag säger då det, augusti, månaden då varenda jävel fyller år.
Nästa vecka ska jag och Mikael hem till mor min och Lars på en fruktad "meet the family"-dinner. Jag tycker lite synd om honom för man vet ju hur läskigt det är, han har gnällt lite på mig eftersom jag är skilsmässoabarn och han därmed är tvungen att gå igenom hela prociduren två gånger. Sedan ska vi antingen stanna kvar där en natt extra och hålla ögonen på lillasyster medan mamma och Lars ska iväg på en liten minitripp eller också tar vi med oss henne till stan så att hon sover hos oss, men jag tackar då fan inte nej till ett extradygn i Tostared, speciellt inte om det är fint väder. Jag har redan bestämt mig för att jag ska spela en massa badminton på gräsmattan och Mikael måste vara med. Det nästan bästa med hela visiten är att mamma ska köra hem min säng till oss när vi åker hem så vi slipper äntligen trängas i Mikaels enkelsäng. Jag kan ge mig fan på att när jag väl flyttat dit sängen kommer jag säkert behöva flytta inom en månad eller något som vanligt, det slår aldrig fel.
Dessutom ska jag förhoppningsvis ner till Frillesås nästa vecka för att träffa Memme och Emelie, hoppas fan att det blir fint väder för Memme har läskat mig med en eventuell båttur. Jag ÄLSKAR att åka båt, det var löjligt längesen jag gjorde det nu.

TREVLIGT JUST NU:
* Semestern: Behöver knappast motiveras.
* Att snart ha en 2,40 m säng istället för en 1,20 m: Jag hoppas att sängarna är ungefär lika höga kan jag säga, och att min skönare så att jag kan reta Mikael, men sedan bryr jag mig inte. Ska bli så gött med lite space, jag har legat som en fällkniv nu i flera månader. Inte ens när jag ligger ensam kan jag breda ut mig, jag lägger mig platt längs väggen i alla fall av ren vana. I går försökte jag trycka in mig så våldsamt att jag faktiskt skallade väggen och därmed bet mig i tungan så det började forsa blod i käften. Och Mikael var inte ens där och veklade ut sina långa armar och ben utan satt istället snällt vid datorn.
* Långa telefonsamtal: Äntligen fått ett långt, fint samtal med Memme vilket var evigheter sedan och även ett med Emelie igår som kommer få en mobilräkning från helvetet. Mikael i all ära men ingenting går upp emot att få snacka skit med sina väninnor i evigheter, gud vad det är skönt att äntligen ha en fungerande hemtelefon!
* Samboskap: Kan ju börja med att säga grattis i efterskott till Sofia och Mikael på deras fyramånadersdag i lördags! Tack så hemskt mkt. Tiden springer iväg, har givetvis redan glömt (förträngt?) hur det var att leva utan gossen så fyra månader känns visserligen lite fjuttigt. Hur som helst så älskar jag det bara mer och mer för varje dag, vi klickar förbannat bra. Jag är väldigt imponerad av pojken min över att han så fläckfritt hanterar att vara sambo och att bo med en tjej, för fan ska veta att det inte är enkelt alla gånger. Själv har jag ju bott med (hm, nu ska vi se...) åtta personer som inte varit mina familjemedlemmar tidigare vilket gör mig rätt rutinerad.
Jag har det underbart, jag kan inte minnas när jag mådde så bra sist som jag gör nu med Mikael. Det är klockrent älskling, helt jävla klockrent!

