Måndag

Börjar med att svara på kommentarer! Tack för det hjärtliga välkomnandet tillbaka!
Alexandra:
Moas säng är ett hemmabygge av min far som han snickrade ihop till min lillasyster när hon var liten, den står direkt på golvet utan ben och huvudgaveln är huvudet på en nalle och fotänden är fötterna. Toksöt! Ska fota och lägga upp i bloggen så att ni får se, fördelen är främst att det är skvatt omöjligt för henne att trilla ur då det är ganska höga kanter och ingen fallhöjd, och nackdelen är att det är rätt svårt att lägga sig där bredvid henne om det skulle behövas. I alla fall om man är höggravid och vill komma upp igen...
Det gick supersmidigt att få henne att somna där redan första kvällen, innan när hon haft spjälisen utan ena sidan uppe har hon bara rest sig upp hela tiden. Man märker tydligt att hon njuter av det större utrymmet! Ikväll var första nattningen av kanske tjugo som jag fick säga till på skarpen att hon skulle ligga ner för hon flängde omkring som en tok helt övertrött.
Johanna:
Men vilket sammanträffande! Var du också lite halvnöjd med den där barnmorskan eller är det bara jag som är känslig? Kände du igen mig från bloggen eller hur visste du att det var jag?
Hanna:
Japp, jag sprack från "hål till hål" så att säga under förra förlossningen. Känns dock överraskande lite även om det låter hemskt, och jag läkte jättefort efteråt. Dock var ringmuskeln illa ute och väldigt nära att gå sönder, och det är ju inget drömscenario. Så jag hoppas på bättre tur nästa gång eller vad man nu ska säga...

En ganska seg men skön dag har vi haft idag. Varit ute med Mosan och lekt på den stora lekplatsen vid skolan här, ätit hamburgare och sen har jag tagit mig en två timmar lång tupplur så det var i princip dags att natta lillfis när jag vaknade- det var en udda upplevelse.
Är inte alls behagligt gravid längre, har en bebisfot som skaver på samma ställe i magen och har så gjort i ett ANTAL veckor och nu känns hela högra sidan som ett jätteblåmärke och nu guppar bebisens huvud på blåsan så fort jag rör mig och jag börjar känna den välbekanta "ett-knippe-humrar-mellan-benen"-känslan i blygdbensfogen. Aj. Så kom hemskt gärna ut i förväntad tid bebis!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vi pratade lite på Familjeliv där i början när vi båda var nygravida, ch sen började jag läsa din blogg. Jag tyckte den barnmorska var skitdålig, så nu andra gången gick jag på vanliga mvc här där vi bor, och hon var bättre.

2010-07-27 @ 11:50:51
Postat av: Läsare

En liten fråga? om du sprack så mkt sist har inte din barnmorska rekommenderat kejsarsnitt då?? Risken finns ju att det går samma denna gången.. :/

2010-08-08 @ 00:00:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0