Needles and pins

Får be om ursäkt att jag inte skrivit någon blogg sedan i torsdags, men jag tog faktiskt en ledig dag i fredags. Jävligt dumt egentligen med tanke på att vi åker till Kreta snart men jag vaknade så jävla sent och det regnade och kändes helt meningslöst att bege sig till jobbet.

Helgen har varit mysig. I fredags köpte Mikael med sig massa X-ider Desire (ja, den är ljuvlig!) till mig vilket var trevligt men jag tog det lugnt eftersom jag blivit så jävla grinig dem senaste gångerna jag druckit. Det är väldigt konstigt för jag har aldrig blivit på dåligt humör av alkohol tidigare, snarare tvärtemot. När jag är full så älskar jag alla och ser alltid till att tala om det för dem, även bekanta som man inte alls känner väl brukar få sig kärleksförklarningar ala "Alltså, jag har alltid tyckt om dig så jääävla mkt! Du har alltid varit så jäääävla go!". Men inte nu, de senaste månaderna har jag bara suttit och surat och fått ont i huvudet.
I lördags fick jag med Tina och Veronika till min galna marknad, som vanligt var det sjukt mkt folk men vädret var vackert. Fick köpt fem dvd-filmer, tofflor till Mikael, solkräm och en deo för knappt 250 kronor, DET är billigt! Vet inte om mina kära väninnor kände sig så bekväma med situationen dock, och jag kan inte klandra dem, det tar ett tag innan man vänjer sig vid folkmassorna och alla ljud och lukter men jag håller fast vid att Kvibergs marknad är helt grym!
Sedan tog vi en fika i stan, givetvis trevligt trots själv fika-momentet. Jag är helt enkelt ingen fika-människa, eller det är väl mer caféerna jag inte klarar av. Att köpa en cola för 30 spänn och en sketen muffins för lika mkt förstör liksom hela njutningen och gör mig bara förbannad, egentligen borde alla protestera mot dem hutlösa priserna och bojkotta såna ställen. Sedan är det oftast äckligt trångt så att man måste sitta så tätt att ens skinkor pressas mot främlingars skinkor vid bordet bredvid, inte riktigt min grej med min galna klaustrofobi.
Har insett att jag nog är ganska underlig jämfört med normala människor, förutom hela fika-hatet så har jag dessutom väldigt svårt för krogrundor. Att vara på krogen är kalas, men jag förstår inte riktigt grejen med att springa runt på en massa olika ställen, jag stannar hellre kvar på ett ställe hela kvällen om det inte visar sig vara helt dött. Men det flesta andra verkar roas av att stå i flera köer, betala flera inträden, stå i kö till ännu fler jävla garderober (och betala den avgiften) och sedan leta som idioter efter ett ledigt bord. Jag kan ge mig fan på att man bränner mer pengar på inträden än på drickan, som ju är min prio ett med en krogkväll.

Hur som helst, igår var en sann fredag. Tvättade (vad jag hoppas) blir den sista maskinen innan vi åker, bakade sockerkaka och klistrade fast mig i soffan. Mikael gick med på att kolla på "På spaning med Bridget Jones" utan pistolhot och jag njöt. Älskar den filmen, trots att handlingen är helt annorlunda än i boken. Och boken är en av mina favoriter helt klart, har läst den hundra gånger. Härmade till och med Bridget i flera år och antecknade saker som "Antal rökta cigg" och "Alkoholkonsumtion" i min egen dagbok. Alla som inte läst den än är galna och jag föreslår en tripp till biblioteket på en gång. Visst fan, måste se till att mamma tar med sig lite pocketböcker till mig innan resan också, så att jag har något att göra på stranden medan jag blir pepparkaksbrun, oh yeah!

VECKANS LÄGESRAPPORT:
Utseende: Jag surar fortfarande över att mitt hår bara blir brunare och brunare trots att jag just färgat det. Har dessutom snappat upp en löjlig frisyr som jag inte haft sedan jag var max 10 år, man samlar överhåret och gör en tofs helt enkelt, det får mig genast att se fem år yngre ut men på något vis gillar jag det ändå, så nu fattas det bara att mina fräknar lyser upp litegrann och att jag fixar en hårsnodd med en plastblomma på eller något så kommer jag genast se ut som en femteklassare igen.
Kärleksfronten: Är fortfarande snuskigt förälskad och jag klandrar ingen som vill skjuta mig i huvudet för att jag är så puttinuttig. Jag har faktiskt aldrig varit med om att det är möjligt att umgås så intensivt med en människa utan att vilja kasta ner honom/henne från balkongen åtminstone emellanåt. Men nej nej och åter nej tanken dyker aldrig upp. Detta kan mkt väl vara en lämplig framtida make.
Hälsa: Eftersom ni bloggläsare kommit med en del råd ang. att skjuta upp mensen med p-piller måste jag fråga en sak till, kan man få mensvärk när den borde komma ändå? Min mage är inte på topp och jag börjar bli lite nojig över att mensen ändå kommer att komma när som helst och ödelägga hela semesterveckan. Fast man kanske kan ha mensvärk ändå?.
Måste passa på att berätta att jag fick en FRUKTANSVÄRD brännskada härromdan när jag skulle sätta in en form med kassler i ugnen, lyckades bränna båda händerna på en värmeslinga. Har visat varenda kotte som jag träffat sedan i fredags mina förskräckliga skador men eftersom jag inte kan visa er får jag beskriva istället. TYCK SYND OM MIG! TYCK SYND OM MIG!
Jobb: Nu börjar jag faktiskt bli lite orolig igen, min anställning går ju ut om knappt 3 veckor och jag tvivlar faktiskt på att jag får förlängning, tydligen så ska kanske min arbetsuppgift tas över av en annan avdelning (sånt jävla krångel på det här stället) så nu får jag verkligen hålla tummarna. Även om det skulle vara skönt att slippa det här skitjobbet så är det ännu skönare att få en lön varje månad. Ska dock förtränga min möjliga arbetslöshet tills jag är hemma från semestern igen. Jag vill inte vara arbetslös! Det är dödligt tråkigt och jag tycker att jag kan få stanna kvar tills årsskiftet ÅTMINSTONE!
Ekonomi: Riktigt åt skogen som sagt, men så går det när man prioriterar sol och bad framför sedlar i plånboken, resan är lätt värd att vara äckligt fattig en månad.

Bara två dagar kvar tills vi åker nu! Helt sjukt skönt. Mathias är i Teneriffa nu och gottar sig, han skickade ett läskande sms till oss om att det var 33 grader och att en liten San Miguel kostade 13 kronor, hade det inte varit så att vi också ska iväg hade jag strypt honom när han kom hem, hehe.
Dagens låt är galet go, men det vet ni hoppas jag, annars får ni ladda hem.
Ps. Laddade hem Britneys nya låt härromdagen, helt okej men det roliga är att jag kom på herrn min med att spela den i hörlurarna på repeat en lång, lång stund i fredagskväll, hehe. Mkt ska man höra innan öronen ramlar av! D.s

"Needles and pins"/Smokie
I saw her today,
I saw her face,
It was a face I loved, and I knew,
I had to run away,
And get down on my knees and pray
That they'd go away,
And still they begin,
Needles and pins,
Because of all my pride,
The tears I gotta hide.


Oh, thought I was smart,
I'd won a heart,
Didn't think I do,
But now you see,
She's worse to him and me,
Let her go ahead,
And take this love instead,
And one day she will see,
Just how to say "please",
Get down on her knees,
That's how they begin,
You'll feel those needles and pins,
Hurtin' her, hurtin' her,
Why can't I stop and tell myself I'm wrong, I'm wrong, so wrong,
Why can't I stand up, and tell myself I'm strong.


Because I saw her today ...
I saw her face,
It was a face I loved, and I knew,
I had to run away,
And get down on my knees and pray,
That they'd go away,
And still they begin,
Needles and pins,
Because of all my pride,
The tears I gotta hide...


Needles and pins,
Needles and pins,
Needles and pins,
Needles and pins,
Needles and pins,
Needles and pins,
Needles and pins,
Needles and pins.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback