What my heart used to dream of

Yuk. Måndag igen och en förbannat jobbig sådan hittills.
Morgonen började med att jag var i tid för en gångs skull men GIVETVIS innebar detta att bussen åkte nästan fem minuter för tidigt, såg att den stod nere vid hållplatsen så fort jag öppnat porten så det var ingen idé att försöka hinna med den. Fick ta nästa buss i stället som tack och lov kom ganska snart efter den jag skulle med och jag blev väldigt belåten när jag hann springa in på Pressbyrån och ändå hinna med min spårvagn.
Vid Linnégatan stannar vagnen som vanligt och vi satt still i evigheter, jag såg minuterna rinna iväg och blev väldigt ledsen minst sagt. Sedan får alla hoppa av vagnen och springa som dårar för att hinna med en annan vagn för det var totalstopp. Jag var helt säker på att jag inte skulle hinna med mitt tåg men nya spårvagnen rullar på utav helvete och jag tror att jag nog fan borde hinna i alla fall. Så jag sprang som en galning från Nordstan bort till centralen och mitt tåg är kvar! Trodde jag ja, när jag är ungefär en meter från tåghelvetet åker det iväg vilket resulterade i arga vrål och stampande i marken med klackskor från min sida, såg nog oerhört fånig ut. Fick vänta på nästa förbannade tåg som (överraskning!) är FÖRSENAT så jag missar bussen bort till jobbet och får gå i regnet. Ringde mamma för att tigga om skjuts men det visar sig att "ditt kort är tomt".
Fan vad jag älskar Göteborgs kollektivtraffik!

Helgen var i alla fall mys. I lördags var vi med svärföräldrarna och storhandlade, fick köpt en jävla massa mat, några dvd-filmer och kuddar till soffan. Så nu är kyl och frys sprängfyllda och en full frys innebär en glad Sofia och förmodligen en ännu gladare Mikael.
Kollade på film, åt glassstrutar och chips och dipp. Filminköpen ganska lyckade, förutom "Conan barbaren" som Mikael envisades med att köpa kanske enbart för att göra mig vansinnig. Det kan ju inte på allvar vara någon som kan tycka att sån skit är bra?
I går kom mamma och Lars tidigt på morgonen med min säng! Min efterlängtade säng! Herrarna fick det trevliga jobbet att bära upp sängen för alla sex trapporna medan jag och mamma åkte hissen med några kuddar och var väldigt belåtna. Så nu har vi fått möblera om hela sovrummet och vår nya 2,40 m säng är helt jävla enorm. Har tyvärr inget jättestor sovrum så hela rummet är som en stor säng nu, förutom byrån och tvättkorgen finns knappt en enda kvadratmeter över. Jag älskar stora sängar! Fick jag bestämma så skulle alla möbler vara madrasserade, kanske gatorna också. Vi blev hemskt förtjusta och roade oss med att rulla fram och tillbaka åt olika håll, den är så bred att vi utan problem kan sova på tvären om vi skulle vilja det. Det blev en tidig sänggång för att inviga vår jättesäng (nej, menar sömn och inget snusk här inte) och det var galet skönt. Jag har blivit så van att sova ihoptryckt med honom nu att det kändes lite ensamt med så mkt plats, men jag kan ändå inte komma ifrån att det är guld värt att kunna spreta med ben och armar hur mkt man vill.

Var inne och fikade med Tinis i stan igår också. Hon är galen. Jag var visserligen också partydrottning hela vintern men låg ju också helt utslagen i soffan dagtid under helgerna men hon festar konstant, sover aldrig och ägnar sig åt aktiviteter hela dagarna. Jag kan inte minnas när jag ringde henne sist och hon var hemma, det är en sån jävla fart på henne att jag blir sömnig bara av att tänka på det.
Hur som helst hade vi hysteriskt mysigt. Babblade och babblade i timtal och envisades med att sitta på uteserveringen trots att det blåste svinkallt. Mina tjejkompisar är det bästa som finns, utan dem hade jag nog blivit galen för längesen.

Förbannat! Fick just ett mail från Nelly.se att bikinin som jag beställde tydligen är slut hos Friis och Company, deras leverantör. Åh, nu blev jag ledsen:( Mitt enda hopp nu är Tina som hade bikinis jag kunde låna, får hoppas att min fläskiga röv får plats bara, men hon trodde att dem skulle passa och jag litar på hennes ord. Men den som jag beställt var ju så fin... fast överdelen var i för sig i tubmodell vilket inte är det bästa för en snygg bränna, så det kanske är ödet på något vis. Får inte glömma bort heller att man alltid gör tabben att leta snygga badkläder här hemma innan man ska ut och resa och glömmer bort att dem brukar ha betydligt mer att välja på och framförallt billigare varianter utomlands. Får hålla tummarna för det, för jag tänker FAN inte gå omkring med samma bikini som hängt på i snart fyra år nu. Det är faktiskt meningen att man ska njuta på semestern!

TREVLIGT JUST NU:
* Facebook: Tycker fortfarande att det aningen överskattat men jävligt skoj ändå. Finns en massa roliga roliga funktioner och favoriten är "Compare people" när man får svara på en massa frågor om sina vänner och deras personligheter, hittills är jag framröstad som "Happiest", "Most talkative" och "Most enviable". Då blev jag glad.
* Veronikas framtidsplaner: Egentligen inte alls speciellt trevligt för min del, eftersom att jag kommer att sakna en av mina allra bästa vänner något vansinnigt. Men nu är det som det är och min flicka ska ut och resa, hon kommer nog att lämna Sverige och åka till USA om inte allt för lång tid. Själv är jag ju helt lost när det gäller framtiden, jag har inte den blekaste aning om vad som kommer hända och det är ganska skönt att ta var dag som den kommer, men jag blir ändå inspirerad. Häftigt när folk vågar sticka iväg till främmande platser och vara lite modiga. Livet är väldigt kort.
* Mikael: Anledningen till att inte jag lämnar landet jag också. Han är så ljuvlig, mina bloggläsare. Jag trodde faktiskt aldrig att jag kunde få ha det så här bra, att döma av min tidigare kärlekslycka och hur stormigt det var innan vi blev ihop ordentligt så kunde jag aldrig ana hur bra det skulle bli. Pratade med Tina igår om hur jävla lycklig jag är, jag har aldrig varit med om liknande. Faktum är att jag har en sambo som är het som fan, som jag aldrig tröttnar på att prata med, som är galet rolig och alltid vet hur han ska göra mig glad. Gentleman är han också, han städar och fixar hemma (utan att man ens behöver be honom!), han envisas med att bära varenda en av alla blytunga matkassar när vi går från affären så jag känner mig som någon snofsig överklasslady när jag trippar efter med endast handväskan, han lyssnar när jag pratar med honom även om det är något jag vet att han tycker är helt ointressant, han köper blommor och ger mig komplimanger trots att jag går omkring i för korta, fläckiga mysbyxor hemma. Han låter mig för fan till och med ta hand om fjärrkontrollen för det mesta! Han skriker aldrig på mig och när han gjort något dumt ber han alltid om ursäkt och jag vet att han menar det.
Mikael, jag älskar dig och du är perfekt.

OTREVLIGA SAKER JUST NU:
* Pengabristen: Efter att betalt resan, räkningarna, busskort och storhandling av mat är jag helt jävla pank. Jag har runt 300 kr kvar till löningen och inte en spänn till fickpengar i Kreta. Jag håller tummarna för att få ett litet förskott till födelsedagspresent av päronen men det är inte speciellt troligt så jag har ångest just nu. Får låna av Mikael i värsta fall och jag HATAR att låna pengar! Jag har lite pengar på mitt sparkonto men jag vill fan inte röra dem, dels för att kontot är till för kommande bebis (tänkte försöka få ihop en rejäl summa tills dess...) och för att den slanten inte räcker långt i alla fall. Money, money, money... Jävlan påfund!
* Lilla melodifestivalen: Hade astråkigt i fredags kväll när Mikael hade dejt med dataspelet så jag tvingades kolla på skiten. Usch vad dåligt, bara en massa blonda småtjejer som låtsades vara Pernilla Wahlgren. Sist jag tittade var det småttingar med, skitsöta små ungar i 5-7årsåldern men nu var alla typ 15 och inte alls gulliga. Har dem höjt åldergränsen eller finns det två versioner? En för juniorer och en för riktigt små juniorer? Hur som helst var det enda som var något att ha en grupp på 4 barn som faktiskt var rätt små mina favoriter, dem dansade jättegulligt och var allmänt söta. Men inte fan vann dem, istället var det en av dem blonda överklassungarna som vann för att hennes syrra vann i fjol, kan inte komma på någon annan förklarning.
* Mitt minne: Nu glömde jag kameran hemma igen, tänkte roa er med att ta kort på mitt förfärliga kontor så att ni kan tycka synd om mig när ni ser hur tråkigt jag har det. Planerat detta i typ 3 veckor men glömmer det hela tiden, men i morgon då jävlar!
* "Ett öga rött": Jag kan inte vänta tills dem visar premiären av den förbannade filmen nu för jag blir galen om jag ska tvingas se reklam för den på teve längre. Tröttnade redan efter två dagar på att höra grabben säga "En fin gussilago" och nu skriker vi och håller för öronen hemma hos oss varje gång jag ser honom i rutan. Detta är en film jag DEFINITVT inte ska se!


"For once in my life"/Vonda Shepard
For once in my life I've someone who needs me
Someone I've needed so long
For once unafraid I can go where life leads me
And somehow I know I'll be strong


For once I can touch what my heart used to dream of
Long before I knew
Someone warm like you
would make my dreams come true


For once in my life I won't let sorrow hurt me
Not like it's hurt me before
For once I've something I know won't desert me
And I'm not alone anymore


For once I can say: "This is mine you can't take it"
As long as I know i've got love I can make it
For once in my life I've got someone who needs me

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kunde inte låta bli att le lite grann när jag läste storleken på eran nya säng. Själv har vi en som är 1,60 m och den känns på tok för stor.

2007-09-04 @ 18:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback