Söndag

Jaha, nu har Moa lyckats slita loss inte mindre än TRE tangenter från min dator. Saknar för tillfället knappen över skift som gör att man får stora bokstäver, bokstaven Y och den lilla knappen som gör det här tecknet: <. Helt sanslöst, och detta har hon lyckats med de sista dagarna bara, jag räknar med att vara helt tangentlös inom kort, hon har fått pippi på min dator.

Idag har vi haft en riktig mysdag, jag fick sovmorgon igen (tack älskling) och till lunch stekte jag pannkakor, det var evigheter sen. Har fått ett tips att det blir mycket enklare om man har en extra skvätt mjöl i och det var det minsann, inte ens den första pannkakan blev missbildad, att det smakade aningen annorlunda kan man leva med; jag vet inte hur många gånger jag stått och vrålat med stekpannan i högsta hugg när jättefina pannkakor gått sönder. Det var gott i alla fall, trots att vi inte hade någon sylt. Jag kom dock på den geniala idén att stjäla lite fruktpuré av Moa och det gick.
Moa fick smaka pánnkaka också och hon blev väldigt förtjust! Äntligen har hon börjat kunna äta lite större bitar, den enda lilla tanden hon har som inte ens kommit upp halvvägs gör susen!
Sen har vi varit ute och gungat på en lekplats i Flatås, den ligger mitt i ett bostadsområde och man har typ sjuttioelva balkonger och fönster runt omkring med folk som man spionera på en men det finns i alla fall en bebisgunga vilket det är dåligt med på lekplatser här i närheten. Moa tyckte att det var skitkul och tjöt som en räv, hon fick även sitta på ett gungdjur (ni vet en sån där som sitter på en stor spiral men jag missbedömde nog vikten på mitt feta arsle och vi höll på att trilla av så det blev ett kortvarigt gung. Fick några skitfina bilder som jag lägger ner här nere sen!

På tisdag ska till Liseberg om det inte skulle ösregna eller inträffa andra katastrofer, först var jag aningen skeptisk till alla folkmassor och arg bebis i vagnen och sådär men sen insåg jag att det finns ju massor man kan göra även med en lillfis där! Först och främst har vi ju sagoslottet (vem vill inte åka det liksom efter alla dessa sagoslott-lösa år?), sen finns Kaninresan (det verkar vara en båt som åker runt i något slags kaninland) och givetvis finns ju Farfarsbilarna och Ponnykarusellen, om jag minns rätt finns det små koppar i karusellen som man kan sitta i. Jag tror att Moa hade tyckt att det var jättespännande, även om möjligheten att hon blir skraj givetvis finns... Om inte annat så kommer JAG att tycka att det är roligt, haha. Dessutom så åker man gratis nästan överallt med småttingar, perfekt!
Jag är SKITLADDAD nu!

Här kommer das lovely pics:








Kommentarer
Postat av: Sandra

Hon är ju förbannat söt!! ;D

2009-07-27 @ 10:05:58
URL: http://skumling.blogg.se/
Postat av: Karin (Albins mamma)

Ja vi har ju bedårande ungar helt enkelt :)

Ja men gud, det är Albin också. Dom har väl sina perioder då det är lite värre. Men för Albin går det aldrig riktigt över tror jag :P Jag tror att tänderna jävlas och han sover fortfarande oftast dåligt på natten... Men annars är det bra, full fart och en massa jävulskap. Man blir ju helt slut, jag tycker helt klart att detta är den "jobbigaste" perioden :)

KRAM!

2009-07-27 @ 21:13:56
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Emelie

Uppdatera nu kvinna!!! Idag är det torsdag och du har inte uppdaterat sedan i söndags! Det måste vara något slags rekord. Du förstår att det är rätt tråkigt för mig som är inne och kollar om du har uppdaterat flera gånger om dagen. Skärpning:)

Älskar dig. Puss

2009-07-30 @ 16:34:52
Postat av: Therese

2009-07-30 @ 22:07:06
Postat av: Anonym

Blev nått fel innan.. Men ja håller med Emelie... Wake up now... =)

2009-07-30 @ 22:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0