Tisdag

I natt har jag sovit rätt kasst, kunde inte somna igårkväll vilket är enormt frustrerande då man absolut bör passa på att sova när bebisar sover. Sen har Moa legat och krafsat och haft sig en hel del så mina stackars ögon känns helt dimmiga och svider som fan. Men med tanke på vilket galen tur jag haft med en bebis som sover 8 timmar i sträck varje natt så är det faktiskt rätt åt mig, det är inte mer än rätt när de flesta små bebisar väcker sina stackars mödrar sissådär varannan, var tredje timme.

Idag hade jag tänkt ta en lång promenad bort till 421, ett köpcentrum i närheten. Men nu har det regnat som fan hela dagen, var uppe klockan 6 och matade Moa och då var det typ storm och ösregn ute och det har fortsatt utan att vilja ge med sig. Kanske lika väl det, för jag är lite småfattig just nu, hade en hel del räkningar denna månaden.
Dessutom ska jag faktiskt in till stan på torsdag och shoppa bebiskläder, jag och Moa ska möta upp lille Vincent och Josse. På lördag ska vi nämligen modellera hos en fotograf, Mikaels far fyller år och har önskat sig ett fotografi på hela släkten. Ska förmodligen ta ett eget kort på familjen också, hade ALDRIG kommit på den tanken annars men det är ju faktiskt riktigt roligt att ha ett familjefoto, även om mitt ansikte på bild brukar bli ganska groteskt. Syns inte tandställningen så ser mitt ansikte helt förvridet ut eftersom jag gör mitt bästa för att dölja den- oavsett hur resultatet blir så brukar det bli katastrof. Men en proffsfotograf borde väl kunna få till en hyfsad bild tycker man.
Hur som helst så ska vi köpa fina bebiskläder inför fotot, jag har sett en massa söta klänningar på Zara som tyvärr är svindyra, så det blir att leta vidare. Måste klura ut vad jag ska ha på mig också, så att jag kan matcha våra kläder, haha. 
Måste tipsa om bodyförlängare som man kan köpa på www.pippilotta.se hur smidigt som helst, det ska inhandlas snarast! Moa växer ju helt sjukt mycket på längden men är fortfarande rätt smal så detta kan nog göra susen.




Bäst just nu är att "Unga mödrar" börjat sändas på femman igen, underhållning på hög nivå. 
Nu ska jag umgås med min karl och mitt barn som sitter i soffan bredvid och ser löjligt söta ut.
 

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Det värmer att höra..jag ska göra allt i min makt att bli en bra mamma iallafall =)

Jo jag har familjeliv :-) emsss1987 heter jag, skriv hej om du vill! Det är grymt familjeliv, hänger mycket där nu när man mest har baby-tankar i huvudet!



Visst är det kul att unga mödrar börjat igen. Missade nog varför hon skulle flytta in hos sitt ex & hans nya tjej? Lät lite knas.Hahah, hon är nog inte svartis hans nya tjej såfall=) Kram på er sötisar

2008-11-18 @ 14:52:36
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Amanda

Grattis till Moan på namnsdagen!

2008-11-18 @ 20:58:56
URL: http://herrkantarell.blogspot.com
Postat av: Kristin

Ludde skulle nog mest behöva body-breddare. Haha.

2008-11-19 @ 07:47:55
URL: http://winnertaco.blogg.se/
Postat av: Ida

hej! beställde du bodyförlängaren? // Ida

2008-11-20 @ 16:05:02
URL: http://fixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0