Tisdag

Först vill jag tacka för länken till Stieg Larsson och glaskroppen som jag fick i en kommentar! även om det inte var det riktiga inlägget så räckte det med att se bilden, klockrent! (ingen verkar förstå komiken utom jag, så jag antar att min humor inte är som den ska).
Mitt tangentbord är fortfarande fucked up och av någon konstig anledning så blir inte mina inlägg styckeindelade när dom publiceras- om dom ens publiceras. Fattar inte vad som hänt med blogg.se, så mina inlägg är som ni märker rätt fattiga.
Vi hade i alla fall en väldigt, väldigt trevlig påsk. I fredags bjöd vi hit svärföräldrarna på middag och grillade på balkonger, gud så gott det blev! Jag gjorde en varm potatissallad till och var väldigt skeptisk till dressingen (dijonsenap, vinäger och andra väldigt starka dofter) men det blev jättegott. Både jag och Mosan var snoriga och lite klena men vi bet ihop och hade det väldigt trevligt.
På påskafton tog vi bussen(!) då bilen är kaputt och åkte ner till Frillesås, trots att planen var att sitta hemma och sura över att vi inte hade någon bil. Och OJ vad glad jag är att vi åkte! Kalasväder, god mat och lillskiten hade jättekul med alla sina kusiner, hon härjade runt i trädgården nästan hela dagen och ägnade sig åt viktiga saker som att lassa grus mellan olika spänner med hjälp av spade. Dessutom sprang vi på vår gamla högstadielärare inne på Konsum och det var ju väldigt festligt, vi pratade en lång stund. Det blev dock sen hemkomst för bussen till Kungsbacka blev sen så vi fick vänta på den jättesega Blå express-bussen och var inte hemma förrän strax efter 21 (och DET är sent för att vara vi!). Moa sov dock i vagnen hela vägen och somnade snällt om hemma hem med en flarra god välling.
Påskägg har ätits, vi har kört Stephen King-maraton på kvällarna (har betat av Rose Red och den långa varianten av The Shining) och Moa har fått måla lillebror till ett påskägg. Nej, jag vet inte inte att det är en pojke men på något sätt känner jag mig SÅ idiotsäker ändå. Han (eller hon...) har förresten blivit jäkligt aktiv de sista dagarna och Mikael har fått känna på första sparken! Eller spark och spark, jag har Moas kickar i färskt minne från när jag var höggravid, DÄR kan man snacka sparkar!
Påskbilder:

Kommentarer
Postat av: Angelica - tvåbarnsmorsa, och bulle i ugnen <3

roliga målarbilder på bebismagen och moa :) så fina så :)

2010-04-07 @ 20:46:08
URL: http://quinnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0