problemet med ekorrhjulet

Idag är jag så trött, så trött. Väldigt underligt egentligen med tanke på att jag och Mikael är så jävla duktiga och går och lägger oss runt kl 22 varenda kväll, så sju timmars sömn borde man ju ha hunnit med i alla fall. Dessutom är det plötsligt svinkallt ute och efter några promenader mellan olika spårvagnar, bussar och tåg borde man ju ha kvicknat till, men nej. Jag är förmodligen den enda personen i Sverige som redan saknar den galna värmen, det har ju varit rätt svettigt den sista tiden helt klart men jag trivdes bra med det, alla är så jävla fjolliga när det gäller värmen. Härromdagen slutade AC:n på kontoret att fundera och folk sprang omkring och gnällde med bar överkropp, jag tyckte bara att det var skönt att slippa frysa ihjäl för en gångs skull men nu är det antarktis här igen, buhu.

I går kom teven! Jippie! Den är så fin! Stor som satan och jag älskar den så mycket. Blev alldeles varm i hjärtat när jag kom hem igår och möttes av det gamla hederliga skrålet från en ljuvlig dumburk. Satt som klistrad i soffan hela kvällen fastän det var tisdag då dem aldrig visar något bra ändå, var till och med helt förtjust över en totalt meningslös dokumentär om att Britney Spears sunkat ner sig.
Sa ju att jag skulle springa hem till min älskade teve igår och det var precis vad jag gjorde också. Var alldeles för uppspelt för att orka ta spårvagnen från centralen så jag hoppade av vid Liseberg och insåg alldeles för sent att vagnen till Frölunda gick om 5 minuter och det är en bra bit att gå för att komma dit, så jag sprang för allt vad benen bar mig i mina förbannande flipflop (alla som burit flipflop vet att det är i stort sätt omöjligt att springa i dem och om man väl ger sig på det får man jävligt, jävligt ont av tåknipandet så att dem inte ska flyga av). Jag hade turen att hinna slänga mig på en annan spårvagn och åka en hållplats fram till korsvägen, och jag hann precis med min vagn efter att ha gjort ett totalt livsfarligt djävulsdyk framför två turistbussar. Satt och flämtade av utmattning väldigt högljutt halva resan hem men det var det värt. Teven är ju min nya bebis, fan så mkt mer underhållandet och mer lättskött än att skaffa en katt som vi pratat om.

Strax lunch nu, tack gud för det. Ska iväg till kungsmässan med mor min och kika runt lite, med största sannolikhet kommer det att inhandlas något, Mikael har föreslagit att jag ska slänga något gammalt varje gång jag köper något nytt för att mina garderober (ja, jag har tre) redan svämmar över men det är jag verkligen inte beredd på att gå med på. Rätt smart idé dock, men jag har ju redan rensat ur mina kläder två gånger i år, någon gräns får det lov att vara.
Jag hoppas på att få köpt mig ett par nya leggins för det börjar bli tjatigt med svarta och kanske någon söt klänning i glad färg, dem flesta klänningar jag har är ju svarta. Provade en jättesöt blårutig klänning på Gina Tricot förra veckan men den hade tyll i underdelen som stod rätt ut så jag såg ut som en tekanna, dessutom vågar jag inte ens tänka på hur många som kommer att se mina trosor i rulltrappan. Otäcka tanke.
Nu ska jag gå in till mamma och säga "Ska vi gå snart, ska vi gå snart, ska vi gå snart?". Återkommer senare, förhoppningsvis uppfriskad av nya kläder

Ska börja med en ny liten rolig rutin tänkte jag, har sett att många bloggare har en "dagens"-lista och jag är inte sen att ta efter:


DAGENS VILL HA: Sömn. Det är ganska skrämmande att jag varje morgon starkt överväger att stanna hemma bara för att få sova lite längre, tjänar 720 spänn om dagen före skatt men fan vet om en lång, skön sovmorgon lockar mer än pengarna.
DAGENS KLÄDSEL: Grå jeanskjol, leggins, en gråvitrandig t-shirt och rosa kofta över.
DAGENS SMINK: Bara mascara, brukar bli så när man sminkar sig på spårvagnen.
DAGENS FRISYR: Tjock fläta.
DAGENS HÄNDELSE: Inget häpnadsväckande har hänt. Dock åt jag frukost vilket bara händer sissådär en gång i halvåret.
DAGENS LÅT: The Kill med 30 Seconds to Mars
DAGENS PLANER: Jobba, åka och shoppa på lunchen och gå och kika på vårt gym efter jobbet.
DAGENS SAKNAD: Jag längtar redan efter Mikael.
DAGENS DUMMASTE: Vädret! Det är visserligen sol men det är fan inte varmt.
DAGENS SJUKA: Har lite ont i halsen. Det är synd om mig. Har även en allvarlig form av sömnsjuka.
DAGENS DROG: Nikotinet som vanligt.
DAGENS ROLIGASTE: .
DAGENS FAVORIT:
Päronfestis, inte nån jävla skit i flaska utan med sugrör!
DAGENS KÖP: En Sprite, mörkblå klänning, vita leggins och blåvitrandig byxklänning (den är så fräck att man kan svimma).
DAGENS GODIS: Catch Eucalyptus, det är mitt godis det.
DAGENS HUMÖR: Trött.
DAGENS ORD: Öckerö. Har nu printat ut 100 kartor eller något över det förbannade stället.

Tro det eller ej, men jag har ruskigt mycket att göra idag och dessutom sysslar jag och mamma med samma sak, och jag känner att jag måste vara snabbare än henne så att jag kan trakassera henne för hennes inkompetens för resten av livet. Ni får en lista jag snott istället för låttext idag igen, lite tråkigt men å andra sidan tror jag att det uppskattas mer än mina härliga texter.
Hörs imon alla barn!

Ett grymt citat också: "Problemet med ekorrhjulet är att hur fort man än springer är man fortfarande bara en ekorre".

Hur fjortis är du?
Fester:
[x] Jag blir full på folköl (Vem som helst blir full på folköl om man dricker tillräckligt många).
[ ] jag har sex med flera
[x] Jag röker
Summa: 2

Självbild:
[ ] Jag försöker vara normal
[ ] Jag är yngre än sexton och äldre än tretton
[ ] Jag tror att jag är tjugo
[ ] Jag blir kallad för fjortis fast jag själv inte är det
Summa: 0

Beteende:
[ ] Jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster
[x] Jag bor på PA, lunar, apberget eller liknande hemsida (Kan knappast förneka att jag hänger en del på Lunarstorm direkt)
[ ] MSN är så mycket bättre än att prata IRL
[x] Har hånglat med samma kön för att det var kul
[x] Jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning
[ ] Jag kramar istället för att säga hej
[ ] Jag kindpussar folk
[ ] Jag skriver jah istället för jag och använder annat lunarspråk
[ ] Jag lyssnar på radio
[ ] Jag lever för mina vänner - självklart
[ ] Skolan är inte viktig
[ ] Jag läser aldrig frivilligt
[ ] Jag vet inte vad växthuseffekten är
[ ] Jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[ ] Ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tv-serier på kvällen
Summa: 3

Kläder och stil: Jag har/bär
[ ] En I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[ ] Foundation på läpparna
[ ] Sveamössa
[ ] Plagg som det står SSS på fast jag inte seglar
[ ] lånade kläder dagligen
[ ] En Henri Lloyd jacka
[x] Stora solglasögon
[ ] fakeväska
[ ] Jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt
Summa: 1

Man ska sedan multiplicera summan man får med 3.
6x3: 18% Fjortis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback