Onsdag

Kommer tyvärr inte på någon mer fantasifull rubrik idag.

Har redan hunnit vika en massa tvätt och lagt in det samt hängt en ny omgång tvätt på torkning. Det enda som är trist med att ha tvättmaskin inne är att man inte har tillgång till något torkskåp längre som jag älskade så mycket i tvättstugan. Nu måste man fälla ut den stora tvättställningen också får den stå där som ett jävla klädberg i sissådär ett dygn tills allt torkat. Tacka vet jag sommaren när man kan slänga ut skiten på balkongen.
Tvättning är ändå den trevligaste formen av hushållsarbete (bortsett från att tvätta sängkläder som är ytterst jobbigt). Trots att herrn min har så VANSINNIGT mycket tvätt så skulle han aldrig få ta över tvättningen. Jag avskyr när andra tvättat mina kläder, jag avskyr det så mycket att jag hellre skulle tvätta mina trosor för hand än att låta någon annan göra jobbet. Är man pryd så är man.

Igår vann jag min första tradera-auktion. Ganska imponerande eftersom det var första gången jag gav bud på något! De sista minuterna var det vansinnigt spännande när jag och någon annan jävel höjde våra bud som galna, men JAG hann lägga det sista och vinsten blev min.
Tänker hålla tyst om vad jag köpt tills prylen anländer och jag får se att jag inte blivit blåst. Med min vanliga tur har jag givetvis blivit blåst och OJ vad arg jag kommer bli då även om det inte var några stora summor pengar. Jag litar verkligen inte på internethandel, jag gillar inte ens att betala räkningarna över internetbanken. Nya, jävla skitteknik!

Här lägger jag in två bilder på magen under veckan som gått, alltså vecka 12. Den första bilden är svullen och grotesk- sådär ser magen ut på kvällen. Andra bilden är tagen på morgonen när jag försökte komma i mina sommarkläder helt desperat, fick nästan hala upp kjolen till titsen innan dragkedjan gick att stänga. Ni kanske kan se troskanten där kjolen egentligen ska sitta lysa igenom.
Då har man lagt på sig.
image17

image18

Kommentarer
Postat av: Therese

oh inatt drömde jag återigen att jag var gravid.. men i ungefär 5e eller 6e månaden, minns att de va tungt o jobbigt me magen.. fy fan.. o så ser man din mage.. jag längtar som en dåre vi själva blir gravida.. =)

2008-02-21 @ 10:22:18
Postat av: Danielle

åh, du är sådär snyggt gravid. Vill jag me vara ;S

2008-02-21 @ 15:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0