Narcissist och spegelterrorist

Idag blev jag väldigt sen. Drog ihop en kass ursäkt om att spårvagnarna stått still och så vidare, men i själva verket var jag trött och smått bakis och tog tillfället i akt att åka med ett senare tåg nu när jag äntligen fått en nyckel hem, vi har bara haft en tidigare och varit tvugna att åka hemifrån samtidigt på morgonen. Skyller på min lille gosse att jag var slö i morse, för han snarkade i en ljudnivå som liknade ett helt zoo och tog upp hela jävla sängen hela natten så att jag fick ligga upptryckt längs med väggen på sidan som en jävla plattfisk. Aldrig har jag mött någon så svårväckt, jag försökte tamejfan med ALLT, jag vrålade, sparkades, nöp honom i bröstvårtorna, kittlade honom under fötterna och till sist gick jag och hämtade min mobil och satte på ringsignalen på högst volym och höll den vid hans öra, inte fan vaknade han ändå. Jag undrar hur det fan är möjligt att han vaknar och störs av mina snarkningar, det kanske är lögn från hans sida för att få lite medlidande, vem vet, hehe.

I dag ska jag bege mig ner till Frillesås och hälsa på hos Tina, vi ska ha det mysigt som fan. Hon pratade om att eventuellt ta ett dopp i havet vilket låter som en oerhört dålig idé med tanke på temperaturen, men eftersom att vi är uppväxta på stranden i princip båda två så vore det skamligt att låta bli. Herregud, en gång badade vi ju i februari!
Jag är ju ledig i morgon men det är tråkigt nog inte hon, så det blir till att gå upp tidigt i alla fall (skamligt en ledig dag!) så jag funderar på att kanske jobba i morgon i alla fall om kontoret inte är stängt. Det kan jag lika gärna göra när jag ändå jönsar upp i ottan för Mikael är ändå inte hemma. Det låter som ett förnuftigt och uppseendeväckande beslut av mig, så kan jag skryta om det sen och tycka synd om mig själv som jobbat på min lediga dag.

Som vanligt kan jag inte hålla käften stängd när jag borde så jag måste säga att jag börjat på min lilla "bok" nu. Jag kör den som en blogg, en anonym sådan kan jag tillägga för att kunna få lite läsare redan nu och därmed lite respons. Funderar på att ge ut bloggadressen till lite läsare av den här bloggen också, såna som inte känner mig det vill säga, det finns ju en anledning till varför jag skriver anonymt. Så om någon har lust att läsa det jag hunnit med att skriva än så länge så kan ni ju hojta till, jag är ytterst tacksam över att jag har så många trogna läsare här på min vanliga blogg och kan liksom inte komma på några andra som jag hellre vill ska ta del av dem mer seriösa texterna.

Igår var en ganska jobbig dag om jag får säga det själv, bortsett från en mkt trevlig lunch med Emelie. Åt världens kanske största sallad också fick man gratis bakelse till efterrätt, gratis är gott. Fick köpt den där jackan som jag skrev att jag hade provat igår också, fast i svart. Den är fin.
Men för övrigt kunde jag varit utan gårdagen, alla mina älskade rutiner gick i kras. Kom hem för sent, såg inte mina trevliga teveprogram och fick inte ens ätit något, hur det nu gick till. Men man ska inte klaga, det behövs skitdagar för att man ska uppskatta hur man har det vanligtvis.
Dock är det fortfarande en sak som ligger kvar och gnager, och det är hur tröttsamt jag tycker att det är att bra människor ständigt får skit medan såna som beter sig som riktiga praktsvin oftast har det jävligt bra förspänt för sig. Jag är tillräckligt gammal vid det här laget för att inse att man inte ska jämför sig själv och sitt liv med andra, men i vissa fall är det oundvikligt. Hur som helst hoppas jag att det finns sån där förbannad karma, så att vi alla får vad vi VERKLIGEN förtjänar i slutändan.

Jag är hungrig, buhu. Det bästa med att komma sent till jobbet är att det blir lunchrast väldigt fort, kommer få äta framför datorn idag men det duger fint åt mig. Ska snart kila ner och värma min goda matlåda. Det får bli en kort blogg idag med, ska passa på att lägga krutet på "min hemliga blogg nummer två" nu när humöret inte är på topp för det är då jag skriver som allra bäst. Återkommer hur som helst i morgon!

