Svensk adressändring, min bästaste bäste vän!

Nu är jag här igen, det var löjligt längesen jag skrev blogg nu, men jag har helt enkelt inte haft någon tid över.

Har en förbannat jobbig vecka framför mig nu. I morgon ska jag ju till stockholm på min första lilla affärsresa, det kunde inte varit mer olägligt. Har massor att göra på jobbet eftersom jag måste sammanställa allt jag gjort inför morgondagens möte. Tåget går från stan före kl 6 på morgonen i morgon och jag måste hem och packa i rent omänsklig hastighet, för jag kommer vara borta hela dagen i morgon och på torsdag kör vi flyttlassen. Ska idag släpa hem en packning med kläder efter 14 dar hos Mikael, en jävla bunt tidningar som jag ska slå in porslin med och SJU jävla flyttkartonger på tåget.

Men jag ska inte gnälla för nu vet jag vart jag ska ta vägen efter flytten, jag var just inne på adressändring.se för tretusende gången i mitt liv och ändrade adress. Lämnar nu Mölndal och den där jävla lägenheten bakom mig och flyttar ihop med Mikael i Frölunda. Vet ju om att det är rätt scary att flytta ihop så tidigt och risken att vi ska bita huvudena av varandra finns ju absolut där, men vi ska göra ett försök och jag tror och hoppas verkligen att vi kommer att få det kanonbra.
I natt blir första natten jag sover själv på över två veckor, vill nästan grina när jag tänker på det. Jag är helt förundrad över att jag inte längtat hem eller åtminstone velat vara själv några timmar men det har jag fanimej inte, jag trivs så jävla bra med Mikael. Största bekymret just nu är att jag hindrar den stackars gossen från att få sova. Jag hade ingen aning om att jag tydligen snarkar något fruktansvärt, jag är visserligen tydligen är pärla på det viset att jag vaknar och slutar snarka bara man petar lite på mig, men dessvärre somnar jag om igen på två röda sekunder och sätter igång och snarka som ett jävla ånglok igen. Stackars, stackars Mikael. Jag ska så fort som möjligt se mig om efter en sån där näs-klämma för snarkare, jag sov med pappa under hela uppväxten och vet hur fullkomligt vansinnig man kan bli när folk snarkar så att det känns som att väggarna ska rasa ihop hela nätterna. Hmm, var inne och läste lite nu om sätt att sluta snarka, bland annat tipsar dem om att tejpa ihop munnen eller att sy in tennisbollar i nattlinnet så att man inte hamnar på rygg i sängen. Låter lite halvgalet, men vad gör man inte för den man älskar. Hellre en ihoptejpad mun än att bli sparkad ur sängen en vacker dag.

Det har varit underbart med långhelg, även om det inte känns som man är det minsta utvilad. Var i stan och käkade samt kikade i affärer med Veronika och Tina i fredags, vi har varit och pysslat lite med lägenheten, Mikael har varit och köpt soffor nu, skitsnyggt blir det och i lördags hade vi ju vår "fest". Det dök ju inte upp allt för mycket folk men det var trevligt i alla fall, har dock sällan varit så bakis som när jag vaknade upp i söndags morgon. Trodde att min stackars skalle skulle spricka i tusen bitar när bröderna slängde på en jävla krigfilm klockan 8 i gryningen, på vad som kändes högsta volym. Det var väldigt synd om mig hela dagen förstås, förbannande jävla öl.
Trots att mestadels av helgen varit kanon har jag dock varit helt vansinnig vissa stunder, med all rätt. Funderar på om det är p-pillerna som till sist gjort mig till ett hormonmonster, om det beror på PMS eller för att jag helt enkelt glömt att ta mina zoloft. Dock har man ju blivit lite provocerad som vanligt och det var faktiskt rätt skönt ändå, att släppa solskenshumöret ett tag och sura som fan och böla hej vilt.

