Barnmorskebesök vecka 24+3

Vikt: +2 kilo.
Blodtryck: 115/65.
HB: 119.
B-glukos: 5,2.
Sf-mått: 23 cm.
Bebis hjärtslag: 155 slag/minuten.

Som ni ser fick jag MVG i allt, haha. Blodtrycket är inte lika löjligt lågt längre och dessutom var ju blodvärdet kanon! Ingen järnbrist här inte! Nu har jag i och för sig ätit tre tabletter om dagen sedan vecka 20, men ändå (kan ju tipsa om Hemofer, tio gånger bättre än Niferex- inget blått bajs, ingen förstoppning och dessutom finns dom med folsyretillskott så slipper man äter mer vitaminer).
Livmodern är lite, lite större än med Moa, då hade jag 23 cm ungefär en vecka senare, men det är ändå lustigt att en mage som känns såpass mycket större inte alls är det. Hjärtslagen har ju legat över 150 båda gångerna nu, får se om det håller i sig- med Mosan var det väldigt olika men övervägande över 150 slag (som ju sägs vara "flickhjärtslag", får väl se om det stämmer...).
Nya barnmorskan är fortsatt underbar, igår var jag där i 50 minuter och blev dödschockad när jag såg hur tiden hade sprungit iväg när vi babblade. Grymt skicklig är hon också, prickade in bebis DIREKT med dopplern den här gången också och blodprovet i armen kändes knappt.
Skriver mer imorgon om dagens fotografering av lägenheten och annat intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0