Lite läsarfrågor!

Hemma i någotlunda tid från arbetsförmedlingen idag, och jag slapp träffa den tykna handläggare från förra veckan och fick istället prata med Stellan som är mysigast i världen och vi diskuterade lägenheter och min tandställning vilket är väldigt mycket trevligare än att prata om jobb jag ändå inte kommer att få.
I dag känns det som om jag har fullt upp, ska snart slänga mig in i duschen och färga håret, sedan ska jag ringa Försäkringskassan och bege mig ut och posta en massa jobbiga papper.

Fick en hel radda med frågor som jag tänkte svara på först:

vilka är dina favoritfilmer?
favvo mat?
bästa resturangen?
drömresemålet?
drömyrke när du var liten? drömyrke nu?
1 person du skulle vilja vara under en dag?
skulle du kunna ställa upp i sanningens ögonblick,big brother o.sv?

Svar:
* Mina favoritfilmer är helt klart följande: "Bert den siste oskulden", "Smala Sussie", " Den gröna milen", "Pulp Fiction", "Kill Bill vol 1 och 2", "När lammen tystnar" och "Jurtjyrkogården". En salig blandning med andra ord, men ack så bra.

* Helt jävla omöjligt att välja bara EN maträtt som favorit eftersom att jag älskar allt. För att välja en kategori säger jag grillat i alla fall, det finns nog fan inget godare än en grillad köttbit och en krämig potatisgrattäng. Jag är galen i potatis, all slags potatis gör mig lycklig. Sedan är jag löjligt fäst vid en massa annat också, som kinamat och kebabtallrikar och tacos och så vidare i all oändlighet...

* Har ingen favoritrestaurang direkt heller, men grekiska ställen brukar vara riktigt mysiga. Måste jag välja ett ställe dock i Göteborg får det bli Pasta+ vid Heden bara för att deras lasagne är helt gudomlig.

* Helst av allt hade jag velat åka till USA bara för att det finns så sjukt många platser där som man skulle vilja besöka, till exempel Miami, Las Vegas, New York, Hollywood... ja, allt man ser på film helt enkelt, hehe.
Annars skulle det inte sitta fel med någon söderhavsö med palmer och långa, långa vita stränder.

* När jag var liten ville jag bli allt möjligt, konstnär och eldslukare och skådespelare och hunddagisägare, hehe. Inget av det där känns särskilt lockade längre som tur är... Nu är jag lite bitter och inställd på att få jobba med tråkiga kontorsjobb resten av livet men jag hoppas att jag kan få försörja mig på att skriva någon gång, annars hade jag gärna blivit Psykolog men det kommer inte att hända med mina betyg:D.

* Jag har ingen lust att byta liv med NÅGON just för tillfället. Igår satt jag och beklagade mig för Mikael över en massa gamla klasskamrater från gymnasiet som inte verkar ha gjort annat än att resa runt till lyxiga ställen i Asien sedan studenten, skällde om att somliga har minsann tur som kan leva livet på pappas pengar.
Dock ångrade jag detta genast när Mikael frågade om jag hade lust att byta, gud jag får en klump i halsen bara jag tänker tanken på att byta bort mitt liv som kanske inte må vara superspännande med någon annan, för allt jag vill ha har jag redan. Jag är nästan syndigt lycklig.

* Hehe lite kul fråga det där om jag skulle kunna ställa upp i "Sanningens ögonblick" för jag tänkte faktiskt söka dit när dem sökte deltagare i vintras, tänkte att det skulle passa mig perfekt eftersom att jag står för allt dumt jag gjort i mitt liv, även om det är mycket som man verkligen inte kan stryta med direkt. Nu sökte jag aldrig TACK OCH LOV för det verkar ju vara ett helt sinnessjukt program! Jag har inte sett det själv än för vi har missat både avsnitten när vi spelat WoW men jag har hört folk prata om det och nej för fan, jag skulle ALDRIG sitta i teve och berätta för hela Sverige och tvingas välja mellan kompisar och kläcka elaka kommentarer om dem jag älskar. Inga pengar skulle vara värt det.
Big Brother skulle jag LÄTT varit med i om jag fick chansen (dock inte nu när jag är gravid såklart...), tror att det skulle passa mig perfekt. Dels är jag vansinnigt sällskapssjuk och blir sällan uttråkad och dels är jag så snäll att ingen hade klarat av att rösta ut mig, hehe.

Nu måste jag ta tag i försäkringskassan och det men jag svarar på mer frågor senare! Speciellt till stackars Emma som hade kärleksproblem.
Extra hälsning till Camilla och Emelie från Frille som hittat min blogg, kul med bekantingar:D 

Kommentarer
Postat av: stina

man blir verkligen glad av att läsa din blogg =)

2008-05-14 @ 12:47:12
Postat av: alice

åhh =) vilken är din naturliga hårfärg??

lycka till med färgingen!

2008-05-14 @ 13:17:33
Postat av: Anonym

bästa resturangen i gbg är lätt shiraz längst upp på kungsgatan,maten är gudomlig!

2008-05-14 @ 17:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0