VECKANS LÄGESRAPPORT:
Utseende: Ser för jävligt ut rent ut sagt, behöver verkligen lite solsken och väldigt mycket sömn. Det ska bli så galet skönt att komma i ordning och ha alla mina saker på ett och samma ställe, att släpa kläder, smink och hårgrejer fram och tillbaka mellan två olika lägenheter kan göra vem som helst mentalsjuk.
Ekonomi: Jag har inte kollat mina kontouppgifter på skitlång tid men kortet har dragits hej vilt den sista tiden så jag misstänker att jag inte har alltför mycket pengar kvar att hurra över direkt. Fritidskortet går ut idag också, så det måste köpas nytt, nästa vecka börjar det ju gälla dygnet runt eftersom det är lov dock, och jag kommer spara en jävla massa pengar på att slippa betala bussen och tåget varje morgon. Känner också ett allt växande begär av ett par nya skor, ska bli spännande att se om man skulle springa på ett par eller två i Stockholm under morgondagen... Håller tummarna för det för mitt välmåendes skull men fasar för det med tanke på den magra plånboken.
Kärleksfronten: Som sagt ska man ju bli sambo då, det ska bli så jävla skoj! Det är tur att vi känt varandra så länge för jag tror inte att det blir några obehagliga överraskningar som annars brukar dyka upp när man bor med någon man inte känt allför väl innan. Jag är så glad att jag träffat Mikael och att han är min för dem sista åren har varit jobbiga, och för första gången på väldigt, väldigt länge känner jag mig lugn. Man får en massa nya insikter nu när man börjar bli gammal och grå, man inser att man inte är perfekt och att det är okej. Man inser att ens partner inte är perfekt men att det också är okej. Vi är VÄLDIGT olika, inget snack om saken. Kommer säkerligen inte komma överrens om allt men det gör inget. Ett misstag jag gjort i tidigare relationer är att tro att jag har förmågan att fixa allting och varit helt livrädd för konflikter och varit besatt av att göra det bästa av allting. Vad jag har lärt mig är att andra människors liv inte är mitt jävla ansvar och att det enda jag kan göra är mitt bästa och att om det inte uppskattas så är det dags att säga hejdå. Äntligen har det gått in i min hjärna att jag inte är hela världens lilla morsa, att det inte är meningen att jag ska vara morsa till någon annan än mina framtida barn. Nu jävlar ska jag bli lycklig och som det känns nu kommer vi nog att få det förbannat bra!
Jobb: Ska sluta ta med den här kategorin, har aldrig något nytt att framföra ändå. Hälsa: Mår rätt pissigt, förmodligen på grund av mensen (som kom alldeles för tidigt, tack för det jävla p-piller). Var helt hundra på att jag hade en blodpropp härromdan också, tyckte att min personlighet var tillräckligt urflippad redan innan men nu ska man tydligen bli hypokondriker också.

Nu ska jag ta några djupa andetag och fortsätta med dagens arbete, jag har VÄLDIGT mycket att göra. Kommer förmodligen gråta som ett barn när flytten samt flyttstädningen äntligen är avklarad, om jag inte hinner hänga mig innan dess förstås.
Dagens låt är kanon och jag vill avsluta med att skicka en styrketanke till en bekant som har det jobbigt just nu, håll ut min vän! Du är guld värd så ta för fan tag i tillvaron innan det är åt skogen för sent. We´re all routing for you!
Puss.

"Real wild child"/Iggy Pop
Well I'm just outa school
Like I'm real real cool
Gotta dance like a fool
Got the message that I gotta be
A wild one
Ooh yeah I'm a wild one


CHORUS
Gotta break it loose
Gonna keep 'em movin' wild
Gonna keep a swingin' baby
I'm a real wild child


Gonna met all muh friends
Gonna have ourself a ball
Gonna tell my friends
Gonna tell them all
That I'm a wild one
Ooh yeah I'm a wild one


CHORUS

I'm a real wild one
An' I like a wild fun
In a world gone crazy
Everything seems hazy
I'm a wild one
Ooh yeah I'm a wild one


CHORUS

I'm a wild one
I'm a wild one
I'm a wild one
Oh baby
I'm a wild one


CHORUS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback