Tisdag

Natten var bajs, så jag fick minsann igen för att jag skrev att hon sov så bra nu i gårdagens inlägg. Tror att jag sprang upp och fick vyssja henne åtminstone 5-6 gånger och sen vaknade hon som vanligt vid 05. Fast då sov hon nästan tre timmar mitt på dagen igår också när vi kom hem från Öppnis, hon sov först två timmar i sängen (vilket är ett mirakel när det är Moa vi pratar om) och när hon sen vaknade och jag la henne bredvid mig i sängen för att "välkomna till den vakna världen" som vi alltid gör, hehe, så somnade hon om och vi låg kvar en bra stund till och hade det alldeles, alldeles underbart under varma täcket.

Hur som helst så var det svinkallt i natt vilket var hemskt då, men när vi gick till Öppna Förskolan och dödens uppförsbacken var det väldigt tacksamt, jag blev knappt varm fast jag vanligtvis svettas som en gris när vi är framme. Svängde in på Hemköp först och inhandlade lite smått och gott (bland annat hallon till min vispgrädde i kväll, yes!). Väl framme på ÖF var det inte en kotte där utan jag, Moa och ledarna. Kändes lite skumt med tanke på att det säkert var 30 pers där under gårdagen, men vi roade oss friskt änd. Moa gav gummihästen Rody en massa tungkyssar som vanligt (ni kan ju tänka er hur ont det gör i mig som har bacillskräck...) och lekte med polisradion medan jag satte mig vid scrapbook-hörnan och filade på en namnskylt till lillmos. Det finns hur mycket fina pysselgrejer som helst som man kan go wild med och jag började nästan gråta när jag inte kunde besluta mig för vilka färgmatchningar jag skulle ha. Den ena ledaren Iréne sa till mig flera gånger att hon kunde stansa ut fler bokstäver i andra färger om jag ville ha det när hon såg min desperation men artig som jag är sa jag "nejdå det behövs inte". Det sura är att precis innan vi gick kom en annan åpen mamma som genaste befallde Iréne att stansa bokstäver åt henne. Det lönar sig aldrig att vara för mesig och snäll.

Dieten går vidare idag såklart, var dum nog att väga mig förut och givetvis hade ingenting hänt, det hade liksom knappt gått ett dyng. Men jag märkte helt klart skillnad på magen i gårkväll, jag har alltid mer eller mindre ont i magen och på kvällarna svullnar den upp till storlek höggravid- och då överdriver jag inte. Sedan jag hade Moamagen verkar det inte finns några som helst hinder i buken som gör att magen kan svullna helt enormt.
Här är iaf dagens LCHF-meny: 
Frukost:
2 kokta ägg med smör igen, och några baconskivor.
Lunch:
1 köttfärsfetabiff från igår, några skivor och bacon och tzatsikiresterna.
Middag:
En röra på laxfileér, ett paket bacon, svamp, broccoli, turkisk yoghurt och grädde.
Kvällsmat:
Vispad grädde med hallon <3.


Just det- vår tvättmaskin funkar igen! Jag trodde att jag hade fixat den härromdan men icke, den har varit paj. Men efter mkt om och men och ett samtal med min fasters man som jobbar med sånt där hittade Mikael en luddboll i slangen, en liten jävel men den satt på ett ställe där slangen var fäst med en klämma, så den korkade igen.
Älskade tvättmaskin! Man förstår inte hur mycket någon betyder förrän den är borta...

Kommentarer
Postat av: Din egna lilla stylte - Emelie

Nu kommer jag med pekfingrar och hyttande nävar.

Väg dig en gång i veckan. Jag tror att du kommer koncentrera dig alldeles för mycket på vikten annars och då kommer det inte kännas bra om du väger liiiite mer ena dagen än nästa. Väger du dig en gång i veckan så kommer skillnaden bli större och säkert kännas mycket bättre. Tror också att det kan göra motivationen lite större.

Gött med magen förresten. Läste om en som hade haft problem med magkatarr i 15-20 år som hade gått över till GI eller LCHF och hennes problem hade försvunnit. En bra anledning till att fortsätta med detta länge kanske? Du har väl också några år ihop med magkatarren va?

2009-09-29 @ 22:38:31
Postat av: Din egna lilla stylte - Emelie

Btw: Sorry om jag är en pain in the ass...

2009-09-29 @ 22:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0