Torsdag

Jahapp, här sitter jag kl 19.59 och Moa sover redan... Kändes nästan lite snopet idag när hon somnade innan jag ens hann stoppa ut flaskan ur munnen på henne, jag som är van vid att vyssja och vagga och buffa i rumpan i runt en timme varje kväll och ABSOLUT INTE såhär tidigt.
Hon har fortsatt att sömnvägra och har nu de sista tre dagarna bara sovit ett pass under dagen, idag på morgonen och igår samt förrgår på eftermiddagen. Och det är verkligen inga långa pass utan max en timme. Hon är inte trött helt enkelt, den lilla krabaten. Det känns helt galet att en så litet barn bara sover en kort stund under dagarna men det är väl bara att acceptera och bita ihop, får se om det är en övergående fas eller inte. Men jag tror faktiskt inte det, Moa är Moa liksom- NOT A BIG FAN OF SLEEPING. Och hon sover ju helt oklanderligt 10-11 timmar per natt så det kanske är som det ska vara trots allt.

Igår var jag i Frölunda och köpte lite smått och gott- på Lindex igen, tro det eller ej. Förra veckan handlade jag ett blommigt linne, en svart trikåkjol (passar oss lite småknubbiga mödrar) och en svartvit klänning (det är köp 3 betala för 2 sommarplagg, kanon!) och klänningen såg inte klok ut när jag provade den, den var skuren jättekonstigt upptill och tuttarna såg ut som tennisbollar och resten av kroppen såg ut som ett tält. Så den byttes och jag köpte ett gult linne och en svart ganska enkel solklänning istället.
Var ju tvungen att handla lite till Moset också, blev en helt bedårande vit kofta och två par söta tights (ett par i mörklila och ett i knallrosa), handlade på HM för omväxlings skull faktiskt. Upptäckte precis när jag tittade på HM-online att dem rear ut typ hela sortimentet, det var ju jävligt typiskt. Blev löjligt sugen på att handla lite mer men då stryper väl Mikael mig. Han har rätt, vi har tillräckligt med bebiskläder... Här är tightsen iaf, hittade ingen bild på koftan:



Idag har jag och Moa varit hos tandläkaren för att laga min ståltråd som jag så käckt bet sönder härromdagen under tandgnisslan när das bebis inte ville sova. Jag var väldigt skeptiskt till hur det skulle gå att hålla Moa nöjd i vagnen medan jag låg i tandläkarstolen, hon brukar som bekant bli ganska sur och slingra sig som en ål om hon måste sitta i vagnen långa stunder- speciellt om den står still.
Det visade sig att jag inte behövde oroa mig alls, Moa var på ett ypperligt humör och vrålade DADADA i väntrummet så att alla oborstade tonåringar ryckte till varje gång, det var faktiskt en liten kille på 16-17 som satt och log mot Moa hela tiden och vinkade, det var överraskande. Inbillade mig att han kanske tyckte att hon hade en het morsa, men insåg att ingen kan konkurrera ut den lilla damen, inte ens originalet.
Inne hos tandis gick det kanon också, jag knöt fast Moas kvack-ankor i deras snöre i vagnen så att hon inte skulle kasta iväg dem efter två röda och hon sa inte ett pip på hela tiden, däremot hörde jag ett hysteriskt skrammel när jag hade diverse slangar i munnen och inte kunde titta dit, men då meddelade tandläkaren att det var lugnt och att Moa "verkade leka med fötterna istället". Hehe. Dessutom slapp jag betala för besöket, jag är ju faktiskt gammal nu och får egentligen inte gå gratis till tandläkaren men tandregleringschefen verkade ha en bra dag så det kostade mig inte en krona, jippie!

Undrar vad jag ska pyssla med hela kvällen utan bebis i närheten? Mikael har fastnat i ett nytt spel så han är väl knappast kontaktbar. En god bok känns hemskt lockande, det får det bli! Lyx!

Här är jag och Moa idag:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0