OTREVLIGT JUST NU:
* Min årsinkomt: Satt och räknade ihop hur mycket jag tjänat i år hittills med hjälp av en massa tidsrapporter och det är fan inte mer än cirka 70 000 före skatt. Insett att jag tjänar förbannat dåligt. Memme som är ett år yngre än mig och dessutom jobbar inom barnomsorgen kommunalt tjänar över 10 spänn mer än mig i timmen och såvitt jag fattat det ska kommunal ha dem värsta pisslönerna. Jag blir fan sur alltså, jag som jobbat för det här företag sedan jag var 15 jävla år!
* Vädret: Alla bara jublar och jublar över att den skygga solen har tittat fram några timmar dem senaste dagarna, jag tycker dock inte att det är något att jubla över. För det första blåser det svinkallt och för det andra är det inte ens det minsta varmt, 18 grader är visserligen en trevlig förbättring mot dem 14, 15 som vi haft dem senaste månaderna men det är för helvete augusti nu, 18 grader är en imponerande temperatur i maj, inte nu när sommaren snart är slut. Jag är vit som snö, skiftar nästan i blått och inte fan har jag haft många tillfällen att använda mina älskade sommarklänningar, eller skor för den delen. På tal om skor så känner jag ett tryckande begär efter ett par jesus-sandaler men då lär väl Mikael strypa mig.
* Bananflugor: Ingen sommarvärme what so ever men det bryr sig tydligen inte flugorna om. Dem sista två veckorna har en hel armé av små, vidriga flugor tagit över vår lägenhet. Det spelar ingen roll vad man gör, jag måste skryta med att vi faktiskt har det jävligt välstädat hemma hos oss, det är väldigt sällan stökigt och aldrig smutsigt. Jag låter inte ens disk stå i vasken längre, utan diskar allt så fort vi ätit för att ta kål på flughelvetena, men nejdå. Jag är så äcklad av dem att jag fick ha en instruktionsmanual ovanpå mitt dricksglas hela helgen för att inte riskera att någon jävla fluga skulle ner i det och äckla sig. Jag får fan kväljningar när jag tänker på det.
* Två veckor utan blogg: Semestern ska bli ljuvlig men jag fruktar att det kommer att bli fattigt på inlägg, herrn tycker inte om att dela med sig av sin dator. Men jag ska ändå försöka hålla mig hyfsat uppdaterad under ledigheten, är jag borta länge kan ni skylla på min käre pojkvän. Hur som helst måste han ju sova någon gång.

Skickade ett långt SMS med en text till Tina precis, så jag klistrar in den här också. Hoppas att ni också känner igen den och älskar den!

PÖLSAS LITTLE FROG!

I have a little frog once, a little green frog very cute. And I love that frog very very much he meant everything for me.
And one day I walk up, the frog was gone. And I talk into my self that if the frog was gone I want to kill my self. So I stood there in my boyroom with my stepfathers gun ponting at my self ready to kill.
The little frog walk into my room like this...and he stands and look at me, then I understood
if you really really love someone as my frog did with me, they can come back.
And thats not only animals. It could be people also. So if Sussi loves you, she will come back. I promise, She will come back.
Be happy and jump on your moped and take a ride around the city burn out and have fun, you and your moped.


Thank you for listening / PÖLSA NR:ONE!!

DAGENS VILL HA: Dem där jesus-sandalerna, buhu..
DAGENS KLÄDSEL: Vit kortärmad kofta och grå shorts (och ja, det är förbannat kallt).
DAGENS SMINK: Mascara och solpuder.
DAGENS FRISYR: Hängande, sidbena.
DAGENS HÄNDELSE: Tog en cigg med Emelie på parkeringen förut, ett trevligt avbrott.
DAGENS LÅT: "lets fuck" med Dope.
DAGENS PLANER: Får se om jag orkar stanna till i stan och handla en massa presenter, men troligtvis sparar jag det tills i morgon.
DAGENS SAKNAD: Tina och Ve..
DAGENS DUMMASTE: Jag, på grund av klädvalet som inte bara är kallt utan också dessutom är benen slarvigt rakade och dallriga.
DAGENS SJUKA: Äntligen har jag inte ont någonstans! Fan vad skönt.
DAGENS DROG: Nikotin.
DAGENS ROLIGASTE: Emelie.
DAGENS FAVORIT: Smala Sussie-replikerna.
DAGENS KÖP: Cola och köttbullebaguette som ser jävligt suspekt och halvmöglig ut.
DAGENS GODIS: Bullar.
DAGENS HUMÖR: Fint.
DAGENS ORD: Juiceee.

Hejdå på er alla söta!