DAGENS VILL HA: Mat. Svinen på kontoren har länsat fruktkorgarna redan på samtliga bananer som är den enda frukt jag kan äta med den förbannade rälsen. Sugen på att sätta tänderna i ett skabbigt päron men det lär flyga metall åt alla håll.
DAGENS KLÄDSEL: Mörkblå ballongklänning.
DAGENS SMINK: Mascara, men tänkte sminka upp mig lite innan mötet med Tina, hon ser alltid så fräsch ut att man känner sig som en kloakråtta oavsett ansträngning.
DAGENS FRISYR: Hängande.
DAGENS HÄNDELSE: Mina fötter som nästan återhämtat sig från skotortyren är nu tillbaka på ruta ett efter att en väldigt fet gubbe med portfölj snubblade till på tåget och satte sin betongfot (kändes det som) rakt på mina tår. Jag grät inombords vill jag lova.
DAGENS LÅT: "Älska mig" med Köttgrottorna.
DAGENS PLANER: Träffa Tajna! Oj vad vi ska mysa, oj vad mkt dynga vi ska diskutera. Och kanske bada då, det kommer bli plågsamt men förbannat nice, käre gud vad jag saknar att bo vid havet. Kommer tveklöst att flytta närmare när jag blir äldre.
DAGENS SAKNAD: Jag saknar redan Mikael, det kommer att kännas jättekonstigt att gå och lägga mig utan honom ikväll, det är första natten på mer än en månad nu. Får trösta mig med att koala på Tina i värsta fall, men det är liksom inte samma sak att klänga på någon som är mindre än en själv, eller tjej för den delen. Eller som inte är Mikael, buhuuu. Fan vad jag älskar honom.
DAGENS DUMMASTE: Det är jag, som inte kan ta mig samman och åka till jobbet i tid.
DAGENS SJUKA: Jag mår bra, fick dock känningar av Mikaelsjuka nu när jag tänkte på ikväll.
DAGENS DROG: Nikotin.
DAGENS ROLIGASTE: Att idioten i mitt rum får en massa läskiga arbetsuppgifter! Igår fick han exempelvis åka och prata med en konstig bonde som ville bygga ett vindkraftverk.
DAGENS FAVORIT: Min nya nyckel, äntligen slipper jag stå och trampa stressat vid porttelefonen när jag är kissenödig och vill in.
DAGENS KÖP: En flaska sprite och en bulle (bullar är verkligen min nya favoritkost).
DAGENS GODIS: Köpte en pingvinstång eftersom jag nästan svälte ihjäl precis, men den var äcklig.
DAGENS HUMÖR: Inget vidare, men det blir bättre och bättre i alla fall.
DAGENS ORD: Finns inget idag.

Dagens låt finns i alla fall, misstänker att jag redan haft med den i bloggen men det får gå ändå!

"Älska mig"/Köttgrottorna
"Jag är narcissist och spegelterrorist som kräver mer av livet
Mellanbarn som glömts bort i hanteringen
Jag och jag och jag och jag, allting handlar om jag
Men det är mitt liv jag lever dag för dag för dag


Älska mig
jag vill inte ha konflikter
Älska mig
jag vill vara duktig
Älska mig
mig och mig och ingen annan
Älska mig
Ge mig kärlek
När jag står på scen med andra måste jag synas mest


Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig


Jag blir äldre och mindre attraktiv
rent utavsagt fulare
Åren går så fort att jag har svårt att följa med
Jag byter punkfrisyr mot munkfrisyr
och ansiktet det skrynklar ihop sig
Men mina egocentriska behov dom kvarstår år efter år


Älska mig
Jag vill inte ha konflikter
Älska mig
Jag vill vara duktig
Älska mig
Mig och mig och ingen annan
Älska mig
Ge mig kärlek


När jag pratar ska alla tystna och lyssna med andakt på mig
Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig


Jag vill att alla ska vända sig om med beundrande blick när jag går
Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig
Älska mig"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch, nu blev jag riktigt nyfiken på din lilla "bok". Och eftersom jag inte vet hur annars jag ska kontakta dig och visa mitt intresse (och kanske lyckas få adressen) lämnar jag en liten kommentar. I vilket fall så vill jag tacka för en riktigt trevlig blogg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback