You sexy thing!

Herregud, jag har inte varit såhär lycklig på hemskt länge! Jag är så jävla KÄR!
Det stämmer verkligen, no pain- no gain. Även i mina mörkaste stunder har jag ju hållit fast vid att varje sekund av olycklig, förbannad kärlek är värd allt lidande om man bara får känna på den lyckliga kärleken, om så bara för en dag. Och det stämmer verkligen, det finns inget i världen som skulle kunna få mig att avstå från den här underbara känslan. Det här är vad livet går ut på för helvete!
Det är så många som har tvivlat och som har skrockat och lyft ena ögonbrynet eller värst av allt; gett mig en "stackars, dumma lilla flicka"-blick när jag har varit i mitt värsta tillstånd av Lovefool men tji fick ni! Det lönade sig att kämpa för det man ville ha, jag VISSTE att det fanns hopp! Kom ihåg det flickor och pojkar, ibland måste man lida för kärleken. Titta bara på Romeo och Julia, dem dog visserligen för kärleken vilket kanske är att gå en aning för långt, men ändå. Ibland måste en kvinna göra vad en kvinna måste göra, även om det gör ont för att leva vidare i ett liv där man vet att man lät kärleken fly sin kos är en patetisk form av liv. Måste bränna till med ett citat ur just Romeo och Julia bara för att visa hur litterärt begåvad och bestämd jag är;
"Älskade jag förut? Aldrig såhär. Först nu har jag sett vad kärlek är"
Jag är en enormt lyckligt lottad människa i det avseendet att jag har förmågan att aldrig ge upp dem jag älskar. Skulle man sticka svansen mellan benen och aldrig kunna förlåta och gå vidare eller se genom andras fasader och stundvis dåliga beteende skulle man bli väldigt, väldigt ensam.

Tänkte slutföra min lista på unika människor idag, har tre platser till att utse innan listan är komplett.
SOFIAS EGEN LISTA PÅ 10 RIKTIGA ORIGINAL:
* Per (Västsveriges mest påfrestande medarbetare):
Kan inte för mitt liv förstå hur jag kunnat glömma Per fram till nu, speciellt inte när han blev utsedd till Personlighet 2006 i min senaste nyårsvaka (den finns att skåda längre bak i bloggen den med). Hur som helst fick jag äran/straffet/upplevelsen att jobba med denna gåta till människa nu i somras i flertalet veckor. Eftersom att vi båda var sommararbetare blev jag en slags guru för honom då jag jobbat här i flera år, dessutom fick jag dela rum med honom då ingen annan orkade ha honom i närheten (faktum är att folk stängde dörrarna till sina kontor för att undvika honom i största möjliga mån).
Snabbresumé: Per, 29 år, pluggat på Chalmers i TIO ÅR utan att för den saken skull ha någon direkt utbildning. Bär fjällräven-ryggsäck och cyklar vart han än ska. Lyssnar på jazzmusik, anser att tjejer som dricker öl är konstiga, har aldrig hört talas om varken Metallica, Iron Maiden eller Rammstein, har bott i Göteborg i hela sitt liv men aldrig besökt göteborgskalaset och anser att den mest traumatiska upplevelsen i sitt liv var när en uteliggare försökte stjäla hans paraply.
Människan kan inte vara tyst i en längre period än trettio sekunder (jag vet att jag brukar överdriva, tyvärr är det inte fallet just nu), han hade efter en kvart i samma rum som mig frågat ut mig min barndom, mina föräldrars barndom och alla människor jag någonsin känt barndom.
När han inte la näsan i blöt och ville veta väsentliga saker som hur ofta min mamma bakar paj eller ville att jag skulle berätta i detalj om vad låten jag hade rullande i MP3:n handlade om, beskrivning av musikgenren eller om jag kunde referera till en djupare innebörd av låten och i så fall på vilket sätt slickade han kuvert som en besatt eller pratade högt för sig själv " Ojsan, hoppsan! nu ska jag skicka ett brev till Gunnar Larsson i Ockelbo! Gunnar är ett fint namn, jag hade en gång en kompis som hade en häst som hette Gunnar, en brun häst, brunt är en speciell färg på något sätt, det är många som underskattar just den färgen vilket jag inte kan förstå, när jag tänker på underskatta för det tankarna till matematiska problem, varför kallas det matematiska problem? dem är väl inga problem, dem är utmaningar! På tal om utmaningar...." Och fortsatte det, i all evinnerlighet.
Jag har aldrig varit så trött som de första arbetsdagarna jag spenderade i samma rum som Per, och jag fick ständigt gå ut i korridoren och ta djupa andetag samt räkna till tio för att inte rusa in och tejpa igen käften på honom med silvertejp. Men om sanningen ska fram lärde jag mig att tycka om fanskapet till slut, fastän han kallade mig för "Din lilla indian", trots att han förstörde alla möjligheter för mig att sköta mitt arbete och fastän han skällde ut mig varje gång jag varit i rökrummet.
Han försökte på alla möjliga vis att lära sig saker "Vet du förresten hur många av kunderna i Orust som använder mer låglast än höglast-ström och har det alltid varit så?" (inget vet och ingen bryr sig), han försökte desperat ragga på mig med alla möjliga underliga repliker och efter att vi haft en helt vanlig diskussion om fildelning där vi inte tyckte lika hade han panik och bad om ursäkt i tre dagar efteråt. Och han fick mitt hjärta att smälta. Dock fick han inte stanna kvar på företaget vilket är, jag hatar att säga det... ganska skönt.
*Bettan (Västsveriges most scary svärmor):
Egentligen är hon cool som fan Bettan (som egentligen heter något annat), en gammal pojkväns morsa. Är hemskt förtjust i kvinnan men i början, herrregud vad hon skrämde upp mig... Första gången jag var där hemma och hälsade hon mig med frasen "Vem fan är du då?". När jag spenderat natten i deras hus för första gången och tagit hennes sons oskuld skällde hon ut oss på morgonen och förklarade att nästa gång vi skulle pippa fick vi fanimej ta och flytta sängen en bit från väggen för hon hade knappt fått en blund i ögonen på hela natten tätt följt av kommentaren "Fan grabben, jag trodde inte att du skulle klara av att hålla på så länge, jag är impad".
Såvitt jag vet heter jag ju Sofia men jag fick omedelbart smeknamnet Lilla Pullan. När hon pratade om mig kallade hon mig Lilla Pullan, när hon pratade till mig kallade hon mig Lilla Pullan "Vill Lilla Pullan ha mer potatis?" Och när folk kom och hälsade på presenterade hon mig som Lilla Pullan; sonens flickvän. Hemskt pinsamt, men det kan jag stå ut med vid tanken på att jag haft chansen att lära känna världens kanske mest rättframma kvinna.
* Demonen (Västsveriges otäckaste barn):
Jag vet egentligen ingenting om demonen, förhoppningsvis har hon ett namn och en personlighet men jag vet endast att hon skrämde upp mig så till den milda grad under hela gymnasietiden att jag gick omvägar för att komma runt henne. Vilken hemsk blick! Tänk att en liten flicka på max 40 kilo (vet inte alls hur gammal hon egentligen var) kan skrämma skiten ur stora starka Sofia. Hur som helst ville jag bara kissa ner mig varje gång hon spände sina svarta ögon i mig, och än idag väntar jag på att tösen ska hoppa ur min garderob och skallra med käken som monstret i The Grudge. Hua!

