Söndag

Galen bebis i natt igen! Först gick jag upp och bytte blöjan som kändes kissig och var EXTREMT kissig, sen gick jag upp och matade, sen gick Mikael upp och försökte vagga och sen gav han till slut upp och Moa fick sova hos honom som en liten ihoprullad larv. Hon vaknade tidigt ändå såklart men jag fick sova vidare till den enormt lyxiga tiden 08...
Det måste vara mardrömmar hon brottas med för hon låter jätteledsen när hon vaknar, vår lilla bananfluga. Det riktigt skär i hjärtat när hon skriker.

I går var vi i alla fall i Slottskogen och grillade, det skulle bli vi och Mikaels föräldrar men sen tillkom även Mathias och Josse som sällskap.
När vi kilade till bussen var det torgdag nere på torget, det är ofattbart att vi inte hade hört det genom fönstret för det var ett jäkla liv, fullknökat med folk på en pytteliten yta, en hoppborg med vrålande barn och en gubbe som pratade i en megafon. Måste erkänna att det var lite synd att vi skulle iväg för jag har missat den där torgdagen varje år, hehe. Bussen var sen som vanligt och jag och Moa rullade iväg med vagnen och spanade på dansuppvisningen, trodde att det skulle vara små söta barn (jag ÄLSKAR att titta på när småttingar dansar, speciellt om dem har ballerinakjolar) men det visade sig vara Finska föreningen 40+ som dansade någon mystisk macarenadans och sprang runt och höll varandra på axlarna. Vansinnigt kul att kolla på faktiskt, hehe.
Sen åkte vi i alla fall till Slottskogen i det KRIMINELLT härliga vädret och letade upp sällskapet. Brände igång engångsgrillen direkt och njöt, Moa lekte glatt med sin spann och lille Vincent kilade omkring. Svärföräldrarna hade marinerat fläskfilé som dessvärre visade sig vara för tjocka skivor för en ynklig engångsgrill, så det blev inte genomstekt men vi fick nöja oss med korv och potatissallad istället, gick utmärkt. Sen råkade jag och Mikael glömma att ta med bestick så vi fick dela på en gaffel och äta korv med handen, såg nog aningen suspekt ut. Vi glömde i alla fall inte något av Moas skitviktiga en miljon prylar- och det är huvudsaken. Hon var så belåten hela tiden trots att vi satt där länge, hon fick äta smörgåsrån, byta blöjan i en naturlig miljö (fan vad gött att man kan göra sånt utomhus nu och slipper leta upp sunkiga toaletter) och äta på sin farmors mobiltelefon, så hon var nöjd. Sen fick hon en flarra ersättning och somnade i vagnen efter att ha kräkts upp lite kyckling och ris från dagens lunch.
Vi var lite smått kissenödiga och bestämde oss för att promenera hem istället för att fortsätta kika på djuren, men vi hann i alla fall med att spana på sälarna. Fan vad besviken jag blev när vi kom och insåg att vi glömt att titta på de nyfödda dvärgpingvinerna.
I alla fall så promenerade vi hem i solen, det är nästan lite skrämmande hur mycket folk som invaderar Slottskogen en varm lördag, det var tiotusen barnvagnar, dubbelt så många hundar och ännu fler mystiska estetgäng som satt i ringar i gräset och hade det trevligt.
Vi handlade lite på vägen hem och stannade till i Videoaffären. Det blev filmerna Stardust (skitfräck!), Björnbröder 2 (haha) och någon tjejfilm med Anne Hatahway som vi inte kikat på än. En jävligt mysig dag i alla fall, har inte vågat mig till Slottskogen på egen hand innan med tanke på alla våldsmän som gömmer sig i buskagen, men det var så jävla gött och verkade inte speciellt hotfullt så det blir nog en tripp dit i veckan igen, bara jag och bebbsan.

Nu ska jag försöka komma underfund med min dator, Mikael var här och pillade och "rensade" den som han kallar det vilket gör mig vansinnig för jag hittar ingenting och alla automatiska inloggningar till sidor är borta och så vidare... Någon jävla Windows Mailbox öppnar varje gång jag klickar på internetikonen och jag blir helt knäckt.
Idag blir det grillning på balkongen, fan vad nice.

Bjuder på bilder på sötfis, ser hon inte ut som en liten docka? Helt galet underbar!

 



Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Hon är grymt söt eran lilla docka!



Men du, det kan väl kanske vara tänder också? För Albin blir verkligen jättegrinig och sover dåligt när tänderna kommer. Och nu har han fått 4 st på högst 4 veckor. Helt otroligt!



Hoppas det är bra med er och ha en bra Söndag. KRAM!

2009-04-26 @ 11:52:20
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Anonym

Riktigt söt är hon, lilla Moa! Den klänningen tittade jag också på, men var slut i storleken jag ville ha. Typsikt! Kram

2009-04-27 @ 07:36:36
Postat av: Kajsa

Men åh så söt hon är.

2009-04-28 @ 20:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0