Ännu mera onsdag

Moa sover! Vad är detta? Hon har redan sovit en stund idag på förmiddagen och brukar inte sova igen förrän närmare 16-17-tiden, men jag klagar då inte.

Idag har vi varit flitiga. Bebis har ätit en STOR portion gröt men riktigt god aptit för första gången, hon gillar nog den här nya Äpplegröten från Nestlé- eller också var det bara en ren tillfällighet.
Sen gav vi oss ut på promenad, fy fan vilket pill det är att få med sig bebis, väska och åkpåse ner i hissen, in i förrådet och sedan på något vänster försöka få fast den jävla åkpåsen i selen på vagnen samtidigt som man balanserar bebis på andra armen. Det GÅR INTE kan jag tala om, så jag får släpa med mig allt ut till entrén och lägga Moa på en halvskabbig bänk och liksom kroka benet runt henne samtidigt som jag sätter fast åkpåsen. Behöver väl inte ens säga att det är ÄNNU MINDRE roligt att göra samma procedur när man kommer hem igen och har matkassar att bära?
Hur som helst gick vi en promenad och vädret var nice som fan, inte alls lika kallt och vidrigt som jag trodde. Så jag och Moa fick svettas lite, påbyltade som vi var. Inser att jag MÅSTE köpa ett parasoll till vagnen om vi ska kunna vistas utomhus i solljus, för hur jag än drar i sufletten lyckas alltid solen leta sig fram till hennes ansikte ändå. Man kan fråga sig vilken jävla jubelidiot som kom på tanken att sätta ett NÄT-TYG på sidorna av sufletten, solen lyser ju rätt in. Och Moa gillar icke att bli bländad, så hon korvar sig som en ål och stånkar och mössan åker ner framför ögonen hela tiden så hon ser jätteförvånad ut, höll på att skratta ihjäl mig och kände mig elak. Så halva vägen fick jag gå och dra vagnen baklänges för att skydda den lilla stackaren.
Så går vi där i godan ro och ska precis svänga uppför en liten backa runt hörnet på pizzerian och mot ICA, och där kommer ett fyllo halvspringande mot oss och han FRUSTADE som en jävla tjur. Min första instinkt gjorde att jag började backa ner för backen med vagnen igen och stirrade förskräckt samtidigt som min hjärna kopplade tusen olika kampsports-manövrar ifall han skulle gå till attack. Men han bara vinglade förbi oss till min stora lycka. Råkade säkert kissa ner mig lite grann.

Hur som helst, när vi kom hem åt Moa kyckling med pasta, mango till efterrätt och sen fick hon titta på medan jag skalade potatis och stoppade in tvätt. Idag blir det potatismos och pölse allra minst! Blev sjukt sugen på röd korv i affären. Sen fick hon ligga på golvet och brottas med sin katt en stund, hon var vansinnigt arg på katten och bet den och började gråta då och då (kan det vara tandköttet som är ömt mån tro?) och sen fick hon hoppa rakt i säng. Det är tur att man har en glad och lättläst bebis, för så fort det är minsta gnäll på gång vet man att NU ÄR DET SOVDAGS.

Här är en bild på underverket. Hon är ju så tuff i sin nya outfit, även om mössan hasar ner hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Therese

Saknar lite mer videos på söta damen! =)

2009-03-25 @ 19:19:24
URL: http://frupettsson.blogspot.com
Postat av: Kajsa/movie

Men sååå söt:) Och dom finaste kläderna och ögonen ska vi inte prata om. Ljuvlig.

2009-03-26 @ 21:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0