Det är tydligen fredagen den trettonde idag, det hade jag missat totalt. Brukar klara mig rätt helskinnat under denna dag i vanliga fall, beror troligtvis på att jag är otursföljd resterande 364 dagar om året, men i alla fall, lite nojig blir man ju. Oroar mig för att skorna ska gå sönder, att tåget hem ska ställas in eller att Mikael och Mathias ska ramla ner från taket, hemska jävla tankar alltihop. Peppar, peppar ta i trä!
Har fortfarande ont i den jävla äggstocken, även om det är betydligt bättre nu. Mamma har haft hemskt roligt åt att säga "det är bara ett ägg" när jag beklagar mig över dödliga smärtor och vi har roat oss med att skämta till det om att det kanske är dags att knäcka ägget snart och att det verkar vara hårdkokt. Tur att ens humor ligger på en sådan toppnivå.

Trevlig helg på er allihop, för det ska jag definitivt ha! I morgon blir det eventuellt grillning vid Delsjön med herrns hela tjocka släkt, för övrigt är det enda inplanerat MYS-MYS-MYS. Just the way I want it.
Dagens låt är toppklass, dansade som en jävla galning till den igår kväll till familjens stora fasa! P.s Jag har fått mitt galleri att vara öppet för beskådare nu, så ni kan ju kila in och ta en titt om ni vill D.s

"You sexy thing"/Marvin Gaye.
I Believe in miracles
Where you from?
you sexy thing
I believe in miracles
since you came along
you sexy thing


Where did you come from baby?
How did you know i needed you?
How did you know i needed you so badly?
How did you know i'd give my heart gladly?
Yesterday, i was one of the lonely people
now you're laying close to me,making love to me


I believe in miracles,
Where you from?
you sexy thing
I believe in miracles,
since you came along,
you sexy thing


Where did you come from, angel?
How did you know i'd be the one?
did you know you're everything i've prayed for?
did you know everynight and day for
everyday,you give me love and satisfaction
now you're laying next to me
giving it to me


I believe in miracles
where you from?
you sexy thing, you sexy thing you
I believe in miracles
since you came along
you sexy thing


oh kiss me you sexy thing
touch me baby,you sexy thing
i love the way you touch me darling
you sexy thing
ooooooh you sexy thing


yesterday, i was one of the lonely people
now you're laying close to me
giving it to me


I believe in miracles
where you from?
you sexy thing, sexy thing you
I believe in miracles
since you came along
you sexy thing


ooh touch me
kiss me darling
i love the way you're hug baby


P.s Pyrefly, vart har du tagit vägen? Buhu.. D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback