White trash beautiful

Jag är tillbaka, tog ledigt igår så jag fick en långhelg, kände att jag behövde det. Känner hur trött jag är på jobbet mer än någonsin tidigare, vet inte om det är för att sommarlovstiderna börjar närma sig men GUD vad jag behöver lite ledigt nu! Förbannat orättvist att man måste ha jobbat i över ett år för att få betald semester, en jävla vecka kunde dem väl bjuda på i alla fall när man jobbat heltid i sju månader. Kan ju säga som så att visst, tvinga en att jobba varenda jävla dag fram till nästa sommar, men förvänta er en arbetsprestation därefter också. Så jävla snålt! *morrar vildsint*.

Helgen har varit nice som fan. I fredags kväll var jag stendöd och avdäckad av veckans arbete som vanligt men resten av helgen var skoj. I lördags tvättade vi, det tog sin lilla tid eftersom vi passade på att använda tvättstugan i den gamla lägenheten, vi har tvättmaskin inne men har inte fått köpt någon torkställning än. Sedan blev det filmtittande och på kvällen drack jag öl med Tina och Veronika på en uteservering vid Linné, så mysigt att det nästan var syndigt.
I söndags sov jag till ett på morgonen (eller eftermiddagen om man föredrar det), FY FAN vad skönt! Äntligen fick jag ta igen lite sömn som man blir blåst på när man har en sambo som hoppar ur sängen som ett jävla gökur klockan 7 självmant oavsett veckodag eller när man gick och la sig. Det är lite scary att veta att om ingen väcker mig skulle jag nog aldrig vakna. Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig och sedan sova i 16 timmar i streck utan att vakna speciellt pigg. Det är därför tur att Mikael envisas med att vecka mig varenda jävla helg för annars hade jag sovit bort hela helgerna, han ger sig inte heller, utan fortsätter att terrorisera mig tills jag går upp, vägrar jag resa på mig självmant tar han bara tag i lämplig kroppsdel som inte sprattlar eller krokar sig fast i sängen och bär i väg med mig. Det brukar inte direkt uppskattas kan jag säga, men såhär i efterhand kan jag hålla med om att det nog är det enda rätta.
Igår var jag i Frölunda för att uträtta massa viktiga ärenden, ett bankbesök och väldigt nödvändig shopping. Fick ÄNTLIGEN skaffat mig ett förbannat internetkonto men shoppandet blev en besvikelse. Smög in på JC fastän priserna där får mig att fnysa och se på fan, dem sålda ut dem ljusrosa jeansen jag varit så sugen på ett tag för halva priset! Stelnade dock till en aning när jag upptäckte att storlek tjugojävlafem typ var det enda som fanns kvar, det största paret jag hittade var storlek 28 och jag tänkte att nu JÄVLAR ska här pressas! Men efter att ha stått och frustat som en tjur och dragit in magen så hårt att jag tror att några inälvor gick åt skogen gav jag upp. Hade det varit fettvalkarna som var problemet hade jag tveklöst kunnat knäppa den jävla gylfen, vadfan jag är en kvinna och vi vet hur vi ska paketera fläsket men jag fick till sist acceptera att mina höftben inte är anpassade till att få plats i en storlek 28. Där ser man hur mkt nytta man har av sina kvinnliga former, pff. Surade som fan efteråt men fick ändå köpt en omlottskjorta till mig själv och lite kläder till Mikael. Har insett att det ska bli min nya grej, man kan handla hur mkt man vill men behöver aldrig få dåligt samvete eftersom att det är till någon annan man handlat, vänta bara tills jag får barn, moahaha.

OTREVLIGA SAKER JUST NU (Gnäll is the shit!):

* Min gamla hyresvärd:
Idioterna ringer och ringer, förmodligen vill dem gnälla över att det inte är tillräckligt välstädat i lägenheten, jag vet inte för jag vägrar svara. Kan inte pundhuvudena lägga ner och lyssna på vad jag säger istället? Jag har redan städat 95% av lägenheten och är dem inte nöjda med resterande 5% så ska dem vända sig till personen jag delade skiten med. Funderar nästan på att byta nummer för att slippa såna obehagliga samtal i fortsättningen. Vågade inte svara förut när det ringde ett främmande mobilnummer, och tänk om det var någon annan om ville något viktigt. Kanske just missade ett glassigt jobberbjudande eller en jorden runt resa, vem fan vet.

* Plastförpackningarna i matbutiken på torget:
Upptäckte för ett tag sen att vår lilla mataffär säljer såna där saltgurkor som jag älskar mer än livet självt, såna där som man fiskar upp ur en tunna. Problemet är bara att det inte finns någonstans att lägga dem, det enda som erbjuds är platsburkar i storlek cigarettpaket. Försök trycka ner en stor saltgurka i sån, man blir inte bara förbannad, dessutom sprutade den jävla gurkan saltvatten i ögat på mig.

* Jobbet, speciellt min f.d chef:
Som sagt, har aldrig varit så fruktansvärt uttråkad som jag är nu. Det blir knappast bättre av jag måste sitta och bläddra i gamla mappar och ränna fram och tillbaks till kopiatorn hela jävla tiden, jag är van vid att vara kontorsråtta nu och föredrar att sitta still på mitt feta arsle och göra ass-prints i stolsdynan.
Dessutom blir man knappast på bättre humör av att springa på äcklet som är chef på en annan avdelning där jag jobbat, avskyr människan. Går förbi och ser så jävla duktig och överlägsen ut med sitt äckliga underbettsflin (jag är tillåten att driva med folks bettfel eftersom jag själv hade 1,5 cm överbett innan dem slängde in tandställningen). Det värsta är när hon tar sig friheten att slå sig ner vid samma bord som mig i matsalen och säger "Heeeej Sofia" och tittar på en som om man var avföring. Där rök den matlusten liksom.

* Insekterna som förstör all sommarglädje:
När jag klev på bussen igår började det kittla till utav helvete i huvudet, kliade tillbaks som en galning och skakade ur håret för att försäkra mig om att inget jävla kryp fanns där. Fick dock en jävligt obehaglig överraskning någon minut senare, skulle precis slå upp en nyinköpt Cosmopolitan när jag känner hur något svinigt halkar ur mitt hår, längs med hela pannan och ner i knät på mig. Som vanligt resulterade detta i att jag gallskrek och därmed skrämde slag på alla stackars pensionärer ombord och dessutom välte jag ut en matkasse. Förbannad tur att jag glömde köpa ägg. Årets första insekt-i-håret gör sin entré och bevisar att nu är det är sista gången man kommer få koppla av tills i oktober.

* Att tydligen ha blivit dement:
Har inte glömt av att ta p-pillerna helt än så länge, men ni ska se att det bara är en tidsfråga. När jag jobbar går det bra att komma ihåg tiden eftersom det enda jag göra hela dagarna är att sitta och glo på klockan, men på helgerna är det ett stort skämt. "JÄVLAR! P-pillret!" håller på att bli min mest sagda fras någonsin. I söndags glömde jag bort det som vanligt och sprang iväg för att hämta dricka att skölja ner skiten med, och redan när jag kommer ut i vardagsrummet med glaset igen har jag glömt bort det igen och inser inte förrän en bra stund senare att "JÄVLAR! P-pillret!".

TREVLIGT JUST NU:

* Utsikten från mitt kontor:
Insåg precis nu att det inte är så jävla dumt att ha fönstret mot en byggarbetsplats. Grävskopan som jag har roat mig med att glo på hela jävla vintern har nu ersatts med en massa hanar i bar överkropp vilket osökt för mig till listans nästa punkt...

* Faktumet att min pojkvän jobbar i byggbranschen:
Allvarligt talat, behöver jag säga mkt mer än så? Solbrännan man får genom att arbeta utomhus hela dagarna? Ja tack! Arbetsbyxorna? Dear god yeah! Det är så sjukt porrigt när dem hänger så där på sniskan med verktygsbältet runt höften! Kroppen dem får av att ägna sig åt fysiskt arbete hela dagarna? Det behövs knappast svaras på det heller, drägglet som hänger i min mungipa (eller snarare mungiporna) talar för sig själv skulle jag tro. Och man behöver inte lära sig knyta slipsknutar heller, som man förväntas göra om man har ihop med med en kostymnisse.

* Samboskap:
Inte bara att det är för jävla roligt, för det tycker jag att det är, den största fördelen är att man aldrig behöver känna sig ensam. Är man glad har man alltid någon att dela glädjen med, är man sur eller ledsen har man alltid någon att beklaga sig för (Förlåt Mikael, hehe) och man har någon att somna ihop med och någon att vakna tillsammans med. Det mina vänner, det gör mig väldigt lycklig.

* Skatteåterbäringen:
Om allt går väl kommer den väl komma snart, mina efterlängtade 3700 kr! Gud vad jag ska skratta självbelåtet då och knäcka med fingrarna som självaste Mr Burns.

* Chips och dipp:
Fortfarande helt oslagbart. Har dessutom på väldigt kort tid fått Mikael att bli chips och dipp-knarkare han med så ni kan ju gissa vad vi ser till att ha skafferiet fyllt av.

Nej fan, dags att sluta. Snart lunch och jag är sugen på att äta en fet burgare ute i solen och ett besök på Gina Tricot, allt för längesen nu.
Dagens låt är fin, skulle gärna säga att det är "min låt" men eftersom jag anser att dem flesta låtar är riktade till bara mig tar det lite udden av uttalandet. Lediga i morgon, yehaa! Vi ska på en trevlig grillning med Mikaels familj, ska bli förbannat gött! Håll tummarna att jag inte blir alltför full.
Jag älskar min Mikael.

"White trash beautiful"/Everlast
White Trash Beautiful, Trailor Park Queen
She slings hash at the diner from 11 to 5
She married a boy from school, thought he was oh so cool
But all he can do for money is drive
Out late haulin' freight on Interstate 5, prayin' he'll see home before his baby arrive


White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you
And you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl


He lights a cigarette, his eyes half open
He won't be home tonight, but she keeps hopin'
Drinkin himself to sleep is his only way of copein'
She waits for him every night, she leaves the front door open
It's 4 AM and doin 95, Tryin to stay awake and make it home alive


White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you
I know you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl


Her lip stick's painted red, nametag's crooked
Her heart's been gone awhile with the truck driving man that took it
He keeps her photograph on his rearview mirror
She prays for him every night, she hopes that he can hear her


White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you girl
I know you coulda found you some better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl
I'm comin' home to you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback