Onsdag

Förlåt för den kassa uppdateringen, men det har varit fullt upp.

I går mötte jag upp min vackra Tina i stan och åt lunch, vi åt på Brasseri Lipp där jag aldrig vågat mig in förut (snobbiga miljöer gör mig väldigt änslig och malanpassad) men maten var inte alls så skrämmade dyr som man skulle kunna trott. Beställde varsin pasta med parmaskinka- dum i huvudet som jag är, tyckte att jag var listig som inte beställde laxen eftersom att vi gravida icke får äta lax men parmaskinka är nog snäppet värre, så jag fick nöja mig med pastan.
Hur som helst så var ju sällskapet det viktiga och vi hade hur mysigt som helst, som alltid. Fick skvallrat en massa och jag fick lite uppdateringar om vad som händer utanför min bebisbubbla, tro det eller ej men världen går vidare utan mig medan jag sitter och lusläser om spädbarnsvård och föräldrapenning...
Sedan gick vi en liten promenix i stan, sprang på en liten fågelunge utanför Seven Eleven som verkade föräldralös och övergiven, Tina var väldigt sugen på att ta med den hem men gjorde det som tur är inte. Sedan kikade vi en snabbis på Tinas nya lya som hon delar med en tjejkompis, jättesöt lägenhet. Sedan fick jag dra upp tröjan så att Tina kunde inspektera magen och puppan som vägrade att röra på sig för en gångs skull, den som ALDRIG ligger stilla numera. Till slut vred den i alla fall lite på sig så att min kära vän fick känna.
Jag älskar mina flickor!

I dag har Mathias och Josse varit här och hälsat på med lille Vincent- Vincent var helt galet söt som vanligt, det bara skär i hjärtat när man tittar på honom. Vi fikade lite och lillkillen fick kräla runt på golvet, vi hade dammsugit noga som satan innan för att stackarn inte skulle behöva svälja en massa dammråttor.
Jösses, vad jag längtar tills vår egen lille bebbe ligger här och sprattlar! Kan inte tiden bara springa iväg nu det sista?
Nu ska jag hursomhelst kika på Project Runway och ladda inför ullared-trippen i morgon!

   

Här har vi gulleVincent på filt, Mikael som busar med herrn och sist men inte minst matar mamma Josse:)

Kommentarer
Postat av: jonna .

Åhh jag ska med till gekås imorgon. Vi syns kanske då :D.

2008-07-09 @ 22:05:15
URL: http://joonnnaaaah.blogg.se/
Postat av: Emelindus

Vi måste ses snart Soffan:)

2008-07-10 @ 08:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0