Dumma msn-pojkar!

Trodde verkligen jag skulle slippa dessa msn-idioter nu när jag inte bara är gammal och grå utan dessutom är blivande MAMMA.
Fan vet vart alla får tag i min e-mail så att dem kan adda mig, det enda stället jag vet att jag har lämnat ut den är på Lunarstorm, vilket kanske är dumt med tanke på att det är paradiset för kåta småpojkar men jag trodde liksom att det borde räcka med att skriva väldigt tydligt att man har pojkvän för att inte tala om nu när varenda spår av mig på internet skriker JAG ÄR GRAVID. Men nej. Dessutom gjorde jag en dum grej för ett tag sedan och tog bort nästan varenda kotte ur min lista men glömde blockera dem, så nu kan dem fortsätta skriva och jag har ingen aning om hur man får bort dem när dem inte finns på listan.

Jag har väldigt svårt för att vara otrevlig mot folk men på msn har jag liksom lärt mig att det är lika bra att be folk dra åt helvete redan från början om deras första replik är "Hello sexii girl, har du cam?".
Jag har ju inte ens någon visningbild på mig själv längre! Ungjävlarna kan ju inte ens veta om det är en tjej dem skriver till! Man får väl skylla sig själv om man lägger upp en tuttbild; "jag vill inte alls att folk ska kolla på mina bröst, jag bara råkade ta på mig en push-up-bh med matchande spagettilinne och sedan tyckte jag att det var en rolig idé att ta bilden snett uppifrån så att ansiktet knappt syns, tihi".
Men jag, jag har för fan haft en bild på mitt positiva graviditetstest i flera månader nu, det osar inte sex direkt. Idag la jag upp en minibild på bebisen i magen, men inte ens det fungerade som avtändande för småkillarna med halvbånge dygnet runt. Nej, istället var det en kille som skrev och frågade hur jag mådde och jag svarade: GRAVID OCH KRÄKS HELA TIDEN, FET HAR JAG BLIVIT OCKSÅ. Men det verkade inte hjälpa alls, istället erbjöd han mig att se honom i cam i natt klockan 00.40.
Efter mycket övervägande fram och tillbaka så tackade jag tills slut nej.

Kommentarer
Postat av: Linnea

hahaha! jag fattar det inte... har de inget bättre för sig? det var en som addade mig häromdan och det första han sa var "oj du har pojkvän.. :( eller?" (visningsbilden var på mig o totte) jag talade faktiskt inte om för den stackaren att jag även är gravid, utan blockerade honom utan att säga något. men jag undrar liksom hur folk kan vara roade av cybersex och liknande, de kan ju inte ha några liv!!!

2008-02-22 @ 22:17:42
URL: http://nea.babyblogg.se
Postat av: Danielle

haha dem är sjuka.. ärligt talat, det är såna som inte har något liv. Det där med att radera dem utan att blockera dem har jag med gjort. Big mistake. Har ett flertal som har fått för sig att jag tar betalt för oralsex.. jävla idioter, lämnar en inte ens ifred när man säger att man sitter i skolan omringad av alla sina klasskamrater. Men prova, när de skriver, att klicka längst upp där det står "den här personen är inte tillagd i din msn lista" nått sånt, blabla, o lägg till personen, blocka och ta bort efter det. Borde funka.

2008-02-23 @ 11:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0