Höstnytt från HM

Vilket jävla klent utbud HM har den här hösten måste jag säga, förbannat synd eftersom att jag är galet sugen på att handla kläder som inte behöver rymma en mage storlek badboll!
Detta är lite överdelar som ändå duger!



Övre raden fr.v:
Beigebrun cardigan 149:-
Grå lång cardigan 349:-
Grårandig polotröja 198:-
Grå polotröja m. stor krage 198:-


Undre raden fr.v:
Lilablå skjortklänning 198:-
Rosa blus 198:-
Grå klänning 398:-
Svart dubbelknäppt väst 149:-


Kommentarer
Postat av: Korvmedbröd

Hej hej, min sambo beskyllde mig häromdagen för att BLÄNGA på alla butikerna. På alla snygga kläderna. Jag tycker han har fel. Jag är inte bitter för att jag inte kan vara lika snyggt (!) klädd som förut heller. Men dessvärre längtar jag ihjäl mig tills bebis har kommit. Inte nog med att jag får gosa med den, utan ockå för att jag får köpa en MASSA nya kläder. Har inte unnat mig ett endaste mammaplagg faktiskt (tack sommar!). Sen vet man ju inte hur man ser ut efter förlossningen... Om man behöver ha amningsvänliga kläder o så.. överallt finns det så mycket snyggt.. suckar längtansfullt

2008-08-25 @ 21:13:56
URL: http://carolinazenkert.blogspot.com
Postat av: Linnea och Anthony

Vilka fina grejer! Jag blir riktigt sugen på att shoppa nya kläder! Dessvärre behöver jag nog gå ner lite i vikt först, plus att vi typ har noll pengar eftersom försäkringskassan bråkar med oss... :( Men jag längtar tills jag kan köpa något nytt och fint till mig själv! :)

2008-08-29 @ 16:26:07
URL: http://nea.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0